Piss

Hatar kattkiss! Hatar hatar hatar! Varför i hela friden ska han kissa i MIN säng!? Nu har det hänt för många gånger så nu finns det ingen utväg. Måste ju köpa nya saker hela tiden för att det inte ska lukta äckligt.

Vill inte tänka på det, vill inte bli av med Simon. Älskar honom av hela mitt hjärta, men jag pallar inte mer. Det får vara ett slut på allt. Nu får det vara slut!

Får nog skriva om min helg imorgon för just nu mår jag inte så  bra. Vill bara gå under jorden och ligga där. Kanske är varmare där än vad min natt kommer att erbjuda. Nu skulle det sitta fint med någon brevid sig som kan värma en för Pissaren har kissat ner alla mina täcken.

En dag i taget...

Bara MIN

Måste bara klargöra en sak här på MIN blogg! Jag skriver vad jag vill och om det jag vill. Jag startade denna bloggen för att få ut mina känslor och tankar. Men när jag skriver om det så är där alltid någon som ska komma och bestämma vad som ska skrivas. Nämner inga namn eftersom jag har fått strikta regler om det. Kanske till och med blir polisanmäld för det. Sjukt.

Jag skriver alltså om att min mormor dog igår. Inget konstigt med det tycker jag, men ändå får man kommentarer om att det inte är lämpligt... Kanske ska läsa någon annans blogg om det nu alltid är fel på min.

Varje gång jag pratade med mormor så sa hon alltid något om mamma. Och det var inte att hon skulle glömma utan att hennes önksan var att de skulle kunna prata igen. Jag tycker det är fel att säga att jag inte får lov att prata med min egen mamma och få det stödet som jag får av henne.

Hon är mitt enda stöd som jag får av en vuxen person, hon ställer alltid upp och finns där 24/7. Känner inte att jag vill ha det stödet från någon annan än henne och hennes man.

Säger detta en gång till: Det är MIN blogg och jag skriver vad jag vill i den. Ingen annan kan bestämma! Och när jag ändå är igång så tycker jag inte att jag skrev något olämpligt i det förra inlägget.

MIN blogg MINA åsikter och känslor!

Kan man inte bara få vara ledsen

Kan inte riktigt sätta ord på mina känslor just nu. Denna morgonen har inte riktigt varit som alla andra.

Pappa ringde för två timmar sen och berättade att mormor inte fanns mer. Hon hade somnat in i morse och hennes sista önsking var att min och Amandas mamma inte skulle få reda på något. Ni kan kanske förstå att jag saknar ord.

Skulle man inte bara kunna få låta sorgen över mormor vara just bara sorg. Nä istället ska man blir arg och förbannar och riktigt besviken. Känns riktigt jobbigt.

Nu ska vi in till Malmö..

Happypants :P

Denna dagen är gjord! Helt sjukt att en liten sak kan förändra så mycket. Kan inte sluta tänka på det, finns där hela tiden. Helt sjukt så jag fattar inget typ. Har gått och funderat på det och haft det i huvudet sen i november. Och nu kommer det fram att det inte bara är jag...

Visste att något var skumt men inte att det var ihåg kommet. SJUKT!

På torsdag ska jag och caroline pierca oss, ska bli kuul :)

Nu ska jag städa mitt i mitt happymoment! :D

Sviidaula

Alltså! Detta trodde jag aldrig om Svedala! Har ju varit där idag för att lära mig lite. Plus att vi inom den snaraste framtiden ska få en DT så då är det ju rätt bra om arbetsledarna kan det med:) Dagen började med en biltur med chefen till Svidala.

Väl framme var alla förvirrade och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Mest synd var att Pabla var sjuk... Men jag får fler gånger att träffa henne, vet jag :) Tillslut kom Simon som skulle ha skiftet och helt plötsligt skulle jag in i köket. Så det var bara till att börja göra stora hamburgare. Det kan jag ju, lätt som en plätt! Sen kom Jonas, restaurangchefen, och satte på mig något konstigt så jag skulle stå ute och ta beställningar till Drive Thru:n. Kändes dööö dumt från början men var riktigt kul. Väldigt slappt och najs!

