29 juni

Haha är man knäpp om man sitter och skrattar åt det man själv har skrivit?! Läste precis igenom mina inlägg från helgen, och skrattade. Sjukt! :P

Har precis varit ute på en lång runda på inlines med Emelie:D Alltid lika skönt, men hur kvavt som helst så man svettades som en gris.

Nu försöker jag ringa till Sibastian men han vill inte svara. Nu ringde han :)Men han gjorde något annat som vanligt. Så då sket sig mina planer med honom... Hmm:P

Aja, får väl göra något annat än att sitta inne och hänga.

C u later aligator.

Pantat burkar har jag också gjort!

Fiifan vilken helg! Ja fredagen vet ni om redan så den behöver vi inte ta om igen:)

Lördagmorgon vaknar vi klockan två typ av att Caroline ringer. Vi ville till systemet och det enda som hade öppet var på Mobilia och de stängde klockan tre. Upp och stressade som in i och hittade inte min börs. Ibland undrar jag om jag ens vet var jag har mig själv:P haha.

Blev glatt överraskad när vi sa hejdå och jag hoppade in i Carolines bil. Kom in till Malmö på 25 min och sprang in på systemet riktigt glada över att ha hunnit :)

På vägen hem blev vi sugna på att bada så vi stack till Dala en timme, härligt! Sen hem och åt och städade och klockan åtta kom alla flickorna :)

Tack alla som var här hemma, det var helt underbart roligt att ni ville komma. Hade sjukt kul! Synd att min kamera är död för annars hade ni fått se bilder också :) Lite senare på kvällen kom Jesper, Ola (bruschan) och Markus hit. Kan inte säga hur lycklig jag är av att ha alla er som mina vänner! Ni är guld värda allihopa :)

Sen for ;) vi till Trend och dansade som galningar. Helt plötsligt kom jag på hur jobbigt detta kommer bli, 4 veckor känns som en evighet. Men jag litar på dig och vet att allt kommer bli bra. Blev glatt överraskad när jag kom till jobb i alla fall:)

Nio i morse skrev TG ett sms och frågade om jag kunde ta skiftet för Emma ikväll och visst bättre betalt plus bättre timmar än 7-17 imorgon :)

Men shit vilken helveteskväll det varit! Allt har varit slut, allt har gått långsamt, inte så många inne plus att där har varit så sjukt mycket gäster. Hann inte med något alls nästan av förstängningen så vi fick lämna det till Cheferna imorgon:) Men det var lugnt!

Saknar C när jag inte jobbar med henne! Känns tomt på något sätt. Kommer kännas konstigt när hon är borta i 6 månader.

Och nu sitter jag här i min ensamhet och vill ha sms, men får inget. Sover nog ;) Nu ska jag sluta snacka och läsa ikapp lite bloggar istället:) Ha en bra natt :)

Rädsla

Kan man vara för lycklig? Känns som att allt är så bra så man väntar bara på att det dåliga ska hända. Varför gör man det, eller jag gör det. Det kan inte vara så här bra, det kan det ju bara inte. Eller?

Varför skulle det inte kunna få vara just bara bra. Förstår inte mig själv ibland. Men man är väl rädd för att bli sårad och lämnad, igen. Hur det än är och hur mycket råd man än ger så är man inte alltid starkast.

Just nu skulle jag vilja skrika ut till alla människor hur bra detta känns, men det känns förtidigt för det än. Fasen vad nojig man är över småsaker som far runt i huvudet på en. Vill ju att det ska gå bra hela vägen.

Men nu är vi här och just nu är det bra. Så nu ska jag njuta av det och inte oroa mig över morgondagen. Inte så lätt när man blir lämnad i 4 veckor :) Men det ska klaras av :)

Nu ska jag kolla på en skojjig film tänkte jag och se om det blir för sent. Tror nästan det eftersom det är helt dötyst i luren :)

Xoxo <3

Alldeles alldeles.....

Nu har dagen gått och det har varit en underbar dag. Allt från lycka till gråt till gråt för att man skrattat så mycket.

