Svar?

Just nu borde jag sovit för läänge sen! Men som läget är nu ligger jag i min säng och funderar på hur livet är just nu runt mig. Lite förvirrande, lite irriterat och mest av allt frustrerande för att man vet att hur mycket man än vill ha och hur mycket man än önskar sig så kan man inte få allt på en och samma gång.

Men det finns mycket kärlek och ljus också så klart! Jag skulle aldrig vilja byta ut denna tiden mot något. Jag lär mig något så otroligt mycket. Om både mig själv och andra. Men en sak skulle jag gärna vilja lära mig som inte har funkat hittills. Jag har bara lyckats lägga locket på lite snyggt. Men frågan är vill jag? Vad är min vilja i detta egentligen. Någon som har ett svar? Vill jag glömma, vill jag ge upp?

Vilket fin blogginlägg... Nu ska jag kolla sudden death och heja på Kanada tills jag somnar. Har man hejat på Finland hela förra natten kan man anstränga sig och titta på Kanada-USA också :) Heja heja!

Godnatt!

Jaktlicens ska man ha!

Nu är jag hemma igen efter en kväll i Trellehåla. Väldigt lyckad om man frågar mig :)

Dagn började med Kropp och själmässa i Skurup, väldigt lugnt och stilla. Kommer hem stressar som en gnu för att hinna till Hålan till kvart i åtta. Men alla var ju sena som vanligt till vårt bokade "möte" på La Visite :) En väldigt rolig bowlingrunda. Sibbe vann med lite tur sm han själv sa ;)

Sen var det att hämta Emelie eftersom vi skulle ut och dansa på Kristall (trodde vi) sen hem till Caroline för lite häng och sing star. Väldigt givande med lite sång och dans :) Vid halv ett körde vi ner till hamnen för att konstatera att jag och Emelie körde ensamma till Strandbaden :) Där var väldigt mysigt men väldigt lite folk. Det värsta av allt var att det var övervägande trellare.. haha.

Ett känt ansikte stötte vi på och mycket svammel dom sista 45 minuterna fick jag höra :) Som att man kan ju åka till Anderslöv för att köra sten, sax, påse. Kan ju vara givande! Mycket som blev sagt men som inte komms ihåg idag. Jag var även en väldigt snäll vän som hjälpte detta kända ansikte hem :) haha. Och imorse när jag väntade på att bli trött eftersom jag inte riktigt fick plats i sängen tittade jag på väldigt spännande program. Tog igen melodifestivalen från igår som jag för övrigt skiter i :) Jag vet också att är man döv kan man få inopererat implantat i örat för att kunna höra.

Men i det hela hade jag väldigt roligt! Och bara så ni vet, jag ska sluta med curling! Inget för mig ;) Nu ska jag försöka vila lite hade jag tänkt så man är sitt rätta jag snart igen :)

Öhm?

Ibland har jag så mycket som jag vill dela med mig av och ibland inget alls. Och just nu är jag inne i det sist nämnda. Jag har mycket att skriva men mindre än hälften är något roligt att få reda på. Så därför väljer jag att inte berätta.


Jag har köpt två par skor idag som jag är osäker på om jag vill behälla eller inte. Så jag ska rådfråga mamma och Perola när de kommer hem :) Nu ska jag fortsätta kolla på filmen på trean :) Lite bra är den allt :)

Till helgen skulle jag vilja träffa dig och dig och dig och dig... ja ni fattar :P


Tiden går...

Om man inte skulle vara så jäkla fundersam och tänka så mycket, hade det varit lättare då? Hade jag då gått vidare utan att tänka så mycket på "allt"? Eller är det mer än bara tankar... Djupt! Men känner mig på rätt så djup nivå just nu ;) Det är liksom inte klart än känns det som, det finns något annat som ska fram innan tiden är ute! Ahh blir tokig!

Och nu över till något heelt annat :D

Idag körde jag och mamma till Hemmakväll för att hyra en bra film som vi kunde se på. Vi står och väljer och funderar när där kommer in tre kompisar i 15-16 årsåldern
Tjej 1: Vet ni vad jag fick reda på idag?
Tjej 2: Nä, vad?
Tjej 1: Att Ted Gärdestad är död...

Jag börjar asgarva, väldigt tyst, går bort till mamma och säger vad jag hört men vågar inte riktigt tro det jag hört... Men en liten stund senare blir det bekräftat...

