WOW

Måste bara berätta för alla att jag Emilia Möller Svensson har vunnit på bowling. "Jaha, det var väl inget" tänker ni kanske, MEN det var över TRE killar;) haha. SLÅ det om ni kan:D Fast Sebbe slog fyra strikes i rad (blev tvingad till att skriva det)

En väldigt rolig kommentar från en väldigt rolig människa:
- Jag måste hämta en tandpetare för jag har kött mellan benen. OJ haha nä nu går jag innan jag blir alldeles röd i ansiktet:)

Jag är rätt grym;)

Thoughts

Sitter och funderar på allt och inget. På varför man har det som man har det, om man är lycklig om man ”nöjer” sig med detta. Nöjd kommer jag nog aldrig vara på det sättet, vill alltid hitta fler möjligheter, men nöjd för stunden.

 

Vissa saker skulle jag inte vilja ändra på, inte en sekund! Medan där finns saker som jag absolut i allra högsta grad skulle vilja ändra på. ”Jaha, och varför gör du inte det då”. Jo för just nu är det omöjligt helt totalt går absolut inte. Kanske om några månader, men inte nu. Och jag känner att jag skulle kunna göra vad som helst för det.

 

Men får väl försöka, eller jag SKA, göra det bästa av situationen. Kan vara lite knas, meen jag ska göra det, jag ska klara av det. Tillsammans:)

 

Och sen en annan rätt så stor sak som jag funderar på är vad i helsikes man ska plugga till. Det känns som en liten kamp man har i tankarna. Jag har funderat och tänkt och gått till SYO:n men hon sa ja det är lättare att komma fram till något om man vet vad man vill i grunden. JAHA, men jag vet ju inte. Jag har så mycket jag vill och kan tänka mig så jag vet inte vad jag ska välja. Florist, frisör, psykolog, dietcoach, coach, fritidspedagog, socionom, ja ni fattar. Och allt är ju inte ens inom samma ”ramar” så det hade kunnat vara lättare.

 

Tillslut kommer det väl vara jag som sitter där inne på kontoret på McDonalds och sköter allt. Usch NEJ, så långt ska det inte gå. Men man kanske skiter i att plugga till något eftersom det är så svårt att välja.

 

Har alltid varit så att jag har alltid ”skiljt mig ur mängden”. Har aldrig tyckt om de där vanliga barnprogrammen utan jag satt och kollade på Disneydags. Det har man ju förstått nu när andra pratar om de ”vanliga” sagorna, man bara ”ehh vaa?”, haha. Har aldrig haft en dröm om mitt bröllop som man ”måste” ha som tjej. Veta precis vilken klänning (just det hade varit intressant att vara brudklänningsdesigner också) vilka blommor och vilka färger på dem. Och ja ni vet alla planeringar.

 

Hade ingen ”ordentlig” studentfest som alla andra har. Men det jag hade var mycket mysigare:). Ja, det jag skulle komma fram till vara att varför ska jag då veta vad jag ska plugga till. Kanske långsökt för er som inte tänker så:) men jag fattar:P.

 

Långt inlägg om allt och inget. Undrar vem som följt med hela vägen:P haha

MFF? Är du knäpp eller?

Jaha, har varit så sugen på att skriva blogg hela dagen. Men just precis nu så försvann lusten. Måste bara berätta vad som hände på jobb idag.

 

Det kom in tre killar och den första går fram till mig och frågar mig:

”Har ni MFF-målet?”

EHH vad sa du?? Du vet väl att du är i TRELLEBORG och MFF är absolut inte här ifrån. Hur knäpp får man lov att bli? Och det värsta är att det hände två gånger på bara idag.

 

Dessutom ringde de en timme innan jag skulle börja jobba och sa ”Emilia du vet väl om att du börjar elva?”. Va? Nä Monica sa 12 till mig igår. Men visst jag skyndar mig. Och när jag kommer ner till jobb så har chefen varit yr eller något och skrivit elva på pappret men menat tolv. Haha.

 

Lite ljusare.

Nu ska jag ut och gå en runda.