Tack alla som gjort min dag en minnesvärd dag :)

E: Visa honom kissen.

Du är för go du :)

26 juni <3

Idag fyller Emilia år! :D Haha ännu ett år närmre pensionen. Haha nädå skojade bara, fast det är sant:P

Idag vaknade jag av att min mobil ringde, tänkte först att nja jag pallar inte gå och hämta den i soffan. Men jag gjorde det ändå:) Det var min söta mamms som väckte mig :) Hon kom snabbt förbi med bullar och tårta och en blomma och en visp och en potatisskalare och aftereight :) Hon är underbart knasig, sen sprang hon ut igen för hon ville inte vara här mer:P haha.

Har även fått en jättefin skål! :D Dagen kan inte ha börjat bättre kan jag säga. Synd bara att man (läs någonannan) har tvättid nu. Men har man träningskläder som behöver tvättas så har man haha:)

Nu ska jag väl börja städa och ha mig här hemma för ikväll kommer "släkten". Mamma, Perola, David, Min, Emelie, Cacce, Caroline och Sebbe. Ska bli mysigt!

Imorgon är det med girlsen här hemma. Och då kommer även Mandis och hennes kompis hit :) Mysigt Mysigt!

Det är detta som jag älskar med födelsedagar, man har något att skylla på för att få träffa ALLA som man tycker mest om samtidigt! Fast en får jag träffa ensam för annars får han panik ;) haha.

Jaja nog snackat, känner att jag kan hålla på läänge till för jag är så glad :) Men inget intressant kommer komma ut ändå:P Så nu är det mat och städning som står på schemat :)

Guttansbananer!

En timme kvar!

Imorgon fyller jag år:D Jag växer nog aldrig ifrån att tycka det är roligt att fylla år  :) Det och julafton är det bästa på hela året :)

Har varit en supervarm dag på jobb i alla fall. Inget kul att jobba när man bara står rakt upp och ner och svettas. Men men vi genom led den med. Sen var jag blomsterbud till Caroline :)

Hon ville ge sin kära på-G-kille en blomma, så vi körde dit med en ros. Vi tänkte ut att vi skulle sätta den ute på hans uteplats i en mugg med vatten. När vi kom dit såg vi att han var hemma... Aj aj aj :P Men snabb som jag är sprang jag av bilen satte blomman och sprang allt vad jag kunde till bilen igen. Väldigt onödigt springande men kul var det.

Sen bar det av till Mamms och Perola. Var ett litet möte där med Chews-4-health. Intressant, vill sätta igång nu.

Och sen hann jag med en liten runda till mitt kära jobb igen. Var ju tvungen att käka lite, kom på att jag inte hade ätit mat :) Där var Sofia:) Fick en liten lapp av henne haha. Håller med dig, S+E=Bra.

Och nu väntar jag bara i min kissluktande soffa. Vill verkligen ha en annan för det är inte mysigt att sitta i denna. Fyy! Ska snart införskaffas en ny.


Stranden!!

Uppdaterar lite snabbt. Skulle kommit iväg till Dala vid tio tiden med C men lite ändrade planer ;) Var där nere vid tolv tiden istället :) C tyckte att jag skulle döö, men jag tror inte på henne :P

Har varit helt underbart väder idag, hoppas det håller i sig :) Har badat sjuhundraelva gånger idag känns det som, till och med så att Sebbe undrade vad det hade tagit åt mig. Men det var najs!

Nu ska jag duscha käka lite snabbt sen bort till jubb. Har en känsla av att det kommer gå bra.

Vill inte släppa dig!

"Hälsa henne att jag säger förlåt" :D Gulligt.

