Äntligen

Detta är första gången på över en vecka som jag har kunnat komma in på min blogg här hemma. Känns lite konstigt, men samtidigt skönt. Har inte känt någon stress över att kolla runt över allt. Det enda är nog att man inte kan göra saker som man måste göra. Fattar inte att man är så beroende av något så som man är av internet. Sjukt!

Är lite nervös inför ett samtal som jag hoppas att jag får imorgon! Håller alla mina tummar plus några till :P haha. Jag vill, jag vill, jag vill! :)

Imorgon är det frukost med töserna :) sen ska jag stänga på jobb igen. Inget kul alls tycker jag! Speciellt inte när man bara är två stycken som vi var idag. Men lite fler är vi nog allt imorgon :)

Har mycket som jag skulle vilja berätta men jag vill inte för inget är bestämt. Berättar sen!

Och förresten! Jag träffar inte Daniel längre! Känns konstigt, men skönt samtidigt för då kunde jag ta steget till den väg som jag är på väg att stiga på! :) Dessutom är det rätt skönt att veta, har gått runt och undrat över allt under fem månaders tid men nu vet jag! En sten har släppt samtidigt som jag har en underlig känsla. Men som jag brukar säga: Jag överlever! :)

Nu ska jag sova lite. Ska ju upp tidigt imorgon och äta breakfast:) I helgen blir det partaj! :D Läängtar!

Blä

Har lite ångest över att skriva här inne just nu så varför jag gör det vet jag inte. Men det var ett tag sen.

Sitter på jobb med min vita skjorta som faktisk är relativt vit jämnfört med igår när jag spilde chokladsyrup på den. Annars går det bra här, inte allt för mycket att göra.

Ikväll ska vi till Fidde och kolla på film. Kanske att Sofie med vill följa med :) Trevligt trevligt!

Tror jag hoppar över att berätta vad som har hänt den setaste tiden här inne. Känns bättre så.

Har planer för mitt liv i framtiden :D Underbart!

Nu vill jag hem!!

Home

Örkelljunga, vad är det för namn?

Har haft en mysig helg uppe i Borlänge med Sebbe! Synd det inte blev längre... Men ett längre inlägg kommer dock imorgon tror jag!

Sov gott.

Vad stod det i ditt senaste sms?
I mitt stod det: Älskar dig :)


Dalarna

Saknar!

Imorgon bär det av till Dalarnas land :P Ska bli kul att se hur Sebbe ska bo de närmsta tre åren i alla fall. Kommer bli tungt att säga hejdå igen. Men nu är det en hel helg tillsammans :P höhö. Kan ju bli intressant... :D

Nu ska Jag lägga ifrån mig datorn och försöka sova lite! Imorgon är det bilfärd som gäller i nio timmar. NICE!!...

Hur ska man göra för att sluta tänka på en person? Lägga honom i en liten ask och stänga locket min min underbara mamma hade sagt ;) Så ska väl stänga snart antar jag :) haha.

En underbar helg väntar! <3

Call you tonight



Nu ikväll när jag kom hem från jobb har jag suttit vid datorn och kollat disnetklipp på youtube! Hur kan man inte gilla det alltså! Blir glad i hela kroppen av det!

Doris: Jag lider av närminnesförlust!
Nemos pappa: Sa du närminnesförlust!? Det här är inte sant!
Doris: Jo, det är sant. Jag glömmer saker på direkten, det ligger i släkten. Tror jag i alla fall!

Imorgon ska jag äntligen få träffa Sebbe. Ska bli kul! Sen ska jag nog följa med upp till Dalarna! Ska bli mysigt! :D Hoppas allt går enligt planerna! I så fall åker vi upp på fredag och hem på måndag. Hade jag behövt känner jag. Komma bort från allt.

