Snööö

Okej, nu ska jag berättaför er om ni bryr er och vill veta vad som händer här uppe i skogarna.

I början av december sökte jag in till Högskolan Dalarna bara för att ha något att göra. Sökte in till lärarprogrammet med inriktigt på de yngre åren, eftersom jag alltid velat jobba med småbarn. Vilket jag har förstått att inte alla vet om mig :)

Och om jag skulle komma in skulle jag redan ha börjat plugga... Har gått i över en månad och varit nervös och stressad över beskedet. Och när terminen började var jag fortfarande 3:e reserv. SÅ väntade en vecka på att ringa till skolan och i måndags ringde jag dit och hon som svarade sa att det var det populäraste programmet de hade här uppe. Och att jag förmodligen inte skulle komma in... "Men sök igen innan den 15 april" Yeah Yeah!

Så nu får vi se vad som händer i Emilias liv... Gör allt för att förbättra och förändra... Som idag har jag köpt en ny jacka... Tror det är en herrmodell men det skiter jag i :) Och det har snöat heela dagen men inte blåst något alls så det är så vackert här just nu så ni anar inte :) Plus att jag har ringt posten ett antal gånger under dagen och nu kom jag fram och så säger hon att jag ska prova ringa tidigare... HA!

Fick just reda på att det är fussball idag så ska över till Kimsan och kolla lite med honom. Niceigt! Ska förmodligen med Sara på någon tjejkväll på hennes systers salong... Och nu ska jag käka litta!

Som ni ser jag är inte bitter ;) Tråkigt att det inte blev som jag ville bara, men det är meningen att något anat ska hända i mitt liv. Har ju lite planer kanske med Linnea. Får väl se :P

Ha det bra i snökaoset ;)


LYSSNA


Smörgåsgurka och fanta

Jaha, anonyma kommentarer ääälskar jag! Varför kommentera anonymt, då får man ju inte fram just SITT budskap... Jaja..

Har kollat på film med Kim och Marcus ikväll. En riktigt bra film faktiskt! Law abiding citizen den går inte att förutse om man säger så! Blev så rädd en gång så hjärtat slog dubbla slag i en minut efter...

Nu sitter jag och kollar på Scrubs, snackar lite med Andreas men ska snart gå och lägga mig, äter smörgåsgurka och dricker fanta... Om jag sagt det till mamms hade hon frågat "Är du gravid?! :)" Men nej det är jag icke!

Och ska nog berätta för er vad jag har haft för hemlighet för er imorgon. Men så positivt blev det inte.. Men så är livet. Ibland blir det inte som man tänkt sig, något annat är på gång!

Emilia gå och lägg dig! hmm...?

Slipa...

Nu har jag hämtat bilen, slipat lite på våra stolar, diskat, städat och lagat mat. Plus att jag ätit upp maten :P Och nu då? Känns lite jobbigt att vara själv just nu. Men jag kan ju inte mer än acceptera det :)

Ska nog kolla på kalenderflickorna ikväll tänkte jag. Den är ju lite rolig... Hmm? Och så tänkte jag snacka litta med syrran och Linnea också... Om jag hinner med allt, fullt upp här ju!

Nu ska jag fortsätta med stolarna tänkte jag så de blir klara någon gång :) Ska ju bli svarta om ett tag är det tänkt :)

C yaa!

Bra igen!

Se I love you, man! Den piggar upp en och gör så man blir på bättre humör! Plus att prata lite med Dennis :)

"Hey Peter, it´s Sydney Klaven! What? I mean Hey Sydney it´s Peter Klaven"
Typisk Emilia-sak att göra :P haha.

Nu väntar jag på att Sebisch ska komma hem så ska han får massera mig och sen ska jag sooova! Tror de kommer nu! :D Eller kanske inte... Aja!

Tycker tiden kan gå liite fortare nu faktiskt! Kryper fram som en snigel med sengångarben med gips på om ni förstår vad jag menar... Mmm precis så sakta går det :)

Godnatt mina vänner! Se filmen om ni har Emilia-humor! Do it!


VARNING

Ursäkta för mitt icke positiva inlägg säger jag i förväg!

