Jag lever!

Denna helgen har inte varit en annan lik! Känns inte som att jag har hunnit sitta ner en lugn stund alls. Har nästan längtat till idag då jag är ledig. Men jag har haft kul!

Jag får berätta när jag har kommit till mamma eller något för just nu känner jag mig stressig och har ont om tid för jag ska ta bussen till Ystad klockan 15.40. Om en timme!

Ingen oro i kroppen längre i alla fall! :D
<3

27 augusti

Har egentligen ingen lust alls till att skriva här men det kliar lite.

Idag kom mamma till Trellehulla för att gå till fabror doktorn och sen för att hämta upp mig för att fika med sina döttrar på Systrar och Bönor. Väldigt gott :P Plus att de fick se vår kanske blivande LÄGENHET!!! uhuu! Haha där var den hemligheten ute :P höhö. Har hittat en ypperligt fin lägenhet som både jag och Caroline tycker om och vill bo i. Så nu ska vi bara få godkännande av ägarna och sen flyttas det. Kommer bli kalas!

Sen körde vi och hämtade Perola på hans jobb. Blev VÄLDIGT åksjuk så jag trodde jag skulle gå under. Men det fixade upp sig till slut. Spenderade lite tid hemma hos de och åt och så där ni vet :) Sen åkte vi till ILVA och nästan köpte säng till de. Nice! Och efter nästan-sängköpet blev det kycklingkebab.

Hem och köpte grönsaker och dipp och gick till Caroline där kvällen avslutades :)

Glömde ju berätta hur dagen började från början :P Vaknade upp hos Sebbe klockan tio av att hans mobil ringer där de berättar att han har kommit in på högskolan i Borlänge!! En helt iunderbar chans som han funderade på läänge men som han tackade ja till!! :D Är väldigt glad för hans skull och tror att det kommer bli superbra! Kommer sakna honom massor, men vi slutar inte vara vänner för det :)

Han "räddade" mig igår kväll med en super lång runda på 1,5 timmar. Behövde prata ut om allt och alla. För hur det än är så är detta sjukt jobbigt. En underbar vän är han allt den där Sebbe! <3

Hur det än är så är det väldigt jobbigt. Vill bara prata om det och få klart för mig vad vi har. En annan dag...

xoxo <3

26 augusti

Ännu en dag har gått av sitt liv.

Har pratat med mamma och bestämt att vi ska träffas imorgon :). Känns skönt!

Sen har jag varit inne i Malmö med Caroline på IKEA och på någon loppmarknad där jag handlade smink. När vi gick in på IKEA var jag bestämd att jag verkligen inte skulle ha något där idag. Ändå kommer jag ut med galgar, diskhanddukar, kruka och en palm. Alla sakerna var väldigt behövliga och det blev inte så dyrt för pamlen var på rea :)

Var precis nere och pratade lite med Amanda :D Känns hur skönt som helst! Har väntat på detta länge! Så nu känns det bra!

Denna kvällen hade varit en tio poängare om jag sluppit sitta här själv. Kanske gå ner till stan. Men mycket att göra och lite tid att ses. Så vi får väl se.

Ger snart upp!

Jag är i valet och kvalet om jag ska ha kvar mina älskade katter. De betyder mycket för mig och har gjort mig sällskap i många timmar! Men, allt det andra som ingen annan ser. Jag får aldrig sova en hel natt utan att bli väckt av att någon av de river på en lampa, river mig under fötterna, leker med varandra eller persienen, bara några exempel. När jag kommer hem luktar det alltid bajs för Simon har bajsat utanför varför nu i helsikes han gör det för där är alltid nytt och fräscht i lådan.

Just nu ser jag bara det negativa i allt detta. Jag vet inte om jag vill ha kvar dem. Jag skulle kunna rabbla en massa annat som jag tycker är jobbigt med dem, men väljer att inte göra det här och nu.

Kvällen har varit trög och inte så jätte rolig förutom när Camilla "sjöng" eller vad hon gjorde i diskrummet. Det var super kul! haha. Lätt roade!

Träffade Amanda på jobb idag! Ville inte fortsätta jobba, men var ju tvungen... Saknar henne enormt!

