Midsommar 2010

Idag är det midsommar och en dag kvar tills jag fyller år :) Men känns lite tråkigt eftersom jag inte kommer vara hemma imorgon eller ens vet var jag kommer vakna upp. Antingen hos Sebbe, Caroline eller på en bänk i parken kanske :P haha.

Idag när jag kom ner stod det fina blommor på bordet till mig :) Blev superglad :)

Nu ska jag göra mig iordning för kvällen som ska firas med C och alla andra underbaringar :) Ska blir en rolig kväll! Hoppas att alla andra också får det!

Nästa vecka är det semester som gäller!

Ät nu mycket jordgubbar ocg nypotatis!! <3

"Jaja"

Nu skulle jag sovit för länge sen men kan inte få någon ro i kroppen. Har gjort världens tabbe på jobb idag! Råkade sätta på vår glassmaskin på fel knapp så vi hade inte glass eller shake fram till 14.45... Lär få höra detta resten av min McD tid från chefen :P Men även den bästa kan ju göra fel ;)

I lördags var det dags för personalfest med världens bästa :) Säger som C "Jaja" (McInternt). Hade så himlans roligt i några timmar, sen var det dags för lite inflyttningsfest för Louise. Det var minst lika roligt :) Var en underbart fin lägenhet som dom bor i :) Och så klart avslutades vår utekväll på Kristall. Lite roligare där denna gången än vad det varit andra gånger.

Sen var det rally hem och glömma mobiler och smyga i kök som gällde :) När man vaknar så sent på eftermiddagen som 16.40 dagen efter, då vet man att det var en lyckad kväll! Utan att må käss vill säga :)

Och snart är det reunion med girlsen och boysen. På fredag med andra ord :) Ska bli en mysig midsommar! Längtar lite redan faktiskt. Och som inte alla vet så fyller jag ju år på midsommardagen :) Brukar ju vara en pain in the ass som tjatar om det månader innan :) Jag är såå nyfiken på vad la Familia har för surprise :)

Nu känner jag att det blir lite flummigt, så nu ska jag stänga ner och sova sju kvart i timmen. Förstod aaldrig det uttrycket när jag var lite som mamma äälskade att använda.

Godnatt <3

Frank-phone mhm!

En bra dag

Har varit en bra dag trotts regn och lite moln.  Har inte kunnat bli något solande, men att Sebbe varit här har vägt upp det :) Inte alltid man bara kan sitta i soffan och snacka med honom inte. Att vara van vid att se honom varje dag i 4 år och sen inte alls nästan på ett år är en konstig omställning. Är glad för att han pluggar i Borlänge och växer upp till en självständig man :) Men måste ju säga att det ibland är lite ensamt utan honom här i Skåne. :)

Ikväll tänkte jag först gå och träna en runda, har ju inte blivit av på tre veckor, och sen en bra film innan lite sömn. Har en skön kväll framför mig :)


Befrielse

Nu har jag sett The Notebook. Den är lika bra varje gång jag ser den! Och jag blir lika förälskad i Noah :)

Nu har jag två helt lediga dagar att se fram emot och njuta av! Hoppas att det är underbart väder båda dagarna! Håller tummarna!

Ibland känns det som att min lust att sitta vid datorn har försvunnit helt. Jag struntar i om vad som händer på Facebook, där man alltid annars satt och uppdaterade varje minut för att se vad folk gjorde. Jag har inget vettigt att skriva här, fast jag egentligen skulle haft det! Och att känns så är faktiskt underbart! Att man inte alltid behöver sitta vid datorn för att slippa "ångesten" över att ha missat något. En befrielse!

Och innan jag avslutar detta inlägget vill jag bara berätta hur fantastisk min mamma är! Och min underbara lillasyster! Jag vet att man inte ska bygga upp sitt liv på andra människor, men hade inte dom funnits i mitt liv hade jag inte kunnat leva! Dom betyder verkligen allt för mig. Att ha så fina människor i sin närhet är ett privilegium! Älskar er mer än vad det finns dammkorn i världen! <3

Nu ska jag sova och vakna upp till solsken, förhoppningsvis! :)

Godnatt!

Magen

Sitter på jobb och väntar på att Caroline ska komma med alvedon till mig och min mage. Hatar att ha så ont i magen så jag inte kan stå rakt upp. Missar många timmar på grund av det, fick fråga Sebbe snällt om han ville jobba ikväll, och det gjorde han :) Snällt! Annars hade jag stått i kassalinjen och bölat haha.

Igår tog Adam studenten!!! Store pågen! Så efter jobb var det direkt på med klänning och smink och sen köra direkt till honom och gratta! Sjöng dansade snackade skit och mycket mer gjorde vi. Ändå en lyckad kväll. Och det bästa av allt var att Adam hade haft roligt! :)

Snart ska jag gå hem från detta stället, men först blir det att räkna kassor för att slippa det imorgonbitti. Är ju arbetsledare nu ;)

<3

Studenttider!

På fredag tar Adam studenten!! Och Emilia jobbar...! Men fint folk kommer sent.

Längtar lite till Amanda tar studenten! Då ska det bli fest! Och snacka om att känna sig gammal då :) Min underbara älskade syster! <3

Nu ska jag sova lite så jag orkar med mina 10 timmar imorgon.

Just nu älskar jag livet :) Godnatt!

Mycket mysigt!

Skulle bara säga att jag lever :) Har legat på vårt tak hela dagen med Camilla, Sebbe och Frettan! Mysigt värre! Nu ska vi sätta oss i bilen och köra till Hålan för lite mer mys hos Madde :) Mysigt mysigt!

Lite planering har vi hunnit med att göra dessutom! Ha en underbar lördagskväll!

<3

4 kvällar

Älskar att man kan vara så tankspridd att man sitter och kollar på en serie som man egentligen inte gillar och funderar på att byta kanal, men kommer att tänka på något annat och sitter fortfarande och kollar på samma. Tills det blir reklam och dåå, då kommer man på "Just det! Jag skulle ju byta kanal!"

Denna helgen har varit intensiv! Har stängt 4 kvällar och dom två första kvällarna var helt otroligt jobbiga. Igår hade vi en massa norskar som beställde, tyvärr fick jag inte prata norska eftersom jag gjorde deras hamburgare!

Mange brände handen när han skulle kasta gurka på Sebbe, han snubblade och la handen på bigrosten. Aj aj aj! Så då fick Sebbe hoppa in och jobba en timme med mig i kök! hehe! Älskar att jag blivit så bra vän med ett par folk på jobb! I fredags hade vi "after work" hos Mange med Sebbe, Frettan och TT. Älskar Frettans kommentar "Men ni vet en sån dörr" (visar en dörr med händerna).

Igår var vi där hemma igen men denna gången var det bara jag och Sebbe med Mange :) Vi lärde oss att spela gitarr och bas! Jag är den efterlängtade och sexiga gitarrspelaren men Sebbe är bara basspelare! Resten kan ni räkna ut själva ;) Sen jamade vi lite, Mange sjöng och spelade trummor, jag gitarr och Sebbe bas. Riktigt nice! Höhö!


RSS 2.0