Fuck denna dagen! Det började ju rätt så bra fast än jag kom till jobb klockan nio. Men frukosten var ju helt okej! Det är nog det enda som varit helt okej idag!

Alla gäster har varit helt väck, ursäkta!, men när man har frågat "ska det vara äpplen eller morötter till happy mealet?" så har man fått till svar "mjölk". VA FAN!? Frågade jag om vilken dricka du ville ha? Ungefär så har allt varit idag!

Och ju fler sånna gäster man får desto mer vill man säga något dumt tillbaka, men istället frågar man vänligt samma fråga igen... Blä!

Sen skulle jag in till videomix för att hyra en bra film! När jag ska betala har jag bara kortet med mig och så klart så är där inte tillräckligt med pengar!

Kommer hem och kör Sebbe och Gösta till Kåren, kör in om och hyr min film. Har ätit och så tänkte jag att jag skulle duscha så jag kunde sitta och mysa och ta det lugnt när jag tittar på filmen. När jag ska sätta igång den FUNKAR DEN INTE! Inte ens när jag prövat med min DVD.. ARH kan man bli mer arg? Nu ska jag gå upp och kolla om den funkar i Sebbes dator. Håll tummarna!

Nu ska jag sluta vara så negativ. Puss och god natt!

...

Är supertrött efter kvällens gympass. Funderar redan på sängen alltså. Skulle vilja berätta för er vad som hände igår, men jag tror att jag får göra det en annan dag.

Nu började en film här. hejsvejs!

Önskan...

Jag sökte dig och fann mitt hjärta!

Hur kan man inte tycka att The Notebook är bra!? Var på Maxi innan idag, har fått för mig att inhandla lite filmer som jag tycker om, och jag hittade då denna filmen. Man kan ju inte låta bli att bli helt och hållet förälskad i killen som filmen handlar om. Nästan så man själv önskar vara den tjejen som han blir förälskad i.

Du är på ett foto, jag är på ett, det enda problemet är att vi inte är på samma. Vem du nu än är! Saknar man kärleken älskar man filmen, man drömmer sig bort och önskar sig ett sånt förhållande. Är man i ett förhållande önskar man sig ett likadant som de har. Det kan inte slå fel. Och det bästa av allt är att det är inte en sån klassisk kärleksfilm som alla tror. Man kan inte förutse slutet! Det är nästan omöjligt!

Och nu när jag sitter här och käkar mina mackor i saknad av något annat (enligt Paulina) så sitter Gösta och spelar lite gitarr för oss. Mysigt så här dags innan sängen kallar. Tror jag ska kolla på Stolthet och fördom innan jag somnar. Kanske skriva lite till på min berättelse som jag påbörjade inatt.

Hoppas mamma har det roligt i Götet, nära en annan stad, på hennes kurs om ögat! Önskar jag kunde varit där också! Godnatt alla! Mycket kärlek från mig <3

Hade gjort det bättre :P

Johan Falk! Ett under att personen som spelar honom är just skådespelare. Hur kan man lyckas? Kan nästan säga att jag hade gjort det bättre. Han har samma röst och samma lugn i vilken situation som helst. Har suttit och skrattat åt hur dåligt det kan vara.

Annars om man bortser från den mannen så är filmerna riktigt bra! Frank Wagner är ju heelt underbar! ;)

Idag har jag inte gjort så mycket. Känns bättre i magen. Nu är där bara fjärilar :P Får väl se om jag kan berätta en positiv nyhet eller inte denna veckan...

Nu sitter jag, Gösta, Kim, Sebbe och Tanja och småsnackar och kollar fotbollskanalen. Så det ska jag fortsätta med :) Ville bara snacka lite skit om Jacob :P hihi!

Plågor

Igår var jag på bio och såg Snabba cash med Anna, Tanja, Sebbe och Kim. Den var faktiskt bra! Hade inte hört så mycket om den innan så jag hade inga förväntningar. Blev lite tagen av den, mycket som finns i vardagen som man aldrig tänker på...