Chen

Haha när jag precis hade lagt in det förra inlägget kom jag på att jag hade gjort en rebus haha. Helt omedvetet, rätt coolt faktiskt:P

Jaha, var hos Marcus och Mise idag, skulle bara hämta min julklapp som jag har haft där sen julas:P, men blev bjuden på middag:) Och Marcus började rita lite på vad som ska bli min tatuering:D

Vi kom även på världens roligaste (för stunden) lek man kan göra om man är lite övertrött och har ätit klart. Om man sätter chen efter varje sak så atomatiskt blir det mindre. haha. Tror inte att många fattar, men jäkligt roligt!

Brödchen
(liten brödskiva)
Grischen (liten gris)
Tröjchen (liten tröja)

Längtar till imorgon ;) haha.

Hög

JAG HAR INTERNET HEMMA IGEN:D

You gotta let med know :)



I know what I want baby

Green eyes - Coldplay



Mycket funderingar

Hur kan man vara så lättad över en sak som betyder så mycket för en? Känner verkligen att detta är precis vad som behövs. Precis det som skulle hända för att jag ska orka och kunna lita på mig själv att jag kan klara detta på egen hand. Men att det skulle vara på detta sättet är ju lite jobbigare. Men jag klarar mig.

 

Har städat bilen idag:) Så nu är den fin invändigt:P Får väl tvätta den på utsidan en annan dag. Kan behövas…

 

 

Varför är det så svårt vissa dagar att få fram något att skriva? Man skriver vissa stunder men raderar det lika snabbt igen och tänker ”Vem skulle vilja läsa det egentligen?”. Men man skriver väl för att man vill och inte för vad andra ska tycka? Man bryr sig alldeles för mycket. Varför gör man det, är man rädd för andras åsikter eller för hur man uppfattas. Helt sjukt. Och om man har de tankarna, varför i hela världen läser du då det? Usch ja en dag full med olika känslor och tankar.

 

Ska kanske åka till Stockholm i sommar och kolla på Coldplay. Kan bli riktigt intressant:P

 

 

Kan man älska någon mindre som står en nära…?
Deppigt värre, men jag är faktiskt inte det:P haha. Snarare lättad.

Get Smart

Jaha, nu sitter man här igen i Ystad, inte mig emot:) Har ju ändå inget annat att göra i stora Trelleborg.

 

Igår var vi hemma hos Malin på avskedskväll eftersom hon ska resa i 3,5 månader. Riktigt spännande för henne och Figge:) Som alltid med de flickorna så blir det lyckat, så jag följde med till Kristall:) haha. Väldigt nervös hela tiden för att någon skulle trampa eller sparka mig på foten. Men endast en gång lyckades de, och det gjorde för jävla ont:P

 

Jag och Emelie hade även en överenskommelse som inte funkade så bra, eftersom vi tycker om varandra alldeles för mycket för att vara ”sura” på varandra:)

 

Vid tre bar det hemåt, riktigt skönt att bara gå hem och lägga sig. Men ett värre uppvaknande..

 

Var och kollade handboll på Södan idag med min kompis Sebbe på min kompis Cacce:) De förlorade tyvärr med ett poäng, men det gör inget för jag gillar er ändå;) haha. Blir lika sugen varje gång…

 

Dagens citat:

Ahh a rat riding ON a piece of POP!

 

Man 1: Tänker du samma som mig?

Man 2: Jag vet inte, om du tänkte: Herre jävlar! Herre jävlar! Jag blev nästan spetsad av en svärdfisk, så kanske…

:D

Har precis kommit på att när jag åker hem härifrån så har jag INGET INTERNET!!! AHHH. Hur ska jag klara mig??;) haha. Nä det kommer nog gå bra:) Får väl vara ute på vift hela tiden:P



Jaha snart börjar det sorgliga.. Först åker Malin, sen åker Emelisan iväg... Jaja...vi klarar oss vi två, jag och Cacce:) Ska bli riktigt kul denna perioden. Inte så sorglig när jag tänker efter:) Har bestämt oss för Göteborg en helg med, men när och var får vi se:) Vi får också ha lite semester ju;P

Foten börjar bli bättre!:D

Nu ska vi kila iväg till bilen:)

Keine anung

Jaha ännu en dag har gått här i Ystad, mysigt att vara här:)
Meen imorgon är det tillbaka till lilla Trelleborg, och då ska jag träffa mina vännor! :)

Morgondagen är inte alls bestämd mer än stan med Emelie och Malin på kvällen. Får väl se vad som händer och hur allt känns:) Party på kryckor...hmmm.....?


