Update

Väskorna är packade och snart är mina pengar växlade till norska. Det är verkligen på riktigt detta händer. Känns konstigt men ändå skönt att komma iväg och hitta på något nytt och uppleva lite andra saker än lilla Trelleborg. Att sluta på McDonalds var nog det skönaste jag gjort på länge. Att slippa gå dit och må dåligt över saker som man inte kan göra något åt. Men nu slipper jag det! Och snart slipper två andra människor som betyder mycket för mig det också. :)

Ikväll ska jag umgås med lite töser som jag ska säga hejdå till, och hoppas att alla kommer upp och hälsar på oss!

I lördags hade jag och Caroline födelsedagsfest med alla våra vänner. Hade en otroligt kul kväll tillsammans med alla. Inser att man har människor runt sig som bryr sig och är äkta! Love you all!! <3

Nu ska vi ner till stan och växla pengar köpa strumpor och en ny borste eftersom Daphne bet isönder min! :) Sriver när jag kommit till det andra landet :) 

Ha en bra dag!  

Bellas lullaby



En underbart bra sång... Alla borde höra den!
<3


Rasera

Emilia Möller loggar in igen! Har varit utan internet och bloggen alldeles för länge nu känner jag! Finns så mycket att berätta och skriva om för mig men väljer att starta om från idag.

Eller igår går ju med bra eftersom jag var på 20års fest hos världens bästa Mange! Hade en riktigt trevlig kväll även om jag blev kallad dum :) Plus att jag fick träffat André :) Camilla och jag ville dra vidare in till Uppenbar så det gjorde vi. Får nästan alltid bevis på att jag kan känna av mig världens konstigaste saker.

Har funderat och kommit på att det är ju världens dummaste sak som jag fick reda på igår. Plus att hans kompis kommer fram till mig och frågar om jag har koll... Eh varför? Fan vad skönt det ska bli att åka om två veckor! Jag slipper detta skitet som finns kvar här.

Men samtidigt blir jag lite ledsen eftersom jag måste lämna min familj och dom vännerna som betyder något. Men jag kommer väl antagligen tillbaka, annars är inte Oslo så långt borta. Läängtar!

Att en sån liten sak kan rasera något man byggt upp under månader är så sjukt det kan bli. Men jag är glad över att jag har dom jag har runt mig :) Utan er hade jag inte klarat mig igenom vissa dagar!

Nu blir det bakis chips och cola, senare ikväll blir det besök på bion i Malmö för att kolla våra män! Finns det så bra killar som Edward ;)

Over and out! P.s Lyssna på Robyns nya platta! RIKTIGT BRA!!! :D

RSS 2.0