Kramp i magen

Det underbara med mitt jobb är att jag får jobba med Emelie och Camilla! Vi är inte riktigt som alla andra;) haha. Känner man inte oss kan man tro att vi är rätt störda. Men vi är bara vi:)

Idag stängde vi på jobb. Gick snabbare idag än igår, det var alltså helt okej:) Jag stängde kök för första gången, allt är säkert inte helt perfekt men det är stängt:) När vi egentligen skulle gå hem stannade vi utanför och snackade i nästan en timme.

Jag fick kramp i magen så mycket jag skrattade. Och det absolut sjuka med de är att man kan inte återberätta det till någon annan och få till det lika roligt! Ingen skrattar lika mycket! :) Men det gör inte mig något, för jag har de och jag skrattar :)


Har nästan allt bestämt till lördag med:) Och jag tror jag kommer gilla det precis lika mycket som Emelies välkommen-hem-fest. Och den gillade jag riktigt mycket:) Bara det att denna gången blir det utgång i Malme:D


Imorgon ska jag till Mammsen! :D:D Wiie!:D haha.

Och nu ska jag sova:) Älskar att träffa mina vänner:) Ni gör mina dagar glada:D

29 mars 2009

Dagen idag har inte varit som alla andra:)

Vaknade av att Emelie ringde till mig och frågade om vi skulle in till Malmö med Jesper och Markus:) Först körde vi till det nya köpcentret Entré. Fy tusan vad stort det är!

Får nog köra dit igen för det enda vi hann var att äta och köpa tuggummi till Markus:P haha. Plus ett par affärer:) Sen var vi tvungna att köra till IKEA och köpa en garderob till Emelie. Annars hade jag kommit för sent till jobb tyvärr.

Inne på IKEA hade vi världens show med att inte köra på folk eftersom sidorna var typ två meter :P Tror det bara var vi som blev överkörda. När vi kom ut till bilen kom vi på att vi inte riktigt tänkt på hur allt skulle få plats. Så det var lite krångligt att vara fyra pers plus en sak på över två meter plus bred som två platser i bilen:P haha. Men det gick efter många om och men och riktigt mycket skratt! Jag och Emelie fick dela på en plats, så efter en stund började min halva balle (eftersom det bara var så mycket plats jag hade) domna bort. Så vi skulle försöka ändra oss lite. Om någon hade sett oss hade de nog trott vi var störda eller något. För vi rörde typ på överkropparna och efter ett tag kom vi på att vi absolut inte kunde ändra läge:P hahaha.

På jobb har det varit helt kaos! Allt har blivit fel och riktigt mycket folk har det varit också. Jag råkade vrida min arm på något konstigt sätt när jag satte ner en pommes så jag har riktigt ont i den nu. Så om här är fel så är det därför:) Vi hann inte med allt som skulle göras eftersom vi var fyra man efter åtta. Och det är riktigt lite. Annars brukar vi vara minst fem i alla fall. Men i alla fall så hann vi inte med något med förstängningen nästan. Så vi sprang runt som yra höns jag och C. Och oturligt nog så är det special på alla saker på söndagkvällar:P

ALLT hände och det var inte rätt:P haha. Nu på slutet skulle C ta ut vattnet ur diskmaskinen, hon drar ur proppen och ALLT vatten rinner ut på golvet. C står med Proppen i handen och bara kollar på vad som händer haha, sen kommer hon på "OOOJ, HJÄLP" och tar en skrapa och när hon håller på med det går skrapan isönder:P haha. Sjuk kväll, vi kom ifrån jobb 00.00:) haha.

Inne på IKEA kom vi på vad vi ska göra nästa helg, då är man riktigt knäpp om man planerar nästa helgs fest :) haha. Men vi trivs:D

Dagens citat:
J - Jag är så givmild, jag kan gå och skrika om jag vill!

Om man hade skrivit en bok om Jespers citat hade man bara kunnat läsa i den om man varit nere någon gång och skrattat så man nästan dör:) Det är så härligt att vi börjat umgås igen!

....

AARH.....
Helt fel tidpunkt att skriva här så jag slutar nu....

Godnatt!

HELT FEL! Emilia Svensson, du är DUM I HUVUDET!

Jag känner mig så fruktansvärt illa behandlad. Varför är det alltid jag som får skiten fast jag inte har gjort något. Eller ja i deras ögon är ju jag den felande länken. "Emilia Svensson, du är dum i huvudet!" OOOkej, tack så mycket. Jag försöker, anstränger mig och verkligen (tycker jag och jag gör det med) ställer upp, men tydligen så allt jag gör är bara fel.

Finns det något rätt på mig, är jag bara helt fel? Jag som trodde och tyckte att allt var bra. Jag trivdes till och med med att vara där. Men tydligen så är jag inte välkommen där mer. Jag tvingar er inte! Jag ska inte komma fler gånger! Var inte rädda för det. Men innan ni öppnar munnen och snackar om MIN blogg (ni måste inte ens läsa den!) så kan ni ju kanske läsa ordentligt! Denna texten handlar inte on när ni skilde er pappa! Den handlar om min, Emelie, Jesper, Markus, Cacce, Sibbe och Fiddes sommar tillsammans! Mina fina kompisar!


"Idag har jag och mamma varit och fikat, hyrt film, köpt hostmedicin till mig och handlat mat:) När vi kom hem igen så satte vi oss i kökssoffan och snackade lite om tiden som gått. Helt otroligt att det gått snart sju år. Och man kommer ihåg så sjukt mycket ändå.

Älskar att tänka tillbaka på den sommaren. När vi låg på asfalten och pratade och tittade på stjärnorna. Eller när vi tältade:) Jag ångrar inte en sekund allt som hände då. Och jag är nog inte ensam om att känna så:) ALLT hände den sommaren. Och det roliga är att vi, trots att en HEL DEL har hänt under åren, fortfarande har kontakt med varandra."

Ni skilde er sent på vintern, inte på sommaren! Har vi tältat någon gång eller legat på asfalten och kollat på stjärnor? Nope, skulle inte tro det! Att ni skilde er har jag aldrig tyckt varit kul! Jag har mått skit av det! Så kom inte och säg en sån sak!