Xoxo <3

:)

Längtar!



puh :D haha

När man går hemma och inte har något att göra funderar man för mycket. Kommer det gå bra eller kommer det bli som innan? Varför litar jag inte på mig själv. Vill inte sitta här mer. Ska nog ut och gå en sväng sen i alla fall:)

Ska träffa Caroline också en sväng är det tänkt:)

Hon ringde precis och vi ska åka inlines :D Jaaa!! Det är verkligen roligt att göra :)

Har även hunnit färga mitt hår idag, blondt men i en annan nyans. Tyckte den andra färgen var lite för gul, men nu blev det bra :) Plus att jag vågade byta min ring i örat, så nu är där en stav:) ska bara köpa en kortare. Snyggt! ;)

Nu är det inte länge tills jag fyller år :) iiii. 26/6 <3





23 juni

Har så mycket som jag vill skriva men får inte ur mig något bra. Vet vad jag vill skriva om, men ska inte göra det. En härlig känsla är det dock. Har inte känt den på länge skumt men såå underbart!

Nu vill jag bara ha ett sms där det står "Hej :) ..............." haha. Vet vad där ska stå, men vågar inte skriva ut det :P

Hoppas att de här fem veckorna kommer gå snabbt annars blir det nog jobbigt.

Idag hade man ju velat vara på stranden men eftersom alla jobbar och de som är lediga redan gör annat så stannade jag på min balkong. Inte lika härligt och mysigt men det går an. Får väl se vad jag mer hittar på med idag. Vill inte bara stanna hemma i alla fall.

och förresten så fyller min smålandskompis år idag :) Grattis Macus! :D

Wiie

När jag läser igenom mina inlägg här så inser jag att jag skriver om allt möjligt. Inget sammanhängande alls. Skulle vilja att det skulle vara det men då blir det ju inget kul... Plus att jag är nog rätt kass på det med :P

Inatt somnade jag inte förran halv fem tror jag klockan var. Men det gjorde inte mig något för fick utrett en del saker som har varit lite frågetecken den senaste tiden :)

Halv elva ringer C mig i morse och frågar var jag blir av. "Oj, just det jag skulle ringa när jag cyklade hemifrån halv elva". Klar vaken och packade som satan.:) Cyklade ner till stan och mötte upp C och sen vidare hem till Sofia :) Där blev det frukost. Sen var det ut i solen som gällde, har väl fått lite färg men inte allt för mycket.

Kom på när vi låg där att vi var så sjukt varma så vi satte igång hennes vattenspridare och sprang lite i den tills C fick för sig att "ta sönder den" haha.

Sen lunch med Caroline :D Vi hade lyckorus här hemma. Eller mest jag men hon var också lycklig. haha.

Och  slutligen jobb efter fyra. Var en helt sinnessjuk kväll, gäster heela tiden och bara fem man inne. Men ändå var vi i tid när vi stämplade ut, det ni, det är en stor bedrift :D

C ska inte bli farmor i alla fall, för då måste hon ha mossantrosor. Sånna som går hööögt upp i midjan. Men i själva verket så menade hon mormortrosor men blev helt fel :D.

Nu ska denna damen sova lite, är ju ganska trött efter en sån här fullspäckad dag :P Får väl se vad som händer imorgon, är öppen för förslag.

Godnatt allihopa everybody!

Xoxo <3 (nu blev det så igen, men hoppas ni har överseende med det, var ju ändå min dag. Så lite sammanhängande kanske)

<3

Har haft väldens underbaraste natt! Saknar ord för den. Men underbart!

Mindre underbart är sommaren, men det löser sig alltid. Tur att det var nu och inte om en vecka det hände.

Tomas Ledin är bäst!


Jobb ikväll, men det gör inget för jag är glad :)haha

Tomas Ledin

Min älsklingslåt! En av många från Ledin!



Inte den bästa videon men låten är samma :)

Delade åsikter

Nä jag somnade aldrig när jag sa att jag skulle somna. Kunde inte sova.

Jag vet inte vad jag ska skriva för jag vill inte skiva det jag känner. Och ingen jag kan prata med är vaken. Har kommit till en återvändsgränd. Hur gör man? Om inte den ena är sur så är det någon annan och om det inte är det så är det för att jag saknar någon eller så är det för att ALLT känns piss.

