I Borlänge!

Och nu sitter jag här i Borlänge och kollar på "Vem kan slå Filip och Fredrik" med alla i huset. Förutom Paulina eftersom hon pratar i telefon :P

Vi kom hit i fredags kväll och fick snabbt in alla saker i rummet för att lämna släpet i Falun. Allt gick underbart bra upp :)

Lördagen började med att min syster och Adam stack ner till Skåne igen, lite tråkigt, men jag får träffa de snart igen :) Sen var det shoping med mamms hela dagen typ. Vi letade efter en fin blomgrupp men hittade ingen i varken Borlänge eller Falun. Men en väldigt fin lykta från Indiskan fick jag som inflyttningspresent. Love it ;)

Sen var det 20års fest här hemma. Mamma kollade på film nere på mitt rum medan vi var uppe och partajade. Men när folket gick vidare gick jag och mamma och la oss :) väääldigt skönt!!

Idag lämnade jag och Sebbe mamms på stationen, riktigt tråkigt!!, sen gick vi hem till Kim för fotbollstittande i typ 5 timmar :) Barca vann i alla fall! Zlatan är bäst!

Nu ska jag vara lite social här tänkte jag. Foton ska jag kanske lägga upp så ni får kolla lite :) Men det får komma sen för imorgon ska vi till IKEA :D Love it!

Ha de gött!

Bittersweet

Med gamla chips och läsk från igår sitter jag i min säng och lyssnar på Robbie Williams nya album. Rätt så bra måste jag ju säga.

Igår hade jag avskedsfest här hemma, vi blev 18 stycken som mest här. En väldigt lyckad kväll. Blev lite kortspel, pekleken och "jag har aldrig"-leken. Alltid lika kul att få reda på lite saker :)

Var väl inget som gick sönder här hemma mer än att Bruschan välte mitt vita bord i köket så allt gick i golvet :P Inklusive han själv, men han lever än idag :)

Vid halv ett kom Sebbe, AC och IdaPeij hit. De hann sitta här en stund sen var det dax att sticka iväg till Magasinet. Var en helt okej kväll där igår, inte så mycket folk och lite slagsmål där man fick sig en smäll av också. Men skönt att veta att nu väntar något annat.

Just nu känns det väldigt konstigt. Det är så påtagligt på något sätt, så riktigt. Jag börjar fatta nu att på fredag kör vi upp med mina saker och där ska jag stanna liksom. Konstigt att det händer på riktigt. Coolt :)

Gårdagens roligaste citat stod Elina för:
Vi pratade om Zlatan och att vi gillar honom, men det gör inte hon
"Ett: Han är utlänning. Två: Han har stor näsa. Tre: Han är blatte.!"


En underbar sång som Calle gör superbra!

 

Tack för en jätterolig kväll igår <3


Typiskt

Tror jag har släppt dig mer nu! Sköönt! :)

Varför glömmer man alltid saker som man ska berätta. Gick hela dagen på jobb och funderade på det, men nu är det borta! Typiskt!

Imorgon blir det jobb sen hem till Idis och färga håret :) Spännande! Ska ju göra en sak som man inte förväntar sig om dagen :P haha. Saken idag är redan avklarad ;)

Nu ska jag försöka sova fast jag inte ens är trött, borde vara det! Ha det göj!

Farliga vindar

Denna dagen har gått i ett tills jag kom hem till Ida och Noel och varvade ner :)

Steg upp tidigt för att åka från Ystad hem till mig med mamms för att börja packa och köra saker till tippen. Visste att jag hade mycket saker att slänga, men inte SÅ mycket :P Fick köra två gånger :) Och inte nog med det, vi var ju för tidiga också så har varit där ute TRE gånger :P

Är verkligen jätteglad över att få hjälp! Guld värt :)

Sen kom Ida och hämtade mig för att jag sen skulle låna bilen för att ställa lådor i hennes källare :P Invecklat, jag vet. Men allt blev klart :) Trots stark vind!

Sen blev jag bjuden på middag hos Ida, då började jag varva ner :) Efter maten blev det lite biljardspelning som jag och Noel vann ;) haha. Och om inte det var nog så när jag skulle gå hem så var det ju storm ute så jag vågade inte :) Kunde gå hem vid halv elva för då var det lugnt :)

Nu ska jag ändra min adress :) Ha de göj!

För mycket att tänka på

Fick gå hem från jobb tidigare än planerat. Inget roligt att inte må bra. Men man får väl göra det bästa av situationen. Så nu sitter jag hemma i Ystad och väntar på att få lite mat i magen när mamma har slutat jobba.

Ett märkligt fenomen som jag har märkt på jobb är när gästerna handlar ceasar sallad (stavas det så :O ) är att i nästan alla fall så tar de en cola light till. Det slår aldrig fel när jag jobbar. Konstigt ändå!