Och att huvudkaraktären kom från Robertsfors och att han inte kunde uttrycka sina känslor för tjejen som sa att hon älskade honom var ju inte så konstigt! Men den var bra!

Just nu sitter jag och funderar på om varför jag har så ont i min mage. Igår somnade jag vid fem tiden för att jag inte kunde slappna av och stå upp utan att vika mig av plågor. Alltså fick jag sitta på toa golvet och "prata" med Sebbe tills jag kunde resa mig upp. (Om jag pratade gjorde det mer ont) Så när jag somnat och sovit i två timmar fick jag ringa jobb och säga att jag inte kunde komma... Och nu är frågan om jag ska stressa på jobb imorgon...

Nu ska jag ringa min mamma tänkte jag.


Hälsa på!

Nu har jag spenderat hela min kväll uppe på vinden. Nu kanske ni tror att jag varit dum mot de andra så de slängde upp mig där... :P Men så är inte fallet! Det har blivit mitt rum! Och det är såå mysigt! Måste upplevas! Tänkte lägga upp lita bilder när allt är helt klart! Men tänkte premiärsova där inatt :) Ska bli mysigt!

Och mår lite bättre med allt som händer runt om kring tack vare mamms hjälp! Vad skulle jag gjort utan henne :) Saknar er där hemma, men här är helt underbart! Tycker att ni alla får komma upp och hälsa på och se hur fint vi bor och hur roligt man har det här!

Idag på jobb fick jag nog den mest konstigaste frågan som jag reagerat på... "Kostar den gratis?" Hur kan något gratis kosta? Haha Kanske inte såå konstig men det lät kul när han sa det :)

Nu är det ER (emergency room, om någon undrar vad det är förkortning på) på tv. Länge sen man såg de avsnitten... Skottskada i lungan, not good! :P

Godnatt på er allihopa! Loves!

Planer

Mitt sår läker aaldrig!! Jag har fortfarande ont! Så :)

Kvällen har varit rätt så bra måste jag säga :) Morgonen började lite sämre. Jag och Tanja var så duktiga och gick upp och gick till gymmet 10 imorse. Började med cirkelträning, hann två varv sen höll jag på att svimma. Fick gå in på toa och sätta mig på golvet. En tjej som jobbar där kom med en banan till mig, sweet! Sen mådde jag lite bättre!

Jag har även handlar cheap monday jeans, väldigt snygga!

Från åtta till tio ikväll var riktigt bra fast jag bara satt i soffan. Fick pratat med Emelie och Mamms och ;) höhö.

Jag har även planer på att förändra mitt hår... Klippa det och sen färga det, men färgen fixar jag själv :P Men frågan är kort eller bara topparna. Får väl se, Sebbe tycker bara topparna, tjejerna tycker kort... Får tänka lite på det. Det är jag ju känd för. Tänka föör mycket...

Nu tänkte jag antingen sova eller kolla lite mer på tv för det har jag ju inte gjort mycket på sista tiden.... :P

Godnatt <3

Ursäkta språket

Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva men jag kände för att skriva lite. Sitter i soffan och försöker vara så tyst som möjligt för att Sebbe och Kim kollar på "IB". Den är fortfarande inte riktigt braså jag valde att kolla Paradise Hotel. Och det ångrar jag inte :P

Dessa dagarna som jag varit ifrån jobb har varit riktigt sköna. Slippa stressa och tänka på allt som hör till McDonalds. Jag har även hunnit tänka rätt så mycket på allt annat också. Vilket jag inte vet om det är positivt eller negativt.

Just nu tycker jag att det är riktigt jobbigt. Men så är väl livet, lite som en berg och dalbana. Ska säga som en kompis gjorde till mig: Fan vad jag gnäller, jag hatar gnäll. Men för att kunna njuta av det positiva så måste man väl ner i skiten också. Men fan alltså (ursäkta språket) varför måste det bli så här? Det är ju bara jobbigt!

Nu ska jag stänga av datorn och gå och kissa. Sen får vi se vad denna kvällen har att erbjuda. Fast det är rätt sent... Kanske ska gå och lägga mig. Men jag är ju lite hungrig också. Har kommit in i ett matstim :P Är hungrig HELA tiden, riktigt störigt. Men nu ska jag sluta snacka en massa crap och gå och kissa istället :)

Godnatt!

