Lay in bed all day

Idag har jag inte ens gått upp ur sängen, känner mig extremt lat men va fan inte ofta jag är det. Har käkat negerbullar druckit cola satt in alla viktiga papper i en pärm och kollar på Cougar Town! Allt detta i vår underbara säng :)

När jag ligger här tänker jag på min älskade som står och jobbar på Mcern och har FOR samtidigt. Not good, men ska i alla fall börja en timme tidigare än planerat. Så nu ska jag lyfta my fat as in till duschen så jag kan vara litta fräsch när jag ändå ska jobba heela natten.

Boomschakalacka, hoppas ni haft en bra dag!

love my maan! <3

 


Life

Har hittat ett program på tv4 som jag har fastnat för helt totalt! Jag har till och med köpt premium för att kunna få se alla avsnitt, fastnat eller? Programmet heter inget mindre än "En unge i minuten". Man får se vad föräldrarna går igenom precis timmarna innan barnet kommer ut. Jag har suttit och gråtit och skrattat och "naw:at" ett par timmar nu :) Precis ett sånt program som jag uppskattar. Intressant, lärorikt och det handlar om barn.

Har idag varit på jobb i 4 timmar, vår 10 dagars vecka är över och nu är det 4 dagars ledighet som vi ska tillbringa i Skåne. Är så sliten i hela kroppen efter att ha jobbat i snitt 8,5 timmar om dagen i en värme som är helt sjuk. McDonalds borde satsa på en ordentlig AC anläggning. McAC!

Just nu funderar jag över vad livet har att erbjuda mig och min man och vad framtiden kommer med för påhitt. Längtar, fantiserar och känner lite spänning eftersom man har så mycket att se fram emot. Så mycket som man aldrig egentligen tänker på. Men i samma stund som man funderar och fantiserar kommer man tillbaka till NU och inser att det man har nu, det är det man ska ta hand om och vårda ömt.

Imorgon sätter vi oss på bussen ner till Skåne för att slappna av och få finnas till lite efter en vecka på jobb. Är skönt när man får komma "hem" till mamma och känna närhet till familjen man har där. <3

Utan Micke i mitt liv hade varit som havet utan vatten! Jag älskar dig min underbara! <3

Tankar

Sitter i soffan med vår nya fina iPad och lyssnar på lite musik, har inte orkat eller velat skriva i bloggen på ett tag. Men just nu känns det som ett behov. Den 26 juni fyllde jag 23 år!!! Wow, hade en super mysig dag med föräldrar från Gbg och Ystad här. Plus att jag fick en helt ny dator av min underbara pojkvän. Blev så glad att jag grät! Dagen efter åkte vi ner till Göteborg för att förbereda en resa utomlands som gick till Turkiet. En helt underbar resa som jag gärna gör om. Har aldrig haft det lyxigare i mitt liv, och att få dela den upplevelsen med en underbar människa som Micke kan man nästan inte drömma om. Stannade i Sverige en vecka till efter Turkiet, åkte till och med ner till Skåne en sväng. När vi kom hem här så hände en sak som jag inte riktigt kan släppa... Jag fick ett handskrivet kort från min pappa "Grattis Emilia önskar Peter". PETER!? lägger man ner energi och pengar på ett kort kan man, tycker jag, åtminstone skriva "önskar pappa". Men det är ju bara jag... Vi återgick till jobbet och samma vecka som vi började hände de ofattbara här i Oslo! Ett terrordåd bara några få kilometer ifrån där vi bor. Och precis där ja bodde innan, som tur var så skadades inga av mina vänner, men många andra... Och en timme senare skjuter han oskyldiga ungdomar på en ö lite här ifrån. Det är inte förrän nu jag kan sova ordentligt och inte hoppar 5 meter upp i luften så fort det är något ljud. En sak jag stört mig på som hänger samman med kortet är, varför i hela världen skickar man ett kort till sin dotter på hennes födelsedag men hör inte av sig när det är terrordåd 3 kilometer ifrån henne!? Har tänkt fruktansvärt mycket på min så kallade pappa och allt han har gjort både gott och ont. Det är många saker som jag refererar till honom utan att ens tänka på det. Att älska en person som betyder så mycket för en men som inte finns där han ska finnas känns som en nit. Men jag har en underbar "pappa" i PerOla som jag uppskattar över allt annat! Och jag vet att mina framtida barn kommer ha en helt underbar och fantastisk pappa i Micke! Alla barn behöver sin pappa alla pappor behöver sina barn! Det vet jag och jag är otroligt glad över allt som hänt, annars hade jag aldrig suttit här i soffan med vår nya iPad i knät i vårt finfina hus i Oslo med en fantastisk och älskvärd person som Mikael! Lyssnar just nu på Phil Collins Another day in paradise Älskar min Micke för alltid <3

RSS 2.0