Som det känns just nu är det alldeles för mycket saker som cirkulerar omkring i mitt huvud om vad som ska göras och om allt kommer hinna bli klart i tid, bara för att nämna något. Jag ångrar absolut inte mitt beslut om att flytta, men jag är nervös som jag vet inte vad! Men jag vet att det kommer gå bra! Har vänner där uppe som är fantastiska :D Längtar!

Nä nu ska jag fixa lite käk med mammsen här. Hoppas jag känner mig bättre sen!

Ha det gött!


Tack för igår

Gårdagen hemma hos Ida var underbart kul! Älskar att vara tillsammans med henne, hon är så lätt att vara med :) Sen kom Caroline och co. :) Hade en riktigt trevlig kväll med alla. Skulle kunna skriva att det får vi göra om, men det får bli när jag har kommit hem :)

Ida hittade i alla fall sin drömman igår. Men hon hann inte prata med honom, hon hade lite ont i armen ;) haha

Dagen som varit har väl inte varit den bästa precis! Inte mått så bra varken fysiskt eller psykiskt. Men det blir väl bättre någon gång. Imorgon är det nog jobb om jag klarar av att sova utan att må illa. Sen blir det mammi som står på schemat. Borde packa men det står mig upp i halsen just nu.

Nu ska jag kolla om man kan kolla Paradise hotel på tv6Play. Ha det gött!

Wiihoo!

Nu har jag hicka för femtioelfte gången idag känns det som. Hickar så jag får ont i huvudet... Har provat allt men inget hjälper.

Idag har varit en konstig dag! Packade lite här hemma och gjorde iordning lite, källaren är nästan klar :) Sen gick jag till jobb (eller nä nu ljög jag, jag cyklade:P) och jobbade typ 30 min sen fick Ida komma och lämna värktablett för jag hade så ont i huvudet.

Sen var inte kvällen jätterolig, men jag klarade mig igenom den:) Gick bak och kollade på min mobil för att se om jag fått något sms:) Och det hade jag!! Från McDonalds i Borlänge :D Var ett mass sms där det stod att vi skulle ha fest den 21 november, men då är ju inte jag där. Men HALLÅ! jag fick sms från Borlänge :D haha. Nice!

Sen direkt efter fick jag nog reda på att kvällen imorgon inte blir så jobbig after all. Tror det kan bli rätt så skoj faktiskt! Tack Sebbe för den informationen :) SÅ imorgon blir det packning här hemma, sen lite förfest med Ida och kanske fler :) och sen Uppenbar för att möta upp Emelie :) Wonderful!

Nu ska jag sova för jag är svintrött :P Och vet ni vad? Min hicka har slutat :D

Äventyr

Nu sitter jag här nyduschad och funderar på hur allt kommer gå de närmsta tre veckorna. Är jag rädd, tycker jag det ska bli spännande, är jag glad över att jag tog detta beslutet? JA det är jag! Men det känns som ett nytt kapitel i livet och jag har möjlighet att forma det från början. Yes :)

Är hur trött som helst på mitt jobb dessutom :P Alla fåniga frågor och arga gäster och bittra människor, jag är less på det. Jag vill träffa människor som mår bra och kan vara glada, då blir jag glad! Det vill jag! :)

Hoppas helgen kommer bli rolig, såg precis att det kan sluta lite illa, men jag hoppas inte på det. Vill inte träffa dig just nu och än mindre på ett uteställe! Så kom inte till Uppenbar eller Magasinet, så är jag säker på att inte träffa dig eftersom vi inte vet var vi ska än. Tack!

Nä nu ska jag mata mina fiskar och försöka sova lite. Är svårt utan Simon vid min sida, konstigt att man blir så beroende av en katt. Känner mig ensam och lite orolig. Men det går väl över det med.

God natt mina vänner!

27 november <3

Och en sak till ju! Flytten avgår från Skåne fredagen den 27:e november med mig (såklart), Amanda, Adam, Ida och Mamms! <3 Blev glad när alla kunde följa med! Även om det är lite vemodigt när de ska åka hem. Men det blir finfint! Det är jag säker på :)

Där blev det ett bestämt nej!

Jaha nu är det bestämt! Jag tar inte vaccinet! När Emelie hämtade mig innan idag så satt vi båda i bilen och var osäkra. På grund av allt som kan häna mig själv och eventuella barn i framtiden. Vill inte utsätta mig för den risken. Men därmed inte sagt att ni som har tagit den inte gjort rätt. Det är upp till var och en att bestämma för sig själv. :)

Har gått här hemma och plockat lite med saker, rensat bort det som jag inte ska ha och slängt en massa, men det är inte slut än :P haha. Har även försökt göra klart med Simon så gott det går. Han ska ju iväg snart. En konstig känsla, kommer vara väldigt tomt här sen.

