Oj oj oj

Sitter inne på Donken för att vi inte har något internet hemma. Har fått det riktigt fint och mysigt och ännu bättre blir det! Fick köpt en soffa som är stor som ett hus, får nog plats en nio stycken i den :P Riktigt fin så det ordnade pojkarna bra! :) Och idag fick jag och Micke vår underbara och fina säng :) Vår första säng tillsammans!

Har jobbat heltid på MG nu i tre veckor plus extra på Donken, känner mig lätt sliten. Var ju 17 mai i tisdags och var helt sjukt mycket människor ute! Undrar hur det hade sett ut hemma i Sverige om vi hade firat som norrmännen :) Satt toavakt och var PFansvarig och torkade till och med spya! Det ni, det är supert! haha.

Ska försöka ta lite fina bilder på leiligheten och lägga upp så alla får se hur vi bor! Är så lycklig att få vara tillsammans och tillochmed bo tillsammans med världens undrabaraste människa! Älskar honom över allt annat i denna världen! <3

Måste kila <3

Mikael Widercrantz i mitt hjärta <3

Jobb jobb jobb

Nu sitter jag i vår säng med tända ljus och städat rum och väntar på att baby ska komma hem. Har lite panik eftersom vi snart behöver börja packa men jag vet inte riktigt vart jag ska börja (som alltid när jag ska flytta). Det mesta måste jag ju ha uppe och det jag inte måste ha kan jag inte börja packa än. Svårt det dära:P

Allt börjar gå ganska bra på Mester grönn, börjar kunna ge kunderna tips på hur dom ska hålla sina blommor levande och jag har nog aldrig i hela mitt långa liv vattnat så mycket blommor som jag har gjort den senaste veckan :P Även om det är super tråkigt så ser jag det som en bra erfarenhet och lärdom till min butik i framtiden :) För nu vet jag hur det ska vattnas :P

I lördags jobbade jag först på MG i åtta timmar sen hem en runda och sova en stund och därefter var det 00-05 som gällde på McErn :) Det var en sjukt jobbig men sjukt kul dag! Så så blir det nog i fortsättningen. Kul att komma til McErn och kunna allt som ska göras, känna att man kan något. :)

Och där blev tvätten klar. Tror jag ska ta och hänga upp den och sen hoppas på att min älskling kommer snart! <3

Mikael+Emilia=<3

P.s En vecka kvar till flytten och 13 dagar kvar tills jag och hjärtat har ett halv år! <3

Blivit med...

Skulle egentligen sovit för länge sen men jag måste ju bara berätta att imorse skrev vi under ett hyreskontrakt på en underbar lägenhet som ligger på Frogner :) Tre våningar och egen bastu :D snacka om lyyyx! :)

Ska bli underbart att flytta in nästa vecka :D

Jag+Mikael+Carl=BÄST :D (och lite Albin) :P haha

Godnatt!

<3

Update

Sitter hjemme og kjeder meg uten min kjereste! Helt forferelig! :P haha.

För att skriva lite på svenska såjobbar Mikael natt i natt... Tråkigt som in i bomben men jobba bör man annars (kan man inte betala hyra) dör man! Har köpt hem lite rosor och gjort en fin bukett och tänt lite ljus inne på vårt rum och myser till det litta själv. Är ganska mysigt men det fattas någon ;)

Har börjat jobba på Mester Grönn nu ju. Såååå mycket nytt och svårt att lära sig! Helt sinnessjukt! Men kul är det eftersom jag äntligen får hålla på med något som jag älskar! Tänk er att få jobba med blomdoften en hel dag. Helt himmelskt! Kan rätt mycket mer idag än vad jag kunde i tisdags när jag började så lite framsteg gör jag nog :)

Var nere i Skåne förra helgen för att fira "pappsen" ;). Han fyllde ju 50 förra veckan igen! Hur mysigt och kul som helst hade vi! Dom hade hyrt en liten stuga ute på Österlen vid Stens huvud som vi övernattade i. Åt italiensk buffé och spelade "Mordmysteriet". Riktigt kul!

Det är som ett rollspel som man spelar under 3-4 timmar undertiden man äter. Man blir tilldelade vars en roll av företaget "Mordmysteriet" som har kommit på denna brilianta idén. Och så ska man sätta sig in i rollen och spela upp det som står i papperna man får. Och en ibland oss är då mördaren som har begått mordet. Jag var Patrik O Neil som var nära vän till personen som vart mördad. Och under 3 timmar gick alla verkligen in i rollen som alla fick och det var sjukt spännande. Man ska alltså försöka ta reda på vem mördaren är. Typ som Cloedo eller vad det heter. Kul kul!

Sen satt vi och pratade och mös och tog det lugnt. En väldigt behövlig helg mitt i allt som händer runt om en just nu.

Kan också berätta att imorgon har jag och Micke vår första lägenhet tillsammans. Plus Carl då :) Ska bli så himla skönt att flytta :D Niice!

Nu ska jag gå och lägga mig, tidiga morgnar nu med det nya jobbet. Tjatar på Micke så han ska söka lite jobb på CC Vest så vi får ungefär lika arbetstider så vi kan träffa varandra lite mer än två timmar :)

God natt och sov gott folkens!

Älskar min underbara Mikael över allt annat! <3

RSS 2.0