Och om man är så rädd så man inte ens kan tycka att det är fel att säga att någon annan är dum i huvudet, då vet jag inte riktigt vad jag ska tro.  Men vill ni ha det så här så ska jag inte störa igen. Jag håller mig borta. Jag lovar!

Och en sak till, varför jag skriver allt detta här är för att jag får det aldrig sagt annars. Där finns alltid någon som ska överrösta och skrika på mig så jag får aldrig något sagt. Jag blir bara överkörd! Men jag är ju bara 20 och ni är 47 som sagt! Shit alltså! Handlar det verkligen bara om ålder?

Jag är på!

Äntligen har jag varit ute och gått med Emelie igen:D Det var ett tag sen sist tyvärr. Men det är som vi kom fram till, man vet att man alltid har de där. Det är så skönt med Emelie och Cacce, man måste inte höras varje dag, man måste inte ses varje helg. Men man vet att inget förändras. Vi finns ändå för varandra, alltid!

På jobb igår:
Emelie - Emilia vad tittar du på?
Emilia - Jag har fastnat!


När vi hade varit så duktiga och gått i över en timme så gick vi ner på jobb och köpte vars en kaka:) haha. Vår frys på jobb gick sönder igår så det var halva priset. Undertiden vi satt där kom en väldigt konstig kille in. Tror han var hög eller något. Han gick runt och yrade och skulle köpa en stol av mig och Emelie. Han ville ge mig 500.000. Jag säger inte nej;) haha. Sen snackade han med någon i ketchuppumpen "Jag har försökt sälja stolen nu". Sen skulle han sätta sig på en stol men ångrade sig i sista sekund och sa "Nä det här har jag inte tid med!". Vi skrattade så vi grät. haha.

Fick även sms av underbara Sofie med:) haha:
Ni är så gulliga:) jag gillar er, även om ni går mig på kuken;)

Hon är inte riktigt riktig! Men älskar hennes humor;)

Har även underbara planer med Emelie, ska bara få med Cacce i det med ;) Sen blir det åka av det :D haha.

Tror och hoppas att det nu blir lite bättre, finns kanske något/någon som är bra:P haha.

Nu ska jag försöka sova lite tror jag :)

xoxo

pssst

Usch, min Mammsis är sjuk... Inget kul alls. Skulle egentligen hem till de ikväll, men vill inte ha magsjukan så... Kanske någon annan sjukdom, men inte kräksjuka haha... Hoppas du blir bättre snart!

Har varit så jäkla drygt att jobba idag, i mellan åt var det helt okej. Var handledare till Angelica:D Gick riktigt bra! Och hon sa till och med till Monica att jag var riktigt duktig på att lära ut :D
Alltså hatar när folk kommer fram och beställer en liten läsk. VAD ÄR EN LITEN LÄSK!? Visst en liten läsk är ju en liten läsk. Men vad för läsk... Cola, fanta, light, sprite, fanta free eller zero... Nästa gång ska jag bara välja vad jag känner för, så får de se vad de får:P haha

Snart ska jag ut och gå med min favvis! Eller om en och en halv timme, men ändå:) Älskar det.

Nu ska jag kolla på DH.

Tjo!

Hanna Mins

Orkar jag? Hur ska jag göra... Jag vet inte riktigt vad som kommer hända eller vad jag vill ska hända. Känner bara att detta som är pallar jag inte med. Det är långt ifrån det jag vill. Får väl se.

Jobbat idag, riktigt drygt och långtråkigt. Inga gäster nästan och inget kul mitt på dagen. Men det var jag och C som jobbade ihopa:) Det ska vi göra hela veckan ut. Enda lediga dagen för oss är torsdag. Lite less på det.

Kan det aldrig få vara riktigt bra ett tag...

Kollade i min låda med saker som betyder något för mig. Vissa saker vet jag inte ens varför jag sparat, men eftersom det ligger där betydde det ju något innan :) Så det får vara kvar. Hittade dikten jag fick från Sebbe år 04. Blir alltid lika glad när jag läser den:) Äkta kärlek det! Sen hittade jag mina och Emelies "finska" ord:D haha. Ett litet smakprov:
Risti jä ja moiti = Det ger jag fan i

Sen hittade jag ett brav jag skrev när jag var liten. Måste bara skriva det här.Vilken fantasi man hade:) (ordagrant!)
Till Avalina och Pons Från Hanna Mins
Hej mamma och pappa!
Ni behöver inte vara oroliga för mig jag har det bra i Sverige ty jag är hushållerska åt Tove Mins därför kallar alla mig för Hanna Mins. Hoppas ni kommer hit till Stockholm och passa upp för bomber! Jag längtar rysligt efter er! Hejdå! Puss och kram.


Haha underbart!

Nu ska jag ner i tvätt-stugan-källaren.

Kom att tänka på att det hade varit kul om ni som läser skrev en liten kommentar så man vet vem som läser:)
Tvätten kallar :D

Dröm söta drömmar

Är riktigt trött nu. Så jag ska sova snart.:)

Har varit en underbar helg! Tycker det bara rullar in sånna nu för tiden :D Är mycket glad för det!

Mamma:
Ring mig ikväll när du har tid. Slutar 18.00:D Älskar dig mest i hela världen! <3

God natt! Sov så gott! Vet fler som gör det;)

Wonderful


Lady Gaga - Eh Eh (nothing else I can say)



Stampa med Leroy


Kan man annat än skratta!? haha. Och helt klart var det dessa movesen som gällde på Magget :D

Helt galet!

Har kommit hem nu från en galet rolig kväll igår:)

Först färgade jag håret hemma hos Sofie som även klippte det, riktigt fint. Sen mötte jag upp Cacce och Emelie på Harmony. Och allt det som jag ville äta var slut där. Skit tråkigt! Men men, Thaipastan gick ner, lite i alla fall:)

Sen gjorde vi oss i ordning tills alla kom:) Det var: jag, Emelie, Cacce, Caroline, Camilla, Nisse, Fidde, Markus, Jesper, Iban, Ola (storebror:P) och Martin. Det var längesen det var en sån förfest som igår.

