Trött

Jag har nog undvikit att skriva här på ett tag för jag är så trött på att berätta för alla vad som händer och pågår i mitt liv just nu. Trött på allt just nu faktiskt... Jag älskar att bo här uppe, det är inte det. Men allt runt omkring känns så fel. Jag vet att det är meningen med allt som händer. Det är just därför jag är lite förvirrad över allt som händer...

Det är en sak som kommer om och om igen som aldrig har hänt innan. Ett till två namn som dyker upp hela tiden. Som idag tillexempel stod jag i kassan på jobb och så klart i "min" kassa. Kassan som saknar kortläsare så alla gäster får skriva under kvitto som jag sparar i min kassa. Av någon anledning kollade jag på ett kvitto som jag lagt ner för ett tag sen. Och SÅ KLART var det bara precis det namnet också. BARA smeknamnet... 

Snart NYÅR och jag längtar till att få fira det med alla dessa underbara människor här uppe. Det ska bli riktigt mysigt och roligt. Man vet aldrig vad som kan hända :)

Har precis kollat på The Holiday, fy vad bra den är alltså! den bevisar bara att det jag tror på funkar! Se den!

Nu ska jag sova lite hade jag tänkt för att gå till jobb en sista gång innan nyår. Kiss kiss.

Ring ring

MAMMA FICK SITT JOBB :D Är så glad för hennes skull :)

Idag har jag mått bättre. Har klätt granen och städat och duschat ;) haha. Granen blev lite gles men den blev väldigt fin :)

Har även ringt alla som jag behövde ringa till idag. Fick sitta i kö i 15 minuter när jag ringde till mitt försäkringsbolag för att få reda på att min försäkring inte behöver ändras. KUL! Sen fick jag ringa till hyresvärden hemma i Trelleborg för borgens papper, sen till mamma för att få reda på hennes underbara besked :D Och sist men inte minst fick jag ringa till jobb för att säga att jag kommer imorgon. Då fick jag även frågan om jag ville börja sju imogon bitti. Visst säger jag. Haha undrar hur det ska gå, men tiden går fort på morgonen. Bättre sju till fyra än fyra till ett på natten :)

Men jag har gjort det med glädje :) haha.

Känner fortfarande av den känslan men jag har inte lika mycket problem med det nu. Kanske senare. You never know. 

Nu ska vi äta Sebbes mammas goda tomatsoppa :) Som jag har längtat! Länge sen sist :P

Ha det göj!


Vad vill jag...

Nu kommer den dumma känslan igen som jag inte vill ha. Efter omständigheterna om man kan säga så... Vet inte ens om jag vill känna så för något som inte ens finns. Eller exicterar det? Jag har ju blivit avtrubbad på det området om man kan säga så.

Nu har jag även slagit in mina julklappar. Med hjälp av Sebbe för jag orkade inte riktigt. Men det är gjort nu i alla fall.

På tisdagnatt kommer jag åka ner till min älskade familj som jag saknar riktigt mycket just nu. Ska bli skönt att få några kramar.

Nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt, mår ju lite käss...


En känsla som jag vill ha eller vad vill jag egentligen?

GRAN

IDAG BLEV DET GRAN! :) Vid elva tiden körde jag och Sebbe söderut för att sätta fjutt i brasan i Västansjö. Men vi kom inte så långt för Sebbe glömde nycklarna till stugan hemma så vi fick vända igen. Men efter en kvart var vi på väg igen :) Och när vi körde förbi Tunabyggens kontor stod det att vi har -11 grader. Har hört att Skåne också har snö och kallt... Men jag tro vi slår er med snö i alla fall :)

Jaja nog om det, när vi körde på väg 50 genom berg och skog kändes det helt magiskt! Alla granar och träd var täckta med snö precis som på ett vykort. En mäktig känsla kan jag säga :) En känsla som måste i upplevas tycker jag!