Ska nog läsa Björns kommentarer på Facebook, han är en underlig men väldigt rolig person!
"Liksom imorrn när folk frågar mig vad jag gjort i helgen '' nänä men jag låg hemma på sängen igår o kollade på ringaren i notre dame ensam ''....mobbad då eller?"

Även om man mår dåligt så kan man inte låta bli att skratta. Det går inte:)

Ska nog föreslå att han ska skriva en bok med sina kommentarer. En gladbok:P
Sagt av Björn:

- Duuuu..Mamma lägger grodor ägg eller får de kattungar precis som kaniner?


Babbel...

Då har ännu en stängning flugit förbi och ikväll var det jag som höll i allt. Rätt stolt över mig själv för det gick superbra! Hade riktigt mycket att göra hela tiden men vi var i tid med allt. Älskar att jobba med folk som inte klagar och vet vad de ska göra. Riktigt gutt!

Det man saknar mest när man bor själv är att ha någon att komma hem till. Någon som frågar hur allt är och om allt har gått bra på jobb. Någon som man kan prata med lite. Jag har ju Simon i och för sig, men han brukar inte svara mig när jag frågar hur hans dag har varit :) Har försökt få honom till att fråga mig också, men ingen framgång där inte :P

Usch ja, nu ska jag nog sluta skriva här för ikväll. Antingen blir det bara sämre humor eller så handlar det om någon ni inte vill läsa om :) Så godnatt på er :)

Xoxo <3

Arg på mig själv

Det är tur att jag ska jobba idag för jag tänker för mycket nu... Saknar längtar undrar tänker. Att inte veta något är nog värst. Får kanske reda på allt en vacker dag.

Igår var vi hemma hos Iban och firade midsommar. Vi lekte leken Suck and blow. Riktigt rolig lek :P haha. Man ska suga på kortet och ge till den andra som sitter vid sidan om dig om man tappar kortet får man pussas. Emelies regler :P haha.

Det känns inte riktigt bra det här. Nä nu ska jag försöka sluta tänka, ska iväg och äta glass i smyge. Tjingeling!

Hjärna

Just nu har jag någon form av panik.

Jag vill så sjukt gärna men jag varken kan eller får. Jag litar inte riktigt på mig själv och det gör att det blir ännu värre. Varför gör man inte som man borde göra. Lyssna mer på hjärnan än på hjärtat... Är det bara jag som är dum eller?

Säger bara Kejsaren och Kejsarinnan... Internt men så jäkla mitt i prick haha.


När jag gick hem från Caroline ikväll tog jag med mig min kassler i en Maxipåse. Jag gick som vanligt och plötsligt slår jag i påsen i marken. Varför kan man inte göra kortare påsar till oss som är lite mindre långa?! Känns ju döödumt att gå och asa påsen i marken hela tiden. Man ska kanske uppfinna en kortare påse... ^^ Och by the way, det är inte första gången det händer...


Varför blir man alltid hungrig när man går och lägger sig... Problem...

Nu ska jag göra världens svåraste sak... Inte tänka :P haha
Godnatt!

Nyfiken!

Är lite nyfiken på vem som läser min blogg :P Om ni vill berätta vem ni är får ni hemskt gärna skriva en liten kommentar :)

Nu har jag tvättat min snyggklänning och ätit lite, fisken blev misslyckad men goda potatisar haha. Känner mig på topp just nu, känns inte lika jobbigt med allt längre. Gutt!

Ikväll ska vi hem till Caroline för att träffa Beccafiskmås. Ska bli kul! :D

Nu ska jag raka benen, måste ju förbereda mig inför imorgon eftersom jag ska stänga på jobb klockan fyra.


Imorgon är det en vecka tills jag fyller gammal :P haha

3 månader...

