Förälskad!

Vilket väder vi har fått! Helt sjukt att Sverige kan kännas som utomlands! Har hängt på stranden med Amanda varje dag sen jag kom hem från Borlänge. Svettas bort nästan :)

Och vet ni vaaad!? Jag har stått bredvid BJÖRN GUSTAVSSON TVÅ gånger!!! <3 Förstår om ni är lite avundsjuka :P Hade ju jag varit! Men jag har ju även sett massor av andra artister men då bara på scen. Den artisten som var bäst på scen var Robyn. Helt otroligt kul att få ha sett henne. Men jag hade nog roligast på The Hives spelning. Fast mina fötter blev helt mosade! Tur att jag hade hjälp med att stå upp :)

Det som var lite synd var att vi inte gick och kollade på The Ark. Gick förbi utanför området och hörde att dom spelade så vi ställde oss utanför och kollade. Dom var också riktigt bra! :)

Hände mycket den helgen som föralltid kommer vara ett underbart minne! Så helt allvarligt ska jag dit nästa år igen! Och jag är evigt tacksam för att jag fick biljetten av Gösta! :)

Och vet ni vad? Imorgon blir jag moster :) Ska bli så spännande och roligt att äntligen bli det :)

Nu ska jag städa lite här hemma så bebisen inte kommer hem till ett stökigt hem :)

Peace and Love

Sitter just nu i fårtöljen och just nu känns det megajobbigt... Men det löser väl sig, kommer ju inte dö av att vara här just nu på minuten. Vill bara gå! Men måste ju äta... Tyvärr.

Gösta var snäll och gav mig sin biljett till Peace and Love eftersom han har artistband så kunde jag ju få hans :) Riktigt snällt! Så jag och Anna drog bort till festivalcampingen och förfestade lite innan det var HoffMaestro på scen! Riktigt bra band alltså! Helt ärligt!

Nu ska jag ladda om och gå ner till området snart igen!

Nästan alla mina saker är nerpackade i bilen. Känns väl sådär kul! Eftersom jag trivs väldigt bra här, förutom allt annat skit...

Peace out!

Alltid redo!

Sitter just nu i skrivandets stund på tåget och nästan, bara nästan, önskar att jag hade internet med mig. Men det känns ändå helt okej utan :) Nu kör vi in i Ludvika så det är bara en halvtimme kvar tills jag är framme i Borlänge. Ska bli skönt att slippa tåget och kunna g¨på en vanlig toalett. Har lite svårt för det vingliga...

När jag satt på tåget upp till Mjölby var jag nog den enda svensken i vagnen där jag satt. Den var invaderad av dansar som gick på scouterna. Tror att dom skulle upp till Stockholm för något läger. Tycker att det alltid är lika mysigt när man ser barn med sina skjortor och slipsen. Och så klart med den fullpackade väskan med liggunderlag och sovsäck!

Tror nog inte jag har berättat för så många att jag var med i scouterna i åtta år. En riktigt scout som sitter här alltså! Att varje tisdag få ta på sig sina (då) jättejobbiga jeans, den blåa skjortan och den vita slipsen med söljan runt där det stod vilken kår man tillhörde. Att vara stolt över alla märken man hade fått och tagit under åren. Jag har nästan glömt bort allt som man lärde sig där. Lagspel och ta hänsyn till andra få sitt knivbevis som man var så stolt över så man nästan växte ur sina skor. Att leka lekar och sjunga sånger.

Vi hade en ritual som man alltid gjorde i början på alla möten. Alla satt i en ring på golvet i dom olika patrullerna man tillhörde till och med ledarna satt där. En från varje patrull fick gå in i mitten och tända ett ljus. Och det skiftade alltid eftersom alla skulle få tända! Viktigt! Sen rabblade vi en ramsa som jag har glömt. SÅ mycket som har fallit bort men så mycket som ändå sitter kvar! Det var en tid i mitt liv som jag inte förrän nu riktigt har uppskattat eller insett att den verkligen betydde så mycket för mig.

Och nu när man ser alla barnen och ledarna sätta sig på ett tåg, helt underbart. Men en ska jag inte riktigt förstår är hur kan man inte vara så noga med skojrtan och byxorna. Hade vi skjortan uppknäppt en knapp för mycket blev man tillsagd. Eller hade man inte den nerstoppad var man tvungen till att göra det. Man lärde sig hyffs. Men idag såg det helt annorlunda ut. Till och med en ledare var utan skjorta! Sinnes!

Nu är jag snart framme i staden som aldrig sover denna veckan efter som det är Peace & Love! Ville så gärna gå men kunde inte.. Synd!

Men resan har gått bra och jag är nästan klar med mitt personliga brev! Det är bra!

Ha en underbart bra dag! Hälsningar från tåget som snart rullar in i Borlänge!


RSS 2.0