Imorgon är jag ledig från jobb, ska höra med mamma om hur vi ska göra med den "hemliga" saken.

Ropa aldrig hej förrän du är över bäcken. Vi är halvvägs!

Just nu skulle jag ge vad som helst för att få träffa dig....

Sov gott allihopa! xoxo <3

25 augusti

Dryg jobbedag som in i idag. Men jag tog mig igenom den och jag lever och har det bra :)

Vaknade med kanske världens tröttaste människa brevid mig :) Jag hasade mig upp och klädde mig och gick ner till jobb där det inte fanns något alls att göra under hela dagen typ. Skönt på ett sätt men man har ju inget att göra så tiden går ju über sakta!

Träffade Amanda igår :D Kändes väldigt bra även om det bara var för ett par minuter när jag väntade på att bli insläppt. Hoppas att hon hör av sig snart! <3

Snart är det klart! Och då ska alla få veta vad som händer :P Om ni inte redan vet, verkar ju som om alla vet allt om alla i denna stan.

Nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag sova :)

Dagens:
-Känns drygt att jobba i nio timmar
-Aja, du jobbar bara åtta för du har en timmes rast!
-Varför är du så positiv?
-Man måste se det från den ljusa sidan!


Just nu är det ljust :)

xoxo <3

22 augusti

Nu har jag lite olika idéer till min design här på bloggen. Tycker att det blev rätt fint så som jag gjorde det igår, men jag vet inte om jag vill ha en mer stilren bakgrund. Vi får se hur det känns :)

Nu sitter jag och funderar på om jag ska skriva vad jag och Caroline har gjort de senaste dagarna eller om jag ska vänta med att berätta tills allt är klart... Jag är rätt ivrig med att berätta men jag tror jag tar det senare :)

Idag är det tjejkväll hos Caroline eftersom hon fyllt år. Pabla ska också komma hit och sova över här. Hade ju velat träffa D men jag kan ju inte stanna i mitt liv för det. Får väl se hur det blir, tar det som det kommer.

Har även ätit en sjukt god macka idag :P haha. Jag kom på receptet när jag var i USA och den åt jag varje dag nästan. Man tar: Philadelphiaost på två mackor, salami och tomat på ena och oliver på den andra halvan. Lite salt och sen lägger man ihop de och delar de på mitten. Sen äter men med kniv och gaffel med en burk cola till. DET är wonderful! Prova så får ni se :P

Nu ska jag in i duschen och göra mig lite ren och fin :)

Pink

Nice med lite nytt... Men fy vad lång tid det tar! Nu MÅSTE jag sova!


Mitt i prick :)

Snodde denna från Emelies blogg. Man kan ju inte låta bli att tänka.....


Alexander Rybak - Funny little world

En vanlig fredagskväll

Har tvättat hela dagen idag plus kollat på lägenhet med Caroline. Helt perfekt! Hoppas att allt löser sig till det bästa för det hade varit riktigt skönt!

Vid halv sju tiden cyklade jag hem till Cacce och väntade på att vi skulle köra och hämta Emelie. Körde till Maxi och handlade och vem var inte där mer än J... Känns bara konstigt och jobbigt att se henne. Men så är livet, hårt som fasiken...

Sen skulle vi hyra film på Hemmakväll och där jobbade ju så klart Lina. Älskar denna kvällen..... Vi kunde inte enas om någon film så vi sket i det istället. När vi kom hem igen var det tacoslagning som gällde.Jag dukade fram och de andra lagade :) Nice!

När vi satte oss började filmen "Ciderhusreglerna". Den är sjukt bra! Handlar om en kille som har bott på ett barnhem i hela sitt liv och en dag följer han med ett par in till "stan" för att upptäcka världen. Jag tycker det är en jätte mysig film.

Imorgon var det träning eller något klockan nio så än en gång ligger jag här med mina beloved cats och myser. Ibland känns det som att tiden inte riktigt räcker till. Känner inte att jag är "nöjd" med att träffas efter tio alltid och sen bara sova. Jag vill kunna hitta på saker, göra saker som man mår bra av. Men det känns ju lite sent för det. Meen, det blir väl bra tillslut. Vill inte tro något annat!