Från dig speciellt, vill verkligen inte komma från DIG, men från allt som händer just nu. Få lite distans på allt. Känna att det som jag känner är äkta och inte något som är påhittat för att ha någon. Men jag vet att så är det inte. Du betyder mycket för mig även om det är som det är just nu! Det är svårt bara att veta hur man ska vara mot dig.

Men ibland får man lägga band på sig själv för att man inte ska förlora något som man vill ha. Varför ska kärlek behöva vara så inveklat. Varför inte bara visa vem man är direkt utan några problem och gå efter det.

Min nya favoritlåt sjunger egentligen Whitney Houston men jag hittade en ännu bättre version av den. Den beskriver precis vad jag känner. Helt sjukt! Lyssna och njut!

 

Nu ska jag läsa ett kapitel i min favvobok. Gud vad låångt inlägg. Men men. Godnatt!

 

Du är mina tankar just nu! Saknar du mig? Ska jag vara rädd? Hör av dig!! <3


Snuggles

Känner att lika bra som jag kan uppdatera facebook-sidan hundra gånger i minuten kan jag skriva här under tiden som jag väntar på Sebbe.

Idag steg jag upp för att ta buss 190 till mamms klockan halv elva. Bussfärden gick bra! När jag kom till berömda Ystad gick vi till Snuggles för en fika. Åt en jättegod bagels med varm choklad till! Underbart!

Under vår tid som vi satt där inne hann vi med att både gråta väldigt mycket och skratta precis lika mycket. Folk undrade nog vad tusan vi höll på med :) När vi kände att vi ville röra på oss lite kollade vi på klockan och kunde konstatera att vi hade suttit där inne i nästan tre timmar. TRE timmar! :D haha

Sen kollade vi lite i affärer och lite roligt. Gick hem och satte oss och blev rastlösa och drack apelsinjuice och åt mandlar som kurrade i magen :) Sen när Perolis kom hem tog vi bilen och körde och åt och sen var det dax för henne att åka till sin kompis :)

Nu liger jag nerbäddad och funderar på vad kärleken gör för en. Ena stunden är man glad, andra stunden skulle man kunna slita av sig håret för att man blir så jäkla frustrerad. Frustrerad över att jag blir kär och tycker allt är underbart men det är kanske inte riktigt besvarat. Är det så himla svårt att tycka om mig? Och förstå mig som person?

Nä som jag sa till Sebbe: jag ska bli nunna, inte skaffa barn och flytta till ett kloster ingen hittar till. För då hittar ingen dit och jag kan inte bli kär. En väldigt jobbig lösning men alltid något (kanske)... Eller så är ju den bättre lösningen att den andra också blir kär i mig.

Nä, hej hopp gummi anka. Nu ska jag prata med Sebbe sen sova...


Oj oj...

Vad är det med killar som jag träffar? Är jag så svår och konstig så man inte vill vara tillsammans med mig... Just nu känns det sjuktjobbigt. Men jag har lovat mig själv att inte gå in i det för mycket. Bara försöka släppa det och se vad som kommer. Hoppas jag kan hålla vad jag lovar :P

Idag har jag varit lite bakis :P (mamma, det läste inte du ;), kollat på Nolle och Sebbe när de spelade fotboll :) riktigt duktiga killar!, jobbat och blivit jätteglad!

Jag fick ett sms av Sebbe (storeSebbe) där det stod att han kommer hem till oss på torsdag!! :D Går inte att beskriva i ord hur det känns. Det bara känns! Ska bli skönt att få krama honom igen och prata med honom utan en telefon i vägen! :)

Hade en riktigt trevlig kväll igår också med töserna! Efter jobb stack jag hem till Emelie där hon och Cacce kollade på Björn Gustafsson :D Man kan ju inte annat än att gilla honom! Han är väl underbar om någon! Gjorde mig i ordning sen var det dax att sticka och dansa! :) En väldigt trevlig kväll! Älskar när det bara är vi! :D Men julmarknaden blir annorlunda ;) höhö. *hoppas*

Sen dessutom har jag hunnit med att spela bowling med D. Första serien vann han med typ 20 poängs skillnad. Men när Emilia är uppvärmd går det inte att stoppa henne :P höhö. Jag vann med 50 poäng tror jag, inte helt säker men något i den stilen var det :P 

Och nu sitter jag och försöker intala mig själv att om jag inte blir saknad efter en vecka så är det okej. Det måste få vara okej, men jag tror inte att jag är så happy då måste jag säga! Jag saknar inte redan men nästan! Helt hopplöst med kärlek ibland.

