Hunnit med mycket på 5 dagar

Lyckat att lägga upp samma avsnitt av Big Brother TVÅ gånger! Åhr jag som ville se vad som händer i huset ikväll :P Än är jag inte addicted.. Hmm... ;)

Har varit ledig i snart fem och en halv dag! Jobbade i några timmar i måndags men det gjorde inte så mycket. Det har varit så skönt att inte göra något speciellt. Bara tagit det lugnt och sluppit stressa. Det tycker jag vi har varit värda :)

I lördags var jag och honeyboy på IKEA och köpte en till byrå till hans (vårt) rum. Blev supersnyggt! Känns mer som hemma nu än vad det gjorde innan. Och jag fick min växt tillslut :P Soom jag tjatat. haha.

På kvällen kom Cecilie, Camilla, Sebbe och Robban hit för att ha lite kul. Hade super mysigt här hemma hos Micke, men vi kom aldrig ut på stället vi skulle till. Trond David blev lite besviken för att han inte fick dansat med mig eftersom jag är såå grym :P haha, or not.

Söndagen spenderades mestadels i sängen eller soffan med FEM påsar chips och tre olika dippor :) och ljusen var tända inne på rummet. Var riktigt mysigt! Och som vanligt gick vi till gymmet lite senare på kvällen. Är mycket skönare att träna när det inte är så mycket folk som är där.

Och måndagen var det som sagt jobb och innan jag åkte dit hann jag inom och handla ett fint kort till min älskling eftersom vi "missade" Alla hjärtans dag (stängde på jobb båda två) och i tisdags hade vi tre månader. Och jag hann till och med skriva något fint till honom innan jag började jobba. Ute i god tid! Mhm! :)

Sen var det utgång med lite jobbfolk som gällde på kvällen. Samlades här hemma och sen vidare till Blue Note där vi träffade Lasse och Sexy TD. Lasse fyllde 23 i tisdags så då passade vi på att fira honom där. Var riktigt roligt att gå ut med sina arbetskollegor :)

Tisdags som sagt hade jag och Micke tre månader tillsammans. Jag fick en helt underbar klocka som är lila i en guldig present på sängen när jag kom hem från jobb. Han är den bästa som finns! Och han fick som sagt kortet och så bjöd jag på mysig middag på Olivia och sen gick vi på Kino (bio). Var så mysigt. En helt fantastisk restaurang som vi kommer gå till fler gånger :) Kvällen blev helt lyckad och jag är så sjukt lycklig över att ha Mikael vid min sida. Han betyder allt för mig och vill aldrig vara utan honom! Han är mitt allt! <3

Idag har jag fått en fråga som jag aldrig trodde jag skulle få när jag flyttade hit. Helt sjukt fantastiskt! Och jag är nog världens lyckligaste människa! Men jag säger inte vad det är än förrän allt är bestämt. Sen har vi även hunnit med att städa, tvätta, handla lite mat, laga lite mat, se en hel film och gymma. Jag måste bara få skryta lite om hur bra det går på gymmet! Idag la jag på lite extra på alla stationer och i slutet tycker jag det är skönt att ställa sig på löpbandet en stund. Och idag orkade jag, Emilia Möller, springa 2,3 kilometer på 15 minuter. Och hade inte Micke och Carl varit där och väntat på mig hade jag kunnat fortsätta. Är så sjukt stolt :)

Vill bara avsluta med att återigen säga att jag har världens underbaraste pojkvän som jag älskar över allt annat! Du är helt fantastisk hjärtat! <3

Godnatt och sov så gott folkens!

Länge sen...

5 dagar sen jag skrev blogg... Jag har helt tappat bloggandet i mitt liv. Vet inte ens vem det är som läser och är inne på min blogg längre. Men ibland kommer det ett litet blogginlägg som kanske intresserar :)

Mitt liv skulle kunna beskrivas med tre ord: JOBB, MICKE och sova. Jobbar så mycket så det känns som mitt andra hem. Men som sagt blir det fint på kontot sen :)

Imorgon ska jag och honey  jobba natt tillsammans med två andra som vi inte vet vem det är riktigt än :P Liz skulle fixa in någon till oss eftersom annars bli vi helt ensamma på mcern... Ikke noe kult! :P

Just nu sitter jag i soffan med täcket upp till öronen och svettas (varför har jag täcket kvar!?) tillsammans med Micke och Lasse som spelar Fifa... Ska sova alldeles strax eftersom vi ska upp tidligt imorgon och åka till vårt tredje hjem IKEA :) Ska inhandlas lite saker inför framtid och Mickes rum :) Kul kul!

Har världens finaste och underbaraste pojkvän i hela världen! Älskar dig mest hjärtat! <3

Godnatt mina vänner!

"Fack you"

Igår fick jag för första gången i mitt liv höra en gäst säga "Fuck you" till mig. Blev lite smått arg, smällde en penna i golvet så den inte riktigt var en penna längre :P Albin vill aldrig bråka med mig :) Söt! Och idag helt plötsligt var jag en ängel... Älskar svängarna på det jobbet!

Har hunnit vara nere om i Skåne på en liten visit. Var mysigt att få träffa alla man saknat och se hur mammi och PerOla ska bo. Dessutom fick jag se hur min stora lilla lillasyster och hennes fästman ;) bor! Är så superstolt över att dom klarar av att bo ensamma! Älskar er <3

Att känna att man har en person som alltid finns för en och stöttar en i alla lägen är stort att komma på. Att det verkligen finns en annan människa som gör det för en! Är så sjukt glad över att ha Micke i mitt liv att jag knappt förstår hur bra jag har det. Han är precis den killen som jag drömt om, han har allt och lite till! Det som känns helt fantastiskt är att vi kan prata om allt, ibland kommer vi på oss själva att ligga och prata långt in på mornarna. Tiden bara flyter iväg. Älskar honom så det nästan gör ont! Vill uppleva allt och lite till med dig Micke!
Du + jag = Oss

Nu ska vi sova en stund innan vi börjar jobba igen om snart 12 timmar. :)

Hoppas ni har det supert! <3

Stars 4-ever

Emilia är det absolut underbaraste, absolut vackraste, absolut finaste, absolut bästa och mest fantastiska som finns <3 Älskar dig min söta lilla säl <3 /Micke

Update

Vet absolut inte vad jag ska skriva här eftersom det inte händer så mycket i mitt liv just nu. Jobbar, äter, sover, kissar. Det är min vardag just nu tillsammans med Micke :) Men vi kommer få en fet lön!

Förutom mina behov så ska vi till Skåne på fredagnatt. Ska bli så skönt att både ha ledigt och vara nere hos mina föräldrar och vänner med min stora kärlek! <3

Imorgon ska vi jobba natt med det bästa crewet som finns :P Ska bli en kul natt plus att jag är skiftledare så jag bestämmer allt :P

Ville bara uppdatera lite här inne eftersom min mamms ville veta lite mer i mitt liv :)

Jag älskar min Mikael mer än vad jag älskar mat <3 Finns ingen bättre än honom! <3

RSS 2.0