Hear you me <3



Kan man annat än att sitta stilla och lyssna på texten och verkligen få känslor som man inte kan sätta ord på. En sjukt fin låt som får en att stanna upp och tänka. <3

Hårmodell :S :D

Känns som att det måste bli en ändring på mitt liv snart. Att leva så här utan att tycka om det är inget kul! Jag hoppas och tror på en bättre framtid. Men just nu när allt är så ovisst om ALLT så känns det inte så trygt.

Jag inbillar mig om att det som jag känner är besvarat, men sist var det lite oskiljaktigheter om det. Jag vill inte vara den som tar upp det igen, känner mig tjatig till tusen. Men om det är det som behövs för att jag ska må bra får jag kanske gå emot den känslan...

Jag måste bara våga också... Vill ju så mycket mer!

Ska snart iväg till Ida Peij för färgning och klippning till ikväll där jag ska vara hårmodell. haha Nice!

Hoppas på en bra dag!

Weekend

Imorgon åker C och Mia ut på stora äventyr tillsammans! Saknaden kommer vara stor här hemma, men det dem kommer få uppleva kan man inte sätta ord på. En resa för livet!

Helgen har varit full med jobb, svärande över katter, fest, gråt och mys! Det var inte många timmar vi fick tillsammans denna helgen men dock var det underbara timmar. Hade planer på att gå till jobb så jag var där en kvart innan så jag hann inventera i lugn och ro. Satte mig upp i sängen och ser att klockan är tio i nio. Kändes som jag var på jobb på rekord tid! Var ju en minut där ifrån men ändå! Mötte Ida P på vägen dit så vi hade sälle :P

En sjuk dag på jobb, en sjukade sig, Tff mötte HIF, sura gäster som inte förstår svenska m.m. Med andra ord fantastisk! När jag gick ut för att plocka skräp möts jag av en "ridå" av "konfetti" gjord av tidningspapper. Trodde jag skulle dö. "Hmm, hur ska jag få upp allt detta." Men med lite hjälp av Ida och kvast och skyffel funkar allt! Fick kommentarer som "Det verkar ju omöjligt" och "Det tar en evighet att samla upp". Jo tack!

Vi var inte alls bittra! Tänkte ta med deras Ullaredpåse, fylld med deras pappersskit, till matchen och fråga om någon har tappat den på McDonalds parkering. Fick även reda på att det inte var helsingborgare, utan det var våra alldeles egna älskade stadsbor! Hur F A N kan man göra så?! Och just hos oss? Har man inte mer vett i skallen än att slänga en massa skräp i naturen. Riktigt pantat gjort!

Jaja, tisdag var det självstudier så imorgon är man kanske upptagen igen. Får väl se I guess!

Nu ska jag läsa min underbara bok sen ska jag se om jag får sova inatt eller inte. Kan ju bli spännande! Hmmrhrmm (harkling) för att citera min mamma ;)

Godnatt mina vänner! Sov så gott! Tänker redan på C och hennes stora flygardag tillsammans med Mia :) Ha det så skoj töser :D


Fjärilar...

Vågar inte hoppas, vågar inte tro på något sätt, men samtidigt vill jag verkligen att det ska bli som jag vill. En svår situation...

Min första öppning i morse, den blev katastrof! Men nu kan det bara bli bättre :P höhö. Kom en massa gubbar som skulle kolla på skåp och mög och skit som jag inte visste var det var. Kaffemaskinen krånglade jag visste inte hur jag skulle slå på combon. Så allt detta resulterade i att jag fick ringa TG FYRA gånger på en morgon. Haha inte det bästa kanske. Men bättre det än att göra fel :P

Har ont i magen, känns som där är tusen fjärilar men dem är inga snälla fjärilar. Vill bara få bort de, vill ha snälla istället. Mycket bättre! Men men de försvinner väl så småningom onda som goda :)

Snart någon gång ska jag ut och gå en promenad. Får väl se när min vän är klar med det han skulle fixa.

