Maskrosor

Gud vad tiden går fort när man lyssnar på bra musik och letar efter en fin text och ett fint typsnitt att tatuera! Som det känns nu blir det Amor Vincit Omnia i ett fint typsnitt. Om det inte blir Amor Vincit Omnia blir det nog någon text på Latin i alla fall. Tycker det är finast på något sätt.

Idag har jag klippt av mig mitt slitna hår, känns konstigt varje gång man går förbi en spegel. Men jag trivs i det, det blev väldigt bra.

Ungefär så här ser min frisyr ut


När jag ser ett barn med maskrosmärken, sånna små bruna ringar, på händerna tänker jag tillbaka på när jag var liten. När jag sprang ute och lekte med maskrosor. Mamma blev alltid lika arg på mig när jag hade fått små ringar på kläderna. Men då var det sommar! Det var så härligt att kunna springa ute med sommarkläder och leka. Om man fyllde en skål med vatten och "vek upp" stjälkarna och la i vattnet så krullade dom sig. Var alltid lika fascinerad av hur det kunde bli så.

Saknar att vara liten, att kunna springa omkring ute och leka med blommor och växter och göra låtsasmat till mina låtsaskompisar. Jag hade alltid massa skit för mig. Men roligt hade jag när jag geggade ihop massa "ingredientser". Det var tider det! När man slapp oroa sig och ta ansvar för sig själv, när man bara fick vara barn helt enkelt. Men det kommer en dag då man får uppleva det med sina egna, då kan jag leka och gegga med dom :)

Nu ska jag sova eftersom mina planer är att gå upp klockan nio och gå till gymmet. Kan ju bli intressant om det funkar :) Godnatt mina vänner! Dröm sött!

IP-adress

Här sitter jag i soffan alldeles själv och väntar på dom andra compadresarna, den ena pratar i telefon med min männskliga syster och den andra är ute och går med hundsystern. Och just nu undrar jag var gränsen går för hur man får bete sig. Hur mycket man får såra personer innan man upptäcker att man står där ensam kvar. Och att man inte förstår att man har en IP-adress som man kan spåra och se var ifrån dom anonyma kommentarerna kommer ifrån är ju lite konstigt. Så nästa gång (vilket jag verkligen inte tänker tillåta) du ska vara "taskig" mot mig Peter Svensson så kan du lika gärna skriva att det är dig det kommer ifrån!

Och med dom orden sagda så går jag över till gårkvällen (heter det så?). Jag tog bussen och tåget hem inatt för att kunna sova i min sköna säng! Och när jag satt där så började jag kolla runt mig och vad som fanns mitt framför mig var en kille som satt och sov och höll på att trilla ut mot gången hela tiden. Blev lite rädd ett par gånger! Bakom mig satt en tjej som raggade på albaner som raggade satan tillbaka på henne. Och bredvid mig på andra sidan gången satt ett gaypar med en ful hund i knät och sov.

På tåget sen så var allt normalt, trodde jag, en kille satt och kollade på ett par och log hela tiden :) Killen framför mig reste sig helt plötsligt upp och undrade om han kunde sitta bredvid mig för att ha fötterna uppe. Precis innan Svarte släcks ALLA lampor på hela tåget, bäck mörkt, vet fortfarande inte varför och jag blev lite rädd att där skulle komma busemän och ta min väska :P hehe. När vi är i Ystad reser sig killen upp som sovit hela vägen och säger "Shit är vi redan här, fan också!" Och sen gick han. haha.

När man kollar sig runt och verkligen är med i allt så ser man alla människor och hur alla är. Det är faktiskt ganska fräckt att vara med om. Så prova det nästa gång ni sitter på bussen. Titta på vad som är runt om dig.

Nu kom dom vuxna tillbaka så nu börjar filmen igen som vi kollar på, en fransk sådan :)

Ha det bra mina vänner :)

...

Jag ser dig...

Jag är helt tom på ord men fylld med känslor! Ändå upp till bredden och lite till. Och om inte något går åt rätt håll snart så vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen.

Att alltid vara stark och stå upp för det rätta och ta smällar är inte alltid så lätt. Känna att händerna som var så hårt knutna nu öppnar sig och allt bara sipprar ut! Bara försvinner från mig. Att gå igenom det jag går igenom på drygt fyra månader är inget som jag önskar någon! Och att samtidigt komma ihåg vad som finns kvar och vad man vill ha kvar.

En sak jag har lärt mig är att det är så mycket lättare att se det man förlorar och tappar än att komma ihåg och verkligen se att det man har kvar och som finns framför en verkligen finns! Att inte glömma bort sig själv och att leva. Sluta gå genom sitt liv sovandes och missa så många tillfällen som ges.

Jag har inte riktigt kommit över allt som hänt, och det lär nog ta en tid. Men jag vet också att jag kommer må mycket bättre. Och jag har kommit en bra bit på vägen måste jag säga! Jag hoppas och har all tillit till att allt kommer vara bra om tre månader. Men just nu finns jag här, liggandes i min säng och funderar på livet. Och försöker koncentrera mig på min andning så att jag inte skenar iväg hej vilt.

