Svårt med värme

Amanda ska göra kroketter och frågar hur varm ugnen ska vara. Jag säger att hon ska gå och kolla på påsen varpå hon gör det. Kollar på ugnen och säger till oss men det går ju bara till 250... Jag frågar då hur många grader det står på påsen och hon svarar 750. 750?!?!?! Då har hon läst G750 alltså hur många gram det är.

Älskar henne :D Puss på dig!

Coolingar på stan

Har precis kommit till Caroline efter en väldigt omtumlande och händelserik kväll med Amanda! :D Först bestämde vi oss för att köra in till Malmö för att kolla på BIO :D Bjöd henne och mig på mina fribiljetter! Fick ju lånat Adams bil, snäll som han är, så parkerade under Entré och gick upp och fick biljetter av en icke-ironisk-biokille till filmen It´s Complicated på rad 2 i en väldigt liten salong!

Sedan gick vi för att röka (endast Amanda) och köpa godis och läsk (obligatoriskt) på Coop på Värnhemstorget! Vi kom på en sak där inne, vill man hitta något ska man inte tänka logiskt. Vill du ha kattmat leta bland drickan, vill du ha tacostillbehör leta vid godiset, vill du ha hårsaker leta vid chipsen and so on... Tja väldigt ologiskt enligt oss!

Filmen var helt underbar! Precis så som hon bodde vill jag bo när jag är rik och har familj! Då njuter jag! Och både jag och Amanda blev helt förbluffade över att huvudkaraktären hade precis samma stil som vår mamms har :D Niice! Skrattade högt flera gånger så den får väldigt bra betyg! Se den :) Måste köpa den på DVD när den kommer ut.

-Have you ever poked smott (smoked pott, eller hur det stavas)

VÄLDIGTroligt!

Sen körde vi till Gustav (torget) för lite rökning igen! Satt och diggade till musiken så som bara jag gör :P och där kommer två killar varav den ena säger "Nice" jag gör tummen upp och han säger "Ten points". Så ha ha jag har tio poäng! ;)

Sen var vi coola när vi kom till Hålan igen. Körde och ställde oss på Entré för att jag ville prova på att vara pentaraggare. När vi kom dit var där... INGEN! Helt misslyckat försök! Trodde jag såg en fiin Volvo men den var för ny sa Amanda! :) Jag kommer aldrig riktigt fatta den där livsstilen. Köra till Entré, hänga lite, köra en runda, tillbaka till Entré osv. Inte min grej!

Sen fick jag även sagt det jag ville säga, eller hälften! Nu har jag tagit steget till att jag måste nästa gång i alla fall. Kan ju vara niice!

Och nu känner jag att nu babblar jag bara en massa så nu ska jag gå in och lägga mig och sova tills jag ska jobba imorgon. Hoppas min mage känns bättre då än vad den gjort tidigare dessa dagar.

Händelserik kväll med Sis som vissa stunder inte gick som vi ville :) Men You gotta LOVE it and her :) Godnatt allihopa!

Vi hörs!

Igår helst!

Jag borde göra mig iordning inför jobb idag men istället sitter jag här i soffan hemma hos Caroline och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Det är både svårt och jobbigt att hålla tillbaka något som man känner så starkt. Något som man vill få ur sig men man vill inte skrämma bort. Ska man eller ska man låta bli. Vill man må bra? Klart! Det är ju det man vill!

Men jag har nog världens sämsta tålamod när det gäller detta. Helst ska man ha pratat om det igår, men det är ju inte alla som är som mig. Och ibland hade det varit skönt att slippa tänka på det och bara ta det för vad det är. Men som sagt i mitt liv skulle det vara skönt om allt hände när jag vill. Det är kanske det som detta ska tillföra mitt liv just nu. Antingen acceptera och låta det vara eller ta tag i det själv. Får väl se vad som händer framöver.

Nu ska jag göra mig iordning. Ha en bra dag!

Jag andas!

Mamma kom in och väckte mig för 20 minuter sen ungefär och jag har sovit såå skönt inatt! Det är välhärligt när man kan känna det på morgonen när man vaknar :) Så nu när hon kommer hem igen ska vi ut och gå en runda. Sen ska jag ringa gymmet och gå på bodybalance ikväll med henne (mamms), kommer kännas tomt utan Paulina och Tanja men det fyller mamma upp :D

Igår var jag på cirkel, meditation och mindfulness. Hur skönt och avslappnande som helst! Så dom kommande två veckorna ska jag träna mitt tålamod och tilliten som vanligt :P Har ju som sagt svårt med den ibland :P

Om ni är intresserade av medium och andlighet tycker jag ni ska kolla in tidningen "Nära". Ett stort och fint reportage om min älskade mamma och plastpappa! Jättefint och jag är väldigt stolt :) Tidningen kan du köpa i vilken affär som helst... som säljer tidningar :)

Nu ska jag ta på mig och gå ner och äta likte frukost innan vår "promenad".