Funderare

Sitter och ler för att jag har underbara vänner! Att man kan ha det som människa, att känna att man betyder något är nog viktigt för alla. Och ofta glömmer man nog värdet i att ha riktigta kompisar/vänner. Hur skulle man leva, hur skulle man vara psykiskt om man hade levt helt själv? Hade nog känts jobbigt. Men som tur är så är jag inte själv!

Har så mycket som jag skulle vilja få ut, mycket tankar och känslor kring en person just nu. Men jag vill inte att alla ska ha tillgång till detta så därför väljer jag att inte skriva om just det. Men allt hade verkligen varit lättare om någon hade varit drivande. Så enkelt är det. Men vem har sagt att ett förhållande mellan personer som tycker om varandra ska vara lätt? Inte jag i alla fall.

Mina tankar just nu är väl lite att varför är det alltid jag som visar vad jag vill och känner. Varför är det jag som tar tag i saker och ting. Det är aldrig jag som blir frågad eller får något gratis. Ska nog sluta vara för snäll med sånt. Ge och ta heter det...

Kul att se dig!
....
Jaha!!

Nä nu ska jag sluta vara bitter. Jag är arg/glad! Konstig känsla! :)

22 september

HÖR AV DIG! Jag blir tokig snart!

Nu ska jag snart börja jobba. Mår lite bättre idag, men inte helt på topp. Men får ändå försöka jobba på.

Over and out!

Långhelg

En helg som denna kommer inte vara den andra lik ;)

I fredags Träffade jag Sofie efter vårt ASS-möte, gick hem till henne för att göra Cs hejdåpresent från donkisarna. Det blev fyra timmar av väldigt mycket skratt, klippande och tejpande. Sjukt härlig tjej det där :) Sen var det dax för att köra hem och duscha lite och sen ner i stan till D för filmtittning. Det blev Natt på museet 2.

En helt okej film men ingen wow-film. Sen blev det lite musik och mys. Känns underbart att bara prata och umgås och lyssna på hans bravader :)

Lördagen började med feber och en sjukling brevid mig, inget skoj alls eftersom han hade andra planer än att ligga i söngen hela dagen. Men ibland har man inget att säga till om själv. Men jag var tvungen att sticka hem för att sen åka till Åkarp med Pabla, Caroline och Mamms. Hvilan utbildningen hade öppet hus. Om jag kommer in och allt löser sig så tvekar jag inte en sekund.

Mamma skulle vidare hem till Perolis, men resterande åkte in till Malmö för en underbart bra fickparkering gjord av MOI och lite käk på La Empanada ;) Alla tre var helt övertrötta så vi vek oss av skratt till allt vi sa. Jag tog ändå en fullt utrustad nachostallrik ;D En helt sjukt god maträtt som borde hetat något annat ;)

Sen var det hem och börja fixa sig lite för att sen inse att man hade RIKTIGT bråttom till övre för att hinna med taxin som skulle ta oss till Cs och Mias avskedsfest. Hade verkligen jättetrevligt med alla er som befann sig i den lokalen :) Åt, pratade massor, grät av Simons sång, dansade, kramades och skrattade massor också :) Fullt normal fest! haha.

Idag åkte vi in till Pizzahut för att äta, jag, Caroline och Pabla. Jätte god pizza och vitlöksbröd. En underbart god frukost/lunch/middag :) Sen åkte vi tillbaka till Trellehoulla för att hyra en film med Caroline. Vi såg "he´s just not that in to you" översättningen till svanska är rent utsagt bedrövlig! (Dumpa honom).

Men en bra film som ger en en tankeställare. Man ska kanske inte analysera allt vad en kille gör in i minsta detalj. Man ska kanske satsa på det som man känner är rätt. En bra film som man inte ska skämmas över att se :) Undrar om jag är ett undantag ;)

Imorgon är min långhelg skut, ska börja jobba halv tolv men jag vet inte om jag kommer gå hem tidigare för jag känner mig inte alls kry. Och om jag ska lita på min febertermometer så har jag hög feber dessutom. Men så kass känner jag mig inte riktigt. Får väl se vad den säger till mig imorgon. Och nu ska jag sluta babbla för detta är väl inget direkt kul att sitta och läsa, men gud vad fort det går att skriva:) haha.