För i slutändan så är det ju faktiskt nu man kan göra något åt sin situation, i just detta andetaget. Man kan bestämma sig för vilken väg man ska välja eller vad man ska ha på sig eller vilken sida man ska ligga på när man somnar. Men du kan inte göra något åt OM det skulle hända att du väljer fel väg eller tar fel kläder på dig eller vaknar med en arm bortdomnad NU. Det får man göra något åt då, just i det andetaget. Och på något sätt så tycker jag att det känns så befriande. En lättnad över att jag bara just nu kan göra förändringar!

Ska kanske börja läsa min egen blogg för att förstå hur jag ska gå vidare. Hur jag vill leva mitt liv.

Igår fick jag kommentaren "Inte konstigt att ingen gillar dig Emilia" och min reaktion var så himla skön. "Nähä det är upp till er om ni inte gillar mig! Jag är den jag är och gillas det inte tvingar jag ingen! Men ni har förlorat en jäkligt bra vän!"

Med dessa ord sagda säger jag nu godnatt! Hoppas att alla sover gott!


 

Jag ser dig

<3


Tillit

Visst är det konstigt när man börjar undra om man lever det liv med dom vänner som man vill. Att man börjar uppmärksamma allt som kretsar kring en. Vad man vill göra i framtiden med utbildning, var man vill bo och hur man vill leva. Hur vet man vad man vill om fem år? Då är jag 28 år och när jag tänker så så blir jag nästan lite stressad och nervös inför framtiden.

Men det man måste komma ihåg är att ha tillit till allt som händer. Men jag har kommit på att min tillit har kantats lite från allt som jag varit med om. Jag har svårt att lita på den personen som jag alltid har haft mest tillit till. Och det är hemskt att komma på. Att man tvivlar på allt som händer och sägs. Men jag har lovat mig själv att jag ska gå vidare och sluta vara så himla tveksam. För allas bästa!

I helgen var jag i Borlänge som nog ingen har gått miste om! Det var skönt att komma bort ett tag, och underbart att träffa människorna där. Men jag fick helt klart tecken på att Norge är det som ska hända i höst! Och jag är överlycklig över att C vill flytta med mig och ha ett underbart halvår tillsammans. Om inte mer :)

Nu hade jag tänk att gå och vara lite trevlig på gymmet med min tränare! Han är lite torr sådär, men efter halva passet mjuknar han lite :)

Och jag glömde ju berätta att i lördags när vi kom hem från 20års festen så hittade vi ett berg av skum precis utanför huset. Och såklart så var både jag och Anna tvungna att hoppa och bada i skumet :)

Som barn på nytt! <3

Äntligen Borlänge!

Nu sitter jag äntligen hemma i fåtöljen med underbara vänner och bara myser av att vara här! Igår kom vi upp till Örebro vid 14.20 och blev hämtad av Kim och Sebbe vid tre. Vi gick och åt god pastasallad och kollade på slottet i Örebro. Mysig stad det där :) Sen fick vi även hälsat på Kims mamma eftersom vi lämnade av honom i Lindes för han ska resa sin väg när jag äntligen är här uppe :P

Sen en titt hos Tina och Lillis, underbara människor som bara öppnar sina armar och har alltid tid! Sen äntligen hem och träffa Anna, Tanja, Paulina, Gösta och Dan! Var så sjukt mysigt med pizz, film och chips. Fick även reda på att jag skulle ut idag med tjejerna på 90-tals tema på Kåren. Älskar att känna sig inräknad i det som händer. Att det är självklart att alla ska vara med.

Imorgon är det 20 års partaj för Tora! Stora tjejen ;) Ska bli riktigt roligt! Men inte så mycket folk som jag känner, men det löser sig! Alltid kul med människorna här!

Och på söndag ska mamma och Perola och Buddha (för att citera mamma) slagga här. Ska bli så kul att Perola ska få se hur det är här uppe! :) Vill inte lämna! Men får väl göra det för att tjäna litt money!

Nu ska vi till skolan och Kupolen! Ha en underbar dag! För det ska jag ha :)

Puss <3

Verkligheten?

Ibland blir jag så matt! Och så ledsen på människor som varken tar sig tid att lyssna eller som bara struntar i sina vänner. Jag har så mycket som vill ut och som hade behövt ventileras. Att bry sig om människor och inse att det inte är besvarat är väldigt tungt.

Att behöva inse själv att killen man var kär i är ett riktigt #%&¤*. Man trodde verkligen något mer än att få "Jag har lurat tre personer, jag var verkligen kär" i ansiktet. Eller "Jag har letat fel på dig för att det inte skulle funka". Jag var förstående och lyssnade på precis varje ord killen sa utan att bli förbannad. Men när man får ett slag i magen såhär, det känns. Jag trodde det han sa var sant.

Vad är folks problem med att tala sanning?!

Men jag är väldigt glad över att lämna denna hålan tillsammans med en underbart bra vän till hösten! Det kommer bli så bra! Hur jag ska överleva sommaren är ju en annan utmaning dock! Men med en dag i taget kan ju vara en bra början! Och att Han kan förstå vad jag menar.