"Emilia mår bra"
Mamma: Hur vet den det??! (väldigt förvånad när hon såg det på facebook)
haha ÄLSKAR dig :D

Like a virgin...

Heey!
Touched for the very first time.

Dagens ilandsproblem!

Upptäckte precis att jag har TVÅ personer som heter precis likadant på Facebook!
Skumt! haha.

Imorgon ska vi till Simrishamn, eller mamma och Perola ska dit och jag vill inte vara själv här hemma:P Kan verkligen aldrig vara stilla. Känns som att man har myror i blodet om man inte gör något. Men det kan väl vara bra det med, får mycket uträttat och mycket saker som man upplever. Men kanske inte direkt nu efter. Haha men men:)

Now I´m goings to sleeps. ;)

Snurrigt

Hemkommen och vilad efter en tre timmars lång vistelse på sjukhuset i ystad.

Var så sjukt nervös när jag fick komma in till rummet där man byter om till sjukhuskläder (en VÄLDIGT stor "rock" haha) att jag skakade i hela kroppen. En narkosläkare tog hand om mig och var riktigt trevlig faktiskt. Blev lite mindre nervös pga honom. Han var till och med så snäll att han gav mig ägg och bacon (dropp eftersom jag inte hade ätit något) sen förklarade han att de skulle söva mig och hur det gick till och sånt. Men sen kom läkarna och kollade på mig och sa att det var lite synd om mig om det skulle ta både fot och knä eftersom det inte var på samma ben. Så jag valde foten till att börja med. Knät tar de en annan gång.

Under den tiden så bestämde de att det bara skulle göras med lokalbedövning och lite lugnande och det var väl inte så farligt tyckte jag:) Fick gå in till ett rum och lägga mig på en annan säng och "maten" var med mig hela tiden:P haha.

När jag kom in i operationssalen så satte en sjuksköterska i en spruta i kanylen med lugnande medel, men hon sprutade bara in hälften "för det var en så snabb effekt". Och gissa om jag blev snurrig:P När läkaren kom in och skulle ge mig lokalbedövning och frågade hur jag mådde kunde jag knappt svara. Men riktigt härlig känsla faktiskt, haha. Och sticken var inte värre än tatueringen, men jag var väldigt duktig sa de:P haha

Undertiden fick jag lugnande och bedövning två gånger till
:P haha. Men det var rätt skönt. Fick även lyssna på musik så jag slapp höra vad de sa och gjorde. Sen var det inte så mycket mer spännande mer än att jag fick en bulle när jag legat på uppvaket i en halvtimme:)

Så nu hoppar jag runt här hemma och har lite halvont och sådär, men jag överlever:)

Och förresten min mamma är "feminim" haha.

Usch

HERREGUD snart ska jag till sjukhuset. Eller det är typ 11 timmar kvar nu. Men ändå! Helt sjukt.

Idag välte min kära katt Simon ner min dator och förstörde mitt mobila bredband. PISS. Så nu får jag betala ännu mer för ett nytt, men men inget att göra.. Ligger hemma hos mamma nu och ska försöka sova denna natten också. Hade kanske varit enklare om man inte hade varit själv.

Hade så mycket som jag skulle skriva här som jag tänkte på på jobb när vi inte hade så mycket att göra, men nu är allt borta. Tråkigt, för jag vet att det var något jätteroligt. Haha.

Nä om man kanske skulle ta och försöka sova lite. Försöka är ett rätt bra ord:P haha. Om man nu verkligen försöker vill säga:P

Jaha, då har man gått och blivit folk också... haha ;)

Ha det gött.

Tänkt efter?

Gudarna målar med färggranna vindar, en rödgul solnedgång
Jag sluter mina ögon och flyger genom luften på min bostadsrättsbalkong
Jag har rest jorden runt och har lärt mig, ett träd e' ett träd och en sten e' en sten



Men de' e' nog lite närmre till himlen från Österlen.

;) haha SMART!

Lopps?