Godnatt allihopa och sov så gott. Hoppas ni drömmer fina drömmar!

Oj!

Just det! Såg ett stjärnfall när vi var ute och gick, men sa inget för att jag önskade mig så hårt att jag inte kunde prata :D

Hoppas det slår in! <3

Hur det än är så är jag nog kär :)

Dessa tre månader har varit väldigt känslomässigt turbulenta. Som en jättelik berg- och dalbana som inte tar slut, den bara fortsätter och fortsätter och fortsätter och fortsätter, ja ni fattar :)

Men jag kan ju lätt säga att jag inte vill hoppa av! Aldrig i livet att jag ger upp min karusell av känslor! Den är för bra för att ge upp! Har redan köpt alla biljetter som finns, så ingen annan får prova :)


Var ute och gick med D ikväll. Jag kan inte förklara hur det är och hur det känns, det bara är. Knasigt! Han tyckte om min härfärg som jag har ändrat lite på :) Jag är brunett just nu :) Men det kommer nog gå ut om några veckor :)

Jag var tvungen att hoppa/springa hem, dels för att jag frös och dels för att jag var så glad så jag var tvungen att få ur mig lite energi. Mat eller bowling på söndag, vi får väl se :)

Men nu ska jag nog läsa lite i min bok (har nog blivit lite inspirerad av en viss person att läsa böcker) som handlar om lyckan, kärleken och meningen med livet, som även är titeln på boken :), och lyssna vidare på Savage Garden. Älskar deras låtar!

Underligt att en blogg kan orsaka så mycket ändå. Att ens åsikter och vad man känner just när man sitter här kan påverka, till och med relationer som man har närmast sig. Underligt! Missförstånd är djupt onödigt! :)

Godnatt! Ses en dag snart igen! <3

Traadet

Just nu halvsitter jag i min säng och äter kex och dricker cola :P Är lite lätt irriterad på katterna för att de ska käka upp mina kex. Och Hennie ger sig INTE!

Jag har nog en hat/kärlek-relation till mitt jobb. Ena dagen mår jag piss för att jag måste gå dit, andra dagen är det inga problem. Vad skulle man vara på jobb utan sina jobbevänner? Ja utan de hade jag inte varit dum i huvudet, snäll, störd och allt annat som jag är.

Jag vet inte riktigt hur jag klarar av det, att vara allt på en och samma gång. Men tydligen gör jag det. Men som sagt, alla måste inte gilla mig, verkligen inte! Man går inte ihop med alla. Men då måste det också vara ömsesidigt. För jag gillar långt ifrån alla människor som jag möter/ inte har mött. Det är OMÖJLIGT! Och med det sagt så är jag skitnervös inför imorgon. Till och med så nervös att jag glömde att jag skulle på ASS-möte på jobb imorgon.

Men jag klarar nog det, har många som vet vad jag går igenom och som tror på mig. Och det är i alla fall en fördel. Jag vet att jag kan klara av detta, bara jag får lite stöd från andra. Och det får jag. Är tacksam över att ha de jag har på jobb. Men nu ska jag sluta babbla om jobb :)


Crash ´n´burn

 

En underbar låt som säger mer än vad jag kan säga...

Orkar inte mer nu. Ska prata klart med Sebbe tha man, sen ska jag sova eller göra något annat än att sitta här.

 


Sjuk?!

Natten slutade lyckligt ändå! :) Är så glad över det jag har nu att jag nog inte fattar hur det ligger till. Men jag lär väl göra det snart :)

Jaha ännu en vecka avslutad och en ny är på ingång! Känns väldigt bra att imorgon är min sista stängning sen är jag ledig en dag :) Allt går nog hyffsat bra ändå tror jag. Tror alla känner sig lite trygga med mig ändå fast jag inte vet och kan så mycket. Men det går framåt! Jag lär mig nya saker hela tiden.

