Dream on

Ibland försöker jag få mig själv att förstå hur mitt liv egentligen är. Hur bra det har blivit! Och vilken underbar pojkvän jag har. Allt detta jag önskade mig för ett halv år sen när allt var nere.

Fick världens finaste och underbaraste julklapp jag kunde tänka mig av Micke. Vi ska gå och kolla på Robyn i mars här i Oslo, blev helt mållös när jag förstod vad som skulle hända. Han är mitt finaste <3

Ibland får jag liksom påminna mig om att detta är verkligt och att det händer i mitt liv, att det inte bara är en underbar dröm. Living the dream ;) Och snart ska vi in i ännu ett nytt år, ska firas på Bogstadveien med underbara. Men blir nog inte så hårt eftersom jag börjar jobba klockan 11 dagen efter och slutar nio timmar efter. Men fest blir det!

Ikväll skulle jag tagit det lugnt och träffat Micke efter han slutat, men så blev det inte. Fick jobba natt istället och vara ledig imorgon. Bättre deal tyckte jag, mindre att göra på jobb plus att då är både jag och Mikael lediga i tre dagar. Så 23.00 hittar ni mig på Frogner :P

Nu ska jag göra mig klar inför jobb.
Have a good one <3

Jul

Varför är det alltid så svårt att börja skriva blogg. Jag vet aldrig vad jag ska börja berätta om eller hur jag ska börja skriva det. Har alltid lika svårt, och tycker jag inte att jag inleder bra tar jag bort det och skiter i att skriva istället :)

Är iallafall hemma i Skåne igen för ett par dagar. Ska fira lite jul med mamma, Per Ola och Amanda imorgon. Eftersom jag blev uppsatt på julvakten så ska jag ju åka hem på morgonen den 23 igen. Men jag tycker nog att det ska bli lite mysigt ändå på jul. Ska till att börja med jobba med Micke och sen blir det hem till dom på Bogstadveien och fira jul med alla där hemma plus Robert och Sebastian. Ska bli jättemysigt! Även om det lär kännas jättekonstigt att inte vara tillsammans med mamma på jul. <3
På onsdag har jag och Micke 1 månad tillsammans <3 och jag är inte ens hemma med honom. Tyckte att jag kunnat packa med honom i min väska så han fick följa med mig ner. Men kom fram till att vi inte har någon tillräckligt stor väska :) Att jag skulle träffa honom kunde jag nog inte ens drömma om, att allt skulle kännas så bra som det gör! Han är världens underbaraste människa, och han är bara min "Property of Emilia" :) Han är min finaste <3
Nu ska jag försöka sova så jag kan komma till Trelleborg till min underbara syster imorgon :) Ska bli mysigt att äntligen få träffa henne igen :) <3
Godnatt alla <3

Göteborg <3

Robban måste raka sig!

Äntligen får jag skriva blogg om vår helg i Göteborg och veckan som gått :) Skulle gjort det igår men Amanda och Micke kom på egna regler om att man inte fick blogga i deras lägenhet, så vi kollade Twilight Eclipse istället ;)

Lördagen i Göteborg var helt underbart mysig, var på stan först och köpte vars en jacka och kollade runt lite. Micke hittade en snygg skjorta som jag var med och valde ;) Sen vart det dax för hockey för första gången i mitt liv. Frölunda vs Linköping, var faktiskt kul att kolla på men jag lär ju få lära mig regler om jag ska kolla fler gånger. Frölunda vann! :)

Under matchen fick jag även träffat Elin och Johannes som vi var med hela kvällen sen. Efter matchen gick vi till ett väldigt mysigt ställe och åt och fick även träffat Petrus en stund :) Sen hem för att göra oss i ordning lite snabbt, sen taxi till stan igen. Satt på en restaurang som heter Linnéa (Elins sambo jobbar där) och drack lite vin innan vi gick vidare till Valand för att dansa lite :) Träffade Amanda och Hanna där. Jag och Micke vart väl hemma vid fem skulle jag tro :) Väldigt mysig kväll :)

Söndag åt vi vår efterlängtade kinamat :P (Har varit sugen på det enda sen jag flyttade hit) Sen åkte vi till en innehall och killarna + Elin spelade innebandy, jag kollade på. Blev lite trött sen när alla var inne och duschade och råkade sitta och somna på ett trappsteg. Hur man nu kan göra det :P Sen film efter det.

I måndags var vi på Liseberg och gick en runda och mös bland alla lampor :) Var sviinkallt dock så var inte där så länge. Så vi bestämde oss för att gå till ICA och handla lite ost och kex och gå hem och kolla på en bra film och mysa lite :) Så det gjorde vi :) Var helt underbart mysigt! Hoppas på många fler sådana helger :)

Och som vanligt så kan inte Emilia planera särskilt bra så hon har bara köpt julklappar till två stycken. Lite smått panik har jag som sagt, men det ska väl ordna sig, förhoppningsvis imorgon. Annars får jag handla svenska julklappar till mina underbara här i hemma. :)

Nu när jag har uppdaterat både mig och andra på vad som hänt så ska jag nog gå och lägga mig och vänta på att Micke antingen somnar i en snödriva eller i min säng bredvid mig. (Hoppas på det sist nämnda:) ) 

Godnatt alla fina människor <3


Leedig!