Sen kom Simon och kallade på mig så då var det dags för headset och kassan inne i DT:n. Fattade galoppen rätt snabbt och kände mig lite mallig för att stå där. "Hej och välkommen till McDonalds det går bra att beställa" har jag sagt typ 100 ggr på ett par halv timmar :) Merförsålde riktigt mycket också gämnfört med svedalagubbarna.

Där var en snabbknapp med som man kunde prata med varandra genom, vi som hade headset då alltså. Så vissa gånger så kallade Simon på mig och visade mig nya saker hela tiden. En gång sa han "Börjar inte du bli hungrig snart" haha så gullig :)

Kamran tyckte jag såg lite indisk ut :P Han tyckte inte att svenska tjejer med blondt hår och bruna ögon kunde vara helsvenska. Riktigt rolig den killen.

Har bara blivit överbevisad så sjukt många gånger att vad man än går in i så ska man ha en positiv inställning. Det är inte alltid som man tror det ska vara. Imorse var jag nervös för att alla skulle vara sura och allt skulle vara riktigt tråkigt. När jag åkte hem flera timmar efter så var jag sjukt glad över att ha gjort det. Hade velat stanna ännu längre till och med. Jobbade övertid typ 45 minuter ändå:)

Så nu har jag lärt mig en läxa, aldrig mer fördomar och förhastade slutsatser när det gäller andra människor.

Och mamma, J jobbade också. Haha trodde jag skulle dö när jag såg att han var där. Visste inte riktigt var jag skulle bli av, men han var riktigt trevlig. Han skulle träna 7 timmar och äta ETT salladsblad för att gå ner i vikt ;) Det ni :D haha

Oj oj, nu blev det mycket här. Men har haft en så otroligt rolig förmiddag/eftermiddag så jag bara babblar hela tiden. Min tanke just nu är "När får jag åka dit igen" haha.


25 maj

Hur kan man både vantrivas och trivas riktigt mycket på ett jobb. Jag tycker alla medarbetare på McDonalds i Trelleborg är helt underbara! Det är ni som gör det roligt att jobba. Plus min chef som är världsbäst! På p-festen kom hon dansandes bakom mig och Emelie och bara "poppar" upp och säger till mig: Är inte detta din favorit låt!? Man kan inte låta bli att skratta med henne. Väldigt internt skämt, men så är det med oss. Man kan inte umgås med oss McD:are utan att tycka att vi är lite knäppa.

Imorgon ska jag till Svedala och lära mig produktions något för att bli bäst i köket nu innan jag ska bli arbetsledare. Nervöst men ska bli riktigt skoj att få se hur andra arbetar. Har ju hört ett och annat, men Pabla är ju där:)


Har varit riktigt skönt att ha Cacce här, tagit igen lite tid som vi har "förlorat". Det är då man vet vilka vänner man har närmst.

Har även funderat rätt mycket på Sandra. Så länge sen det var vi träffades och snackade och hade roligt. Hur mycket saker vi verkligen gjorde tillsammans och inte gjorde. Saknar den tiden. Jag får väl ta mig i kragen och höra av mig till henne en dag. Usch vad mycket man ska hinna med. Kan man utöka timmarna på dygnet?

Nu ska jag snart lägga mig och sova skönt till klockan är halv åtta för då ska Simon bli lite mindre manlig av sig, Har förberett honom :)

Xoxo

Good or no good.

Sitter i min lägenhet och funderar. Funderar över livet, framtiden och vad som händer just nu. Känns inte som jag har någon koll över huvud taget på något alls. Känslan av att dagarna bara försvinner är lite skrämmande. Vad gör jag? Tiden bara går och går utan att jag noterar det. Snart fyller jag år igen.