Har så mycket som jag vill få ur mig men jag tror inte ni vill sitta och läsa mitt babbel:P Men men, lite får ni göra :)

Igår var det begravning för min mormor. Jag var inte där... Vet inte om jag hade velat gå eller om jag stannat hemma om jag hade fått reda på vart det var och vilken tid det var. Men jag visste inte något av det, bara vilken dag det var. Och det som kändes bra var att jag kände ingen skuld till att inte gå dit. Jag tänkte på mormor ändå. Körde ner till stranden och tog ett snack med henne, haha. Jag vet att hon vet varför jag inte gick. Och det är det enda som behövs.

Jag känner även på mig att ? vet vad han vill. Skulle vilja att det skulle vara en annan utgångspunkt, men nu är det så här det är och jag accepterar det. Hur det än är så tror jag att det är meningen.

Imorgon är det midsommar och jag jobbar... Både öppnar och stänger på samma dag, det ni! haha. Sen blir det väl partaj hos Iban på kvällen. Är inte så sugen på att festa så blir en lugn kväll tror jag :)

Tror jag ska handtvätta min klänning nu så jag kan ha den i morgon.. Sen blir det maud.

Ha det brau! Haj me di!


I´m not moving

Varför kan det inte bara vara lätt? Bara sluta vara så invecklat. Det ska ju inte sluta här...

Tror ni på kärlek vid första ögonblicket?
Jag vet inte om jag gjorde det innan, men nu...


Saknar ord....

Vi pratar bara gräsklippare

Igår körde jag och Caroline till Ystad. Älskar att vara där! Efter en liten stund kom vi på att vi skulle till Skurups marknad. Så dit körde vi. När vi gått en runda där gick vi till Peppes, Feffes, Puffes eller vad det nu hette ;)

Mamma: Det heter ju Fefes!
Emilia: NÄ! Efes! haha

Inte konstigt att man är som man är när man umgås med er :D Har alltid lika kul med er, älskar er! Så när vi kommer in på EFES sitter där tre "killar" som är SVINfulla. Klockan var nog runt halv sju. Vi försökte att inte kolla och vara som normalt. Så blickarna gick mot ett annat bord där det sitter en familj på tre personer mamma, pappa och barn. Det såg inte ut som att pappan trivdes i sin situation. Om blickar kunde döda säger jag bara.

Vid ett annat bord sitter där ett äldra par och som mamma sa: Är de lyckligt gifta tro? Det där var två frågor, säger Perola. Lyckliga? Gifta? haha. Det jag hörde från de var: Var det Lena? Hur orkar man med sånt... De sa alltså INGET annat till varandra under HELA tiden vi satt där och åt.

Och under tiden som detta händer så snedtänder en av killarna och blir mer och mer agressiv. Där kommer in killar, deras vänner, och han börjar med sitt: Du är en idiot. Tror han var tvungen att intala sig själv det. :P haha. Så börjar de tjafsa om någon gräsklippare och det trappas upp rätt mycket. Till slut var där tre killar kvar vid bordet.

Han säger "Du är en idiot" typ hundrafemtielva gånger. Och mitt i allt ihop säger han: Men vi är ju dina vänner det är vi som bryr sig om dig! Jaha! Känns tryggt! haha. Men följer upp med: Du är en idiot

En servitris kommer in och torkar av ett bord och ber de vara lite tysta för de andra kanske vill ha lite matro.

Så säger den tredje personen: Men vi pratar bara gräsklippare.

Trodde vi skulle dö av skratt. Helt cool lugn säger han detta. Och när kille två går så säger kille  tre: Jaha, ska du sitta och skälla på mig nu en kvart?

Det gjorde min dag igår.

Jag tar det för vad det är!

Nu är jag ledsen... Tror inte att jag varken kan eller att det är så bra att skriva vad som hänt här, men jag måste skriva lite.
Fredagen var så underbar så det är helt otroligt! Hade inte ens tänkt att gå ut från första början eftersom jag stängde på jobb. Men jag kände ändå att det var något som skulle hända. Körde hem i ilfart och duschade lite snabbt och sen iväg igen till Fidde i ösregn. Gick ner till Horizont och där var MASSOR med folk som inte kom in.