Weekend veckan efter

Vilken helg denna helgen har varit! Trodde jag skulle sitta hemma med en massa pluggande töser. Men så blev inte fallet.

I fredags undrade Gösta om vi ville komma och festa lite med han "gäng" och klart att jag Tanja och Anna ville det :) Så vi gjorde oss iordning och stack till Gösta för att leka lite och dricka lite. Det var lite segt i början men det ordnade sig senare när leken var klar :) Jag kommer inte ihåg vad leken heter men man skriver en kändis på en lapp som man ska ha i pannan och sen ska man fråga ja eller nej frågor om vilken person man är. Jag och Olle vann :)

Sen vid tjugo över ett gick vi till Skrubben för att ta en öl. Vi hann vara där en kvart för sen stängde de :P Jag hann göra bort mig på toan inför en kille, väldigt pinsamt!, efterfesten var ju nästan självskriven hemma hos oss. Så vi satt nere på Tanjas rum och kollade på Dan när han spexade. Vid fyra gick jag ner för att sova efter lite serioustalk med Paulina.

Igår ville jag verkligen ut och dansa men det tycktes inte vara någon som ville följa med. Eftersom alla i huset har tenta just i detta ögonblicket. Så jag gick hem till Kim för att kolla lite fotboll och film med Kim och Sebbe. En väldigt mysig kväll, men som sagt jag ville ut och dansa. Så min räddare i nöden kom vid elva. Tanja skrev och frågade om jag ville ut och dansa! Jag nästan sprang hem för att byta om och sminka mig lite :)

När jag kom hem satt tjejerna i soffan och hade mjukis på sig. Så alla var på samma nivå :P Vid halv ett kom vi iväg till Flamingo. Och ägaren hade något speciellt erbjudande så alla som var över 20 kom in gratis :P Snällt! Så kvällen gick på 20 spänn i baren för en redbull. Fick den också billigare än vad den kostade från början :P

Jag tror att vi fick gå in gratis för att ALLA var runt 18 inne på dansgolvet. Men det hindrade inte oss från att dansa lite :P Funderar på att bara dricka redbull när man går ut. Så mycket roligare det är och man är inte ens seg när man kommer hem :)

En underbar helg trots mina tankar från början. Nästa helg består av jobb... Lite tråkigt men sånt är livet! Kan ju inte klaga på denna precis :P

Nu ska jag ringa mamma för att fråga hur man gör kyckling i ugn :) Ha de göj!

Hemma?

Hur vet man om man känner sig hemma? Är det människorna som gör det? Hur bra man hittar i stan man bor i? Eller vad man har för jobb? Jag satt och funderade på det när jag körde hem från Maxi för en timme sen. Om jag känner mig hemma eller om det bara känns som en genomgående fas som snart går över, som jag ska lämna snart?

Jag tror det är en liten blandning av allt. Och att man känner sig som en familj med sina nya vänner här uppe gör inte saken värre. Det känns helt underbart att veta att man betyder något för någon som man kännt i lite mer än en månad. Så om man tänker efter så känner jag mig rätt mycket som hemma. Mer hemma här än i lägenheten i Trelleborg.

Varje människa man möter här är helt underbara. Man går in i alla möten med ett öppet sinne och visar alla vem man är. Jag har aldrig under så här kort tid fått så många nya vänner. Jag åkte verkligen upp här med rätt inställning och vetskap om att allt ordnar sig.

Det är så mycket som har förändrats till det bättre så man nästan blir mörkrädd. Det enda jag är kvar i som jag har varit i länge är inställningen till en speciell person. Jag är rädd för att bli sårad fast jag vet innerst inne vad som håller på att hända.