När vi kom till stugan tände vi (mest jag) eld i brasan och satte upp värmeelement så att proppen gick :) Skottade snö som galningar och sist men inte mist hittade vi en fin gran på tomten. Så nu står den i vårt myshörn här i vardagsrummet. Kommer upp bilder när den är klädd, känns så naken nu ;)

En väldigt rolig och rogivande resa. Älskar att bo här uppe!

Skulle hitta ett par bra vantar på kupolen också men de jag hittade kostade 499:- så de fick stanna kvar på team sportia. Imorgon blir det nyårsklännings-letande med Anna efter jobb :) Kan bli kul! Sen MÅSTE jag börja packa in alla julklappar. Kan ju ta tid det där :) Men först! Sova!

Måste bara få skriva att detta är nog det bästa beslut jag har tagit i hela mitt liv! Man känner sig verkligen som en i gänget sekunden man kommer hit! Underbara vänner som verkligen bryr sig om alla som finns runt om kring fast man bara kännt varandra i knappt en månad. Så nu är det bestämt att jag ska bo på vinden :D haha. Så länge jag orkar, kommer ju i och för sig inte att vara där uppe så mycket, bara sova. Men jag gillar det!

Nu ska jag sluta babbla och i stället för att göra det ska jag gå och borsta mina tänder och sen sova gott tills klockan ringer imorgon.

<3

Vill, vill inte....

En mysig känsla som jag egentligen inte vill ha. Konstigt! Eller vill jag det?

Nu ska jag kolla Paradise Hotel och sen sova. En lång dag framför mig imorgon med en roadtrip till Västansjö för uppvärmning, kanske blir det granhuggning äntligen och sen en runda på kupolen med Anna :) Kul kul!


Ha de

Nu sitter jag här och mår lite illa av filmen "House of wax". Ingen rolig film alls! Förstår inte ens varför jag sitter här längre. Ska kanske gå ner och lägga mig istället :) Men nu strippar ju Paris Hilton sååå... Haha Godnatt! :P

Idag har det snöat ännu mer och jag är överlycklig :) Verkar inte vara någon hemma som gillar snö, kanske tur att ni bor där då :P mohaha! Men mamma Gillar snön i alla fall :P Ska åka skidor också någon dag :D

Hade något riktigt roligt att berätta innan idag men nu är det borta igen :P haha. Som alltid :P

Och nu blev Paris Hilton mördad :P Inget kul alls tycker jag. Nä fy fan vilken film! Därför jag inte gillar skräckfilmer...

Nu blir det kanske lite spel med huset G-TAPES :D

Ha de! <3

Army of lovers

En riktigt rolig kväll hade jag igår! Förutom att jag fick ett utbrott på Sebbe på stan. Men allt det andra var perfa!

Jag Sara och Adde spelade "Våghals 2". Höhö, riiktigt roligt spel! Det var allt från att man skulle berätta var man hade ärr och varför till "ställ 4 personer i en ställning där alla har det skönt". Haha De som inte var med undrade nog vad fan vi höll på med :)

Lite senare på kvällen fick jag höra hur riktig Motaladialekt hörs (inget fint :P) Sen fick jag även reda på lite annat meen det kan vi ta en annan gång :P höhö!

Tänkte att jag skulle försöka lägga in litta bilder :)



Sara och Adde :)

Sara och jag i den berömda posen ;P Med Kims exklusiva glasögon.


Sir Alex Ferguson och Avril Lavigne (Kim och Jennifer :)


Adde, Paulina och Gustav         Sebbe


Där är fler bilder och fler människor men ni får hålla till godo med de här :) Jag är ju inget fan av att lägga upp bilder :P

Men nu får ni en inblick i vad det är för människor jag bor med och umgås med :) Anna och Tanja saknas men Paulina, Gustav och Sebbe fick vara med :)

Nu ska jag sova en stund tänkte jag. Där är ju en morgondag imorgon också :)

Wow!