Chuck Bass påminner mig om en speciell person
, jag älskar att se på GG, men det rör upp för mycket. När det gick på tv så satt jag där som fast klistrad. Men inte nu längre. Det är för jobbigt. Hur kan det bli så på grund av någon annan. Det är kanske bara jag som tycker det är jobbigt, men inget kul... Men man kan inte mer än att älska honom.

Nu kommer Cacce och hämtar mig. Vi ska glo på film tillsammans.

Xoxo

Ryback <3



Ju fler gånger jag lyssnar dessto bättre är den. Riktigt bra är den!


puh...

Har mycket att göra just nu. Återkommer kanske imorgon:)

21 maj

Har haft en helt galen och underbar dag fram tills nu. Vaknade upp vid tio tiden utvilad (hehe NOT) och glad (YES). Skulle till Sofie för föning och färgning vid elva tiden men kom lite sent (förlåt!!!). Ska ju ställa upp till hennes gesällprov sista maj, ska bli spännande. Var där till halv två ungefär, riktigt trevligt måste jag säga!

Cyklade hem i mitt flygiga hår, wonderful, till Caroline. Gjorde oss klara för en färd till Smygehåla för att äta glass. Jag fick inte ätit upp min på grund av Martin! Vilket sätt, haha nä då jag var rätt trött på den vid det laget. Stack hem och kom på världens idé!

Jag och Caroline skulle gå på fotboll! YEAH! Så vi for iväg till Vångavallen för lite TFF-DIF. Slutade 3-0 men vi stannade inte riktigt så länge så vi såg slutresultatet. Caroline frös sin gump av sig haha. Cyklade lite till hem till Jesper.

Vi beställde lite maaud. Riktigt trevligt och mysigt, plus att det åskade och regnade som in i bomben! Synd att Markus mådde lite kasst, inget kul för honom i alla fall.

Lite senare "badade" jag och Caroline i vattenpölar och regn! Alldeles (hur stavas det egentligen!?) alldeles underbart! Det var riktigt länge sen det regnade på det viset. Man står och blundar och kollar upp mot himlen och bara känner dropparna i ansiktet. Det är en känsla som inte går att beskriva!

Kom hem här för en liten stund sen, satte på datorn och gick in på Facebook. Där tog min galet underbara dag slut. Jag vet att jag har valt det själv, men det är för jäklans jobbigt att se ÖVERALLT. Jag hade velat, och riktigt mycket dessutom, följa med. Men jag kan inte, jag har inte de pengarna. Men ska jag stå utanför och bara kolla på er tills ni åker. Men det är kanske så det ska vara. Känns för jäkla tråkigt bara. Känns inte som att vi har något att prata om längre för det. Men det är kanske bara jag.

Jaja, ska kanske sluta på Facebook. Vet inte vad jag ska göra annars (känns som jag är beroende hehe) men jobbigt att se när alla skriver om det hela tiden. Nu ska jag sluta waina (hehe) och läsa lite bloggar istället:) Det är ju inte det att jag inte älskar de! Ni är världens finaste! Men ni fattar kanske ändå...

Mmm, kanske kan släppa lite... Kan kanske bli bra... ( ja jag vet mamma, det blev lite kryptiskt ;) haha

Ikea

Jag har en ny bäddmadrass (eller hur det stavas)!! Riktigt bra!

Mitt knä börjar bli bättre nu av mitt penicilin. Så nu kan jag gå normalt igen! Riktigt skönt måste jag säga.


Min piss dag

Vilken dag! Den har inte varit sig lik om man säger så. Hade tänkt att sova ut för en gångs skull. Men var ju tvungen att ringa läkaren. Så satte klockan på nio för att ringa dit. Satt i kö i en och en halv timme. Och ovan på allt det så skulle jag komma dit 45 minuter senare. Vilket innebar att jag inte kunde somna om. Kom dit för att få lite penicilin eftersom jag har fått....ta da inflammation i mitt knä... Kan det bli bättre.... Om man räknar med att jag fick gå från jobb efter en timme så visst.