Vi kollade på Leroy som dansade, snackade skit, sjöng och dansade och hade sjukt kul! Jag till och med vann på singstar mot fyra stycken på samma låt:P haha. Vid ett tiden var vi på väg till Magget. Vi skulle bara fixa oss lite till innan vi stack, gå på toan platta håret och så där ni vet ;P Jag satt på dass, Iban och Ola stod i hörnet på toa (haha) och Emelie plattade håret. Mycket effektivt! Tills jag insåg att DÄR VAR INGET TOAPAPPER! Emelie öppnade dörren och utanför står ALLA och tittar in på mig som sitter på dass:P haha. Och Iban satte sig på badkaret så att det sidorna "lossnade" och ramlade i golvet så att Ola blev rädd. Till slut kom Emelie med papper till mig:)

Sen märkte vi att vi hade ju shottar kvar så då var vi tvungna att ta de innan vi gick. Så vid kanske kvart över ett var vi på väg:P Efter att Markus ringt och tjatat lite på oss;). Och Magget var underbart med Emelie igen! Och ett plus var ju att Caroline och Camilla var där med:D Saknade dock Cacce! Men hon var ju tvungen att gå hem och sova för att vi ska kunna kolla på henne nu om en timme när hon spelar match :D

Sen var det efterfest som gällde hemma hos Jesper! Det är underbart kul! Och i vanlig ordning (förutom att Emelie Iban och Ola var där) så blev jag så trött vid fem så jag och Emelie stannade och sov över :) Jesper fick sin stora säng som vanligt! Jag och Markus sov på ena sidan och Emelie och Ola sov på den andra. Inte lika kallt denna gången, men TRÅNGT! Låg som en sardin som säger "kom och hjälp mig att dö" typ:) Var ju lite rädd för Markus där ett tag, trodde han skulle mörda oss eller något;) haha. Så bäst att ligga tyst och stilla! Men det var nog för att han var nervös för idag ;) Han gör klart sin tatuering:D Jag vill med ha!!

I morse när vi hade vaknat och Markus kört iväg gick vi in i Jespers stora säng (tycker han får fixa en större till nästa gång;) och låg där och mös i en timme eller så:) Och nu sitter jag här:)

Slutsaten: EN UNDERBART LYCKAD KVÄLL/NATT!

Stenhårt

Ännu en dag har gått.

Är super trött efter min dag på jobb. Mina arbetsskor var lånade av en annan tjej så jag har glidit omkring som en isprinsessa i kassalinjen:) Helt slut i benen.

Och dessutom längtar jag stenhårt till morgondagen:D Ska bli så himla kul allt ihopa:) Plus att jag ska vara, inte modell men ändå, till Sofie när hon ska göra sitt gesäll prov. Så imorgon är det färgning och klippning som gäller innan vi ska till Emelie:D Åhr det ska bli så kul imorgon:D

Så nu ska jag sova lite så det går snabbare;) haha

Xoxo

Ironic

Varför känner jag en sån längtan... Längtan efter något som man inte ska längta efter just nu. Eller jo det är väl helt okej.

Har inte gjort så mycket idag mer än att jobba. Stämplade ut halv tolv, men var hemma 00.15 :P Stod och pratade med Camilla. Det är så härligt att känna att man inte är den enda som känner som jag gör.

Gick och funderade på jobb om att göra en lista på allt man stör sig på på jobb. Som när en gäst säger: "Ett happy meal, en QP meny att ta med". JAHA, tror du det är klart nu då? När, under alla år har det gått att göra så och få precis det man vill ha? Eller som när man städar och torkar och har sig och tänker: Nu är det fint. Så nästa dag så är det lika skitt igen. "HALLÅ, ÄR DET BARA JAG SOM STÄDAR HÄR ELLER??"  Det är inte okej!

Men sen tänkte jag "Varför göra en lista med negativa saker" och sen tänkte jag "Vad finns det för positivt då..." Jo mina arbetskamrater (som förvisso inte städar (men det gäller inte alla)) de är guld värda (vissa:P), man får pengar i slutet av månaden (inte så mycket men ändå). Men när man tänker på det så är det inte så kul där.. Men jag ska inte klaga ha ha ha ha. :D

Nä nu ska jag sova lite så jag pallar med morgondagen:)
ÄLSKA Two and a half men:D

Klantig tjej 88:a

Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu helt plötsligt... Det jag skrev om i förra inlägget, har jag redan försökt ha en rak kommunikation om. Men det är svårt att ha det när det inte alls funkar med kommunikation här. Men just nu i denna peroiden har det känts bättre. Och det är ju positivt. Men det är klart att jag ska prata med er om det. Absolut!

Idag trodde jag att jag fått en spricka i tummen, var helt svullen blå och röd och kunde inte röra den alls.... Men det har jag inte kan jag berätta:) Och det är ju skönt. Sen klämde Camilla sitt långfinger under en TUNG sak:P så det blev helt svullet och blå/lila, usch stackars oss...

IMORGON KOMMER EMELIE HEM! :D LÄNGTAR så sjukt mycket, men jag lär inte träffa henne ändå för det... Jobbar ju kväll imorgon och fredag med. Men men får väl se:)

Fast det är supertråkigt att gå till jobb klockan 16.45 så blir man glad när man kommer dit. Vissa människor är underbara, det bara är så.

Nu ska jag sova lite, känner paniken i kroppen snart... MÅSTE SOVA...

Lots of love <3

Längtan

Jaha då har sis gått och förlovat sig :P. Eller det var ju ett litet tag sen, men jag har inte tänkt på att skriva det här. Och själv är man absolut inte det :) haha. Men det är självvalt:P Det kommer när det kommer:) haha

Har varit hos läkaren igen idag för att återigen få reda på att jag ska opereras i knät. Börjar bli lite tjatigt nu. Bättre om de tar bort de jävlarna så jag slipper detta.

Jag önskar av hela mitt hjärta att vi snart ska hitta något annat så jag slipper det som jag bor i nu. Jag känner inte någon samhörighet till det som finns där. Jag är inte ens en i mängden, utan någon utanför. Ska det kännas så i sin egen familj. Det tycker jag inte riktigt. Då är det något som är fel.