Sitter och käkar lite frukost och funderar på vad som händer idag. Men har kommit fram till att det verkligen inte händer så mycket mer än jobb och jag ska få reda på vilken tid jag ska bli opererad imorgon.

 

Har även fått veta att efter 12 inatt får jag inte äta eller dricka något alls. Inte ens vatten. Shit alltså, hur ska jag klara det?! Meen det får väl gå:)

 

Igår var min lediga dag, och jag gjorde verkligen något hela tiden haha. Blev väckt halv tio av Sebbe för att gå en lång runda på över en timme. Rätt skönt att göra det så på morgonen. När jag kom hem cyklade jag bort till mormor och fikade en liten stund, när jag kom hem insåg jag att jag var tvungen att köra iväg och handla hem lite saker.

 

Så då gjorde jag det plus att jag pantade alla våra flaskor (det var inte så många men ändå;). När jag precis hade parkerat så ringer pappa och säger att vi ska äta exakt då. Men men jag var ju tvungen att handla:) Körde hem där sen och åt och var lite social och tjänade en flaska pisang ambon haha:). Sen ringde Emelie och ville gå en runda så då blev det en timme till där. Sen kom jag hem :P och sen kom min hemliga beundrare haha:)


Kanske inte så roligt för alla att veta vad jag gjorde men blev beordrad av min mamma att skriva lite tidigare och det har ju inte hänt så fruktansvärt mycket denna dag.

 

Fick ett mail från henne där hon berättar att jag måste skriva tidigare annars kan hon inte läsa dagens inlägg, för hon går och lägger sig tidigare;P Så nyare nyheter kan du inte få mamma eftersom detta är det första jag skrivit;P haha:) Och sen skrev hon det mest gulligaste och roligaste på ett tag (skrattar fortfarande när jag läser det:):

 

Nu ska jag gå och sova, sleap tight, dont let the lopps bite. (jag vet inte vad loppor heter på engelska, hihi)


Och jag kan nu officiellt berätta för dig mamma att det heter flea:P haha.

Päron

Idag har varit en händelserik dag:) haha. Typ allt har gått fel för det första, men det gör ju inget, det fixar sig;).

 

Alla har ju fått såna himla roliga kuponger som man kan lämna in. Bara älskar de, finns inget bättre…För de som kanske har de och får gratis, men inte för mig. Där kom in ett tjejgäng typ kvart i tio och skulle ha menyer och så klart så har de dessa kuponger också.

 

Peter beställer maten till mig och jag tänker inte mer på det, förrän jag ger ut maten och den ena tjejen säger:

T: Skulle man inte få extra hamburgare också?

E: Ahr just det, det glömde jag säga till om.

 Anna gör ytterligare hamburgare och lämnar den ena. När hon ska stänga kartongen till den andra hamburgaren så TAPPAR hon den i golvet… Och då har klockan hunnit bli fem i… Fuck! Haha. Så då fick hon göra en ny och jag fick bjuda tjejerna på glass:) haha.

 

Sen fick jag även päronarom över hela mig för jag är så jäkla klantig:P En gäst beställde päronmilkshake och typiskt nog så är den slut så jag fick gå och fylla på den. Sätter in den igen och ska kalibrera den som det så snyggt heter. Kan säga att man ”fyller på slangen igen” haha. Men det funkar inte. Jag gör det om och om igen, så jag kallar på Peter och han frågar: Men funkar vanilj då? Jag tar loss vanilj och ska kalibrera den men har glömt att ändra knapp så det sprutar ut päron över hela mig. Det som var positivt var ju att det luktar väldigt gott, men shit vad klibbigt det blev:)

 


Lite nervöst...

Har ni fortfarande Happ Meal??

