Inte så mycket att säga

Ligger på sängen och tittar på min sjukt heta pojkvän och tänker att jag är världens lyckligaste! <3 Han har verkligen allt en tjej kan önska sig hos en kille! Iallafall vad jag önskar mig ;) Han är allt min Mikael Widercrantz! <3

Fick äntligen gått och sett ROBYN idag som var min julklapp av Micke! Helt underbart! Kan inte beskriva hur lycklig jag var! Jag stod och log hela tiden och bara njöt! Bättre än så blir det inte, Robyn+Micke vid min sida+fullsatt Spektrum = Lycka! Det är liksom inte bara det att hon gör bra musik utan hon är helt sjuk att se live. Hon ger så mycket av sig själv som inte många andra gör. Hon skiter fullständigt i hur hon ser ut. Det är nästan befriande att se henne när hon dansar runt och sjunger. Mmm!

Perioden med jobb som gått har varit extremt jobbig. Så våra fem lediga dagar på rad är väldigt välkomna! Ska till Sverige imorgon och besöka nära och kära! Ska bli skönt att komma bort och få andas lite svensk luft. Inte för att det var väldigt länge sen vi var där, men man saknar allt som har med Sverige att göra förutom allt :P Låter dumt jag vet! Men saknar det på ett sätt men absolut inte på ett annat sätt.

När man kommer hem och hör all svenska blir man förvirrad eftersom allt känns så vanligt, när man läser vägskyltarna på vägen ner känner man sig mer och mer hemma, när man ser alla priser känner man sig rik ;), när man kan köpa allt svenskt godis som man saknat känns det som ren lyx, när man ser alla svenska bilar... haha nä men ni get my point? hoppas det iallafall, orkar inte sitta och räkna upp allt man saknar.

Och nu har jag ju bott i Oslo i över ett halvt år! Fattar ni?! 6 månader! Helt sjukt vad tiden har gått snabbt. Har inte hunnit med något som man planerade innan man flyttade hit. Men finns ju inga planer på att flytta någon annanstans så tid finns det ju gott om. Kan ju samtidigt berätta att jag och Micke ska bli riktiga sambos nu! :) Med två andra då men jag ska flytta hit helt. :) <3

1 april ska mammi och Perola komma hit och hälsa på! Ska bli så himla kul att få hit dom igen! AMANDA tycker ni får ta era ändor och komma hit ni också! :D Ska hitta på något riktigt kul och mysigt som vi kan göra den helgen som ni är här <3 Kos på hög nivå :)

Tänkte jag skulle lägge upp lite bilder för ovanlighetens skull här så ni får se lite från kvällen :)



Älskar dig min underbara <3 Tack än en gång för en helt underbar julklapp! <3

RSS 2.0