Om det inte hade varit för Emelie och Cacce hade jag för länge sen flyttat till Ystad. Men det är väl inte meningen att jag ska bo här i Ystad. Får väl se vart det leder.


Nu ska vi snart köra hem till Hullan igen. Har ju sovit hos Mamms eftersom jag var på sjukan idag :)

ABH

Jag kommer inte in på min jobbesida så nu vet jag inte när jag börjar imorgon...:S ! Panik:P

Har ni kommit hem från Malme. De förtjänar att vinna:) De är riktigt duktiga! ABH <3 haha. Och en av de är riktigt snygg:P haha. Så alla från Trellehulla som var där (vi var nog flest) röstade på de. Och sen kom vi på att jag skulle starta ett band "Emilia with tha gang" haha. Mmm kan ju gå... Eller inte.

Riktigt kul att ha börjat träffa de i det gänget lite mer. Ses lite överallt. :)

Jag tror att jag har lite bloggtorka. Inget kul att sitta vid datorn längre. Har nog gjort det för mycket så jag har tröttnat lite. Har inte ens läst Beckas blogg sen i fredags... Lite panik där alltså:P haha Ooookej.

Var hos min UNDERBARA mamms innan idag och fikade lite. Hon hade funderat lite på mig:P haha. Om varför det är så här och vad som händer och allt sånt. Och jag håller med henne fullständigt. Har till och med funderat och kommit fram till alldeles själv att det jag "ville" var egentligen inte alls det jag vill. Jag vill vara fri och kunna göra precis det jag känner för i den sekunden jag är i.

Inte binda sig till något utan bara få vara jag. Det har jag velat länge och vill nu med. Såg väl inte riktigt klart där ett tag:P haha. Även om jag fortfarande tror på det så är det inte det jag vill just nu.

Får väl se vad jag tar mig till under detta året:) Ska bli spännande. Nu ska jag läsa Beckas blogg, lär ju ta en hel evighet:P haha.

Emelie kommer snart hem!!! :D:D:D:D Love you girl! <3

Tankeställare....

Sitter hemma hos Caroline:) Har inte haft så mycket tid till att sitta vid min dator denna helgen, så lite dålig uppdatering:P Men så är det ibland.

Vi ska snart in till Malmö och kolla på Martin:) haha. Kul att göra saker utöver det man gör egentligen.

Har haft ett väldigt givande samtal med både Mamma och Sebbe idag. Ser saker ur en annan synvinkel tror jag. Tror det blir lite ändring kring allt. Men fårväl se när man har tid. Den räcker inte riktigt till känner jag just nu. Men men det som ska komma kommer förr eller senare:)

Nu ska vi iväg. Men kommer nog en uppföljare ikväll eller imorgon:) Grrreat!:P

Xoxo <3

Vuxen :D haha

Ska ut ikväll med Caroline:D Vi har nästan precis varit på Maxi och handlat och hon handlade vin till oss innan:) Så när jag tog kassarna och gick från bilen så kände jag "Shit, så gammal jag känner mig:P haha." Har inte känt så innan. Att man faktiskt kan handla vin själv att man lagar maten själv att man verkligen bor ensam... Men nu ska jag köra och hämta Caroline så ska vi börja med vår mat :D


Co´z we belong together now

Är nu två filmupplevelser rikare. :) Tack för en  trevlig kväll:)

Idag blev det lite jobb faktiskt. Skönt att komma igång igen. Man blir helt rastlös av att vara hemma och vara sjuk. Sen blev det stan en runda och hem och städade satan:P. Hatar att komma hem till en skitt lägenhet. Så nu är här fint ett tag i alla fall. Städar typ alltid tycker jag. Alltid på jobb när man iknte har något att göra, man går och plockar och torkar överallt. Sen när man kommer hem ska man göra precis likadant... Långtråkigt, så därför pallar jag inte med en hel lägenhet också. Som jag dessutom inte ens trivs i.

Sen kom mamms och Amanda hit och Amanda öppnade paket:) Hon fyller 16 år IDAG:D Min stora lillasyster! Sen körde vi in till Malmö och käkade på Mello Yellow. Där är alltid supergod mat:) Efter det var vi så mätta så vi bestämde oss för att köra till Trellehulla och äta glass på mitt underbara jobb. Sen var det filmtajm som gällde:)

Den stora frågan just nu är VARFÖR. VARFÖR varför varför??? Och fast jag frågar så får jag inget svar... Önskar ingen, inte ens min värsta fiende (även om jag inte har någon fiende alls), att ha det så här eller må så här. Shit alltså.

Men nu ska jag försöka sova lite. Xoxo;)

Torka

Nu pratar jag med Cacce! Precis nu i denna stund:D Rätt svårt att lyssna skriva tänka på vad man ska skriva och svara på vad hon snackar om. Snacka om att kunna göra många saker samtidigt:P haha Feburari:D hahahaha

Idag har vi varit modell för en dag:) Eller några timmar, riktigt kul alltså! Klart lätt att man hade gjort det igen! Tack för en underbar dag!

Har haft en underbar kväll också, fast jag inte gjort så mycket mer än att städa köket, handlat med Sebbe och suttit vid datorn:) Datorn har varit bäst! Har varit riktigt kul att snacka lite med er. Plus att jag blivit dissad:P haha;)

Tror denna helgen blir speciell denna med:) haha. Förutom att jag ska jobba varje dag med:P


Måndag bli nog rolig den dagen med:) haha.

"Jag snubblade över mig egen fot."

ARI

FAAAAAAN!!!!! Emelie, om du läser detta innan vi pratar så, FAN alltså! Just nu är jag inte så glad på mitt jobb. Kollade precis vårt schema och det positiva är ju att jag ska gå med Camilla, det är ju kul :D Men även att Emelie har fått byta helg, så nu jobbar vi varannan helg och kan aldrig gå ut tillsammans...

Jag är både arg ledsen förbannad och glad. Shit alltså. Kan man inte ta hänsyn till något eller måste man bara vara elak för att man har makten att vara elak? Jaha nu är det ju inte lika kul längre... Får väl se hur vi löser detta. Det finns väl lösningar till allt, eller det finns det, men det får vi väl reda på sen.