Tjej 1: Ja, jag fick höra att han tog livet av sig.
Tjej 2: Visste du inte det?
Kille : Det är ju typ 20 år sen!
Tjej 1: Ja, jag vet.

Hur i allsindar kan man ha missat det! Och inte ett rätt hade de iheller. 13 år måste ha gått vääldigt snabbt i så fall :) Men man kan ju se det så här också: hon har i alla fall lärt sig något nytt idag! :D Förutom hur lång tid han har varit borta. Men hade jag varit de tjejerna och killen hade jag inte velat prata högt om det ;)

Nu: Godnatt alla sömntutor :)




Airporten

Nu är jag hemma från fikan med mamma och nu har allt lugnat sig!

Igår när jag lämnade Borlänge var vädret skit rent ut sagt och det var ännu värre i Örebro där man mellanlandar. Och där bestämde sig piloten för att lasta av det incheckade bagaget för att slippa lämna passagerare eftersom vädret skulle vara ännu värre här nere. Ja visst jippe! Min väska kommer imogon FAN tänkte jag men jag fick ju snällt acceptera det.

Kom hem här och snackade lite med mamma och Perola och då slog det mig! Det står ju fel adress på väskan! Det står min adress hem i Borlänge och inte mammas adress! SHIT! Så min första kväll här hemma var ju inte så lyckad förutom att jag fick träffat mamma och Perola.

Imorse ringde mamma runt för att få tag på min väska men då hade det varit så dåligt väder där uppe så planet hade inte ens kunnat lyfta så väskan var fortfarande kvar där uppe! Och de skulle få ner det vid sex ikväll. Men smarta jag (ibland händer det) kom på att planet går ju 14 hemifrån och det landar här 16 på fredagar! Så nu har jag också ringt till Örebro och Malmöairport och lyssnat på en tant som inte kan engelska i telefonsvararen :P Men de var väldigt hjälpsamma så nu ska jag till airporten och hämta min älskade väska (som är Annas) och sen ska jag köra till min älskade syster :D Wonderful dag! :D

Känns konstigt att höra så mycket skånska! Saknar dalmålet! Men alltid skönt att komma hem till mamma :) <3

Alltid

Nu har jag varit hemma i Skåne ett tag. Jag har verkligen ingen ork att sitta och förklara allt som hänt så nu ska jag och Hugo försöka sova lite. Kanske se lite OS också...

Imorgon hoppas jag att allt fixar sig! Annars får jag gå i skitiga kläder...

Over and out!

Pulkaa!!

Chokladet ligger bredvid mig, väskan är packad och ångesten ligger i luften lite lätt. Jag tror inte att man förstår hur här är uppe om man inte har varit här. Som i morse komjag ner och skulle äta frukost men blev inkallad i vardagsrummet och blev beordrad att inte äta för att de skulle bjuda mig på lunch. Yrvaken och hungrig förstod jag inte riktigt men la snällt in sakerna i kylen igen :) Sen bar det av till restaurang Tzatsiki. Jättegod mat med jättemysiga människor!

Sen blev det till pulkabacken med Sebbe, Kim och Jennifer! Jippiee! Äntligen fick jag lekt av mig i snön och ingen kan vara gladare än mig :) Men det var en väldigt liten backe tyvärr :) Men jag kunde tillslut stå upp i pulkan ända ner, stolt! Jag var den enda som klarade det ;)

Och nu som sagt sitter jag och funderar på imorgon och den närmsta framtiden. Ska bli jättehärligt att komma hem igen, men som sagt så slits man mellan två ställen. Men som mamma sa innan, jag kommer ju upp igen! Och det ska jag göra också!

Varför finns du kvar här i mitt huvud... <3

Bäver

Vi har ju som sagt fått en hemkomling här i huset precis innan jag ska flytta :) När vi ska döpa honom ska Dan vara präst, men vi har inte kommit på något än. Förslagen är: Junior, Mini, Obama, Lillen, Zed, Egon, Kenneth, Thomas ja jag kan förtsätta men det tjänar inget till :) Men både jag och Anna tycker Zed! För han är lite magisk allt! Han lyckades kissa i min hand precis när jag tog honom så inget kom utanför! Det ni! haha.