Grannen - Har du en dammsugare jag kan låna?
Jag - Ja visst!
Grannen - Har du varit med D idag?

Det är så man är diskret :P haha. Eller inte :) Men det hade jag ju inte..

Om man kanske skulle försöka sova en stund eller så. Hade kanske inte varit helt fel. Imorgon är det tjejkväll hos Caroline och Pabla ska vara med :) Riktigt skoj!

Xoxo <3
(jag väntar gärna!)

Inte den 20:de igen tack!

Denna dagen har jag knappt orkat med själv! Allt har gått fel, och då menar jag ALLT. Från gästklagomål till ensamträning pga mitt lår... Men livet går vidare för det. Imorgon kanske blir en bättre dag, kan ju bara bli bättre. Tror det är för att jag inte har pratat med mamms idag.

Sa till mig själv att inte skicka ett himla sms till honom. Och ändå gör jag det! Hur dum får man bli på en skala? Typ dummast... Jag vet att jag klarar av det och står ut med det också. Men nu är det andra bullar som gäller, benhårt! Tills jag vet var vi står. Ska inte sabba det på grund av något som är helt onödigt...

Nä nu ska jag inte tynga ner er med en massa trams. Sov så gott!

xoxo <3


Depp....

Hur jag än vänder och vrider på det så känns det inte som att det är så lätt. Men vem har sagt att det skulle vara det...

Känns som att det är lite mer offentligt nu men inte bestämt än hur vi ska presentera det. Det är ändå rätt många i denna lilla hålan som vet om det. Det fick jag ju reda på på Uppenbar i lördags, den som jag trodde visste minst var den som påminde mig om bråket... Men inte mig emot! Jag älskar det! Inte bråket utan allt det andra. Jag vill inget annat.

Jaja nog om honom :) Dagen på jobb var lite mer stressig än de andra dagarna, ni lydde mig :P höhö. Hade att göra nästan hela tiden men ändå hann vi med allt plus lite till. Det ni, det är inte illa :)

Saknar min syster så otroligt mycket! Även om du inte tror att jag älskar dig mer än hela världen och lite till så gör jag det! Utan dig finns ingen hel Emilia. Så är det...

Nu ska jag nog försöka sova lite... Börjar elva imorgon... Godnatt allihopa!

Miss you! <3

Hjärtat säger ja!

Lycklig med dig, utan dig känns det tomt!

Nu ska jag ner på jobb och "jobba". Får väl se om ni pallrar er ner dit idag eller om det blir lika öde som helgen...

Don´t stop believin´ <3

Du fyller allt just nu!

Malmöfestivalen

Igår var det ju Mammamys och Carolines födelsedag som stod på schemat. Men först fick jag hjälpa två vilsna killar nere i källaren med deras tvätt ;) Inte så svårt dock men vet man inte att vattnet ska vara på så blir det lite krångligt :P

Sen kom mamms och vi stack till Caroline för att gratta henne och sen körde vi till Agdas där mamma fick lite shoppingsug, så jag fick två krukor, två lycktor och en vas till min "brudbukett". Synd att min kamera inte funkar för då hade ni fått se :D

Sen var vi lite hungriga så vi stack in till Malmö för att äta :) Efter många om och men satte vi oss på Mando. Hade riktigt skoj! Det som känns helt underbart är att när man är tillsammans med er så känns det inte som om någon annan finns som ska bry sig om vad man gör eller säger. Man bara finns!

"Jag skulle vilja ha nötvåan fast med bear najsee istället!"

Sen kom där två killar som satte sig brevid oss som nog trodde att vi var helt vrickade, men det var inte vi som tog upp våra I-phones och började prata i telefon direkt när vi satte oss... Märkligt folk :P höhö.

Sen var både Caroline och mamma JÄTTE mätta, men icke jag. Men inte fick jag något annat att äta heller :P Gick en liten runda bland alla stånd "hö oj då!" haha.