PISS! ARRRH....


Men men, lösningen kommer.

Friends :)

"You learn to appreciate the other things when you not have had sex in 6 month. Like birds or the skys colour.."
"The sky is blue and i had sex yesterday"


Sitter här hemma och kollar på Vänner. Det är synd att det inte görs nya avsnitt. Älskar den humorn som är i den serien. Min favorit av de är Chandler, han är precis en som som jag uppskattar:P haha.

Idag har jag och mamma varit och fikat, hyrt film, köpt hostmedicin till mig och handlat mat:) När vi kom hem igen så satte vi oss i kökssoffan och snackade lite om tiden som gått. Helt otroligt att det gått snart sju år. Och man kommer ihåg så sjukt mycket ändå.

Älskar att tänka tillbaka på den sommaren. När vi låg på asfalten och pratade och tittade på stjärnorna. Eller när vi tältade:) Jag ångrar inte en sekund allt som hände då. Och jag är nog inte ensam om att känna så:) ALLT hände den sommaren. Och det roliga är att vi, trots att en HEL DEL har hänt under åren, fortfarande har kontakt med varandra.

Nä nu ska jag fortsätta kolla på Vänner. :)

Host host

Jag hatar hosta för då kan man inte sova normalt.

Vaknade idag och gick ut i köket för att ta något att äta till frukost. Då hade mamma skrivit ett fint litet meddelande på kylen:) Plus att hon hade köpt chokladpudding till mig:D hehe. Gott var det i alla fall:)

Idag mår jag bättre, förutom hostan, så vi ska göra något idag är det tänkt:) Men vi vet inte vad än. Så det får vi komma på sen.

Har även ett litet problem :P Jobbar till halvåtta på fredag men vi ska fira Amandis i Malmö. Så får antingen hjälp av mina underbara arbetskamrater(A) eller så får vi äta sent:P Jaja det löser sig:)


Two and a half men

Man kan klä en get i smoking
men det är fortfarande en get

Älska det:)


To old for what?

För gammal? Hur kan man vara för gammal för något? Kanske för barngungor på lekplatsen eller att äta barnmat eler sådär. Men för gammal tycker jag det finns inte för mig. Har nog inte använt det uttrycket någon gång. I och för sig är ju inte jag så gammal men ändå. Det blir ju vad man gör det till.

Vill inte gå in i den tankegången ens. Vem vill vara för gammal för något? Inte jag, jag vill leva livet och ha roligt. Och med det menar jag inte festa varje helg och supa mig full och göra precis vad fan jag vill. Men om jag nu kan göra det varför ska jag undvika det? Finns inget rimligt svar för det:P haha.

Men om det ser annorlunda ut om några år lever jag livet ändå, för jag väljer att göra det. Och att tänka att man är för gammal för något, blir man det också automatiskt.


 
Och vet ni vad? Jag har börjat fundera på en till tatuering:P haha.
Det är som jag och Markus sa i helgen, det blir som en drog. Gör man en vill man bara fortsätta. Men inte mig emot:)

I så fall skulle det vara en "blomranka" på vänstra höften:) haha. Får väl se hur det blir med det:) Men är rätt sugen på det :)

Nu skulle jag gärna velat prata lite med Emelie. Saknar henne så det inte är riktigt klokt. Saknar våra promenader sena kvällar. Men snart är de här igen (kvällarna alltså) :) Vi tre är underbara :D haha Och ingen kan göra något åt det;P

En helt vanlig tisdagsdag när man är sjuk

Har varit hemma idag också. Ska även vara hemma imorgon. Tråkigt eftersom man inte gör ett piss. Hatar att bara inte göra något. Men jag orkar inte vara uppe hela tiden.

Har kollat på film med mamma idag :) Gjorde lite negerbullssmet till mig:) haha. Först kollade vi på "Penelope". Handlar om en tjej som föds med en grisnäsa. De tror att det är en familjeförbannelse som hävs när hon gifter sig med en blåblodig man (kunglighet;) haha. Den var faktiskt på något sätt bra, men inte så  där WOWbra:)

Sen gick mamms och städade lite och gjorde lite nytta medans jag satte igång en till film:P "Turn it up" en typisk Emiliafilm. Handlar om dans och undomar, det är nog det bästa man kan se på. Man blir så inspirerad av att börja dansa och man blir så glad av det. Men tar man tag i det och verkligen börjar dansa på sin fritid (förutom hemma och på Magget) NÄ för det gör man inte. Fan alltså, man ska kanske ta tag i det någon gång och känna "Fan vad jag är bra!". Får nog göra det snart.

Nu ska jag käka lite kyckling och ris, älskar maten här hemma:D sen funderar jag på om jag ska gå iväg och få lite frisk luft och hyra en till film. Får väl se:)

C U later aligator :P

Gone with the wind

Just nu i denna sekund har du hjälpt mig att se klart. Hur fan tänker du människa? Är det jag som har varit "blind". Vad är det jag har gillat hos dig, känns som att allt det är borta. Sorgligt men sant, mest för dig. I´m moving on and I don´t want to go back.

Jag ska inte bli någon jäkla polis! Jag ska bli FLORIST. Jag gör det jag vill göra och jag mår bra av det! För ett tag sen hade jag nog gjort vad som helst för att "bli polis". Men inte nu längre. Nu (har vetat hela tiden egentligen men man vill väl inte se) har jag insett att det jag kände var helt rätt, men det jag gillar finns inte kvar längre. Han har försvunnit. Han lever fortfarande, men inte den killen som jag gillade.


Tack!

Jag slipper betala 2000 spänn för krocken. En sten flög iväg från mitt bröst. Helt jäkla skönt att slippa. Har inte ens de pengarna så jag hade klarat av det. Fy satan:P haha

Sitter i soffan hemma i Ystad, Sex in the city har precis börjat och jag kokar ägg. Blev så himla sugen på det haha. Mamma och Perola sover och jag hostar som en död kråka eller vad man kan kalla det:P haha

(fem minuter senare)
Nu har jag ätit mitt perfekta ägg, inte för hårt inte för löst.
Oooch jag hostar fortfarande.