Nu ska jag sova en stund, imorgon blir det stängning med Millis och Blomman :) Godnatt!

Stolt

Att det bara är tre dagar kvar tills vi kör upp är ju inte helt dåligt måste jag ju säga! Längtar till att få träffa alla människor igen! Saknar dom så jag dööör! :)

Igår åkte jag och Buddha till Camilla i Trelleborg för att sova över en natt. Och det är ju sjukt vad alla människor kommenterar och tittar. Det är ju klart att man är stolt och tycker att hon är något alldeles extra, men kommentarer som "Så liten" eller " Den var inte så stor" är man ju rätt trött på. Jag menar vem ser inte att hon är liten, måste man påpeka det då för ägaren?

Men hon är ju helt underbar att ha att göra med. När vi kom på tåget la hon sig i sätet bredvid mig och somnade nästan direkt. 11 veckor gammal!


Rätt bra ändå :)

En bra dag måste jag nog erkänna att detta har varit! Började bra och slutar bra för nu ska jag lösa suduko och hur kan det gå fel liksom?!

Gårdagen däremot var inte lika bra, hur löjlig får man bli om man gör en sån sak. Men det var som C sa att det kan ju bero på något annat/annan. Men det fick upp ögonen på vem som verkligen är mina vänner och en sån tacksamhet över att jag verkligen har dom! Guld värda! :)

Jo och kvällen slutade bra också måste jag ju säga om igår :)

I helgen är det helt fullspäckat så vi får väl se hur mycket jag hinner sitta vid datorn denna helgen :)

Och nu är det bara 6 dagar kvar tills Borlänge :) Saknar dom små nissarna :D

Godnatt <3

Joel <3

Alltså hur kan man inte tycka att denna mannen ser så otroligt bra ut!? Får nästan rysningar i hela kroppen :P haha. Hade han friat till mig nu hade jag sagt ja på direkten! Kvittar om han är min drömkille eller ej!

Höll ju nästan på att svimma när jag såg honom i skyltfönsterna här i stan så mamma fick nästan fånga mig! Det är inte lätt att vara förälskad i en kändis! haha.

Men min drömkille står ändå fast, även om förälskelsen inte har inträdit än. haha. Men shit vad Joel Kinnaman är het!

Nä nu ska jag sluta tjata om snyggingen för nu ska jag sova :) Ska ju jobba imorgon!

Godnatt allesammen! Vill ni höra en bra låt så lyssna på Rasmus Seebach - Natteravn

Nu drömmer jag om Joel och dig <3

I found you

Herregud vad dagarna springer iväg! Hinner inte ens sätta mig fem minuter vid datorn. Men det har varit kul att ha något att göra. Måste bara hinna planera in lite träning under dagarna också. Mådde så bra när jag tränade dom månaderna i Borlänge! Så det är bara påt igen!

Och under dom här dagarna tror jag att jag har kommit på vem min drömkille är! Har haft en rätt så klar bild av hur jag vill ha det och i lördags kom jag på det! Det är väl klart som fasen att det är han! Haha får väl se hur framtiden ser ut när den väl kommer :) Är det meningen så blir det så. I have faith!

Nu ska jag sova för imorgon ska jag passa vildningen Budda :) Hon är såå söt!

Gooonattt! <3

Valborg

Just nu känns det som att det händer riktigt mycket i mitt liv! Hinner knappt med själv. Men kul är det :)

Igår var det Valborg och jag var nykter och körde eftersom det firades i Lund med lite vänner :) Var kul att komma ut och träffa människor som man inte sett sen förra Valborg :) Mysigt!

Vid halv tolv körde jag Caroline Iban och Sibbe till Trelleborg för att lämna av Sibbe och sen köra vidare till SB :) För där var ju Amanda Adam Steffi och Denny! Kul att äntligen gå ut på samma ställe :) Men man kände ju sig som en gammal tant som stod på dansgolvet och var helt lost :P Men gick in på ålder 19 när Amanda och c/o åkt hem. Där kände man sig lite mer som hemma :) Alltid lika kul att bara släppa loss och inte bry sig alls om vad andra tycker :) Och det skönaste av allt är att man kan göra det, ha kul och vara nykter samtidigt! Inte alla som kan det...!

Blev stoppad av polisen på vägen dit :P Men det var en väldigt trevlig polis som önskade oss en trevlig kväll :) Så det önskade jag honom också...

På vägen hem diskuterade vi lite olika uttal. Speciellt hur man säger ekorre... Så kul man kan ha det med bara ett ord!

Har även sagt en väldigt klumpig sak :P "Vill ni ha mjölk till juicen" Fast jag menade mugg till juicen! Men smålänningen fick ju något roligt att tänka på :)

Imorgon är det öppethus för LOVE IT och jag ska hjälpa till :) Ska bli spännande! :)

Nu ska jag gå och göra mig iordning för jobbet ikväll! Hoppas det blir en lugn stängning!

<3

RSS 2.0