Mamma (väldigt besviken): Var detta alla stånd?! HA oj då!
Sen gick det utför med den konversationen så där slutar vi :P

Hittade en väska som är döhärlig. När vi tyckte att vi inte orkade gå där mer så satte vi oss i vår fjärilsbil och körde hem. Hem för att träffa D som lite senare kom till mig. Hittade inte på så mycket mer än att kolla på CSI.

Idag vaknade men till världens mysigaste morgon, börjar bli många nu men inte mig emot, och nu sitter man här och undrar varför MKB fatighets AB har ringt mig... Men men får väl se:)

Hur det än är och hur det än känns så förstår jag att det är detta som gäller. Att jag kan slå bort de "onda" tankarna om oss. Men som sagt, jag är en människa som helst vill veta :) Men jag lever en dag i taget. Försöker i alla fall :)

Snart är det jobb med C som gäller, undrar hur jag ska klara mig utan henne i ett halvår. Utan C på jobb är som en sillamacka utan sill! Så hemskt är det! Men alla mina andra underbara vänner är hemma ändå:)

Nu blev det ett långt inlägg här känner jag. Nu ska jag äta lite coco pops och försöka att inte tänka så mycket på framtiden!

xoxo <3

Lajbans!

Då sitter man äntligen här igen höhö. Måndagnatt och helgen har varit händelserik för att inte ha hänt såå fruktansvärt mycket. Lördagen blev ju delvis så som jag planerat men inte helt.

Vi kom från jobb 22.28 (rätt bra ändå), sprang hem till C för att duscha och förfesta lite. Klockan blev SNABBT ett så vi sprang ner till Uppenbar för att möta upp Louise, Madde och Carolin. Och jag visste att jag nog inte skulle bli besviken i alla fall.

Kom in där och dansade och hade sjukt kul med alla tjejerna, för jag träffade ju Emelie och Cacce där med :) Sen helt plötsligt står D på dansgolvet :) hihi. Sa hej och sen var väl kvällen som en helt vanlig utekväll förutom att det var en del nya folk man pratade med. Bland annat min nya granne :) Riktigt trevlig kille den där Flamman. haha

När vi sen skulle hem blev det lite krångel. Lite bråk och lite annat. Blandade känslor. Jag blev inte så arg för jag känner inte att det riktigt är något att lägga energi på. Tycker att de har all rätt att vara det men jag måste inte vara det. Det är deras problem.  Men det var ju nästan väntat om man säger så.

Sen mötte vi upp D och gick och hämtade bilen så Emelie körde oss hem :) En inte helt mysig kväll, men helt klart minnesvärd! Vaknade till en underbart mysig söndag som inte innehöll så mycket men ändå! :)

Gillar inte mina tider så mycket just nu. Har mycket som jag skulle vilja göra men som jag inte kan/hinner för att jag jobbar som jag gör. Men det blir väl bättre med tiden kan jag tänka mig. När jag har utbildning och allt:)

Imorgon blir det mammamys och CAROLINES FÖDELSEDAG!!! :D:D Även om hon inte läser ;)

Nu ska jag sova :) Godnatt!

S - Men ni är ju så tighta (korsar fingrarna).

14 igen!

Nu pallar jag inte med er längre, mår dåligt varje gång jag går in här för att ni kanske har kommenterat. Så ska det inte vara. Ring mig istället för att skriva här om det skulle vara något. Ta själv reda på fakta!

Kvällen igår var lite blandade känslor, jätte roligt med alla tjejerna här. Men har en underlig känsla att det skulle vara något. Vill inte ha den! Men den får väl vara där tills den försvinner. När vi skulle ner till stan hade bara några cyklar så tre stycken åkte på pakethållaren.

När vi kom ner till Statoil säger Cacce : Tur vi kör så öppet! Kör över övergångsstället och jag ser en POLIS! Alla får panik och Beij som jag åker på skriker "Emilia, hoppa av!" och fortsätter trampa! haha. Inte så jätte lätt! Men hoppade av gjorde jag, sprang som en galning in i parken och kände oss som 14 igen. En härlig känsla på något sätt. Befriande att vara lite busig ;) haha

Men när vi kom in i parken och började gå fick jag så satans ont i mitt lår! Trodde det skulle gå av eller något, nä men något i den stilen. Tråkigt när det är så, men det går väl över.

