Lugn och fin

Sitter just nu i soffan med en underbart bedårande liten hundvalp som sover i en liten hög precis bredvid mig. Det är verkligen världens lugnaste och mysigaste hund. Hon sov nästan hela vägen ner från Ö-vik förutom när hon kissade och åt. Och bilresan tog 13 timmar! Helt klart värt resan men det känns i kroppen vill jag lova!

Jag körde den sista sträckan från Jönköping och när jag körde förbi Skåne-skylten ville jag bara vända. Det som gör att jag vill stanna här är min familj och du. Mina vänner visst, men jag vet att vart jag än är så finns ni kvar! Familjen finns också kvar men det är jobbigt att vara utan dom!

Men annars har det varit en underbar resa genom Sverige.

Mamma: Alla barnen hade ett liv.... eller nää nu sa jag ju det! haha
PerOla o Emilia: Va? hahahahaha
Mamma: Det ska ju vara Alla barnen hade Facebook utom Siv för hon hade ett liv.

Nu ska jag och Budda kolla på tv, eller hon fortsätter sova och jag kollar tv :)

Ärlighet varar längst?

Gillar inte att man snackar en massa skit om andra människors liv som man verkligen inte har något med att göra! Varför ska man lägga sig i vad andra gör och vad andra tycker och tänker? Tycker det är kasst!

Just därför jag inte ska stanna kvar här i Hålan länge till! Jag längtar bort från allt skit som finns här. Jag har äntligen förstått varför jag flyttade från första början!

Jag vet att det finns skitsnack var man än befinner sig, men just detta har jag fått nog av. Nu räcker det.

Finns det ärliga människor som vågar säga sanningen? Min tillit till det börjat långsamt tyna bort. Blir rädd för den känslan, jag vill kunna tro att det finns människor som står för vad dom tycker. Vänner som står för vad dom tycker och kan säga det. Just nu är dom väldigt få dom som klarar av det.

Godnatt allesammans!

Snörvel!

Jag har blivit beroende! Jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur detta hemska... Nästan varje dag känner jag dragningen till detta. Jag börjar nästan skaka och få frossa om jag inte får min dagliga dos!

Nu undrar ni säkert vad detta hemska handlar om! :P Mahjong! haha. Nä så farligt är det inte men det är ett roligt spel som snart går mig på nerverna eftersom jag alltid spelar detta när jag inte har något att göra. Hur botar man detta?! :D

Ikväll har jag haft besök av två väldigt trevliga töser! Roligt att dom ville komma till mig och kolla film för en gång skull ;) Jag pratar förståss om Caroline och Louise! Vi har kollat på Moulin Rouge eller hur det stavas, den var faktiskt bra! Inte riktigt så jag hade föreställt mig den men bra var den :)

Och vet ni! Idag såg jag min man, Joel "Chineesman" Kinnaman, på reklamskyltar för MQ. Gissa om Emilia blev glad! Är dom borta imorgon vet ni att dom sitter på min vägg :P Men inte så troligt, orkar inte göra det i dessa tider av förkylning och sånt skit! Har ju drabbats jag med av den envisa bacillen!

Så hur gärna jag än vill sitta uppe så måste jag gå och lägga mig och snörvla ner min kudde ;)


För många val

Känner mig förvirrad inför allt som ska hända. Vad ska jag ta mig till när hösten kommer? Jag vet en sak och det är att här ska jag inte stanna. Vill ut och uppleva och inte gå samma vägar jag gått innan. Jag har många tankar och funderingar kring vad jag ska hitta på. Men hur vet jag vilket som är rätt.

Får väl tänka lite mer på det och undra vad jag ska hitta på. Tror det blir bra till slut ändå!

Duschen kallar!

Ohhh yes!

På söndag ska vi köra till Örnsköldsvik för att hämta hem Buddah! Vår lilla flicktaxbebis hihi. Ska bli så mysigt och roligt och spännande och allt på samma gång! Jippie! Men om PerOla tåler henne får vi se. Håller mina tummar så dom nästan spricker :P

Denna helgen har inte varit den andra lik :P Var ute i Ystad med Caroline, Louise x2 och Sebbe. Det var riktigt roligt! Dagen efter skulle jag till Hålan för att jobba halv fem med C och Sofie. Gissa om jag var trött! Höhö! Somnade nästan på alla hamburgare :P

Men ännu en stängning med Camilla, älskar att stänga med henne. Även om man har fullt upp hela kvällen, man är på dåligt humör och allt bara skiter sig så är man ändå lugn och glad när man kommer hem. Har saknat det så himla mycket! <3

Och idag var det upp tidigt för att göra reklamfilm för Love It, mammas och PerOlas företag. Kommer läggas upp här på bloggen när den är klar :) Träffade även Sonic, Davids och Mins hund. Så go och mysig han var! Och snart har vi en :P hihi.