Blev bjuden på party på lördag, men jag vet inte riktigt om jag ska följa med. För det första så börjar jag ju nio på söndag (men när har det stoppat mig) och för det andra så... ja så är det ju så. Men skulle jag dö? Nä säkerligen inte. Skulle jag må bättre av det? Nä säkerligen inte. Hade jag haft kul? Ja kanske det. Hade jag kul sist? Nja sådär, fanns ju vissa inslag i kvällen som kunde varit bättre. Jaja vi får väl se, det är ju bara måndag idag.

Hur kan det komma sig att man kan ge råd och se saker från en klar syn när det gäller ens vänner? Men när det kommer till en själv sitter man i samma sits som sin kompis gjorde när man själv gav råd och fattar ingenting. Mamma skrattade åt mig innan när jag pratade med Cacce. "Jag känner igen det Emilia, varför gör inte du lika dant?" Sant! Tror vi ska hitta en hobby jag och Cacce så vi slipper tänka så mycket, så kan Emelie haka på när hon kommer hem:) haha

Sitter alltid för länge och skriver inlägg, nu är det typ minst en halvtimme sen jag åt ägg:) haha.
Nä nu ska jag lägga ifrån mig datorn och försöka sova tidigt för en gångs skull.

Du behöver nog inte ångra dig, det kommer fler tillfällen ;)

Och denna gången då...

Då har man blivit sjuk igen då. Hostar typ heela tiden och är allmänt mosig i huvudet. Plus feber. Usch inget kul alls... Men men som jag sa innan, jag överlever:)

Har inte gjort så mycket mer än att vara hos tandläkaren och kört till Mamms och Perola. Skönare att vara här och vara sjuk än ensam hemma och vara sjuk.

Vill att tiden ska gå snabbt nu i sådär tio dagar. Hade varit det bästa:) Så nu ska jag sätta på en film för att fördriva tiden lite och inte sitta här hela dagarna långa:)

Hör av mig lite senare. Nu ska jag välja vilken film jag ska se:)

Lite mer

Förstår nu... Jag skulle vilja spela bandy men jag vet att jag suger på det, så därför skiter jag i det. Även om jag inte allra helst skulle vilja spela det. Och om jag verkligen hade velat hade jag provat i alla fall. Men som sagt ett dåligt exempel.

Så till hälften förstår jag. Men den andra halvan kommer jag nog aldrig förstå.
Jag vill jättegärna bli florist, men jag väljer att utbilda mig till polis istället. Varför? Nja jag vet inte riktigt. Men jag gör det ändå. Kanske blir jag nöjd med att vara polis, kanske inte. You never know.

Nu ska Emilia sova. Godnatt!

Kelly Clarkson - My life would suck without you



Måndag 01.19

Nu har jag också sett Bolt:D haha. En rätt bra film, men inte überbra. Kom att tänka på när man kollar på en film och det blir lite spännande så "lever" man sig in i det som hönder och allt runt omkring stannar upp. Man "sveps" med i det som händer. Men om man inte hade gjort det hade det kanske inte varit en lika bra film.

Har varit en sjukt bra helg efter omständigheterna. Känns riktigt kul att ha träffat en liten del av killarna igen:) Och det får gärna upprepas igen:) Tror inte bara det är jag som vill det.

Har i alla fall bestämt att vi ska ha "välkommen hem Emelie" fest:) Lääängtar!!! :D
Blir kanske tidigare, hoppas hoppas:)

Nu ska jag ägna lite tid till Emelie, precis som jag gjort med Cacce precis nästan:) Sov så gott:)

Vi kan kramas ändå
. ;)

Lyckat

Nu har man kommit hem igen efter en oplanderad kväll, men väldigt lyckad sådan:)
Skulle egentligen till Tomelilla och partajat med Ida och Tobias. Men kände mig lite krasslig och för trött för att sätta mig i bilen och köra dit. Kanske lite lat också till och med:) haha.

Pratade med Jesper på msn lite och han och Markus ville hitta på något. Så tillslut efter många om och men (egentligen inte) så slutade med att jag, Jepser, Markus, Martin, Caroline, Kevin och Sara satt hemma hos Jesper och hade supertrevligt:)

Var egentligen så att jag skulle vara ensam med grabbsen men Caroline blev så sugen när jag frågade henne om hon hade lust att hänga med så hon skickade hem sina kompisar och kom:P haha. Älskar sånna kvällar som bara blir utan att man bestämt något:)

Vid ett tiden så gick vi ner till det berömda Magasinet. Är inte samma sak utan Emelie och Cacce men det är fan i mig kul där:P haha. Och idag fick jag reda på en sak som gjorde det ännu roligare att vara där igår:) haha. I made it! Är inte så illa som det låter:)

När klockan var tre och vi hade tagit våra jackor så sa alla typ, fan vi vill inte hem. EFTERFEST!:) Ooookej! Klart det blir efterfest hemma hos Jesper. Så vi traskade upp där igen och satte oss i hans soffa och skrattade och hade allmänt trevligt! Vid halv fem tiden var det tänkt att vi skulle gå hem men jag var så jäävla trött så jag visste inte riktigt vad jag gjorde:P haha. Så jag somnade på soffan. Egentligen skulle ju Markus sova här hemma med Simon så han hade ju kunnat bära mig hem. Men så blev inte fallet:) haha.

Och nu har jag nästan precis eller för typ en timme sen kommit hem. Sjukt kul att träffa Jesper och Markus igen. Och jag är nästan säker på att det kommer fler tillfällen:) Helt underbart kul:D

Ikväll ska vi nog kolla film, en liten reunion:P haha. Var ju såå länge sen sist. Fast först ska jag iväg och heja på Millis när hon spelar bandy:) "Heja heja".

Nä nu ska jag städa upp all jord och den söndriga krukan som någon av de underbara katterna har vält ner. Min finaste! Arh!

Xoxo

Fel egentligen

Blev inte riktigt den låten som jag ville ha. Men hittade inte den så det får gå med denna med:)



Love you to the end and even after that! <3 :D

E.E Cummings

Ska snart iväg och kolla på lite fotboll hade jag tänkt.