Sen kom vi ner till A9 och satt där och pratade och sjöng och hade jätte trevligt! Var rätt mycket folk där med. Plus att jag fick reda på en rätt spännande sak av en gammal klasskamrat :P haha. Trodde jag ALDRIG!

Ikväll är det jobb som står på schemat, men vi ska vara där ifrån vid 23.23 hade vi tänkt och gå och duscha och göra oss iordning för att partaja lite på Uppenbar. Har ju planer för ikväll, men om de går igenom vet jag icke. hade ju varit mysigt i alla fall!

Don´t stop believin´



Skulle kunna sitta och lyssna på denna låten hela dagen känner jag. Får mig att hoppas och tro på mig själv och oss. En underbart bra låt alltså!

Update

Jaha, har inte haft tid att sitta här på ett tag. Riktigt skönt må jag säga :) Men nu är jag hemma och ligger i min underbara säng och funderar på vad jag ska skriva här.

I måndags var jag på handbollsträning med Cacce. Gick väl rätt så bra, men pallade inte med allt plus att jag var som ett levande frågetecken efter en timme. Idag var det på det igen, kändes riktigt bra och jag ville verkligen hålla i två timmar. Men! Jag sträckte mitt lår så jag har super ont i det. Så då var det bänken igen! Skit tråkigt, men så är sanningen. :) Var roligare idag också!

Har ju fått en ny granne här inne som har hunnit "låna" en lampa, prata med mig på balkongen och se mig i bara handduk efter en dusch! Hur nu allt detta kunde få plats under ett par timmar känns lite extra underligt! :P Men handduksincidenten kändes mest pinsam!

Men hur det än är så kom det något positivt ut av det :) En jobbig situation men som man mår underbart av! Kunde vara lite mer säkert så skulle jag kunna leva så här livet ut! Men det är ju klart det hade ju inte skadat om man hade utvecklats lite mer tillsammans :) Det kommer kanske :)

Emelie har fyllt år! Gammal tant det där ;) Tycker Clara i alla fall, jag ska ju inte säga något :P höhö.

Såg "Änglar och demoner" igår med D, en bra film som man inte kan förutse om man inte läst boken:) Blev en knasig kväll igår med insektsfångande trams, skratt, bachelorette, Caroline och sen D. Underbart! :D

Nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag försöka sova lite så jag kommer upp imorgon till jobb. Glasstid imorgon också!


sover redan

Det går inte att få nog av det!

Har en massa historier att berätta men det får bli en annan dag för det känns som att jag går i sömne... Men att vara så här trött av vissa anledningar är inte helt fel.

Godnatt gott folk! Vi hörs kanske imorgon :)

<3

9 augusti

Ligger nu här igen med en katt på magen och fösöker se vilka tangenter man ska trycka på för att det ska bli rätt. Hon piper till ibland och försöker berätta att man ska klappa henne och visa henne att man inte har glömt henne. Men underbart mysigt! När en annan ligger i sin säng med skador...

Dagen har varit helt okej! Underbart väder, så var på stranden med Sebbe och solade och badade lite. Sen var det middagshandling med Caroline på Willys. Blev stroganoff och ris. Gott blev det i alla fall. Sen ringde Rebecka och ville gå en runda och visst man är väl aldrig sen på något sånt.

Mysigt värre, satte oss på Donkan och drack lite kaffe (läs: fanta.. låter bättre med kaffe höhö) och snackade skit. Sen hemåt igen. Känner mig lite stressad av att man börjar jobba imorgon klockan sju... Vill inte! Men man måste ju göra det tyvärr.

Har ju kanske något väldigt roligt att se fram emot! Får väl se:)

Nu ska jag försöka sova lite. Stänga av datorn och lösa lite sudoku kanske löser det hela :D Godnatt allihopa!

xoxo <3

PA07

Vilken helg! Ligger här i sängen och har ont i hela kroppen och tänker på gårdagen. Men vi börjar med fredagen :P

Cacce ringde mig och sa att de hade bestämt att vi skulle vara här hemma, och vem är jag att ändra det ;) Så filmen Marley och jag lånades på hemmakväll och det inhandlades chips och dricka (popcornen hade vi hemma). En riktigt bra film måste jag säga! Både skratt och gråt, se den! höhö. Sen satt vi och pratade, Cacce och Emelie gick men Pabla stannade kvar. Tror klockan var lite över tre när vi somnade. Riktigt kul!

