:)

Visste ni att man inte kan ringa till svenska Telenor från Norge? Inte jag heller fram tills nu. Helt sjukt ju!

I lördags hade jag och Micke 2 månader tillsammans. Vi var på IKEA och handlade lite behövliga saker :) och sen var det iväg till bowlinghallen för att träffa Camilla och Robert. Först satt vi och drack öl och pratade lite skit när vi väntade på vår bana. Sen var det på med barnskorna för min del och spelet var igång. Säger bara girlpower! Camilla vann och jag kom två. Nöjda tjejer som gick hem :) Var en underbart mysig dag som säkert kommer göras igen.

Jag och Micke har även börjat träna på gymmet. Var lite segt i början men nu är vi igång och det funkar faktiskt riktigt bra! Ska dit när Micke kommer hem från jobb. Älskar att träna på gym. Undrar varför jag inte gjort det innan.

Nu ska jag hänga lite tvätt och sen ska jag äta lite så jag inte svimmar på löpbandet :P

Älskar min Mikael över allt annat! <3

Förälskad

Trodde aldrig att man kunde känna så här som jag gör för en annan människa. Tror inte att någon kan förstå hur underbar min pojkvän är. <3 Som tillexempel i förrgår kom han in med frukost på sängen till mig :) Njuter av varje minut som jag spenderar tillsammans med honom! <3

Ska iväg till jobb och möta honom eftersom han stänger idag <3 Har två månader tillsammans på lördag!

<3

Hemma igen!

NU ÄR MAMMA OCH PEROLA HEMMA IGEN! <3

Och nu måste jag skriva att jag tycker om min underbara pojkvän över allt annat för att han sa något dumt...! Mitt allt! Och påminna honom om att han inte alls är sjuk längre!! Puss puss <3

Godnatt!

I väntans tider

Sitter just nu i soffan hemma hos Micke och väntar på att han ska spela klart så vi kan äta någon gång :P Blir kylling med ris tror jag, alltid gott :)

Veckan som gått har varit riktigt dryg, jobba stängning fast jag inte skulle gjort det, gått hem sovit och sen gått till jobb. Det som varit positivt är att jag jobbat med bra människor. Och att jag kunnat träffa Micke så mycket som möjligt :)

Så nu har vi våra fyra välförtjänta lediga dagar. Skulle gått och tränat idag men det blir nog av en annan dag känns det som. Och imorgon ska vi på kino och se The Tourist. Ska bli koseligt.

Ska även få prata med min mamms imorgon. Hon och bästaste Perola är ju i Thailand och har varit där sen den 28 december. Saknar henne faktiskt, träffar ju inte henne när hon kommer hem men hon är ändå närmre mig än vad hon är nu...

Ska gå ner och handla sås nu. Ha en bra helg gott folk :)

<3

RSS 2.0