Som idag lärde jag mig combospecial! Det du! Haha Sebbe var så snäll att han kom ner vid nio tiden och visade mig hur man gjorde. Skönt att man kan ställa upp för varandra så:) Sa till Sara idag att jag gärna hade haft henne som tvåa, hon är en duktig tjej som vet vad som ska göras. Men tyvärr går hon ju i skolan. Hon blev glad i alla fall.

Börjar få riktigt ont i min hals nu plus att jag är lite stopp i näsan. Vill inte bli sjuk. Och ja mamma jag äter mina vitaminer :) Men ändå blir det så här. Sjukt tråkigt! Vill inte bli hemma från jobb även om det är väldigt krävande ibland. Tänk om jag får svininfluensan!?

Nä nu ska jag nog sova lite, somnade ju inte förrän typ halv sex förra gången :) Men jag ångrar inte att jag väntade. En underbar person!

Godnatt! Dröm sött! <3

Övertrött?

Nu har mina låtar från spotify varit slut en längre tid men jag sover inte för det... Om man inte går ut en lärdagskväll får man sitta uppe lika länge som man brukar vara uppe en ute kväll. Usch nu bara svamlar jag känner jag :)

Men snart så behöver jag kanske inte vara själv längre denna början på morgonen.. :) Hade varit gött att sova, men jag känner mig faktiskt inte så trött. Kommer säkerligen vara imorgon :) Men vad gör det om 100 år.

En sak som jag har reflekterat över är att innan jag fyllde 21 år så "längtade" jag efter att få säga "Jaja, man är ju inte 20 längre". Men vet ni, jag har aldrig sagt det sen jag blev äldre än 20. Rätt skumt ändå! Hittar liksom inte tillfällen till att säga det. Vet att Dennis är rätt bra på det! Haha, men han har haft tid på sig att träna lite längre än mig.

Nä nu ska jag sluta pladdra en massa. Hoppas ni gillar bilderna :) För det gjorde jag! Inte ens min mamma har sett de innan! :S:D

Hoppas ni sover gott!

Bilder från The Studio


 

 


OMG

Bästa idag: Är han troende?

Sitter här hemma i min säng helt ensam och tycker synd om mig själv :P Inte helt, men hade varit mysigt att göra något annat.

Ibland förstår jag mig inte på mig själv ens. Har nog hjärnspöken (stavas det så!?) i mitt huvud. Ena stunden är allt helt okej, det är okej att vi har det så här. Andra stunden är allt piss, varför ska jag stå ut med allt? Tycker han ens om mig... När jag mår bra och inget spöke är här så vet jag precis svaren på frågorna jag ställer när jag mår dåligt.

Men allt det försvinner helt plötsligt när jag mår sämre. Det är som att det inte har funnits innan. Och min stora fråga till mig själv är: VARFÖR ÄR DET SÅ!? Jag vet ju! Jag har ju svaren! Men ändå är det inte tillräckligt för att jag ska kunna lita på det. Tillit till mig själv och andra hade suttit fint nu!

Jaja, hur som haver (höhö) så skulle jag behöva lite massage. Så därför så kunde han ju ha kommit hem nu och masserat mina axlar lite :) Men NEJ, det är LAGFEST i Malmö med HK MALMÖ...! Inte alls bitter ;) hoho :) Men just nu har jag riktigt ont. Ska kanske lära Hennie massera :)

Stängde idag, jag var arbetsledare... Gick rätt så bra ändå måste jag säga! Hade rätt så bra koll på allt och jag frågade köket hur det gick, kommunicerade bra med medarbetarna. Men ändå saknades det något! Och ni vet säkert vad jag menar! Men så är livet! Hon är värd det! :D

Och där slutade mina låtar på spotify. Så man skulle kanske försöka sova lite. Kan nog sluta hoppas på massage på ett tag i alla fall. Får väl vara bitter istället :)