Sen tog vi upp Äfs också eftersom han också behöver lite kärlek, så Anna satt med honom i knät och klappade honom och pratade lite sådär sött som man brukar göra med djur och så säger hon så här:

A: Jag trodde dina hamsterpåsar skulle sitta längre fram.

Och så tänk er på dalmål och så gulligt ni bara kan! Det lät ju bara heelt sjukt roligt! Sen sa hon att jag inte fick skriva om det här ;)


Sagt om Björn Ferry här hemma:

Gösta: Min hjälte vann GULD innan!
Anna: Ja han som tävlar i skidskytte
Gösta: Ja!
Anna: Ja han Olle Bäver

Jag höll på att kissa i byxorna så mycket jag skrattade!! En helt normal kväll hemma hos oss :)

Och vet ni vad? Packan är väskad! Och den är inte liten inte! hahaha. Så imorgon ska jag beställa flygbiljett och sen får jag träffa min familj och mina vänner som vill träffas :) Har för mig att Emelie sa något om någon fest på lördag som jag skulle höra av mig om jag ville följa med på. Men hallå, jag kommer! :D haha.

Men vet ni, jag trivs förjäkla bra här uppe! Synd att här inte finns jobb till mig bara. Men nu får jag träffa alla i Skåne igen ett tag! Och det är ju bra :) Kanske någon som följer med upp rent av :) haha.

Nu ska jag sova! Godernatt med er allihopa! :)

Halv fem hos mig

Sitter och tittar på Skavlan och beundrar folk som kan få en att må lite bättre bara genom tv-rutan! En person som jag bara vill se mer av! Men jag vet inte vad han heter :)

Igår försökte jag att komma in här på blogg.se men det gick inte på hela kvällen/natten! Jag som verkligen hade behövt skriva av mig lite, men det var kanske ett tecken på att jag inte skulle göra det. Hade bara handlat om hur jag mådde just då, och att du var i mina tankar. Det är du nog fortfarande men inte på samma sätt.

Somnade vid halv fem i morse, läste Cs och Mias resedagbok och kollade på minst 1000 bilderpå dem också! Sen var det lite ishockey för flickorna från Sverige som vann med 6-2 över Slovakien tror jag :) Men jag somnade efter halva matchen. Sen vaknade jag kvart över åtta i soffan :P när Sebbe ringde och sa att jag skulle hämta honom på flygplatsen vid tio. Mycket sömn! NOT!

Så nu är jag övertrött och vill sova, men har ente tid! haha. Ska köra en runda och kolla Romme och lite annat tänkte jag. Sen ska jag ta mig i kragen och packa min väska så jag kan åka på torsdag! Kan ju vara bra att ha med sig sina saker då ju :)

Nu ska jag digga lite till Norah Jones :)

Rubrik?

Nu blir jag bara arg på mig själv, så nu slutar jag försöka skriva något bra här för det kommer ändå sluta som ett hopplöst blogginlägg. Så nu ska jag spela lite spel på Facebook och kolla resor till Ystad!

Förvirrat

Jaha, för att inte avslöja för mycket så säger jag: Hur känns det nu då Emilia? -Nja, inte helt hundra! Nu räcker det med allt fjantande! Jag pallar för fan inte hålla på så här! Antingen så får du ta kakan och stanna eller strunta i den helt enkelt och gå. Du kan inte både ha den och äta den så att säga!

Hur mycket orkar man stå ut med som människa... Orkar man med detta? Lite då och då och få höra det man inte vill höra... Eller sätta stopp för det... Usch nu skulle jag vilja vara någon annanstans, är det ett helt ord egentligen?

Har även fått reda på hur Gösta säger oregano och det är ENTE som ni läser det! Om jag ska försöka förklara det med ord så säger han oréganoo haha. Det blev ju bra Emilia!

Gillar att jag pratar med mig själv på min egen blogg, men alla andra är ju upptagna... Ajaj! :)

G(rrr)ym

Nyduschad och fräsch är jag just nu :) Vi har ju fått med oss Anna till gymmet nu också, är riktgt glad över det :) Så vi var på afrodans idag. Var helt sjukt mycket folk där, men det var kul!

Har även jobbat idag. Det var inte lika kul imellanåt... Fick stå ensam i kassan under typ en halvtimma- 40 minuter... Höll på att kväva personen som inte skötte det snyggt. Förbannad rent ut sagt! Men men det slipper jag nu!