Jaha, vad ska man göra nu då? Plugga? Jobba? Ja det är ju egentligen bara de två alternativen. Men vad skulle man plugga till om man nu skulle plugga? Jag har inte det blekaste. Och faktiskt, ju mer jag tänker på det desto mer känner jag att det kvittar tills jag kommer på vad jag verkligen vill göra. Inte lönt att satsa halvhjärtat på något. Man har hela livet på sig, och ändå känner man sig stressad för man inte vet vad man vill bli när man blir stor:)

Det viktigaste är väl ändå att finnas nu och göra det man känner är rätt för stunden. Och det försöker jag med iaf:)

Usch vad jag saknar fotbollen egentligen. Har tittat på fotbollskanalen i säkert en timme känns det som, ingen annan kanal har funkat:P Känner att jag bara vill sätta igång, men får aldrig tid eller ork till att göra det. Det är väl bara till att göra det:) Just do it som Nike säger:P

Snart är det bara en månad kvar:D



Oh dear

Undrar hur kul man hade haft om man inte hade haft mitt jobb:P Finns säkert andra jobb som är roliga och även roligare än mitt. Men ni missar alla dessa felsägningar och kommentarer som vi får. Herregud alltså:P Synd man inte kommer ihåg alla. Idag kom där in en man med sitt barn och beställde två menyer så frågade jag:

”Vad vill ni ha att dricka?”  (inte så konstig fråga tycker jag)

Han svarar:

”Eh läsk! En väldigt dum fråga… Eller hehe ja jag menar dumt svar… Två cola.”

Jag svarar:

”….Eh.. Ja hehe.” Trycker in vad de ska ha att dricka och undrar hur fel man kan tänka. Haha.

 

Där kommer in ett killgäng som IdaP tar hand om, de får sin mat och går och sätter sig. Efter en stund kommer en kille från gänget fram och beställer:

Två hamburgare endast morötter

IdaP tittar lite konstigt på honom.

Haha jag menar endast ketchup

Vi går bak till killarna i köket och lägger på morötter på hans HB. Och kallar dit beställningskillen han går tillbaka till bordet. Han öppnar sina burgare och hela gänget asgarvar. Haha det var kvällens;P

 

Nu sitter jag och Simon och käkar pop corn och ska kolla på film.

Ha det bra haaj!

Sebbe e fan bäst!

"- Och det e inte jag som säger det."

"Vad e det för fel på kött?
-Kött e så gott, du kan koka det, du kan steka det, du kan grilla det, du kan fan tärna det. Pytt! -Som e så gôtt"

Vassego Millan :D

/Sibban

Hur gör djur?

  Som jag tidigare berättat så var min mamms hos mig igår. Vi gick först och åt på Kina för hon älskar det:) haha:P Men det är riktigt gott. Haha. Sen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra så vi gick i lite affärer tills mamma kom på den geniala idéen att vi skulle åka in till Malmö och kolla på BIO:D haha. Så vi bestämde oss för att se på YES MAN. Satte oss i bilen och gick in på SF och fick våra biljetter. De har en riktigt mysig ”uppeservering” på coffehouse om man kan säga så:P haha. På tal om något annat:P

 

Filmen bara måste ses. Riktigt upplyftande och rolig. Och igår så satt jag och funderade på vad jag skulle skriva om den, men kommer icke på något nu:P haha. Jaja se den så får ni reda på det:P

 

Igår lekte Blixten och Blixtens kompis lite. Poppade popcorn och kom fram till att Blixtens kompis kan bli rätt arg ändå. Men på rätta grunder:) Vi berättade även väldigt roliga historier för varandra. Haha. Om man ska till andra sidan floden och floden är full med krokodiler, hur gör du då? Du simmar över för krokodilerna är ändå på möte. Haha.

 

Nä nu ska Blixten sova;) haha. Ha det bra haaaj

 

xoxo

tjuvlyssnat.se

Tjej 1: Jo, men du vet vem han är. Ljust hår, lång…
Tjej 2: Är han blå eller svart?
Tjej 1: Han är vit.
Tjej 2 (suckar): Nej men jag menar: är hans namn blått eller svart på Facebook? Kan jag kolla hans profil?
Tjej 1: Jaha! Nej du kan inte kolla. Han är svart.
Tjej 2: Aja, men då vet jag inte vem han är!
Tjej 1: Nej, det är klart…

 

 

Två tjejer ~17 står och pratar om några som de verkar tycka illa om.
Tjej 1 (lite skämtsamt): Men om vi ska ha smeknamn på dem så ingen annan fattar vad vi säger kan vi kalla dem för Hitler och hans Gestapo!
Tjej 2: Haha, ja. Fan va bra… Men blir det inte lite för tydligt vilka vi menar då?
Tjej 1: Jooo, kanske. Vi kanske får använda oss utav deras initialer. Så det blir HH.
Kort tystnad.
Tjej 2: HH?
Tjej 1: Ja, Hitlers initialer… Eller, vänta nu, vad hette Hitler i efternamn?