Igår var en riktig filmkväll. Hyrde lite filmer när vi kom hem till Trelleborg. Bland annat Patrik 1,5 en riktigt bra film som inte är som alla andra. Den borde ni se! Och när man ändå var igång så köpte jag en film till mig själv (har aldrig hänt förr) men den filmen är underbar! In her shoes, har nog sett den ungefär lika många gånger som Sliding doors. Haha måste bara berätta en sak som jag kom att tänka på nu som hände när jag var i USA.

Jag och Sofie (min svenska kompis där borta) var på biblioteket och skulle hyra filmer till vår filmkväll. Och jag letade efter min favvis, Sliding doors, men jag hittade inte den i hyllorna. Så jag gick fram till killen som satt i "kassan" och frågade:
E - Do you have Sliding doors?
Killen kollar lite märkligt på mig och sen på dörrarna och sen på mig igen och säger:
K - Ehh.. No, we have swingdoors
Jag fattar vad jag har frågat och börjar skratta
E - Haha no I mean the movie.
K - Ahh, now I understand! Haha.

Som vi skrattade när vi kom ut! Tur att man är lite trög ibland, vad skulle man annars skratta åt... Hahaha. Men tyvärr hade de inte filmen hemma. Synd! Men sen fick jag filmen istället av Sebbe när jag fyllde år:D

En fin dikt av E.E Cummings som finns med i filmen In her shoes. Börjar nästan alltid gråta vid det tillfälle som den läses upp. Helt underbar!

i carry your heart with me(i carry it in
my heart)i am never without it(anywhere
i go you go,my dear; and whatever is done
by only me is your doing,my darling)
i fear
no fate(for you are my fate,my sweet)i want
no world(for beautiful you are my world,my true)
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life;which grows
higher than the soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

i carry your heart(i carry it in my heart)

Och nu då?

Har sett "Hemma värst borta bäst" idag på bio. Var inte alls som jag trodde, den var ju faktiskt BRA!

Fan jag känner mig så jävla blåst! Det var nog allt för ikväll. Tack för mig.

Palla (älska det ordet:)

Nu skulle jag egentligen städat och varit hur duktig som helst. Men tappade all lust och ork till det när jag satte mig här... Fan jag hade ju bestämt mig! Allt var bra, tills nu. Piss!

Just nu hade det suttit fint med en enkel biljett till någon stans ute i världen. Kanske Köpenhamn så hade man inte varit så långt ifrån mamma:) Nä men typ där man kan slappna av och glömma bort det som finns. Inte låta allt försvinna, bara en del av det...

Tänk dig att slitas mellan två olika saker varje dag. Ta som tillexempel: Du vill verkligen verkligen spela handboll, men får inte. Det är bara fotboll som gäller. Och det kan inte du ändra på utan bara andra i din omgivning. Skitkass exempel men ändå rätt bra om man förstår den rätt:) Du vill spela handboll men pappa säger att du inte får utan du ska spela fotboll istället.
Fan vad bra liknelse, haha.

Nä fan Emilia, ta tag i ditt liv nu och börja städa:)
 

Alltid lika svårt att komma på en rubrik

Red balls = rödbetor (enligt Cacce)

Haha har precis slutat prata med Caccis och klockan är nu 01.06:) Ibland har man mycket att snacka om. Och nu har jag Emelie på "tråden" med (msn). Känns riktigt bra att ha vänner som verkligen bryr sig och finns där för en precis som man finns och bryr sig om de/för de. Underbart! Man borde lägga ner mer energi på det istället för på annat grajs.

Ja, som sagt gjorde jag något vettigt i går natt:) Tog hand om sjuklingen:) Så imorse när vi skulle äta frukost så ringer min kära mamma och säger
M - Var är du?
E - Jag är hos Sebbe.
M - Ja, det vet jag väl, är hos er nu nästan. Har en rolig sak till dig så kom ut nu.
Haha underbart! Ja, så jag gick snällt ut och satte mig i bilen:)

M - Min vattenflaska läckte lite (hela bilen var blöt).

Så räckte hon fram en väldigt fin liten bok:) "Raggnings repliker som funkar - och som absolut inte gör det"
HELT underbar bok:) haha. Ska få lite smakprov på innehållet sen tänkte jag:)

Älska att stänga med Camilla:) Det är det bästa som finns. Är lite "rädd" för att det inte ska vara sä när jag har hand om det. Men what the heck det är deras problem. Det är störtkul att stänga med mig:P haha.

I helgen ska jag på bio:) Kolla fussball "Heja heja gislöv", fest i Tomelilla (staden som aldrig sover enligt vissa;) kolla på innebandy "Heja heja Camilla" och där emellan ska jag hinna vara med mig själv, läsa lite och må bra:) Men må bra gör jag nog hela tiden. Förhoppningsvis:P




Hur skön låt som helst! Med denna låten och denna underbara raggningsreplik:
"För din kropp skulle jag hoppa ner från Eiffeltornet. Lust att hänga med till Paris"

Säger jag godnatt! Hoppas ni sover gott:)

Xoxo <3

Smile

Har en underbar känsla som har varat typ hela tiden sen jag började jobba:) Innan tyckte jag bara att det skulle bli drygt och tråkigt, men kul att Camilla jobbade:) Så när jag tog min första gäst så var det lixom en helt konstig känsla! haha. Var helt glad. Ja så jäkla kontigt är det väl inte att jag är glad, men så där über glad:P haha.

Härligt! Efter jobb bestämde sig Camilla att gå en bit med mig och vi började snacka lite som vi alltid gör:P haha vi är numera kända för det:) Det var så mysigt så vi gick lite till:P haha. Kom fram till en superbra sak i alla fall:) Plus att där är inget matställe öppet en onsdagkväll:P Vi var hungriga, när vi hade gått från MC DONALDS:P

Nu sitter jag här och käkar glass och snackar med Sebbisch. Ska stänga med Camilla imorgon också:) Längtar lite tills jag bröjar:P haha.

Nä nu ska jag göra något vettigt (klockan 00.40 en onsdagkväll :P) Men jag tror det går:) haha


Riktigt

förvirrande.... Vet inte riktigt vad jag ska göra just nu, eller vad jag vill göra. Men detta stämmer i alla fall inte.