Nu ska jag kolla Wipe Out och sen försöka sova. Kan bli svårt när man råkade somna på stengolvet i vardagsrummet i typ två timmar. Är man trött då? :P haha. Och särskilt skönt var det inte heller, hade ingen känsel i armarna när jag vaknade... haha.

Godnatt mina vänner :) Och jag lovar, det kommer bilder på Buddah när hon kommer hem! :)

Med andra ord

Jag slipper betala tillbaka på skatten!! haha "Prisa gudarna!"

Igår på jobb kände jag inte alls för att gå hem och inte göra något så jag frågade om Sebbe Mange Frettan och Louise var på på en spelkväll hos Louise :P Och med lite övertalning så blev det så! Tyvärr orkade inte Caroline vara med! Hade varit kul! Men vi lyssnade på musik och spelade wii.

Och sen hittade Louise ett spel som heter Med andra ord. Så jäkla roligt! Man ska förklara ordet som står på brickan med andra ord, säger man det som står så förlorar man poäng. Jag trodde vi skulle dö av skratt! När man ska förklara ett ord under tidspress så blir man helt ivrig och man vet inte riktigt vad man ska säga. Men inte Frettan! Nä han blir nästan lugnare och sätter sig till rätta. Och hans förklaringar är ju helt goa!

Frettan: Ett stort hus i Malmö
Sebbe: Turning torso!
Frettan: JA!

Hur kan man veta att det är Turning torso när det finns så många fler byggnader där :P

Blev lite Björn Rosenström också senare på kvällen, och sen hade Frettan någon bra anledning att åka hem, som han inte berättade, men jag tyckte det var för sent att komma hem och väcka Caroline här så jag sov över hos Louise :)

Ikväll blir det utgång i Ystad med "The girls" Jag, Caroline, Pysen och Louise. Ska bli väldigt kul och spännande! hihi. Nu ska jag sova en liten stund sen prata med mamma förhoppningsvis om hon ringer mig :) Sen med och söka jobb med Loskan och Pysen sen till Trelleborg igen för att grilla och SEN till Ystad för lite party party! FUN! :) hehe.

Sov gott :P

Äntligen! :)

Vet ni vad konstigt och samtidigt skönt det känns att sitta i samma rum och prata helt obehindrat med en av sina bästa vänner? Att säga precis vad man vill utan att behöva skriva ner det och känna "Gud vad långt mejl detta blev" och ändå känna när man skickar iväg det att man hade velat berätta och säga så mycket mer!

Är överlycklig att ha henne hemma igen :) Sitter och har precis fått reda på allt som hon har shoppat och alla underliga saker hon varit med om. Ska snart få se henne hoppa bungyjump när hon är klar med duschandet :) Spännande!

Skönt att vara i Skåne samtidigt också, hade jag varit hemma hade det ändå varit mer än 80 mil mellan oss. På tal om Borlänge så ska jag snart upp igen :) Ska bli så kul! Ska upp på en snabb visit och parta lite :) Saknar hela min "familj" och alla nya vänner jag hann få! Snart så :)

Och jag måste bara berätta sån duktig lillasyster jag har! Hon var och tog prover på sin mage idag och det enda hon klagade på efter åt var att hon hade lite ont i halsen (eftersom doktorn gick ner med en "tång" genom halsen)! Stolt!! :)  

Nu ska vi kolla film :) Ha de göj!

Denna gången var det gott!

Jag har ätit sushi igen! Och denna gången var det gott! Helt knäppt att jag gillade sushi! Det är tur att man har en mamma som inte heller gillar fisksmaken så hon tar rätt bitar :P Lax med vitlök, mums! :P Och jag satt inte ens i en minut och tvekade! Duktiga jag! :)

Kvällen har varit underbart mysig! Hann se lite på min blivande make också! Mamma tyckte inte att han var så snygg, men jag säger som så här: hon har inte sett honom utan tröja ;) Ja jag pratar om min favvis serie Legend Of The Seeker! Jag vet att Anna håller med mig! Fast än jag redan sett det avsnittet satt jag och vart rädd :P Spännande!

Sen var det Så ska det låta, inte riktigt mitt program det där ;) Och den Batban begins, ja så sa jag faktiskt när jag hoppade från trotoarkanterna i Malmö och lekte batman! "Batban!" Och sträckte ut handen upp mot luften :) Gullig unge det där :P

Nu ska jag sova lite hade jag tänkt eftersom planerna imorgon är att stiga upp nio imorgon och följa med på seans med PerOla och mamms! Ska bli spännande att se PerOla in action :) Godnatt allihopa! Have a lovely night! <3

Funderar på att jävlas med en speciell person i natt, har inte bestämt mig än :P


Oh! Imorgon ska jag leka med C :D wiie!

Godnatt!