Ledig morgon/dag

Har absolut inte gjort NÅGOT ALLS idag. Vaknade klockan tio i morse och har bara legat i sängen och lyssnat på musik läst en blogg som verkligen var intressant. Kunde inte sluta läsa:) Så nu känner jag mig lite käss som inte har gjort något alls. haha. Men skönt! Länge sen sist.

Det är helt underbart att ha Simon hos sig! Han är det bästa som hänt på riktigt länge ( men det har hänt mycket bra saker med:). Han är den som verkligen finns här. På kvällarna när man går och lägger sig kallar man på honom så kommer han och lägger sig på kudden brevid sig:) När man har varit borta ett längre tag och kommer hem så hoppar han upp på en och vill bli buren och kramad, tills han blir busig och vill leka lite:) Sen går han och kallar på mig när han inte hittar mig. Så säger man "Simon jag sitter vid datorn" ( om jag nu gör det) så springer han dit och lägger sig i knät. Älskar honom verkligen! VÄRLDENS BÄSTA KATT:D

Nä nu ska jag göra något vettigt;)

Ha de bra haaaj

Hvad gør vi nu lille du?

 

 

Give me the wine

bitter and sweet

and a little bit of bread

that's all I need.

 

No, I don't want the gold from Xanadu

I think I leave it all to you

Oh oh oh

this is my life and I don't care.

 

This is my street,

are you restless feet

carry me on to anywhere.

 

Take the fear

take it away

and leave me some hope

for one more day.

 

I don't want to bring you down

I think it's good to be here

this is my life and I don't care!

 
Förkortad version.

Mitt sätt eller ditt sätt?

Var och kollade handboll med Cacci idag. Riktigt trevligt att få komma ut och slippa tänka en massa. Det var HK Malmö mot Stavsten, och jag tyckte inte de spelade dåligt eller så. Men det var nog ändå roligare att lyssna på gubben som satt bakom oss. Rätt som det är säger han: Stavsten, vad är det? Det är en udde i Trelleborg, kan ni mer än fiska? Haha noll koll har den gubben iaf :P.

 

Har fått ett nytt smeknamn förresten Blixten. Man kan ju tolka det på två sätt, mitt eller Peters. Bestäm själva;). Och riktigt synd är det nu när jag inte ska vara 2:a till honom mer. Men men vi gråter inte över det, Anna är också riktigt bra:).

 

Satt här hemma innan och hade riktigt tråkigt, så jag och Emelie gick ut och gick en sväng haha. På en timme:P. Alltid lika skönt.

 

Imorgon ska jag ha dejt med min Mamms, ska bli mysigt:)

 

Sen blir det sjukskrivning en vecka, inte så mycket med kul. Men ändå.

 

Jaha meningen med livet?

Loove it!

  • Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe? (Är knappast värt det...)
  • Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb? (Nu börjar det likna något!)
  • Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm? (Oh My God!)
  • En gris orgasm varar i 30 minuter? (I mitt nästa liv vill jag vara en gris!!)
  • En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör? (Ohyggligt! Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen...)
  • Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timman? (Prova inte detta där hemma. Men kanske på arbetet...)
  • Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud? ("Älskling, jag är hemma! Vad f...?!")
  • En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan. (30 minuter...Lyckliga gris.. Kan du föreställa dig detta ??)
  • Havskatten har över 27000 smaklökar? (Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?)
  • Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen? (Jag vill fortfarande vara en gris i mitt nästa liv - kvalitet framför kvantitet!)
  • Fjärilar smakar med fötterna? (Någonting jag alltid har önskat att veta!)
  • Den starkaste muskeln i kroppen är tungan? (Hmm...)
  • Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta? (!)
  • Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa? (OK, det är nog bra......)
  • En katts urin lyser under svart ljus? (Kan undra vem som har betalt för att ta reda på det ?)
  • En struts öga är större än dennes hjärna? (Jag känner människor med samma problem...)
  • Sjöstjärnor har ingen hjärna? (Sådana människor känner jag också!)
  • Isbjörnar är vänsterhänta? (Om dom byter, kommer de att leva längre!)
  • Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens skull? (Men grisen då??)