Ha en bra dag! <3

Unstoppable!

Och ännu en dag har gått i Emilias liv! Dagen har varit som alla andra förutom att det inte har handlat om jobb och jag har fått uppleva att leva som en man :P Alfred lite närmre bestämt! Är ni nyfikna så undra :) haha.

Jag känner bara mer och mer värme och en övervinnande känsla av att alla ni som försöker få mig att må dåligt bara misslyckas hela tiden. Får bevis hela tiden på att där verkligen finns människor som bryr sig och som vet hur jag är. Och det känns! Bra alltså :) Så har ni något mer negativt att säga mig kan ni lika gärna svälja och tänka igenom det igen, och om ni känner igen er i det så är det kanske dags att göra något åt det. Sanningen svider ibland.

Idag har jag även börjat ta tag i mitt träningsliv igen. Gick och "anmälde" mig på gymmet och imorgon ska jag och mamma ut och gå klockan 8.... :S Men ska man vara snygg så får man jubba! Ska man stå och svettas på McDonalds hela sommaren så får man ju åtminstonde ha en snygg kropp, haha.

Imorgon ska jag på cirkel och meditera och lära mig mindfulness, ska bli spännande! Meditera har jag gjort innan men det med mindfulness är nytt. Berättar kanske lite mer om det imorgon när vi kommer hem.

Just nu känner jag mig rik, men inte på pengar! <3

Stark!

Okej nu är det så här att jag har tänkt och funderat hela dagen på hur jag ska reagera på den kommentaren som jag fick här i går. Men vet ni vad? Jag vill inte ta in eller tro på något av det som blev skrivet av den anonyma personen. Det dåliga måendet kan den få behålla för sig själv. Jag vet vad som är sant om mig och min familj och min självständighet och det är det enda som räknas! Vill andra tro på det eller inte är upp till er och är det så att ni är nyfikna är det bara till att fråga mig så ska jag så ärligt och uppriktigt som möjligt svara på era frågor!

Jag är inte rädd för att bli lämnad ensam för att jag vet att mina vänner och min familj vet precis hur jag är så jag behöver inte bevisa något för dom. Jag är den jag är och jag står stadigt fast vid det! Är det någon som tvivlar så är det deras problem!

Och tack för dom fina och väldigt värmande kommentarerna jag även fick från Sebbe och PerOla! Utan alla er som vet vem jag är hade jag gått under! Men just nu flyter jag :)

Godnatt mina vänner sov så gott! <3

Saknar

Sitter hemma hos Caroline helt ensam och funderar på vad jag ska göra ikväll om jag inte får följa med till Jonna. Hade ju planer men dom försvann lika snabbt som ett sms kommer. Lite tråkigt sådär men så är det väl. Ska väl försöka laga lite mat så man inte svälter ihjäl här hemma. Kanske gå ner till stan och hyra en mysig film. Den som lever får se!

Vad skulle jag gjort utan vetskapen om att längre upp i landet, närmare bestämt Borlänge, bor en hel massa människor som jag älskar och saknar! Utan dom hade jag inte varit den jag är idag. Saknar min "familj" och våra husdjur!

Nu: Mat!

NU

Just nu har jag panik i mitt liv! Vad ska jag göra? Jag har sån lust att åka ut och resa, men inte själv och om jag ska åka själv ska jag utbilda mig till något. Men var ska jag få alla pengarna ifrån? Som sagt jobbar man på McDonalds har man inte så mycket i sparbössan! Men jag ska nog fixa det! Innan jag åker upp till Bolanch ska jag ha gjort något så jag stillar mitt begär!

Men hur vad och när får väl komma i ett senare skede. Jag bara vet att så är det! Men det känns även jobbigt att inte veta något alls. Men som jag läste i en blogg igår så ska jag försöka vara i nuet och inte i framtiden. Det är bara nu som man kan förändra och må bra. Inte då och inte senare utan nu. Jag blev så tagen av hennes inlägg, blev en riktig tankeställare! Fast jag vill och försöker leva i nuet så flyger tankarna iväg och plötsligt är man borta igen. Ska börja tänka mer på det. Jag kan inte vara lycklig imorgon och inte igår utan nu. Och tiden går för fort för att leva så.

Idag ska jag till Trellehåla och jobba i tre timmar sen förhoppningsvis gå en lång och skön runda med Emelie. Får väl se om jag stannar över i natt eller åker med tåget hem. Hade varit skönt att få löst alla knutar som man har så man verkligen kan leva nu. Men vi får väl se :)

Nu ska jag hoppa in i duschen! Tjilevippen!