Igår kom C och hämtade oss för att åka in till Malmö och köpa tyg till C´s klänning :) Pabla ska ju sy den till henne som avskedspresent. Kommer bli riktigt sweet ;) När det var avklarat åkte vi på vars ett håll, Pabla till Skurup och vi till ribban. Helt sjukt med nyckelpigor var där, marken var helt orange av alla döda kroppar :P Vi la oss i gräset och tänkte att vi skulle sola litta. Men där var både för varmt och för mycket nyckelpigor. Gjorde ju fasen ont när de flög in i en:)

Så vi planerade om, köpa glass på det underbara italienska stället innan vi åkte vidare till en strand för att bada. Där gick vi och försökte att inte få en extra smak på glassen samtidigt som vi älskar att vara på utflykt, blir aldrig som man tänkt sig när vi två är ute. Underbart!

Så vi satte oss i bilen för att köra till Falsterbo. Vi tänkte att vi skulle köra småvägarna dit, så genom Bunkeflostrand, någon annan by, Gessie villastad och sen Gessie för att komma på att vi ändå fick köra genom Vellinge för att komma fram :P haha. Men det var inte vårt fel, det var bilen som ville dit. Hon fick styra själv :P haha.

På stranden blev vi typ barn igen, vågorna var höga och vattnet var underbart skönt! Vi hoppade och dök och var allmänt glada. Sen gik vi upp och solade/sov. hehe.

Sen blev det Donkan för att äta lite mat. Har inte varit där på tre veckor vilket var väldigt skönt. Tycker det är lite synd att först Emma K ska sluta sen åker C iväg på sin resa i ett halv år. Men vi klarar oss nog, Pabla ska ju börja hos oss :D

När vi hade käkat var det brännboll som stod på schemat med Caroline, Markus, Jesper, Sjögren och hans släkt. Så jag och Caroline körde ut till Dalabadet för det var där han sa att vi skulle vara. Men inte det nä! Det var bakom Markus hus kom vi ju fram till när han ringde. Yrpanna! :D Kändes lite knäppt att vi skulle vara med och spela med de, men skit i det tänkte jag, kan ju vara kul!

Slog en helrunda och sprang som en vildvetting :P haha. Spännande match det där, tror vi förlorade med sådär 172-95... Var vi bra eller var vi bra!? Tror nog att vi var lite kassa:P Men sista rundan när vi stod ute var det helt mörkt så då kunde vi ju inte fånga bollen. Sen var det lite eftersnack med alla "ungdomarna" hemma hos Sjögren.

Så nu har jag träningsvärk i magen också för jag skrattade så mycket! Vi har kommit på den allra smartaste idén man kan komma på! Vi ska ta studenten en gång till! Som palsternackor dessutom! PA07 for life! Alla var involverade och vi ska alltså genomföra detta! Vi tar ledigt den sista veckan för att gå utklädda som palsternackor och bli berömda. Tillslut vill hela Trelleborg vara utklädda till palsternackor för att det helt enkelt är bäst att vara det!

Palsternackorna 07, vi kommer äga studentveckan! Vi ska ändå ha champagnefrukost också! Sjuka människor! haha. Men så är det när Sjögren har en hammarval runt halsen, då kommer han på de mest briljanta idéerna. Mycket bra!

Sen bar det hemåt för att komma på vilken virrpanna man är egentligen. Hade skrivit samma sak till D som han skrev till mig två gånger, kan det bli mer förvirrat :P haha. Meen heter man Emilia så gör man :P

Idag hoppas jag på en bra avslutning på min semester, och jag är nästan säker på att det blir bra :) För denna helgen har inte varit annat än underbar! Även om vissa har varit i Kristianstad :)

7 augusti

Nyss hemkommen från en dag i Ystad. Älskar att vara där hemma, speciellt med de två som bor där ;) haha.