Jaja, det är väl bara till att ta tag i det så det blir bättre. När jag kom hem hade min älsklingskatt kissat ner hela min säng. Snacka om att jag blev förbannad. Allt ska komma på precis samma dag. Kunde det inte sprida ut sig lite i alla fall. Då hade det inte kommit som ett skott. Men men, förhoppningsvis så kommer det att bli bra med allt.

Men parkmys och glass på Börjes ligger på plussidan :)

En sak skulle kunna göra min dag i dag. Hoppas att det ska inträffa, men eftersom jag inte ens tror på det själv så tror jag inte att det blir så. Tänker som Ugly Betty just nu, men ändå inte på samma sätt:)

Thinkin about you...

Tjaaa.....

Jag tror jag är rädd...

Igår hade jag som sagt inflyttningsfest här hemma. Riktigt lyckad blev den! Alla mina goa vänner var här:)

C gjorde nästan en tramp, men hon hann väja innan så hon slapp trampa på Simon:) Är så sjukt glad över att ha träffat denna människa så det knappt är sant! Vi funkar lika bra tillsammans som BigMacen till pommes. haha!;)

Hur vet man om man gör rätt. Hur vet man när man går på den "rätta vägen". Känns som allt är upp och ner plus att det snurrar. Vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt. Får väl vänta och se. Time.

Är så otroligt glad över att jag har Sebbe. En mer underbar person får man leta efter. Även om vi inte alltid ser lika på saker och ting så är det vi ändå! Du är en av mina soulmates! :) Men det vet du endå så det behöver jag inte förklara ;) haha

Nu ska jag sooova lite. Men först en bild på mina knoppar som Melissa ville se:) Syns väl lite dåligt, men de är där:P



 
Jag, Coch Caroline:D
 
Sebbe, Cacce och Markus

Anders, Emma och Caroline
 
Martin och Jag

Emelie och Jesper

C och Jag. Otroligt snygga! ;P

Lite bilder på folket som var här. Hoppas ni njöt när ni såg oss:) haha. Sov gott dröm sött!

Tänk innan...

Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Och jag vet inte ens vad jag ska skriva. Kan man gå i ide som människa och önska sig att allt försvinner. Och veta att allt kommer att ordna sig. Det hade varit en sjukt bra sak att göra. Synd att man inte kan genomföra det bara. Man får väl bita i det jäkla sura äpplet och hoppas att man lever.


Saaakta

Jaha, då har man hunnit vara i stan med C och städat hela lägenheten. Hunnit med rätt mycket idag :) Men tur är väl det, om en stund kommer här vara fullt med folk. Riktigt skoj ska det bli:) Det enda jag tycker är lite jobbigt är att Simon ska sova hos Caroline. Tyckte det var bättre eftersom han inte gillar så mycket folk runt omkring sig. Men det är väl bara jag som är lite väl mammig:) haha.

Snart förhoppningsvis kommer C och hämtar mig så ska vi iväg och köpa lite saker som behövs till kvällen. Tycker att tiden kan gå lite fortare nu så man kan börja göra sig iordning :) haha

Och snart kommer där ut bilder på hur allt har blivit här hemma. Ska bara ta mig tid att fixa det med:)

Nu ska jag fortsätta lite till:)

nice kväll

Varför velar jag... Alltid är det jag som är så himla klantig, borde vara känd för det snart. "Oh, här kommer den klantige" "Ja, hon Emilia." haha. Nä, kanske inte men nästan:)

Man kan bara älska att jobba med C och Pabla (trist bara att inte Emelie får vara med...) man kan aldrig ha tråkigt! Tycker nog att Pabla kan byta så hon bara jobbar med oss och inte trista Svedala;) Längtar till lördag!!