 


En glass som kostar 10:- tack.

Skulle man kunna vara tröttare? Njaa, antagligen. Men jag är trött och klockan är bara halv tio… Får kanske ge mig och lägga mig snart tror jag.

 

Kollar på House, och usch vad hemskt det måste vara att få se hur sitt barn blir sämre och sämre och man vet att tidigare fall har inte kunnat gå att rädda. Världens mardröm!

Men han är ju hos House så.

 

Fick världens bästa fråga på jobb idag! Hon ville ha en glass med topping så jag frågade vad hon ville ha för smak, då säger människan: Har ni erotiska frukter? HAHAHAHA. Och jag fick inte ens skratta. Fy fan, det kan man leva på länge det:P haha

 

Fick reda på idag att jag ska bli opererad på torsdag nästa vecka. HALLÅ torsdag, lite bättre kan ni… Gillar inte detta. Men men får väl hoppas att det går att lösa.

 

OCH HAN KOM PÅ DET! I knew it! Det är bara föör bra.J

 

Are we human?

Or are we dancer?

11 januari

 Harhaft en helt okej helg faktiskt. :)


Gud vad jag älskar mitt jobb och jag älskar ännu mer att jag ska börja jobba klockan 7 imorgonbitti. Förstår verkligen INTE
varför vi ska vara där då... Men men:)

Jaha nu sitter man här helt själv en söndagkväll och kollar på The Hills. Hade ju velat göra något annat. Meen thats life!:)
Och dessutom är The Hills inte ens bra:P haha
You can choose how to live your life.

Honey, I'm still free
Take a chance on me


Saknar USA på ett sätt. En upplevelse för livet, ångrar inget, men riktigt skönt var det när man kom hem igen.





Central Park Will, Ellie, Cormac

Kreta

                                           


               


Var på Kreta i sommras med syrran. Helt underbart var det!


Trötter

Här kommer några skämt som jag har skrattat riktigt mycket åt och som jag hittade nerskrivna på ett papper:P

Två bullar var ute och flög. Plötsligt störtar den ena, varför?
För att bullar inte kan flyga!


Två kor var ute och flög. Plötsligt störtar den ena, varför?
För att kor inte kan flyga?!
Nää, den fick en bulle i ögat!


Vad är det för likhet mellan en häst?
Alla benen är lika långa, speciellt det högra!

Just idag har jag känt mig som han killen i reklamen som är omringad av snytpapper. Haha inget kul alls:P Men jag överlever väl förhoppningsvis:) Inte riktigt så illa än som han har det:)

Nää men ha det bra haaj!

Jahapp

Hata att vara sjuk..

Jag undrar om det verkligen finns de som inte vet vad en meny betyder. Hallå, har ni inte varit på Mc´D förut? Trodde att alla hade varit det. Meeen tydligen inte.

Jaha nu är julen över och nu är det bara några månader kvar tills vi ska sätta upp stakarna igen:P Men först ska Emilia fylla år!:) Det finns inget bättre än sommaren när man bara kan gå ut utan att tänka på att man kanske fryser utan sina vantar eller mössa. Och man slipper skrapa rutorna på bilen:P Men det finns nog fördelar med vintern med:P Men inte lika många som med sommaren:)

Imorgon ska jag nog köra hem till Mamms och PerOla och bli omhändertagen:P haha.. Har sjukskrivit mig imorgon så inte alla andra också blir sjuka.:) Orkar inte stå och vara trevlig just nu..

Nä nu ska jag sova lite så jag blir frisk tror jag. Höres!

Nu har jag gjort det igen!:P

Förlåt, jag skulle ju inte skriva efter 23:) Eller vad det var:P haha

 

Åhr jag vill att tiden ska gå fortare fram till den 4 mars. Längtar riktigt mycket och är riktigt spänd över att ha en till tatuering:P Ska bli riktigt kul:D

 

Min mamma:

Hon är den bästa i världen! Utan tvekan! Om man hade kunnat byta (vilket är tur att man inte kan) så hade ni med förstått vad jag menar. Älskar henne över allt annat:).  