På bussen hem satt jag och filosoferade lite. Är det jag som har krympt eller är det sätena som har "växt" för fasen vad jag kände mig kort. Satt som man brukar göra på en normal stol, och om man inte når ner till golvet är det kris! Man nuddar lite med tårna men inte alls med hälarna. Herregud vad dum man måste se ut, en 21 åring som inte når ner till golvet.!

Alltid är det något man är för kort för. Om det inte är plastpåsar så nog fasen ska det vara sätena i bussen ;)

Nu ska Pabla komma till mig snart hoppas jag.Ska bli kul att träffa henne igen! Ska ha filmiskväll med gänget och henne, sen imorgon ska vi in till Stoff och stil och köpa klänningstyg till C´s klänning. Älskar de girlsen :)

Nu ska vi hyra film. :)

Ännu ett inlägg idag...

Så mycket känslor som kan finnas i en enda människa. Känns som man ska sprängas! Man (jag) vill få ut allt men känns fel att skriva det här där alla ni kan se och läsa.

Vet inte riktigt vem som läser och det kan ju vara lite känsligt just nu. Ååhr! Lycklig ena stunden, gråt andra. Fattar inte! Det känns lite som den gången när jag skrev om strumpan i dörren. (Och nä Sebbe, det handlar inte om dig *ler*)

Precis när man ska stänga dörren märker man att där ligger en strumpa ivägen. Man vill stänga, men den försvinner inte hur mycket man än vill ha bort den himlans strumpan! Blir galen av detta!

Men hur det än är så är det jag som styr över hur jag ska må, ingen annan. Men ibland rinner bägaren över...

Mellan bark och ve (fråga mig inte varför jag skrev det här). Ska kanske göra något åt situationen som jag sitter i. Börja undersöka och se vad man hittar. Börja se vad som faktiskt finns här, vad som är verklighet och inte mina tankar.

Även om jag inte borde skriva detta just nu så känns det helt underbart med ....

Kanske skulle försöka sova nu så man kommer upp i skaplig tid imorgon, ska åka till Ystad. Myset är ju i Kstad ändå :P haha.

Fick precis reda på en sak av C!! Spännande spännande! haha Meen, hemlis än så länge!


Godnatt! <3


Mina bebisar <3

Har min lilla bebis i famnen och myser och kollar på Unga mödrar. Helt okej ändå. Simon ligger på en hylla och myser för sig själv. Älskar mina katter över allt annat, fast de kan vara lite (läs mycket) jobbiga.

Jag och Hennie pratade med mammsen innan, Hennie kom fram till telefonen och jamade varje gång vi sa något :)

Ska kolla Rent med Caroline sen :) Länge sen man såg den :P

Fjärilar! <3

6 augusti

Idag höll jag på att skälla ut en person på apoteket, men jag behärskade mig och körde till Malmö istället. Och nu äntligen efter en evighets väntan har jag det hemma.

Känner inte alls för att vara ensam ikväll. Alla har annat bestämt förutom jag. I dessa stunder vill man verkligen inte bo hemifrån, man vill bara ha någon runt sig hela tiden.

En eller två dagar är ju inte ens lång tid! Men man vill ju bara träffas och må bra!

Nu ska jag hitta något att äta tänkte jag :)


Tröttnat

Just nu hade det varit skönt att bara komma bort här ifrån. Typ jobba utomlands eller något. Bara bort från allt. Men en sak håller mig kvar i denna hålan, så därför stannar jag.

Är så sjukt trött på mitt jobb så jag kräks bara av att tänka på att jag börjar klockan sju på måndag. Jag vill inte! Någon som vill försörja mig? (A)

Det hade varit skönt med något annat, något som är mindre stressigt och som man gillar att göra. Min dröm är väl inte riktigt att stå och servera hamburgare till översura människor. Har märkt nu på dessa veckorna som jag varit ledig att det är så sjukt stressigt där. Men men bättre än inget som jag brukar säga.