Jag har även gjort en sak som jag aldrig trodde jag skulle göra när jag flyttade hit. En sak som jag väljer att hålla hemlig tills jag fått reda på svaret. Men om det blir ett positivt svar så kommer allt att lösa sig. Jag kan inte släppa det utan tänker på det hela tiden. Håll tummarna fast ni inte vet för vad :D

Nu ska jag börja laga lite tacos hade jag tänkt. Var bara tvungen att vara lite djup ikväll :)


Återkommande flirt

Jag har så mycket som behöver få komma ut men som jag inte vill skriva eller berätta för någon. Jobbigt att känna så. Att inte vilja berätta eller prata om det, men jag vet inte varför egentligen, kanske för att jag inte vill tillåta mig själv att få känna saker. Saker som blir för jobbiga att inse att man verkligen känner.

Det är som en dragkamp i kroppen, ena stunden tycker man att allt är underbart här uppe. Andra stunden mår man illa på grund av allt man känner. Det jag inte får känna för mig själv. Jag vill bara skrika! Men det ger inte samma effekt här på bloggen. Ska nog gå till gymmet imorgon och köra riktigt hårt så hela kroppen får ur sig allt.

Varför är det så långt. Nä nu ska jag sluta älta allt, men svårt!

Nu börjar ett nytt år och jag hoppas och håller alla tummar att det ska bli ett minst lika bra år som 2009. Fast lite bättre. Kan kanske slippa allt tjafs som varit och må lite bättre. Hoppas att det blir som jag hoppas på, isf får ni reda på allt om ungefär tre veckor om ni har tur. Kanske mer kanske mindre. Och om någon vecka till blir det ännu bättre om jag inte har tur innan :P.

Nu ska jag fortsätta kolla på Ondskan med das familja! Halva :)

Imorgon, träna eller skrika... Träna eller skrika.... Hhmmm... Både och? Jaja, sov gott!

Nytt år.

Min hjärna säger NEJ NEJ NEJ, hjärtat säger något heelt annat... Tuff situation alltså. Jag vet inte om jag gillar det eller om jag avskyr det. Vi får väl se vad tiden har att ge :)

Igår fyllde Tanja år här hemma så vi bestämde oss för att festa till det lite och gå ut på krogen :) Det var mysigt och väldigt trevligt! Där var mycket folk på Bolanche.. :P hihi

Idag har vi bara hängt i soffan och varit dödströtta :) Har varit ganska mysigt! Vi kollade på Inglorious basterds (tror det stavas så :) Som Adde tyckte var jättebra men vi andra var väl inte så förtjusta i den :) Sen var det dags för  The guys att åka... Och nu har jag fastnat här. Ville åka pulka innan men ingen annan ville så kanske en annan dag :)

Nu ska jag hjälpa Tanja med att städa upp här lite för här ser ut som tredje världskriget :) Nice! :P

Later!

Ett ord som jag inte vill säga...

Måste egentligen sova nu för jag börjar nio imorgonbitti. Men jag måste få skriva av mig lite.

Vad gör jag för fel alltid? Varför blir det alltid så här? Jag vill en sak men det blir aldrig så. Det liksom blir en enda stor röra som bara blir kvar. Dålig förklaring men just nu känner jag så! Varför ska det vara så jäkla svårt? Och varför ska jag sitta här och må så över en sak som kanske inte ens finns... Jag lever nog i drömmarnas land där prinsen kommer ridande på sin vita häst och "räddar" mig.

Eller likagärna att "prinsen" kommer ner nu och säger något helt annat än vad jag fick höra igår. Vilken jävla start på det nya året... Det kan ju bara bli bättre just nu känns det som. Och eftersom jag vet att det tar slut på söndag så känns det ännu mer meningslöst! Fan alltså vilken sits jag sätter mig i varje gång. Jag ska sluta vara så blyg och våga mer ta mer plats och höras lite mer. För jag vill inte ha det så här en gång till...

Jag vill så gärna men blir alltid utan... Jag kanske ska sluta vilja. Eller vad är det jag vill ens? Jag vet inte själv. Eftersom det är som det är... Usch och fy på allt just nu. Och till råga på allt ska alla till skidbacken imorgon, men Emilia ska stå och jobba i nio timmar... PISS. Men när jag kommer hem är det after-ski och fest för Tanja som fyller år idag.

Hoppas ni har det bra där ute! Godnatt!

RSS 2.0