Sen städade jag på mitt rum eftersom vi inte blir ensamma i helgen! Så där blev fint och snyggt på samma gång :P

Men åter till gymbiten! Jag fick reda på igår att jag ska gymma på samma gym som mamma går på när jag är nere i söder :D Det kommer bli grrrymt!!! Ni kommer inte känna igen oss nästa gång vi ses :P höhö

Nu ska jag göra något annat än att sitta med datorn i knät, tror jag :)

kiss kiss

Blä!

JAG HAR SMAKAT SUSHI! Och det var inte gott!

Satt först i tio minuter med härtklappning, svettningar i händerna och skakade som ett asplöv. Tog lite soya på den lilla biten med krabstick, rå fisk och gurka som var inrullad i sjögräs. Förde gaffeln till min mun typ 30 gånger för att smaka, men det gick inte! Det gick bara inte! Så jag la servetten brevid satt med glaset i handen och sushibiten på gaffeln i andra handen och då kunde jag känna mig så bekväm så då vågade jag smaka...

Tuggade ett par gånger och tvingade mig att inte spotta ut. Jag klöktes ögonen tårade sig, det var precis som kroppen skrek att den inte ville svälja ner det där äckliga (ursäkta mat är inte äckligt men detta var :P) som jag hade i min mun. Så det fick bli servetten ändå.

Men vet ni! Jag vågade smaka även om min historia här är lite mer dramatisk än vad den var i verkligheten. Men gott var det icke! Så om jag ska smaka igen så ska det vara UTAN fisk och på en restaurang som man vet om att de har kunniga kockar inom sushiområdet. :) haha

Nu snart ska jag köra iväg med Sebbisch och sen ska jag handla lite mat på Maxi. Haj å ivaj!

Uppdatering i huset...

Idag har jag skrivit på min uppsägning! Sköönt! Men jag kan ju inte beställa min biljett ner eftersom det är svindyrt! Så därför väntar jag och beställer sista minuten och tar flyget ner :)

Just nu sitter Tanja i sin fåtölj med sin dator, Paulina sitter och pratar med Johansson och smeker Göstas fötter, Gösta är helt väck som vanigt och är helt inne i Seinfeldt, Anna ligger under bordet med sin dator, Sebbe sitter på toa och gör vad-vet-jag och jag jag sitter här i min fåtölj och uppdaterar och kollar vad alla andra gör! Äfs ligger och sover i sin bur efter en lång stund ute i soffan med alla runt om sig. Härlig måndagkväll!

Imorgon ska jag köra Sebbe till flygplatsen som vi har här, Dala airport, han ska ju ner till söder och festa lite i helgen. Kul för honom! Ha! Men sen kommer jag och då kommer ju allt att bli lite bättre :P höhöhö!

Nu ska jag väl göra något meningslöst igen. Kanske lägga in äggakagan i kylen som jag gjorde innan. Blev lyckat, alla gillade det :) Men Åses äggakagaär ju BÄST!

Ha de bra haaj.

Godnatt

Ensamsaknadälskajobbigtvärdemodväntanstressförbannadundran
ovisshetnervössnyggälskvärdansvarsfullförvirradtacksam

Vad ska man säga liksom? Har fastnat i något konstigt mood. Skulle behövt gå och lägga mig men längre än fåtöljen här nere har jag inte kommit. Skulle kanske göra ett krafttag och slänga upp sig på vinden.

En saknad som inte går att förklara är nog den jobbigaste.






En av många bra låtar som de gjort! <3

Brasiliensk

Jaha, ännu en helg har gått och även denna gången har vi inte sovit så mycket som man borde göra.

Hade lite förfest här i fredags när jag kom hem från jobb, skulle sett Maskinen på S2 men kände inte för det så jag stannade hemma med Sebbe, Kim och Isak för att spela GH! Riktigt kul :) Sen var det Engelskan oFlamingo för att danch lite sa i 20 minuter. När vi kom hem från kvällens uteliv hade vi lite utländska studenter här hemma. Vi satt uppe och pratade och spelade GH tills klockan blev halv åtta! HALV ÅTTA somnade jag! haha.

Igår var jag så sugen på att gå ut och dansa så jag drog med mig My för att möta upp Anna och Tanja på Bolanch :) Det var trevligt till jag började må illa av den enda drinken som jag drack. Nästan ren grädde förutom spriten... Wierd...