Nu sticker jag hemifrån! :)

Skönt att veta att jag inte jobbar imorgon :)

Ha en trevlig helg :) <3

Julklapp??

Och nu har jag även norskt kontokort!

Alltid när jag sätter mig ner för att skriva lite här så glömmer jag allt jag velat berätta under dagen! Tror jag börjar bli gammal :) Som imorse kom jag på en svinbra sak att skriva så tänkte jag att jag kanske ska skriva ner det på mobilen så jag inte glömmer det. Men det var så kallt i morse så jag ville inte ta av mig mina vantar :) Så nu är det glömt. Känner jag mig själv :P haha!

Tror och hoppas att hela julveckan kommer bli superduperbra! Ska åka hem till min älskade lilla familj och fira lite jul och träffa mina andra skånska vänner :) Sen hem igen och jobba 9-18 på självaste julafton och sen fira jul med underbaringar :) Sen är man ju ledig den 25:e. Niice! :)

Funderar på att dra ner till byen och kolla vinterskor. Kanske lite julklappar. Har inte den minsta lilla idén om vad jag ska köpa till någon. Börjar få panik här. Dom andra åren har det ändå varit relativt lätt att komma på. Hoppas att jag kan hitta på något kul iallafall :) Några förslag??

Snart får jag träffa Mikael lite mer än en kvart :) Ska bli mysigt :) <3

<3

Randome

Nu kom Camilla precis hem och mina planer om att skriva blogg och lyssna på musik grusades :) Men det gör inte så mycket eftersom vi jobbar om varandra och när vi inte gör det är jag inte hemma. Så det är bara mysigt när vi har lite tid tillsammans :)

Idag fick Don den sjukaste frågan ändå! "Är detta McDonalds eller Burger King?" Ibland undrar jag hur stort man ändå ska skriva McDonalds för att man inte ska missa det.

Jag längtar riktigt mycket efter helgen nu alltså, är så sjukt sliten. Hoppas jag överlever! Idag tänkte jag "Åh idag är det onsdag bara två... FAN det är ju TISDAG!"  Hade vi inte åkt till Göteborg på fredag hade jag inte haft så mycket skoj att se fram emot som gör att man går till jobb varje morgon.

Igår blev jag officiellt osingel! Bara så ni vet :D <3 Mikael Widercrantz

Dricker oboy ur min Manchester United mugg bara så ni vet!! :)

Nu ska jag fråga Cam om hon vill massera mig lite :P Sen ska jag soova :)

Ha en underbar kveld <3

Kosligt

6 dagar avklarade, 4 to gooo! Har nog aldrig varit så sliten och trött i kroppen som jag är nu! Ska bli skönt att komma iväg på fredagkväll, liten mini semester :)

Och äntligen har det snöat lite här hjemme, men det tråkigaste är väl att det smälter bort rätt snabbt eftersom det blir mildare väder när snön lagt sig. Detta landet är wierd :P Hoppas inte ni blir allt för insnöade så jag inte kan komma och fira lite jul hemma. Ska bli mysigt att träffa la familia igen! Börjar sakna min systeryster extremt mycket! <3

Igår slutade jag och Micke vid fem men kom inte iväg från jobb förrän halv sju när vi bestämt oss för att gå hem till honom och laga lite mat och kolla på en film. Var helt slut efter 8 timmar så hade kunnat sitta och sova på stolen i personalrummet :) Men kvällen slutade väldigt mycket bättre än hur den var under dagen. Filmen vi kollade på hette något långt och konstigt så det kommer inte Emilia ihåg, men den handlade om ugglor (inte fåglar), var väldigt söt och mysig iallafall. :)

Nu ska jag försöka se om jag hittar något annat än chips att äta här hemma, sen ska jag nog lägga mig tidigt ikväll om jag kan. :)

Ha en underbar kveld allesammans! <3

Jobb jobb jobb!

Idag var min fjärde öppning och jag vart själv dom två första timmarna eftersom en viss person "försov" sig. Jobbade i sammanlagt tio timmar, känner mig rätt körd i huvudet :P När man hör sig själv säga "Tack!" och tänker sig att man säger "Hej!" då är det illa! :)

Har inte hänt så mycket i Emilias liv dom senaste dagarna som är något speciellt att berätta, jobbar bara som en gnu! Fast igår bokade vi biljetter till Göteborg förresten! Ska ju dit den kommande fredagen :) och hitta på massa skoj och mys :)

Hoppas alla har det bra hemma i Skåne och koser sig med snön ni har där :) Vi har bara pissekallt och ingen snö alls! Skit tråkigt! Hade kunnat överleva om det varit kallt OCH snö, men inte ens det. :)

Nu ska jag äta lite mat och hitta på något annat skoj än att sitta här :) Har ju hela lägenheten för meg själv!

Ha en underbart bra lördagskveld! <3

RSS 2.0