Sleep tight! :D

Minnen som finns

Känner mig så fruktansvärt utanför... Varför har det blivit så här nu då... Hatar att alltid höra av mig först, att alltid komma på saker att göra. Aldrig vara den som blir uppringd. Men det är väl så det är och alltid har varit. Det negativa är bara då att när inte jag hör av mig hör inte de av sig. Jag är kanske ingen rolig att vara med. Eller fika med.

Har varit och hälsat på mormor idag. Blev lite hastigt men ändå väldigt glad och tacksam över att pappa ringde och frågade om jag ville följa med. Skönt att ha träffat henne så det inte blev likadant som med Monica.

Kan väl inte säga att jag ångrar något med Monica, bara att jag verkligen skulle velat ha träffat henne innan hon gick bort. Men det gick så snabbt den gången så jag hann inte. Och det är först nu som jag verkligen inser vad det är som har hänt. Att hon inte finns mer. Hittade en lapp från henne igår som har legat i min bil. Minnen som man glömt bort kom tillbaka. Och helt ärligt så saknar jag henne riktigt mycket även om vi inte alltid kom överrens så bra.

Så nu vill jag inte göra om samma misstag utan nu har jag hälsat på mormor. Man vet aldrig vad som händer om det händer. Är nog så att ju snabbare det går desto skönare är det för henne. För hennes skull, inte för min.

Svammel eller snack...It´s up to you.

Nu har jag äntligen fått spela drums hemma hos FavvisSebbe:) Riktigt skoj var det, men så sjukt svårt! Det ska göras fler gånger.

Denna dagen har också varit väldigt innehållsrik. Har kört runt i Malmö och letat efter allt som har med djur att göra. Allt för Emmas skull;) Men sjukt skoj. Vart också på Ikea. Fick ju köpt mina efterlängtade knoppar plus lite annat till das kitchen. Schnyggt!

Måste även berätta en välidgt väldigt tragisk händelse i mitt liv idag! Jag lämnade min bil till skrotning! Hur ska jag klara mig!? Haha nä då, det känns lite som en lättnad ändå. Den har hängt över mig som ett åskmoln ända sen jag blev påkörd. inte bokstavligt talat men ni fattar hoppas jag :)

Imorgon är det jubb igen. Hade nog gjort vad som helst för att slippa jobba men fått pengar ändå. Ska kanske satsa på en sångkarriär. Gör sjukt bra ifrån mig ett par år sen kan jag softa resten av livet:P haha. Eller inte. Tror nog att alla som känner mig vet hur det låter när jag sjunger:)



Det är inte jag som sjunger som tur är;) Men sjukt bra är den och den har nästan gjort vår helg.

Nu ska jag sleepa. Sov gött ha det fett! ;)

Danke för en wonderful dag:)

Gårdagen blev alldeles lyckad förutom att Sebbe aldrig kom... Men var nog bättre att han fick sovit lite;) När jag kom hem från min "Walk of shame" ringde jag Caroline och frågade om hon var sugen på en liten utflykt. Så iväg bar det till Caroline där Emma också var:D Vi slappade lite sen ville Caroline höra med Markus och Jesper om de ville med till vårt berömda Smyge och handla lite mjukglass:) Jag fick till och med rabatt av Marthina *stolt*.

Nästan lite nostalgi att gå nere i hamnen. Tänker alltid på farfar när vi körde ner och kollade lite på båtarna. Så det gjorde vi igår med:) Och helt plötsligt var vi på väg till Beddinge för att gå lite på marknaden. Men de höll på att stänga ner allt när vi var där och vi kom överrens om att inte berätta att vi varit där för någon ;) mohaha.

Markus: Åh, säljer de lakritsstänger här?
Caroline: Ja, det gör de säkert!

Vi: Där är de ju Markus!
Markus: Ja, men jag vill inte ha några!

På väg hem får Caroline tuppjuck på bältet och både jag och Emma skrattar så vi nästan kissar på oss;) Men lite synd om henne var det för hon satt ju faktiskt fast ;)


Citygross nästa och köpte lite tacos till sex personer, inte alls mycket mat blev det *host* haha. Vi kom även överrens om att mitt kök var störst så här hemma blev det tacosfest med Markus berömda Tacotröja! :D.
Efter att vi nästan var färdigätna kommer Jesper på:
Detta var ju riktigt spicy!