Vi stod i kön en rätt så lång stund, när vi sen tröttnade på att vänta och trängas gick vi till Kebabtorget för att handla lite. Fick pommes av Fidde:) Sen kom cacce gåendes med en kille som hon hittat, hennes kompis får tilläggas, och de stannade och snackade lite. Rätt som det är dyker där upp en kille från handbollen som cacce känner och börjar snacka med honom.

Efter en lång, rätt så hetsig pratstund med honom frågar han och hans kompis om vi vill följa med på efterfest. Varför inte liksom? Vi är aldrig svåra, så vi gick till Parken för att låna toan trodde vi men när vi kom upp igen bjöds där på dricka och vi satte oss ner en stund. Vi satt där och snackade med Daniel och helt plötsligt kom Jocke dit också. Nu bråkar inga grannar längre :P haha.

Efter en liten stund blev vi utslängda för att folket där (som vi inte kände) skulle hem och lägga sig. Men inte vi inte! Nä, vi gick hem till Cacces bror och festade där lite också. Hade sjukt roligt och mysigt där hemma! Vid halv sex tror jag klockan var ,gick alla hem och jag och Cacce kunde gå och lägga oss.

E: Jag vill flytta till Norrland!
J: Äh, ska du gifta dig med en älg då eller?

D: Nä, jag får feber om jag går nu. Jag ska sova HÄR.
M: NEJ!

Och nu ska man ta det för vad det är, KATASTROF! Vill tillbaka, men man vet aldrig vad framtiden har att bjuda på. Hoppas Hoppas Hoppas!

Studenten

Jaha, en sån här dag känner man sig ju inte alls gammal. Man jobbar, har flyttat hemifrån, tvättar och städar. Och just idag är det TVÅ år sen vi tog studenten! Helt galet sjukt!!

Jag vill tillbaka till vår vecka och när vi gick ut på trappan! Vi var aldrig den klassen som håller ihopa eller var sams hela tiden. Nä vi var den som hade grupper och ingen gillade varandra mellan dem. MEN på studentveckan var ALLA kompisar! Vi hade det så jäkla roligt så det knappt var sant!

Jag saknar skolmaten riktigt mycket. Man satt tillsammans allihopa och åt och hade det kul. Även om det inte alltid var så god mat så var man där var dag och man slapp laga den själv och sitta helt själv och äta.

Och nu har man hunnit en massa saker sen man stog där själv. Hoppas att ni alla har haft det lika bra som vi hade det! Och att ni får en lyckad kväll!

Själv ska man jobba :P NICE.

Berätta! :)

Vi kan ju börja med att (eller det blir inget mer men ändå) be Dennis berätta alla felsägningar som han minns. Säkert många fler än vad jag kommer ihåg:)

Jaja, med det sagt så ska jag sova efter en hård arbetskväll. Tell you more later :)

Night night

Göteborgstrippen

Var på Liseberg igår :D Även fast man är mesig på karuseller så var det underbart skönt och roligt att få komma iväg. Bästa jag gjort på länge.

När vi kom dit så letade vi lite efter Dennis och Emele men hittade ingen så jag skrev till Dennis. Helt plötsligt kommer Emelie springandes mot mig och skrämmer livet ur mig. Det skulle ju vara tvärtom! :) Dennis hade inte kunnat hålla sig.

När jag och Emelie hade köpt mat så såg vi att en karusell (Kanonen) hade stannat med ett tåg högst upp. Där satt de i nästan två timmar innan de kunde ta ner de. Helt sjukt! Tur bara att de inte var upp och ned.

Det hann också bli väldigt många knasiga felsägningar men som alltid glömmer Emilia allt. Men men, sån är jag. Jag kommer ihåg en sak som Caroline sa på vägen upp. Vi kör förbi en skyllt där det står Tjolöholms slott. -Sjöholm? Eller hur säger man? Lägger Caroline till med. - Hur kan du få det till det? -Öhh, jaha!! Nu ser jag!