Nu ska jag till stranden med Emelie, ska bli skönt att göra något annat än att sitta hemma.

xoxo

Kär...? ;)

Kvällen igår kunde inte slutat bättre fast det var åska och ösregn! Avslutades med Beck och mys :D Älskar att vakna upp på morgonen med ett leende och må jäkligt bra! Kunde inte sluta le när jag gick hem, helt sjukt!

Mittenpartiet skulle ju kunna tas bort från denna dagen, men då hade jag inte vetat vad jag vet nu. Klart jag fortfarande är ledsen och det känns jobbigt, men jag vet i alla fall.

Sen cyklade jag ner till Cacce och följde med och kollade på deras träning. Har ju fått för mig att börja spela handboll. Kan ju bli kul att se hur man klarar av det. Såg riktigt svårt ut, satt och tänkte för mig själv "Det klarar jag ALDRIG". Men jag ska inte rata det förrän jag har provat. Kan ju bli intressant... !

Sen följde jag med hem till Daniel, Cacces bror, och åt lite tacos och äpplepaj :) Gott! Sen åkte gitarr, trummor och mic fram. Hade sjukt kul allihopa. Längesen jag kände så här. Så mysigt, en hel samlad familj som umgås och har trevligt. Mamma, pappa och deras gemensamma barn.

Jag älskar när vi träffas i vår "familj", men det är inte samma sak ändå. Ni är mer än guld värda!

Usch vad jag inte vill ligga här hemma ensam just nu. But thats life! Saknad är väl aldrig fel... Kommer väl inte bli så jättemycket tid för oss till höstterminen om det inte sker mirakel. Men det fixar vi :) Men nu är nu och det får vi njuta av istället.

Känns som man hade kunnat skriva jättemycket mer här och om honom, men så kul ska ni inte få ha det. Lite hemligt är det allt :P

Nu ska jag läsa lite bloggar hade jag tänkt. Sov så gott allihopa, själv ska jag drömma om en prins kommande på sin vita häst :P Haha eller inte :P höhö...

Underbart <3

När ni ändå är igång?

"Jag gjorde det med bilddagboken för jag bad om att bli lämnad ifred, och jag behöver tid för mig själv och få tänka på saker som jag verkligen behöver!
och jag vill inte behöva säga detta men jag kan inte inse det för allt jag får är en massa sparkar i ryggen, och blir orättvist behandlad, så nä jag kan inte inse det!"

Varför tar man åt sig? Varför blir man ledsen... Jag orkar inte mer sånt här, är det inte besvarat det som jag ger ut så kan det va så. Jag orkar inte mer! Nu får det vara nog!


Älskar min soffa!

Usch vad tiden går fort! Jag har haft semester i två av tre veckor. Det har gått superfort! Men jag har haft roligt undertiden :)

Jag har blivit ny soffägare :D Som ni vet om ni har följt bloggen så kissade Simon i min gamla, så nu äntligen har jag blivit kvitt den. Älskar den nya, kunde inte ha blivit bättre! Mamma var här igår och hjälpte mig med att möblera här så det blev snyggt. Och det blev det :D

I helgen har det varit Gislövsmarknad, har varit där ute två gånger men där är nästan inget att ha, bara godis:P

Denna eviga väntan är sjukt tröttsam, jag pallar inte mer nu snart. Idag kanske, imorgon kanske. Inte vet jag för jag får inte reda på något. Jag önskar ingen i hela världen att känna såhär. Det är jobbigt!

Ska man skratta eller gråta när ens lillasyster tar bort en som vän på bilddageboken? Skratta för att det är en så löjlig anledning till att göra det för, det finns inte ens någon. Eller gråta för att hon inte inser hur mycket jag älskar henne och vill hennes väl. Det gör ont när hon väljer någon annan som sin "syster", att älska och dela allt med. Men jag ska inte stå ivägen för det om hon vill ha det så här.

Jag hoppas bara att vi en dag kan ha en lika underbar relation till varandra som vi har haft! Du betyder fortfarande allt för mig, det hoppas jag att du vet!

Nä nu ska jag vänta lite till hade jag tänkt, sen får vi väl se vad jag hittar på. Sitter kanske ensam hemma ikväll, hoppas inte på det!

Du är saknad! <3

RSS 2.0