Och alla dör av skratt, först åt Jespers finfina kommentar, sen åt mig som sprutade cola när jag absolut inte kunde hålla mig för skratt! Crazy tacomiddag! Löööv it, slutade inte skratta förrän vi diskade:P haha.

Sen kom någon smart människa på att vi skulle kolla film hemma hos Jiiisper så Hemmakväll here we come! Se ALDRIG Disaster movie! Den var så sjukt kass så man nästan kunde dö på kuppen:P Istället kom vi på att man verkligen kan spänna sina bröstmuskler om man tränar på det i ett helt år:)

Markus: Titta! Björn Borg hoppar! (riktigt glad dessutom)
Emilia: Jag kan inte, haha jag spänner bara min vadmuskel.
Caroline: Jag kan bara med den ena. (inte vaden utan bröstet;)

Haha vilket garv!
Idag ska vi in till Malme och kolla jobb till GöteborgEmma på alla djursjukhus och zoo som finns. Sen ska vi ha knoppar till mina luckor på Ikea. What a day säger jag bara ;)

Caroline sitter här och diktar vad jag ska skriva och säger nu att hon vill hälsa;) Och det får hon ju göra:)
Så nu hälsar Caroline:D hahaha

Haj å ivaj cykelkaj!
Haha shit vilket bra rim;P

För jäkla grymt

Har precis kommit hem från den så kallade "Walk of shame" som somliga så fint kallar det ;) haha. Hade en riktigt rolig kväll igår, man trodde ju aldrig att den skulle sluta på detta viset men inte mig emot:)

Först bar det av till KB, tack snälla Sebbe för att du körde oss:), där ABH spelade så sjukligt bra. Synd att de inte gick vidare. Det hade de varit värda! När de hade spelat kom Pier på en så genialisk idé så det finns inte ;) "Vi ska gå hem till Linus och Jesper". Så det gjorde vi med.

Det var riktigt trevligt fast Emelie sprang iväg lite då och då;) När vi satt där och pratade så ringer Caroline mig. Jag hinner inte ens svara förrän hon lägger på igen och jag säger "Amen, hallå varför gör hon så..." Och kollar upp och där står hon:D med Markus storasyster My:D

Riktigt trevligt att få träffa henne igen och snacka lite:) Fick ju reda på ett och annat om man säger så:P haha. När klockan började närma sig ett så blev "vi" utslängda:P haha. Fick ju reda på sen att så var inte riktigt fallet:) Tur var väl det. En helt galen kväll. Som mina kära vänner sa: Hon är ju helt dum i huvudet. Maha!

SÅ nu sitter vi här, jag och Simon, och funderar över livet och solar på vår balkong:D Blir väl en klassisk slappesöndag skulle jag kunna tro. Plus att jag och Sebbe har en deal:P haha.

Nä nu ska jag sola lite:) Ha det bra haaaj.


*gäsp*

Emelie ringde precis och väckte mig från min underbara sömn vid datorn:P Första gången på nog typ eh...... hela mitt liv tror jag som jag har somnat så tidigt vid datorn till och med. Skulle väl behövt sova nu, men eftersom jag redan är vaken och jag alrdig säger nej till en kvällspromenad med girlsen så blir det så:)

Dagen har väl inte varit så innehållsrik precis. Frukost med Caroline:), jobb, handla, städa, äta typ som alla andra dagar ser ut:) Men börjar gilla läget nu igen. Tror det är min älskade lägenhet som gör det:) De e naajs!:D

Längtar till lördag för då är det KB som gäller:D Anywhere But Here ska spela/tävla först sen är det partynight som gäller i malmoe.

Malin är hemma igen :D Men jag har inte hunnit säga hej till henne tyvärr:/

Nu går vi, haajdå.