Vi bestämde oss även för att stanna till hemma hos Emma :D. Visste inte riktigt var hon bodde eftersom Caroline har bara varit där en gång innan. Men hon hittade dit!!! Stolt över henne :D

Kom inte hem förrän halv två i natt så har varit riktigt trött och sliten på jobb idag. Och nu kom Caroline hem här.

Har ju mina aningar...

Okej, är man så feg så att man skriver en kommentar anonym och skriver "Fan vad jag hatar dig" så tar jag nog inte det på så stort allvar. Tar det mer som: Hur feg kan du vara som skriver något sånt och inte kan stå för det du känner. Man får ju inte ut något av att skriva det om man inte träder fram och säger vem man är. Helt lönlöst!

Och det mest sorgliga i detta är att om man nu hatar mig, VARFÖR läser man min blogg då? Låt bli annars, du måste inte!


Minigolf idag med Cacce, kände att jag var tvungen att komma ut lite. Mår ju som sagt bättre idag :) Måste ju inte berätta för alla hur det gick, men kul hade vi :D Vi ska träna så i slutet av sommaren har 20 poäng, tillsammans :)

Käkade pizza i Daniel och Louises lägenhet (Cacce passar deras katter) sen kom Caroline och vi hyrde film. Wild Girls, den var bra! Inte en sån film man tror det är när man ser den på hyllan.

Sen fick jag och Caroline en snilleblixt och bestämde oss för att köra iväg till Götet imorgon :D Så imorgon blir det utflykt! Riktigt härligt och mysigt. Synd att inte Cacce kan följa med.. Men vi ska iväg sen.

Sen ska jag och Sandra göra något kanske :) Får se hur det planeras. Ska bli en spännande sommar.

Nu ska jag sova så jag pallar köra imorgon. Och tack till Sebbe som lånar ut sin bil och står ut med mig. Livet blir lite mer komplicerat med dig, men jag gillar det! Älskar dig min vän!

Godnatt! Xoxo.

Slut i rutan...

Livet leker... Någon annanstans just nu. Jag vill vara glad och lycklig och inte alls sitta här nu. Meen det förändrar inte det faktum att jag verkligen sitter här. Nä, jag sitter här och tycker synd om mig själv. Eller det var kanske inte hela sanningen, men halva i alla fall.

Jag tror jag vill för mycket fast man inte kan vilja FÖR mycket. Men jag tror jag har kommit underfund med mig själv. Och jag känner inte att det är okej. Det är verkligen inte okej. Helt fel tidpunkt om man frågar mig. Men så är det väl, det kommer alltid när det själv vill sen får man infinna sig i det liksom.

Ibland ger man för mycket av sig själv så att man blir alldeles matt. Man ger och ger utan att man begär något tillbaka. Och till slut blir man helt slut. Jag känner att jag är det just nu. Slutkörd! Jag måste iväg från detta ett tag. Bara en eller två dagar, tänka på något annat än kattpiss och elände. Har försökt men får inget gensvar. Så får väl åka på egenhand. Dock inte lika roligt, men ett måste. Får se vart bara...

Usch...

Har precis vaknat efter en helvetes natt/morgon. Börjar med det roligaste:)

Igår tog Sofie, Ida Peij, Ida Beij och Sofia studenten!! Riktgit roligt för de, men jag hann bara gå till Soffe för att Min tog ju också studenten så där befann man sig först! Sofie blev överlycklig när jag kom :D Alltid lika roligt med den damen alltså! Stannade där till klockan blev ett och då bestämde vi oss för att sticka till A9 med henne. Så jag körde eftersom jag var nykter eftersom jag skulle jobba (trodde jag).

Där var trevligt och så, men man blir jäkligt sugen på att dansa när man sitter där :P Upp till Biffens bar det av när de stängde på A9.Inget vidare trevligt ställe, har aldrig varit där innan och jag kommer nog inte dit fler gånger heller. Men det är ju kanske tur att någon gillar det.