Förresten, har tänkt på att tona mitt hår. Brunt! Lite crazy! haha. Får väl se hur jag känner mig imorgon :) Var ju ett tag sen jag var brunett. Kanske dags igen! Oj vilket snack! Godnatt och dröm sött! Jag ska nog drömma om jr. :P

<3

12 september

Funderar på vad man egentligen vill ha ut av livet. Om man bara vill sitta hemma när man inte har något att göra eller göra något annat... Men vad skulle det vara i så fall. Jag vet inte, känns som man har kommit till en återvändsgränd där allt tar stopp.

Jag vill inte vara kvar här längre, jag vill göra något meningsfullt med mitt liv. Men samtidigt vill jag inte förlora det som jag har här och nu. Jag är så glad över att ha vänner i mitt liv som finns där lika mycket som jag finns för de. Och det är svårt att bara lämna.

Att vara i en situation där allt är ovisst är riktigt jobbigt!  Man vet inte hur man ska bete sig eller hur man ska känna. Om det är det som hindrar en ifrån att åka iväg? Det finns ju något helt uppenbart, varför är man då osäker...

Om det skulle hända att det skulle bli något så väntar jag mer än gärna tills det är tid att flytta. Jag är lite avundsjuk på Sebbe faktiskt! Han får allt fler kompisar, han utbildar sig till något plus att han inte är här utan i Borlänge. Känns som att det bara är jag som är kvar som absolut skulle vilja åka.

Får väl fundera lite mer på allt. Och hoppas att vi kommer fram till en lösning som båda tycker om! Det är min önskan just nu som är starkast av alla och som är mest aktuell.

Och förresten! Om det är någon som skulle vilja ha en eller två katter så är det bara till att höra av sig! Klarar det inte mer nu.

10september

Det var en helt underbar kväll på Istanbul igår! Ibland går det upp för mig varför jag jobbar där jag gör, och det är inte för att jag gillar att sänka pommes och steka hamburgare! Utan alla mina vänner som jag har fått därifrån! Vi är som en stor familj som älskar att vara tillsammans och prata gamla minnen! :)

Som igår fick jag reda på att en viss Ida har kastat en cheeseburgare på en gäst! Jag skrattade så jag grät. Hon hade haft bråttom och vänt sig om, tagit en cheese och när hon skulle lägga den på brickan gick det lite för fort så hon tappade den. Flög som en freesbee på honom som skulle ha den :D Sjuka saker händer!

Både jag och Mange kom fram till att vi älskar vårt skitjobb :)

Just nu kan man väl säga att jag väntar på en person som är väldigt seg på att svara på sms. Borde ha ringt honom :) Att man alltid ska vara efterklok :) Men jag har tid för att vänta, lite värre för hans del :) <3


Lite tråkigt att det ska vara så här på grund av ett misstag som jag inte förstår var det kommer ifrån.

Sugen...

Saknar att skriva här.. Vet inte varför egentligen men man har väl något att göra under tiden man sitter här.

Jag har jobbat som arbetsledare nu i tre dagar på jobb och allt känns lite snurrigt men jag tycker att jag klarar det rätt så bra ändå. Mycket som man ska lära sig.

Livet annars är väl rätt så upp och ner. Mycket som händer runt omkring men ändå inte. Har en önskan om att jag skulle kunna släppa på mina rädslor så jag kanske kan vinna, för det finns inget annat alternativ... Så jag ska jobba med mig själv för att släppa rädslorna för att släppa in människor i mitt liv.

Nu ska jag däremot ner till stan och käka mig mätt på Istanbul med jobb. Mysigt!

<3

Pause?

Jag har en känsla av att denna bloggen bara fördärvar istället för att hjäpla. Jag vill inte att något ska må dåligt över att läsa min blogg. Så därför tar jag nog en pause eller något för jag vill inte förlora något/någon som jag bryr mig om.

Ni betyder för mycket för mig! Glöm inte det!