Sen lite eftersnack här hemma med the girls och Sebbe och lite mat :) Har alltid trevligt med dom människorna :)

Anna: För att man ska vilja dra hem en kille måste han vara minst en 8:a!
Tanja: Va?!
Anna: Ja, på en skala från 1-10! Men i skogen som du kommer ifrån har de "kan han klyva ved?" Om han kan så får han följa med!

Helt underbart! Kunde knappt sluta skratta :P

Idag längtar man liiite tills det är nästa helg. Kommer vara fullt upp med 13 pers i huset. Meen det kan ju vara lite kul :P höhö... Skönt med lite nytt folk...

Nu: Slöa som hela denna dagen gått ut på. Mycket givande!

Kramar


Nice!

Just nu är allt ljust! Kändes bra att ringa till chefen och säga upp sig. Det har jag längtat efter. Nu ska jag ner till Hålan igen och jobba några månader sen upp igen :D Längtar! Längtar!

Och vet ni vad :D Jag provade min balklänning, som inte har passat sen jag gick på bal, och den passade!! Gissa om jag blev glad:D

Nu ska vi snart kolla på film. Blir någon film jag inte vet något om :)

Gå vidare

Att inte veta riktigt var man står på jorden är väldigt förvirrande. Att inte veta vem man ska lita på eller vem man har närmst sig som man verkligen kan känna sig trygg med. När allt går nerför behöver man ha någon som finns där i alla lägen som lyssnar och stöttar. Det är alla människor värda att ha, oavsett vad!

Att känna att man är värd mer än vad man tillåter är väldigt tungt. Att känna att det finns en människa som kan trycka ner en så pass mycket att man till slut börjar undra om det verkligen stämmer. Och samtidigt bli så arg på sig själv att det är svårt att andas för att man tänker i de banorna. Det är sjukt!

Men det krävs nästan att man ska ner där nere och känna efter hur det verkligen känns för att sen resa sig och se det med andra ögon. För jag vet om att det du sagt till mig, det är inte jag. Du känner inte mig tillräckligt för att få lov att säga såna saker om mig. Det känns skrämmande att veta att du inte känner mig, du vet inte hur jag agerar eller hur jag tänker.

Jag har många gånger fått höra att det är mammas ord som jag säger, att hon har påverkat mig till att känna som jag gör. Men igår kom jag på att jag är glad över att höra att det är mammas ord, även om det inte är det för jag är en egen människa som kan tänka och känna och tillåter mig själv att må bra, men precis därför. Jag är uppfostrad till att vara en självständig människa som inte är rädd för att säga ifrån när något är fel eller orättvist. Jag är ingen människa som bara skiter i vad andra tycker eller känner.

Jag bryr mig nästan för mycket om andra för mitt eget bästa. Ibland sätter jag andras mående framför mitt eget så jag blir lidande istället. Att gå efter "Behandla andra så som du själv vill bli behandlad" och inse att andra inte riktigt tänker så känns konstigt. Men jag vet samtidigt att jag är värd att må bra och om det betyder att jag ska bry mig mindre om någon annan så får det vara så.

Jag vill uppriktigt kunna säga att du gjort ditt bästa och älskat oss på det sättet du trott varit bäst. Men ännu kan jag inte det, där finns för mycket som gör för ont för att gå vidare. Mycket som jag måste gå igenom för att kunna släppa och förlåta. Men en dag vet jag att jag kan säga utan något tvivel att du är förlåten och att du gjort ditt bästa på ditt sätt.

Men så länge ska jag koncentrera mig på att må bra och ta hand om mig själv. Göra det jag vill och kan utan att någon annan ska stå ivägen. Bygga upp mitt självförtroende och veta vad jag är värd. Jag är glad över att ha de människorna runt omkring mig som gör en positiv inverkan på mig. Ni är guld värda!

Och pappa, jag är inte allt det du sagt att jag är! Det vet jag om.


Steg

Nu har hamstern i hjulet slutat springa, knivarna har försvunnit från lådorna så att säga! Nu är det slut på allt detta tramsande! Och du jag är inte patetisk! Men jag har valt att ta ännu ett steg ifrån dig och nu är det slut! Jag vill inte ha något med dig att göra längre! Nu är det sagt!


RSS 2.0