Sen hem och sova, trodde jag, var vaken i princip hela natten och jag låg inte i sängen om ni tror det... spenderade min tid på toa... Vet inte riktigt vad som var fel, men jobb kunde jag ju glömma... Inget roligt att ringa dit och säga att man inte kan komma när man öppnar dessutom. Men kanske bättre det än att gå och spy där:P

Jo också till det roliga med det hela... Halv åtta ringde jag Therese men inget svar, jag ringde och ringde, 9 gånger till och med fick jag reda på nu. efter den 9:nde gången kommer jag på att: "Shit, detta är ju en annan person!!". Då har jag alltså ringt någon annan och blivit arg för att Therese inte svarat... Haha, kan man bli mer borta när man är sjuk? Fast tilläggas kan ju då att personerna kallas för TG båda två;) hahaha

Nu mår jag lite bättre, ska försöka få i mig något att äta.

Hoppas alla hade en underbar studentdag igår:D

Gårdagen

Hur skulle man klara sig utan sin dator :P haha.

Igår åkte jag, Caroline och JätteBurgaren in till Malmö. Det var tänkt först IKEA sen Entré. Men vi hann bara IKEA. Så vi körde in till centrum där Emma (JätteBurgaren) skulle på arbetsintervju. Släppte av henne och sen bar det av till Old Bones Tattoo där mammsen satt och var nervös ;)

Väntade över en timme för att komma in och lägga sig på britsen och bli tattad :) Jag har en jättefin bild på henne där hon gör grimaser så det knappt är sant, men jag fick inte lov att lägga ut den. Skrattar varje gång jag ser den. Ni kan kanske tänka er den istället och sen skratta haha. Sen åkte jag och mamma (vi enda som var kvar för alla andra hade något annat att göra) till Möllan. Satte oss på Mascot och åt good mat :)

Alltid lika mysigt! Sen bestämde vi oss för att köra till Ystad och käka glass och kolla på fiiilm.
Sagt i glasskiosken:
E: Tar ni kort?
G: Nej! (Vänder sig om och går)
Konstig gubbe!

Hyrde den Bröllops Duellen, riktigt bra var den! Måste ses! 

Nu ska jag gå och byta om och ta ut mina bullar från ugnen för jag börjar om knappt en halvtimme. Tänkte vara lite busig idag och köra ner till jobb. höhö...

Ha en underbar dag! Förresten hennes tatuering blev sååå fin! Resten ska bli klar på min födelsedag så då får ni kanske se den ;)

I mina händer höhö

Idag har jag bestämt och styrt på McDonalds. Gick riktigt bra faktiskt, eller kan väl säga det imorgon när jag vet att inte Monica ringer och skäller på mig :)

Var lite nervös i början men jag kan ju allt sen innan så det var bara till att tuta och köra. Ingen fara på taket:P

Imorgon ska jag in till Malmö för att sepå när mamms tatuerar sig ;) Den ska sitta på hennes smalben... Höhö, gör inte alls ont... Får väl hålla henne i handen så hon inte börjar gråta :)

Ska nog även hinna vara en stund med Caroline om hon inte bestämmer sig för att vara med sin på-G-kille. Härligt att hon har hittat en kille som hon trivs med. Är överglad för hennes skull. :D:D

Usch nä, om man kanske skulle försöka sova lite. Ingen annan är inne som man kan snacka med ändå, inte ens Mentor. haha

Xoxo sov gott!

I´m walkning

Känner att det kommer ikapp mer och mer. Vill skjuta det ifrån mig men det puttar och knuffar på hela tiden. Vill inte förstå att detta verkligen händer. Vill springa åt andra hållet, men jag vet att det absolut inte hjälper så därför står jag kvar på mitt "säkra" ställe tills allt kommer. Men hade nog varit bättre om jag gått framåt istället.

Om jag går sakta fram så är jag förbi det snabbare än om jag står här. Jag ska nog börja gå idag, men jag vet inte åt vilket håll. Hittar väl när jag väl börjar. Jag hittar alltid...

Känns som att allt händer just nu. Men det är ju som vanligt, om en sak händer så kommer det som på en räls.

Vet att du har det bra nu mormor! 

RSS 2.0