4 september

Har precis kommit hem och duschat från en rätt nice stängningskväll med underbart folk!

Just nu håller jag tummarna för Pabla som kanske ska till Malmö :) Synd att jag inte ska med men jag är inte ledsen så mycket för jag får ju träffa D ;) Så nu ska jag bara klä på mig sen ska jag iväg igen. Underbart!

Måste ju bara uppmärksamma att idag var det exakt 2 år sen jag åkte iväg till USA och upplevde att jag kunde ta vara på mig själv och växte som person. En inte helt mysig resa men väldigt givande resa! Jag trodde inte att jag kunde det som jag var tvungen till att göra där. Och det var en hel del vill jag meddela.

Innan jag åkte var jag helt beroende av både Sebbe och mamms och trodde att jag var en liten tjej som behövde mamma i alla lägen. Men då hade jag varken mamma eller Sebbe med mig så jag klarade det! Väldigt stolt över mig själv!

Men nu ska jag göra mig klar! :D

Snart åker C iväg i ett helt halvår! Snacka om ångest :P

<3

3 september

JAG SAKNAR SEBBE! Känns helt jobbigt att inte kunna träffa honom. Just nu festar han väl med sina nyfunna klasskamrater och har det super :) Är så stolt och glad för din skull!

Och vet ni vad!? Min syrra kom in på gymnasiet ändå!! :D Är så sjukt glad för hennes skull och hoppas innerligt att hon slipper all skit som hon har varit med om det senaste året! Håller tummarna stenhårt! <3

Kom till jobb idag och kände mig inte alls pepp på att jobba, ville bara hem och lägga mig under täcket och inte komma fram förrän på måndag kanske, om ens det. Kände inte alls för att stå och vara trevlig mot folk. Men jag kunde inte förklara för varken mig själv eller någon annan varför jag var nere.

Hur det än är nu och vad det än var för fel så skulle jag komma till att jag har världens underbaraste vänner! Ni får mig att må bra och vilja vara på jobb. Jag finner inga ord för hur glad jag är för att ni finns. Ni bara gör det! Ni förstår när ingen annan förstår, så enkelt är det bara.

Imorgon ska jag ringa fastighetsägaren till 3:an för att kolla hur det går för de tror jag.

Känner mig rätt säker på allt nu ändå. Känner inget tvivel utan tvärtom och det känns riktigt skönt! Vill inget hellre än detta!

<3

1 september

Känns som att allt är upp och ner just nu. Helgen var mycket givande på det känslomässiga planet. Jag fick reda på en massa saker som jag gått och bekymrat mig om men som egentligen inte alls finns. Riktigt skönt att fått det bekräftat!

Jag har bestämt mig för att inte behålla mina katter. När jag är hemma kliar min näsa och jag blir täppt, känns inte bra helt enkelt. Sen är det väldigt påfrestande också när man kommer hem till en lägenhet full med jord överallt. Känns väldigt tungt att ha bestämt mig men samtidigt en lättnad. Så om det är någon som skulle vilja ha en söt liten, även stor, katt kan ju höra av sig :)

Har jobbat ikväll, vilket jag inte var så överglad över. Hade egentligen en tid på dagen men bytade snällt bort den med Ida. Hur ska det gå när C åker?! Kommer inte alls vara samma sak att jobba, kommer inte kännas kul att gå dit längre.

Visst är det jobbigt när personer är sura på en när man inte vet vad man har gjort?! Man (läs jag) känner sig utanför för ingen vill direkt prata med en. Man blir inte bjuden på vissa saker som andra blir bjudna till. Jag vet inte riktigt vad det är som jag har gjort fel, men något måste det ju vara.

Känns extra jobbigt just nu också eftersom Sebbe har flyttat till Dalarna. Men det är det han vill och jag stöttar honom till 100 %! Men det blir säkert bra!

Imorgon är det jobb som väntar och sen kanske D :). Kan man vara mer lycklig än så här när det gäller kärlek? Knappast! :)

RSS 2.0