Hoppas att min mamms vill träffa mig på tisdag! Saknar henne jättemycket!! <3

9 oktober

Har en känsla som jag verkligen inte vill ha. Jag vet nästan med all säkerhet att det inte är så som det spelar upp sig i mitt huvud. Men jag vet ju inte... Blir tokig! Vill man inte träffas eller är man bara tankspridd till tusen? Om jag hade fått reda på en sån sak hade jag stannat för länge sen och undrat vad det var som hände.

Men jag kan ju inte tvinga dig till något. Inte ens till att prata med mig. Nu ska jag nog läsa lite eller bara sova eftersom det inte kommer sluta på något annat sätt denna lediga fredagkväll. Enda lediga kvällen! Frustrerande!!

Vet vad jag vill!

Jag är trött på att vänta på att få reda på vad du känner. Jag vill veta nu! Jag har så mycket känslor och så mycket tankar just nu så allt blir en enda stor klump i magen. Jag vill inte ha den där. Känns som jag lurar mig själv ibland.

Jag vet vad jag vill! Och jag vill ha det nu! :)

Var och mös på Sjöbergs café med Cacce och Emelie idag efter att jag och Emelie hade gjort stan osäker :) Var riktgt mysig, var ett tag sen sist! Älskar när vi tre hittar på saker! Kan inte säga att vi är lika varandra någon av oss, men på något sätt går vi ihop som handen i handsken tänkte jag säga, men det är så vanligt och tråkigt... Men kommer inte på något bättre... Kanske som glass och kolasås... haha. Men det var bara kasst :P

Emelie kom nog på världens bästa idé när hon och Cacce ska sponsra Simon och deras band på lördag! Hon ska samla ihop en massa 50-öringar i ett lakan och binda fast det ovanför de. Sen ska hon hälla ut det på bandet och skrika att det var hon som gjorde det! En jättebra idé! Nä men faktiskt, jag tycker det! Hmmm, jag och Cacce höll i alla fall på att döö av skratt! Älskar er <3

Lycka till imorgon! Håller tummarna ;) <3

Nu ska jag sova lite! Och hoppas på att imorgon går enligt mina "planer".Önskar!!

Dröm sött! <3

Äntligen

Har inte varit på topp de senaste dagarna känner jag, och speciellt inte här inne. Har tänkt att jag skulle skriva här men det har inte blivit av.

Det har väl inte hänt så mycket spännande som man vill berätta här. Men lite framgång på en front har det ju varit. Lite stolt över mig själv som vågade. Och jag vann ju också om man säger så :P

Har även bytat dator till min egen och det känns lite konstigt. Har börjat bli van med den andra, men nu var det dags kände jag :P haha. Ni märker det kanske med en massa stavfel och så:P haha

Nu tänkte jag nog gå och käka lite mat eller något, känner mig inte så hungrig men, äta bör man annars dör man! Äter gör man ändå dör man;)

Vill ut och gå en sväng, men mina vänner har så mycket att göra hela tiden plugga, jobba, träna mm. Men men kanske går en sväng bara jag :P Om jag vågar vill säga ;)

<3

Hennie

Nu är jag en katt fattigare. Känns jättejobbigt just nu! Saknade henne redan innan hon åkte. Varför utsätter man sig själv för ett sånt lidande? Simon går här hemma och letar efter henne. Usch känner mig hemsk. Men jag vet att hon kommer få det bra där hon är nu.