Oh haaaregud!

Denna dag!
Klockan sju gick jag upp för att tvätta för första gången här. Tog mig 20 min att förstå hur man skulle göra och ändå var det fel:P haha

Jag gjorde mig klar för att gå ner till bussen för att åka till mamma och jobba lite. Så jag packade kläder som inte hann torka och lite skitt också. Plus min dator för jag trodde jag skulle använda den. Med SVINtung väska gick jag ner längs gatan och bort till busshållplatsen. Ställde mig där i världens jäkla blåst. Kollade klockan och tänkte "Jaha, nu är den snart tio minuter för sen" Mamms ringde och vi snackade lite och jag sa att jag missat bussen trodde jag.

Så jag och Mamms bestämde att jag gick och tog bussen in till Malmö istället och sen tåget därifrån. Visst, jag gick upp där ställde mig och väntade lite. Gick på en buss full med skolungdomar som var högljudda till tusen:) Satt lugnt i mina tankar och lyssnade på musik i mobilen. Den stängs av som vanligt och jag startade om den.

Kollar på klockan när den sätts igång igen. "Hmmm, 12:39. Går min klocka rätt, bussen till Ystad skulle ju gå 12:46..." JAG HAR ALLTSÅ KOLLAT FEL PÅ KLOCKEHELSIKET HELA MORGONEN! Och där sitter jag mitt bland alla människor och skrattar för mig själv och har levt en timme fortare än vanligt:P. Delade med mig av min klantighet med mamma och hon skrattade lika mycket hon:) KLANTIGT EMILIA!

Jaja, till Ystad kom jag i alla fall:) Jag och mamms gick på tjejkväll i St Herrestad. Riktigt roligt hade vi, tror inte att vi satt helt allvarliga i över fem minuter:)

E: Hm, nummer fjorton hade jag när jag spelade fotboll.
M: Då vinner du säkert något på biljetten.
V: Hej och välkomna, vill ni skriva era namn på baksidan här för vi ska ha lite vinster sen att dela ut.

Senare på kvällen.
V: Jaha då var det dags för lite vinster. Då ska vi se, första namnet är: Emilia M Svensson.
M: Emilia, det är ju du! Du vann!!
E: Eh, jaha... Ska jag gå fram?

Haha ja denna dag som sagt, helt upp och ner:) Men jag har gillat den:P Synd bara att jag inte haft min kamera med mig...

Men nu ska jag sova litta, frukost med Caroline imorgon innan jobb.

Puss haj lever tjohaj!

Åhus anka



Man kan ju inget annat än att bara gilla denna killen! Riktigt charmig!

Hur kan fel vara rätt...

Har jag glömt hur det är att vara lycklig? Att känna det ända inne i hjärtat alltid... Känns som att något saknas. Jag vet att något saknas. Men är rädd för att det är "fel".

Ödet kommer inte till dig, du måste göra vad som krävs för att det ska uppfyllas
.



 


Ofattbart

Blev positivt överraskad av en kommentar nu precis:) "Råkade" hitta en blogg som jag har läst genom, tog tre timmar om inte mer. Men kunde inte bara gå ifrån, man blev helt tagen. Så min dag har bestått mestadels till att läsa och gråta om vart annat. Som jag sa till henne själv, jag kan inte säga att jag vet hur det känns för de men hon skriver på ett sätt som man tar in hennes känsla genom datorn.

Man ägnar aldrig en tanke på vad man faktist har. Det är lättare att se det man inte har och koncentrerar sig på det istället. Det är ju helt fel! Varför är man inte glad över det man har och kan ha. Blir man aldrig nöjd?

Jag tror att varje liten sak man gör eller läser i sin vardag förändrar en. Även om det inte är märkbart så förändras man. Jag läste ett inlägg som fick mig att tänka. Personen skrev att hon var väldigt positiv och allt skulle gå hur underbart bra som helst. Men ändå hände det som inte fick hända just då. Nu ser man det kanske med en öppnare famn. Nu är det samma situation igen fast inte lika "uppåt". Tänker inte på det på samma sätt, vill inte förvänta sig något.