Scenario

Jag vet inte hur jag ska börja skriva och om vad. Det finns så mycket som jag känner skulle varit bra att få ur mig men sämre att lägga upp här. Eftersom man aldrig vet vem som läser, och om det är fel person så skiter sig allt tror jag. Men jag kan ju säga som så här, SLUTA TÄNK EMILIA! Jag kan inte sluta fundera och tänka och spela upp olika scenarion i mitt huvud och det mina vänner det är jobbigt! Det tar så mycket energi så jag är helt slut i huvudet. Och varför kan man då undra varför jag håller på så! Ja jag vet inte själv, det är riktigt svårt att släppa det. Men jag måste försöka!

Har väldigt svårt att ha tillit till mig själv och till andra så det är väl där skon klämmer kan jag tänka. Jag är rädd för att bli sårad så därför är det bättre att tänka ut hur det kommer bli i förväg så man är beredd. Men innerst inne känner jag att det är inte så farligt. Jag tror inte att det är något att oroa sig över. Men ändå liksom! Ska kanske tänka på andra sätt så jag slipper må så jädrans dåligt alltid. Kanske är det så att jag inte är ensam om det...

Nu ska jag sova efter en väldigt hård (läs: chill) kväll på jobb. Och hoppas på att imorgon är en bättre dag än vad denna har varit! Kanske plingar till en eller två gånger! Vad vet jag, hade varit mysigt :)

Saknar min "familj" <3

Ranunkel

Jag har aldrig varit tjejen som har drömt om mitt bröllop eller haft någon klar bild över hur jag vill ha det. Har alltid förundrats över allt snack om att alla småtjejer drömmer om, sitt rosa stora bröllop med hästar och allt vad det heter. Men det har aldrig Emilia drömt om. Förrän nu :) haha. Nu vet jag precis vad jag vill ha men knappt hur det ska se ut.

Jag har en rätt så bra bild om hur jag vill att min klänning ska se ut och vilka blommor jag ska ha. Kan ni gissa vilka? haha. Mina favorit blommor, ranunkel, precis som i bakgrunden på bloggen :) Dom är dom finaste blommorna som finns :) Sjukt konstigt att jag har börjat drömma om det nu, men det är ju gratis :)

Nu ska jag gå och fixa något att käka sen tvätta lite mer för att sedan packa och åka till Hålan igen. Mysigt värre :)

På söndag fyller min syster år!!! :D

Snurrigt värre!

Sitter hemma i Ystad och ska snart iväg till Hålan för att jobba kväll är det tänkt. Det är ett under att det kan vara sån stor skillnad på arbetsplatser. Jag trivs jättebra i Trelleborg med alla som jag jobbar med, mycket bättre rutiner och mestadels trevliga gäster! Tack! Även om det är jobbigt att gå till jobb så känns det inte lika tungt!

Just nu känns livet lite jobbigt. Mycket som jag går och tänker på som man egentligen inte borde tänka på. Jag har under loppet av två månader "förlorat" min biologiska pappa, jag har åkt ner till Skåne igen och lämnat underbara vänner uppe i Borlänge, träffat en underbar människa som finns i mina tankar just nu, träffat gamla vänner, jag får umgås hur mycket jag vill med min underbara familj och under tiden detta pågår så finns ändå en rädsla som inte riktigt går att ta på. Om det blir som jag vill och önskar så är jag nog den lyckligaste människan på jorden! Och då slipper jag att fundera så mycket!

Inte den bästa videon men nu får ni i alla fall höra musiken :) Underbar!

 

Nu ska jag packa klart så att jag kan åka iväg snart. Ha en bra fortsättning på dagen alla :)


Lägre än Glocalnet! :)

Tycker det är fruktansvärt att den så kallade pappan börjar skriva om arvsrätt och efternamnsbyten på min blogg. Tycker att det är så lågt att ens börja göra det från första början här inne. Jag är så trött på att du alltid ska hålla på att läsa och snoka här. Jag får lov att skriva precis vad jag vill här eftersom det är min blogg. Jag får lov att skriva att jag ska byta efternamn utan att du ska börja snacka om arvsrätten eller ens kommentera i första hand.

Nu har det gått så långt att jag snart spyr på detta. Jag vill få ett slut på det här, jag vill inte ha dig i mitt liv längre. Jag vill inte att du ska läsa min blogg och sitta och kommentera om arvsrätt om vad jag vill och inte vill. Du får gärna leva det liv du har utan oss, jag bryr mig inte. Men sluta lägga dig i mitt då! Jag har redan sagt att jag ska avsäga mig arvsrätten och byta efternamn. Jag har för mig att jag skrev väldigt klart och tydligt om vad jag hade för åsikt om ditt halsband "Och du har inget som jag skulle vilja ha, förutom ett halsband som min morfar har gett till dig, men jag tror jag överlever utan det med." Där står det att jag överlever utan det, så de barnen som du anser dig vara pappa till kan ju få det istället. Jag vet att du aldrig skulle ge mig det halsbandet "med tanke på omständigheterna".