Höll på att glömma den saken som jag verkligen skulle skriva om :) Läste precis att om man har haft svininfluensan en gång så är man immun mot det. Så jag tar nog den risken :)

Nä nu ska jag göra något vettigt :P haha

oohr

Det var väl inte meningen att ni skulle få reda på vad jag precis skrev. Hade skrivit ett inlägg som jag var nöjd med, men sen raderades allt. FAN!

Orkar inte med detta ikväll.

Ska iaf ge bort Simon imorgon, känns konstigt men ändå skönt för då vet jag att han får det bra. Plus att jag slipper avliva honom.

Och imorgon ska jag även vaccinera mig mot baconfebern. Är lite osäker fortfarande men jag träffar så mycket folk dagligen. Får väl göra det för min och er skull!

Nu ska jag slänga mig i sängen och försöka att få bort dig ur mitt huvud! Ska kanske ta bort dig från facebook, jobbigt att se när andra har gått vidare utan ett enda ljud. Vi får väl se.

ha de!

<3

Älskar min mamma! <3

Ja, det var nog det jag ville säga för nu! Hon är underbar! :)

Nu ska jag till pappa och äta middag :) Sen blir det jubb som står på schemat :P haha.


Fire up tonight

Hur in i helvete tänker man när man ljuger för en annan person? Att det inte ska komma fram? Fy fan vad jag är trött på allt just nu!

Och en sak som nästan är ännu sjukare är att jag vill verkligen släppa och gå vidare! Men när det känns som jag har gjort det så påminner allt om dig. Först är du på jobb, sen läser jag i tidningen om dig, sen kommer hennes kompisar in på jobb och sen ska jag få information om dig på facebook vilket aldrig har hänt förr. Det sjukaste måste ändå vara att jag drömde om dina ögon... Jag vill inte mer!!! Du som kunde få mig att känna sån lycka har vänt allt till en mardröm.

Jag vill vakna och insee att du är inget att ha när du gör så här mot någon. Hoppas du läser detta!

P-fest

Jaha, då var den p-festen över. Riktigt lyckad blev den måste jag säga :) Först stressade jag och Sofie som fan för att bli klara till förfesten. Fick duscha och göra mig iordning hemma hos henne eftersom vi skulle på förfest hos Ida B :) Nice!

God mat och god dricka på "lite mer" i Ystad. Som vanligt lite tal och lite prisutdelningar. Jag och mina arbetsledarkamrater fick julbord och bowling. Vilket är skittråkigt eftersom jag redan har åkt då... Men jag överlever väl som alltid ;)

Sen blev det dans och ännu mer dricka:P Blev ju bjuden i baren och allt, haha. Jag och J försökte hitta en tjej till Jonas :P Tyckte han sumpade den chansen på vägen hem :P Men det säger vi inte till honom eftersom han inte kommer ihåg det idag ändå:) haha.

Många händelser och mycket skratt förgyllde den kvällen!

Och jag måste ju bara säga att jag inte alls är avundsjuk på min kompis som fick stiga upp tidigt i morse för att jobba ;) Själv börjar man halv fyra. Nu ska jag börja göra mig iordning för jobbet. Tack för mig :P


Jag fick jobbet!!! :D

Nu har mina tummar normalfärg igen :) Fick igår reda på att jag fick jobbet uppe i Borlänge. Och börjar där om en månad. Är väldigt glad för det! Alltså RIKTIGT glad. Men hur det än är så kommer alla som är här hemma vara saknade! 

Har fått lite blandade reaktioner från lite olika håll. Lite tråkigt på ett sätt eftersom jag är överlycklig just nu, men samtidigt kan jag förstå. Det är inget kul att vara kvar när någon annan åker. Men jag gör detta för min egen skull. Och det känns bra! 

Är hos mamma just nu, känner mig inte helt pigg och kry, men hoppas inte det blir värre inför imorgon. Då är det ju vår årliga personalfest! Ska bli riktigt skoj! :D

Nä nu ska jag lägga mig en stund, ville bara berätta den stora nyheten för er alla :)  

Tummarna börjar bli lila..

Fruktansvärt trött på allt här just nu. Jag vill flytta! Kommer sakna alla mina vänner och min familj riktigt mycket! Eller extremt mycket rättare sagt! Men jag behöver detta just nu. Måste komma bort från mitt hål som jag snurrar runt i.

Andas lite ny luft och göra lite nya saker, få nya vänner. Känna att jag lever, inte sitta om fem å och undra varför jag aldrig flyttade. Jag behöver allt flyt som finns i världen för att allt ska klaffa. Fram tills nu har det hållt jämna steg, men har ju inte fått svar från chefen än.. Hopes and dreams.

Har flyttat runt lite saker här hemma, blev mysigt, städat och rent. Gillar det bra nu!

Men hur det än är så måste något förändras! NU! Eller få svar på saker och ting.

Tack för en underbar helg alla som har varit tillsammans med mig! Underbara människor som alltid kommer finnas hos mig! <3

Over and out!

RSS 2.0