Många tankar

PerOla sitter inne på sitt kontor och pratar i telefon och skrattar så han håller på att kissa på sig! Dom verkar prata om något VÄLDIGT roligt! :D

Har precis kommit hem från stranden efter nästan 1,5 timmar där nere. Hade nog glömt bort hur mycket det betyder för mig. Jag bara gick och gick utan att tänka på hur långt jag var från bilen. Och tillslut såg jag inte vart jag började :P Men får fram så mycket av vad jag vill med mitt liv. Jag ska verkligen ta tag i det jag vill nu! MÅSTE! :)

Nu frågade Iban om jag var sugen på att dansa loss lite ikväll, aldrig fel det ju! :) Så blir kanske party i Ystad ikväll! Niice!

Nu kallar tvätten! :)

Vååår!

Det börjar bli grönt ute på åkrarana!! Vet ni så skönt det känns, att våren verkligen börjar komma! Underbart!

Har börjat fundera lite på vad jag vill göra till hösten om jag inte skulle komma in på högskolan i Dalarna. Och jag måste väl säga att jag kommit fram till lite smått och gott. Men om det vill sig så är ju en helt annan sak. Pratade lite med både Camilla och med Louise på jobb och vi har väl bollat lite idéer. Har kommit på lite andra tankar om man säger så. Men ska träffa C på lördag så då får vi prata ordentligt om allt :)

Fick även reda på idag av min kära arbetskollega Suana att "Där är en pojke ute och väntar på dig". Hon är för go hon :) Så får väl lita på henne och hoppas på att det finns någon för mig också :) Men undertiden tänker jag ha så jäkla roligt som jag bara kan! Bara så ni vet ;)

Nu ska jag fortsätta äta choklad och fundera på när jag ska ha tid att träna så jag får tillbaka min "forna" kropp igen. Vill ha muskler, inte fett ;)

Godnatt my friends! NN! <3

Bloggtorka... tss

Har bloggtorka eller något. Känner för att skriva och vet vad jag ska och vill skriva om. Men det går bara inte. Har kollat på ett tomt inlägg nu flera dagar. Varför vet jag inte, det bara är så.

Det är nog för att jag är i en situation som jag inte vill att någon ska veta för mycket av. Vill ju inte lämna ut mig för mycket.

Camilla har kommit hem igen vänner! Vet ni så skönt det är att veta, bara att veta att hon är i Sverige nära oss! Då behövs det inte träffas alltid. Utan det är skönt att veta att man har henne här :) Som jag saknat henne! Och imorgon ska vi jobba tillsammans :) Blir som den gamla goda tiden :P Känner ni inte henne borde ni göra det :)

Några förslag om vad man kan göra till hösten om man inte kommer in på skolan? Är i stort behov av det! Förslag alltså :)

Helgen var vild! Är till och med fortfarande trött! Men kanske inte så konstigt när man är vaken 23 timmar på en fredag! Först upp vid 7 och jobba i några timmar sen påskmiddag med hela familjen :D sen förfest med Caroline sen ut och dansa gumpen av sig och sen på efterfest till klockan halv sex! Det ni! Det är en bra fredag :P haha Hade jag kunnat göra om den hade jag gärna gjort det :)

Nu ska jag spela lite mahjong sen ska jag sova! Är som sagt fortfarande trött! :) Gud vad mycket jag fick sagt här känner jag. Godnatt på er <3

Klarar mig själv.

Hur man än vrider och vänder på det så känns det inte lätt. Känns som att gå i gegga, man trampar på men man kommer ingenstans. Tar ett steg fram och så åker man två steg bak. Jag orkar inte göra det mer! Jag är fed up with it! Så nu ska jag lova mig själv att aldrig gå in i gammalt skit igen. Det drar ner mer än vad det gör någon nytta.

Och med det sagt ska jag passa på att fira lite att jag verkligen heter Möller i efternamn nu :D Kändes väldigt bra att säga till chefen imorse att hon fick ändra mitt namn :P Så nu är det bara mitt bankkort och mitt körkort som ska ändras. Nice nice!

Imorgon ska jag ta tåget klockan åtta för att byta till buss klockan nio för att sen vara på jobb klockan tio klar och instämplad. Blir trött bara av att tänka på det! Men jag får pengar och väldigt glada medarbetare :) Imorgon ska vi även fira lite påsk här hemma och sen hade jag velat gå ut och dansa lite på bar á bar. Får väl se hur många som är sugna :)

Idag kom C hem!!!!!! Gissa hur lycklig denna tjejen är!? Vill träffa henne nu nu nu! Men jag kan vänta lite till :) hihi

Och bara så ni vet så blir jag 22 i sommar!! Den 26 juni för att vara exakt!

Nu ska denna tjejen sova så hon orkar upp klockan sju när mobilen ringer. Godnatt <3

RSS 2.0