Jag måste komma ihåg att jag inte har mått bra den sista tiden pga katterna. Usch!

Kommer alltid att älska henne!

6 oktober

Hemsk känsla!

Inte nu igen

Jag har en hat-kärlek till hösten, mysigt när det är mörkt och kallt och så. Men mindre mysigt när man blir sjuk för att kroppen inte hinner ställa om sig. Vaknade imorse med halsont... Som har hållt i sig hela dagen.

Och på tal om morgon så kan jag ju berätta att min klocka inte ringde imorse så jag vaknade när jag skulle vara på jobb. SPRANG upp och gjorde mig iordning och cyklade ner på 20 minuter. SNABB!

När jag kom hem var jag helt slut så jag somnade i tre timmar. Och nu kollar jag på mitt favvisprogram. Hollywoodfruar :P höhö.

Frustrerande med lite tid till det man vill göra. Måste ta mig i kragen och ändra saker och ting. Måste prata för min egen skull. Jag vet vad jag vill och vad jag känner.

Frettan säger något otydligt
Sebbe - Va? Love and peace?
Emilia - Nä, han sa något med cheese.
Frettan - Jag sa vatten med is!

Vi har även "lekt" krig, jag Sebbe och Alex, med ballongpinnar som svärd. Har man tråkigt så får man göra något åt det ;) haha.

The Lodge

Börjar med att säga BLÄ på att jag börjar halv åtta imorgon bitti. Ska göra grillspecial med jobb-Sebbe. Inget jag ser fram emot alls! Sen är jag lite ledsen för att min mobil är helt tyst fast jag har skrivit... Men jag gråter inte :P haha.

Vaknade imorse och hade nästan lite ångest över att behöva gå ifrån sängen, där var så mysigt :), men sen kom där en snabb tanke som sa att jag skulle ju på spa med tha familia!

Dröjde kvar lite för att mysa lite extra men sen tog jag bilen och körde snabbt hem och tog mina saker och körde iväg till Malmö för att hämta David och Min.

En sak som jag är helt säker på, är att om mamma inte är säker på vägen så kan hon inte förklara var man ska köra :P haha. Körde fel ett par gånger. Men till slut kom vi alla fram till The Lodge. Ett helt underbart fint ställe mitt inne i skogen precis utanför Veberöd.

Alla var förväntansfulla, förutom Perola och mamma för de hade varit där innan, över vad som skulle hända. Vi fick vars en handduk och sen bytade vi om till badkläder. När alla var klara gick vi in i en bastu och skulle sitta där och SVETTAS i 20 minuter. Det bara rann av en, helt äckligt men en underlig känsla. Kändes som man hade sprungit marathon eller något förutom att man inte var trött förståss.:)

När vi hade svettats färdigt sa vår "guide" till oss att gå ut i bubbelpoolen utanför och sitta där i 30 minuter. Det om något var himelskt! Sen var det på det igen, in i duschen, sen skulle vi smörja in oss i honung och få ett lakan om oss för att gå in i bastun igen.

Denna gången var där ännu varmare inne. Men det var rätt nice ändå :P När vi hade det på oss skulle vi sitta där inne så länge vi pallade sen skulle vi gå ut och duscha av oss och sen peela oss med salt. Och sen förståss duscha igen :P

När man hade gått igenom allt detta hade man den mjukaste huden man någonsin kan tänka sig. Som en bebis typ :P

Just det inne i bastun hade hon någon ört för att man skulle lugna kroppen. Och min kropp har varit sjukt lugn hela dagen! Gick som en zombie inne på Maxi när jag handlade. höhö

Sen var det middag som stod på schemat, plus paketöppning för mamma eftersom hon fyller år på onsdag. Det var gott men man blev ju inte mätt om man säger så. Till och med så att Perola stoppade m&m´s i fickan ;)

En helt underbar dag med mamma, Perola, David, Min, Li och Göran. Saknade Amanda!

