Angry Birds

Att jag har fått en iPhone är både bra och dåligt! Har hittat ett spel, Angry Birds, som jag spelar ALLTID! Har suttit hela kvällen i tre timmar och bara spelat och glömt bort att man faktiskt måste äta som människa. Så nu har jag tagit fram falukorv som vi ska äta när Micke och Carro kommer hem.

Var i stan innan för att hitta skal till telefonen eftersom jag måste ha lite skydd till den. Tappade den (den halkade från Mickes snusdosa) från ena trappan ner till den andra i går... Inte så smart! Så hittade ett jättefint lila till mig och ett genomskinligt till Micke. Och så klart så är man ju tvungen att gå in i lite andra butiker samtidigt så hittade superfina lila ljus till våra ljusstakar.

"Råkade" gå in på H&M också och hittade en superduperfin blå/vit klänning som jag inte kan sluta tänka på. Så imorgon ska jag nog gå ner och köpa den i alla fall :)

Nu är det mindre än två veckor kvar tills vi har semester och det ska bli så skönt. Har lite funderingar över om det kommer bli avslappnande eller bara stressigt eftersom vi ska få gjort så mycket saker. Men det är bara saker som vi tycker om och verkligen vill göra. Ska bli himla skönt i alla fall!

Nä ska nog återgå till mitt spelande tills min underbara kommer hem. Måste ju vara före honom ;)

Älskar Mikael mer än jag någonsin kunde föreställa mig att man kan älska någon annan människa!
Du är underbar <3

Godnatt <3

parkhäng i Oslo

Idag har varit sjukt varmt här i Oschlo! Bestämde oss för att gå och lägga oss och sola lite i en park i närhetan av oss. Mysigt att bara få njuta och vara med sina vänner. Sen gick vi hem och beställde Peppes pizza på hemkörning och det var hur gott som helst! Älskar verkligen den pizzan!

Och ännu en natt är avklarad på McDonalds Frogner, trodde jag skulle dö av värmeslag och trötthet. Men nu sitter jag här i vår fina säng och ska in och duscha av mig all svett som jag lyckats åstadkomma :P

Ha en underbar söndag så ska jag jobba undertiden ;)

Ska bli underbart att sova!

Älskar min Mikael så mycket så det är obeskrivligt! <3

Vi har gått och gått och gått

Tja Tja bloggen!

Sitter helt ensam i vårt nya hus och funderar lite över hur livet är. Var på Fredensborgveien innan och hämtade hit min gamla säng. Och där hemma var min gamla barndomsvän Emelie. Var helt sjuukt länge sen jag träffade henne. Hon undrade varför jag hade bytat efternamn, och när jag berättade så blev hon helt överraskad. Hon kunde inte förstå varför jag bröt upp med Peter (min pappa).

Att allt kan hända på, nu i detta läget var det ju länge sen, så kort tid. Ens liv kan verkligen vändas upp och ned på bara några dagar! Mitt liv förändrades hur snabbt som helst när jag träffade Micke. Jag har inte mått så bra som jag har gjort sen jag träffade honom. Det var verkligen meningen att vi skulle bli vi <3

Igår tog vi en dag där det bara var vi i fokus och hade en helt underbar dag! Vi gick ner till båthamnen som ligger precis vid oss och började gå och pratade om allt mellan himmel och jord och bara njöt. Till slut kom vi till Lysaker som ligger ungefär 5 km bort. Och vi såg en skyllt där det stod "Velkomen til OSLO".

Sen gick vi hem och lagade lite mat, lax med bakpotatis, helt sjukt gott! Åt så jag fick ont i magen :) Och så avslutade vi vår underbara dag med att kolla lite resor nu till vår semester :) Älskar att spendera tid tillsammans med Micke. Inga måsten och inga krav. Underbart!

Nu ska jag gå och göra mig iordning till en lång jobbenatt tillsammans med Micke och Caroline! Mys mys. Men först ska jag slänga sopor :)

"Ta hand om dig själv innan du kan ta hand om andra" ett bra motto.

Älskar mitt allt, Mikael Widercrantz <3

RSS 2.0