Fick ett mail av henne idag. Hon hade döpt det till: Hej min smurf! Sen fortsatte det med:

Hej min ängel.

….och nu tänker du, ska hon inte bestämma sig, jo, jag bestämmer mig för ängel för det är precis vad du är. :o)

Du är det bästa!  <3

 

 

När man pratar med telefonsupportrar (ellervad de är) som ska sitta och svara på frågor kring deras abonnemang undrar man om dem verkligen lyssnar på en. Man ringer upp och ställer en fråga till de, sen svarar de på något heelt annat.

Så säger man: nej det frågade jag inte utan så här och så här, ja då svarar de fortfarande inte på frågan som man ställt. Inte konstigt att man får sitta och vänta så jäkla länge innan man kommer fram och kan ställa frågan som de ska svara fel på.

 

Vill verkligen ut och resa nu, har nästan lite abstinens. Haha. Om ingen följer med så reser jag snart själv. Bara åka bort ett tag och skita i vad som händer här hemma. Bara få finnas till någon annanstans.

 

Cacce har precis varit här och underhållt mig. Hon har ålderskris och hon är 20 ÅR! HERREGUD! Haha. *knäpp* *knäpp* så är man 40 haha. Men men kanske inte så farligt ändå;)

Hej hopp i soppskålen! Nu ska Emilia drömma om en snål en (jag veet riiktigt kass rim, men har man dålig fantasi så har man;) haha


Rules

Jaha nu sitter man här igen och har absolut ingen aning om alls hur detta inlägget slutar.


Igår när jag jobbade kommer en gubbe fram klockan 09.20 och ska ha en varmchoklad. Han sätter sig ner och sitter där säkert i 20-30 minuter och dricker sin varma choklad. Han kommer fram igen och frågar om en massa burgare och skit, sen frågar han:

G: Har ni toast?

E: Ja det har vi…

G: Ja, men det vill jag INTE ha…


Alltså varför fråga om man redan vet att man inte vill ha det?

(han var den enda gästen på två timmar) hahaha. Så kul hade jag och Emelie:P

 

Senare på dagen kommer där fram en dam till Emelie och beställer 4 cheeseburgare varav en med kyckling (hur fan går det ihop?!) en liten kaffe och ett glas med vatten utan glass. GLASS eh VA!? Haha jag fick bita mig rätt hårt i kinden för att inte skratta. Och Emelie likadant. Man är rätt yr om man säger glass och menar att det ska vara utan is.. :P haha.


Och när vi ändå pratar jobb så undrar ni sääkert hur det går i vår tävling. Och vi ”Fantastic four” leder:P haha STORT:D så vi (eller snarare Emelie) planerar att vi ska ha avskedsfest för henne med vår vinst. Mohaha


Jaja alltid. Fan alltså jag skulle haft ett nyårslöfte.. Då hade det inte kunnat bli såhär, för då hade jag brutit det.. Och det kan man ju inte göra:) Men nu är det försent.

Men regler är väl till för att brytas;)




Känns inte som att det är lönt att skriva här nu. Tar det en annan gång när man pallar med det.

Men blev något litet ändå. ;)

ha de bra haj! (som David säger det)

I don´t know how to say it... Sweet dreams baby!

Stockholmare skriver på skånska;)

Kan säga er att helst så ska man sova lite längre än tre timmar innan man går till jobb. Men man klarar av det;) haha. Tur att man inte var bakis när man skulle göra diskrumspecial. Haha…Jag och Mimmi har redan utsett vinnarlaget som ska gå på bio :P. EN beställning: 10 plusmenyer och 20 dippor. OJ OJ OJ!;)

 

Igår firade vi nyår, ha ha, var riktigt trevligt faktiskt. Hemma hos Malin och firade sen efter 12, sådär vid ett tiden :P stack vi till Kristall. Väldigt lite folk. Men kul ändå :) det blir vad man gör det till.

 

2008 lämnar vi bakom oss och 2009 är framför oss. Känns som att detta året kommer bli annorlunda (även om alla andra säger det med) men det är sant :P. Så året 2008 finns med precis som alla andra år, men det är bakom, så känns inte så lönt att prata om det nu :P.

 

Nu ska jag nog sova lite eftersom det inte blev så mycket sömn förra natten:)

RSS 2.0