Och nu hade jag tänkt krypa till kojs är sjukt trött!

Gammal farbror till en äldra kvinna:
GF: Vad är detta för bär?
ÄK: Det är m&m´s...

Blir tokig snart <3

The Ugly Truth

Bio ikväll med Emelie :) Såg en helt underbar film "The ugly truth". Kan ju säga att man går ifrån bian med världens smile och är lycklig! Handlar om en tjej som söker kärleken och en kille som vet allt om hur en kille fungerar. I stora drag ;)

Just nu sitter jag och läser min bok och äter lite glass och lyssnar på underbar musik! Borde gå och lägga mig men något säger till mig att vara vaken så jag är inte ett dugg trött.

Imorgon ska vi fira mamms på The Lodge :) Ska bli underbart mysigt! Men tiden kunde ju vara senare :P haha. Vill komma ur min dygnsrytm, vill kunna vakna klockan nio på morgonen och vara PIGG. Men hur många gånger har det hänt? NOLL.

Men men, ändras kanske när min vardag i livet ändras :P Längtar!

Tror jag ska förtrolla mig bort till Italien igen och ta lite mer glass, för den är slut :). Måste äta glass när man är i Italien :P

Varför är Du inte hemma... Traadeet! <3

Falskhet

Hm egentligen borde jag vara arg och väldig besviken över en sak, men jag känner mig nog mest besviken. Och väldigt förvånad över att man kan göra en sån sak mot en annan person. Att man kan vara så falsk?

Trodde att ett sånt beteende fanns i skolåldern när man var liten och att man "växte" ifrån det. Men tydligen så stannar det kvar hos vissa. Som att ljuga mig rakt upp i ansiktet, det är inte speciellt starkt gjort. Eller så är det det, man är så feg och vågar inte säga sanningen så därför säger man en helt annan sak. Och dessutom tror på osanningen. Eller nää, det är inte starkt.

Som sagt jag känner mig mest besviken över att hon inte kunde erkänna att hon hade haft fel. Men det är väl för svårt att lägga sig ner och inse att man har gjort fel. Vissa människor kan inte erkänna för varken sig själv eller andra.

Men det som är det bästa är att hon lyckades inte, inte ens med att hålla sig själv hemlig. För hur det än är så varar vänskapen längst, och än så länge har den varat i över åtta år :)

Tycker faktiskt lite synd om henne om jag tänker efter. Kan inte vara lätt att känna sig så osäker så man måste hitta på sina egna sanningar. Världen är allt bra tuff!

Nä nu ska jag inte slösa mer tid på henne, bättre att lägga ner tid på personer som kan vara ärliga!

Men det får bli någon annan gång för nu ska jag läsa ett eller två kapitel i min bästaste bok :P Är alltid så trött när jag börjar läsa så det blir aldrig mer, men egentligen vill jag läsa hela boken nu :P haha. Jaja sluta babbla nu Emilia!

Godnatt mina vänner! Love you all! <3

Håller tummarna imorgon <3

Jäkla rubrik...

Jag läser en blogg nästan varje dag, hon verkar vara en så härlig person som verkligen berättar sina åsikter och tankar om allt. Hon har precis blivit mamma, så det är väl därför jag älskar att läsa den. Jag har en förkärlek till bloggande mammor :P

Läste precis ett inlägg som hon har skrivit idag. Helt underbart! Blir väldigt inspirerad av hennes sätt att vilja saker.

Måste nog lära mig att ta tag i de sakerna som jag vill för annars passerar det bara förbi utan att jag får ut något av det. Och det vill jag inte ska hända.


Ville skrivit mer här men något annat kom ivägen och jag vill inte skriva om det här. Trodde det skulle gå bra... Men det känns förjävligt!

Sov gott!

RSS 2.0