Det blev ingen granhuggning idag, den blir imorgon :)

Idag har jag varit såå trött så det knappt är sant men jag har klarat mig igenom dagen ändå :)

fick svar från en sak men jag kan inte öppna det förrän jag fått en pinkod... Jäkla skit :P haha. Men jag är rätt glad ändå :D

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Efter att jag har berättat att jag gick BÅDE på afrodans och sen gymmade jag och Tanja! Haha siken muskelknuta jag kommer vara sen ;) Det ni! Det trodde ni inte om mig va ;)

Nu ska jag snart sova. Puss på skinkan.

Håller tummarna.

Jag längtar till lördag! Ska bli riktigt skoj med huset fullt med folk :) Håller tummarna :P haha

Idag har jag gjort en sak som jag kanske skulle ha gjort för länge sen! Det känns befriande på något sätt... Men samtidigt så binder jag upp mig :P haha. Tummarna är fortfarande hållna :P haha

Jobbade idag, samma skit men lite trevligare folk ikväll :) Var faktiskt glad när jag gick hem :) Det ni!

Imorgon tog jag en extra tid för de behövde folk i fyra timmar. Skulle egentligen varit i 9 timmar men jag hinner inte med mig själv då. Inte imorgon i alla fall :)

Nu ska jag gå och slänga mig under täcket eftersom jobbdagen börjar elva sen ska vi hugga gran :P hihi.


Godnatt!

Blä

Kommer jag att klara av detta? Känns riktigt jobbigt just nu!

Ska kanske vila lite så jag får lite ny energi.

Happy!

Idag efter jobb när jag satt här i soffan med människor runt omkring mig som jag verkligen tycker om, blev jag riktigt glad! Jag säger inte vad det är mer än att jag blev riktigt glad! :D

Trivs så himla bra här uppe :) Lovely!

Imorgon tror jag att det blir gymmet innan jobb. Är helt slut efter det helvetet.

Nu börjar tvprogrammet som vi kollar på :) bye bye <3

Update.

Varför får inte jag!? Jag vill också ha! Hmm, det får väl bli om ett tag! Hoppas jag!

Idag var första dagen på jubb... Inget vidare, som sagt jobba bör man annars får man ingen lön. Men får väl anstränga mig för att trivas lite. Ta i lite på jobb-biten. Tro mig!

Nu har vi kollat på Mina jag och Ireene eller vad den heter. Den är rätt bra, har ju sett den ett par gånger. Jag P två girls och Sebbe. Nicei nicei! Imorgon jobb igen... (BLÄ).

Jaja lite positiv får man kanske vara, jag får i alla fall vara här uppe och uppleva lite saker. Var på julbak hos Erik innan med Sebbe, Jennifer, Isak och Emil. Trevligt var det också! Jäkligt trevligt folk!

Haha vet ni vad? Jag börjar tänka på dalmål och det är icke bra! För snart pratar jag konstigt också. haha. Sjukt! Men då blir jag förstådd. :D

Och ännu en gång så frågar jag: Vet ni vaad? Snön har smält bort igen och det är plusgrader igen! Piss!

Har inte tränat idag heller :) Ska väl gå bort där imorgon om jag orkar eller på måndag. Måste ju bli av :) Längtar! Älska träningsvärk!

Skidorna fram

Ikväll var jag och Paulina på afrodans. Riktigt roligt var det! Ska göras om! Förutom en massa snurrningar som gjorde att jag mådde illa. Men resten kan man ju göra :P Och nu vet jag vilka maskiner jag ska använda och hur mycket och allt man måste ha reda på när man tränar :) Ska dit imorgon hade jag tänkt :P Är helt inne på träning just nu :) Kul!

Har även handlat julklappar till en hel del idag! Så det känns bra! Bara ett par stycken kvar ;)

Nu ska jag kolla på Ronny och Ragge och somna skönt hade jag tänkt.

Saknar er där hemma lite :) Ni skulle varit här! Och vet ni vaad? Det har snöat idag :) Så nu börjar dalavintern fo real! <3

Nattinatt som man säger!