Har sovit i Ystad i natt och när jag vaknade så luktade det bara oljefärg. Riktigt räligt! Håller på att måla om i ett rum här. Kommer bli fint så man får väl stå ut:P haha.

Ikväll blir det jobb med Camilla:) Får väl se hur allt slutar ikväll. Om det blir som vanligt upp och ner och massa trams och kul, eller om det blir lugnt.

Du skriker när du ser din egen skugga



Right here


Stackare:P haha

Jag känner mig lite hemsk! Vi har en kille på jobb som har börjat precis, han har jobbat på McD i Malmö innan så han vet allting och så. Men han heter Mohanned och har bott i Sverige i fem månader. Tragiskt och lite så ja, vi behöver inte gå in på detaljer kring honom:) Men så jobbade Mentor ikväll också och han snackade med Mohanned precis som om han fattade allt vad han sa:) haha. Rätt skönt att han gjorde det iaf men ändå. Och sen frågar han en jätte allvarlig fråga på ren svenska precis som om han fattade det utan problem... Och jag skrattar... Usch, var ju inte så att jag skrattade för svaret eller frågan i sig. Utan för att Mentor snackade med honom som med mig typ:)

Sen kom jag på att Mohanned trodde kanske att jag skrattade för att det var krig... Usch, jobbigt värre... Hoppas han fattade att det inte var därför jag skrattade...

Ska till Y-stad (Uttala det som på engelska, för jag skrev det som det ;) haha) imorgon. Kände att jag inte vill vara här hemma hela dagen. Så då kan jag lika gärna köra till Mamms:)

När jag går hem från jobb på kvällen när jag har stängt så är där ett fönster som ALLTID är öppet. Fattar inte det riktigt:P haha. Antingen är de väldigt varma (haha) eller så är de bara dumma:P Det blir ju pisskallt ju!


Har kommit på att jag har två nya favvo ord:P Sjukt och Piss:P haha. Love it!

Måste bara berätta. I lördes hos Sebbe på förfesten så körde vi Djungelgrajset (kommer inte ihåg det riktigta namnet, någon som kan påminna mig:P? ) så skulle vi då komma på vars ett djur att vara, extra svårt eftersom vi var många:) Men kul var det, jaja i alla fall så när det kom till Tette så skulle hon vara en papegoja, så ska man ha ett läte och en gest, ja lätet grejade hon:) Så frågade Josse vad hon skulle ha för rörelse typ så här (kan ju vara lätt att missförstå men men):
J - Hur ser den ut då?
T - (Väldigt snabbt svar, utan att tänka) Den är grön.


Trodde vi skulle svimma av skratt haha. Skrattar bara av att tänka på det haha. Hade kanske inte varit lika kul om typ Sebbe eller TT skulle sagt det. Men nu var det Tette. Och hon fattade inte vad det var som var så kul från första början:P haha. Älska det! Hade träningsvärk i magen så mycket jag skrattade i lördes:P

Åhr nu saknar jag Emelie så sjukt mycket! Trodde verkligen inte jag skulle göra det. Men det är en trygghet att ha henne här hemma. Har ju Cacce här, men vi är inte komplett:P haha. Sjukt att man kan tycka det. Men det är något speciellt med oss tre. Vi står emot det mesta. Har gått igenom det mesta ensamma och tillsammans. Tror det är det som styrker oss i vår relation. Älskar er! Ni är speciella, mina girrls:P haha.


Nä hörrni:P Nu är det lagom att försöka sova lite. Får ändå inte ut något mer av intresse ur Sebbe:P Sov så gott:)

Nu lämnar jag spiltan ;) haha. Eller försöker i alla fall:) Fiin liknelse

Wonder

Äntligen en "lugn" dag:) helgen har gått i ett, har inte hunnit sitta ner och ta det lugnt en enda gång. Inte ens mina raster på jobb har varit lugna. Och jag kan säga att det känns i hela kroppen... Men men, har varit en rätt så rolig helg ändå:)

I lördags öppnade jag med Sofie:) Efter öppning så kom det folk HELA tiden. Hade rusch i FYRA timmar. Snacka om helt slut efter tre. haha. Men fick gå 45 minuter tidigare för då hade vi fått in så pass mycket folk att jag inte behövdes längre:) Och då helt plösligt kunde jag vara i tid till Södan:)

Sebbe kom och hämtade mig kvart i fem, så det var bara till att gå hem och packa sin väska och sen gå ner igen typ:) Märktes att det var sjukt länge sen jag spelade fotboll:) haha. Hade en helt annan "relation" med bollen innan om man kan säga så, haha:P Men men jag gjorde mål:D På Sebbe med:P haha.

Sen lite senare på kvällen var det förfest hemma hos Sebbe:) Inte alla från "Södangänget" men nästan alla kom dit där:) Riktigt trevligt faktiskt! Hade lika gärna kunnat stanna där som att gå till Magget. Ibland blir jag lite arg på folk som inte kan respektera andra. Va fan tänker man med då? Den man sitter på eller?

Igår var det ännu lite mer jobb, som vanligt. Lite jobbigare att gå till jobb igår morse:) haha. Men jag klarade det galant:) Sen gick jag hem till Sofie som slingade mitt hår. Syns inte så mycket men det blev inte helt fel:) Efter det gick jag hem till Sebbe för att hämta mina saker och snacka lite skit:) haha. Skönt att ha någon som förstår.

Fick precis sms från min underbara arbetskamrat Camilla:) Så nu ska vi på dejt en timme innan vi börjar jobba:) Stänger ju tillsammans tre kvällar denna veckan:) Mina enda kvällar:P Sen är jag ledig alla de andra dagarna. Såå härligt ska ni veta:) Så nu ska jag laga lite mat som jag ska ha med mig till min rast, är sjukt trött på McD-mat:P haha.

Varför ser man inte möjligheterna i det man har, istället för att tro att man kommer få något negativt? Det fattar inte jag.

Tack för mig:P Mycket text, men mycket har hänt:) haha. Hörs kanske ikväll:) Puss haaj

RSS 2.0