Denna gången är det inte jag som har lämnat ut dig i mina inlägg. Det har du fixat så bra själv genom kommentarerna!

Over and out!

Nervös inför jobb

Nu har jag varit "arbetslös" i tre veckor och ikväll är första arbetsdagen. Jag måste faktiskt erkänna att jag är lite nervös! Tänk om jag har glömt allt :P Jag står där som en dum blondin och undrar vad jag ska göra :) Haha nä så farligt är det nog inte :) Men nervös är jag.

Och matchen vi var på igår var väldigt bra :) IFK gubbarna vann. Och vi hade trevlig utsikt ;) haha.

Caroline: Han ser rätt rolig ut när han springer.
Emilia: ... Jag tycker han ser rätt sexig ut!

Längtar till imorgon också. Kan ju bli kul :)

Nu ska vi nog till Ellan och vara lite sociala, sen börjar jag ju jobba fem till stängning. Spännande!!


Uppriktig?

Svar till Peter som kommenterade mitt förra inlägg om att ta bort mitt efternamn. Om du är orolig för att jag ska ha kvar min arvsrätt så kan jag säga dig att den vill jag avsäga mig den också. Jag trivs med hur mitt liv ser ut nu. Och du har inget som jag skulle vilja ha, förutom ett halsband som min morfar har gett till dig, men jag tror jag överlever utan den med. Om jag får lov att vara så uppriktig. Och nu vet du det också Peter!

Dagen började med vasaloppstittande, själv :) Men det gjorde inte så mycket var mysigt ändå att titta själv.

Igår kom Amanda, Adam, Markus, Jesper och Martin över till Caroline för lite snack och mys! Var väldigt trevligt! :) Var så övertrött så jag dansade balett och sjöng tigerjakt själv :D Var riktigt roligt att syrran och Adam ville komma:) Wonderful :D

Nu ska jag in i duschen för att senare hämta Caroline hos sin farmor sen ska vi iväg till Södan och kolla lite match :)

Later!

Snart är våren här!

Just nu sitter jag och snörvlar hemma hos Caroline och väntar på att hon ska komma hem från jobb. Ska väl träffa några härliga grabbar plus min syster ikväll hemma hos Caroline, ska bli kul!

Imosre när jag gick från stan upp till Caroline, där jag får lov att vara när jag inte åker hem till Ystad, sken solen och fåglarna kvittrade och jag kunde inte känna mig mer lycklig! Snart är våren här :) Sen däckade jag på hennes soffa eftersom jag inte fått så många timmars sömn. Men det gjorde inget!

Idag var jag, sis och Adam på stan och satt och mös och fikade på Espresso house! Älskar att umgås med dom. Kom fram till väligt bra saker :P

Och på tal om det så har jag bestämt mig för att "byta" mitt efternamn. Heter ju som känt Svensson i efternamn nu men i mellannamn Möller. Och det är Möller jag vill heta! Så nu ska jag snart göra slag i saken och skicka in papperna. Sen kommer jag heta Emilia Möller! NICE! :)

Nu ska jag slöa lite mer på soffan och sen ska jag börja med att göra mig klar inför kvällen. Kan bli skoj :)

<3

Har du en sälhena?

Nä om jag kanske skulle ta mig i kragen och skriva lite skit här också. Har ju dock inte gjort så mycket den senaste tiden så jag har ju inte så mycket att dela med mig av när det gäller saker. Har ju dock funderat lite mer denna perioden och jag har väl inte kommit fram till något spännande iheller :P Men lite har jag. Och jag kan ju säga som så här att jag är ju inte klokare utan mer förvirrad än jag har varit någon gång innan.

Men konsten är att inte gå händelserna i förväg så att säga! Så det ska jag inte göra iheller, får väl vänta och se hur allt blir och vad jag bestämmer mig för vad jag vill göra. Jag får väl vänta in svaren som jag vill ha reda på.

Och jag har träffat min kära syster ett par gånger och hon är bara bäst på att förvränga ord. Kanske inte bara hon som är det i vår familj :P

Sälhena - hälsena
Fisfördriven - fisförnäm

Och av mig:
Kanttrattareller - Trattkantareller

Jag höll på att kissa på mig av skratt när jag sa det. Men varför får ni undra över lite :P höhö


RSS 2.0