Alla säger till en, även jag, att man ska tänka positivt på allt så ter sig en annan framtid än om man bara är negativ. Men det som hände var inte så riktigt positiv fast hennes tankar. MEN, det är klart att man ska tänka och se det ljust! Man lever lättare och mår bättre om man inte går och är rädd för vad som ska hända.

Det är underbart att se att även om en sak skulle kunna riva upp hela en själv så kommer man upp ur det som en annan människa. Man gör det till en fördel för sig själv och för alla andra. Man tillåter att andra förändras genom sig själv. Och det beundrar jag personen för. Jag vill inte tycka synd om henne, jag tycker hon är riktigt stark! En riktig hjälte bland oss! Helt tagen!

Allt är runt omkring oss!

Undercover i Trelleborg

Vilken helg! :) Har jobbat som svin i lägenheten för att få det så bra som möjligt. Och det har gett resultat:)

Igår kände jag inte alls för att gå ut och dansa men gjorde det ändå. Tror att när man inte känner för det på ett vis är det bara till att göra det ändå, för det är då det blir bäst :P Och det blev riktigt lyckat! Förutom att Caroline gick hem för hon var trött:) Jag och Emelie var undercover ett tag vid biblioteket. Riktigt häftigt måste jag säga :) haha.

E: A, vi är undercover så vi kan inte komma till dig.
A: Okej då....

A ringer Emelie igen
A: (viskar i telefonen) Är ni fortfarande undercover??

Hahaha.

Har även en deal med N. Riktigt grym är den ;)
N: Har inte du kommit längre...?
E: Nä, men du har ju inte kommit så mycket längre du heller.
N: Haha, nä det har du ju rätt i:)

Idag sov vi till klockan halv ett. Sen kom Caroline och hämtade mig för att åka till IKEA:D Skulle bara köpa det ALLRA nödvändigaste, så kom hem med ett köksbord och 4 stolar:) haha. Det var inte planerat om man säger så:) Men fin är det!

När vi kom hem igen och skulle byga ihopa det satt vi och bara stirrade på köksbenen en lång stund för vi fattade inte hur man skulle få ihop det:) Men en snilleblixt kom sen var det bara till att bygga:P Hade inte klarat det utan Caroline, tack!

Nu ska jag läsa genom några bloggar sen är det sovtajm. Ska öppna imorgon tillsammans med C. Så börjar 7, haha bra start på veckan:P

Godnatt alla sovtutor:)

Puuh, äntligen hemma.

Äntligen sitter jag i min säng i MIN lägenhet :D. Lite upp och ner är här allt, men har ändå fått iordning det rätt så bra för att ha flyttat in idag :) Vet ni vilket skön känsla det var att få den nya nyckeln i handen och släppa den gamla? Det går inte att beskriva! Och alla mina hjältar som har hjälpt mig idag, utan er hade jag inte klarat det :D Tack så mycket!

Har även hunnit fundera rätt mycket, även om jag haft folk omkring mig hela dagen. Jag vet vad jag vill nu. Om jag hade fått bestäma hade det kommit som ett brev på posten imorgon. Men det är lördag imorgon, och lördagar kommer där ingen post. Och jag tror inte heller att det jag vill ha kommer in i mitt lilla brevinkast:) Så jag får väl låta det gå sin lilla tid. Men om det skyndar på hade inte varit fel. Bara jag inte dör på kuppen:P haha(inte bokstavligt talat då:P)

Imorgon ska jag packa upp, köra till Ystad och fira Perola:), hem och förfesta sen utgång tror jag :) Får se var man landar :)

Och nu går Simon på lådan:D Så sjukt lycklig över det alltså så ni fattar inte :D hahahaha.

Jaja, over and out.

RSS 2.0