Aqua Nova

Sitter på golvet med ömmande fötter (eftersom de ligger underst just nu (mig alltså)) Så tror jag ska sätta mig lite bekvämare snart:) Har ju lite att berätta.

Nu ligger jag i sängen nerbäddad och klar för att sova, nästan i alla fall. Och så skriver jag här :)

Idag har hela "huset" varit och badat. Jag, Sebbe, Anna, Tanja, Paulina och Gösta (Gustav). Hade asroligt! Har åkt rutshkana hela dagen typ! Till och med den mörka som jag inte vågade åka innan (inte alls så dum faktiskt!). Vi åkte bredvid varandra, på varandra, tävlade om vem som kunde komma ner snabbast och hade kul helt enkelt! Var helt slut efter 2,5 timmar i vattnet.

Gick och bastade och svettades som grisar en stund, alltid lika skönt! höhö. Snackade lite skit också ;) Sen var det dusch och påklädning som gällde för att sen åka hem och ringa till mamma! Tänkte ringa pappa och Amanda med men tiden räckte inte till. Ska ringa de imorgon istället :D

Imorgon ska jag även upp tidigt hade jag tänkt mig och sen iväg på möte på gymmet för en genomgång av maskinerna. Ska bli kul faktiskt! Vill bara dit och träna hela tiden, men får väl lugna mig lite i alla fall :) Imorgon kväll ska jag prova på afrodans. Ska bli så himla kul! T och P sa att det var riktigt jobbigt, så vi får väl se om jag orkar med en hel timme :P höhö

Nu tror jag att jag ska stänga ner här och sova lite. Hade ju varit rätt så skönt! :)

Foto kommer när jag har tid och orkar med sånt. Ni får ha det så bra friends!

Ha de gött!

Jobb jobb jobb

Just nu har jag (måste bekänna) lite ångest över att börja jobba. Vill verkligen inte jobba där. Visst det är nya människor och allt är nytt och jag vet inte hur det är här. Men jag vet principen och den gillar jag inte. Men jag är väl tvungen till att jobba.

Nu hade det passat bra med en man som försörjer en ;) Som har några miljarder ;P höhö

Men söka jobb får man väl göra för att förändra :)

Godnatt allesammans!

Gymmet!

Nu har jag skrivit in mig på ett gym här uppe, så nu ska det tränas och byggas muskler ;)

Var med Tanja och Paulina på BodyBalance igår och det var riktigt roligt! Men märks att man inte alls är tränad :P Men någonstans måste man ju börja :)

Så idag gick jag ner där på bestämd tid och skrev in mig. Riktigt fina lokaler, helt nyrenoverat och nya maskiner. Lyx! Sen får man fri tillgång till massagestol eller varmvattensängsmassage :) Det måste ju bara provas på! :)

Kan nog till och med lova att detta är mycket finare än det gymmet himma :P höhö. Hoppas ni inte är avundsjuka ;)

Ikväll blir det nog bara chill här hemma. Ska leta lägenhet hade jag tänkt och skriva klart mitt CV för att söka lite jobb :) Har gjort intresseanmälan på en lägenhet som verkar jättemysig. Kanske hoppas lite :P I så fall bor jag nära Sara och det är inte långt ifrån dom tokiga i detta huset :)

Imorgon ska jag träffa Sara sen ska vi iväg och bada på Maserhallen för Anna fyllde 20 i lördags :) Hennes present från de andra här i huset. Ska bli kul!

Nu hade jag tänkt gå och ta på mig en tjocktröja för här är ingen värme alls! Och på tal om det, imorse när jag vaknade sken solen och det hade snöat litelite inatt. Men inget som är kvar nu. Men iskallt är det och vattnet är is. Lovely!

Nu vill jag bara börja jobba så jag kommer in i det gänget också :) Nice nice!

Många goa kramar från Borlänge! ;)

RSS 2.0