Länge sen sist!

Har hänt rätt mycket denna veckan :) haha.

I tisdags vart jag i Ystad och blev opererad för mitt knä. Helt sjukt, först skulle de göra det utan något lugnande alls, ligga helt klar vaken på op-bordet och veta att han skär i mitt knä. NÄ tack, så jag sa till om det. När de skulle sätta i nålen i armen på mig flyttade sig ådran så det gjorde så in i h-vetes ont. Trodde jag skulle svimma;)

Sen flöt allt på riktigt bra, har inte haft så ont som jag hade i foten, men man känner sig lite stelopererad eftersom det har gjort ont att böja på det. Börjar bli bättre:)

Igår var jag i Åhus, alldeles själv:) Mamma skulle jobba i närheten så jag följde med för att komma ut på lite äventyr:) Satt på en bänk i hamnen och bara njöt av allt runt omkring.Helt underbart var det :) Ska lägga in lite bilder när jag har tid sen. Sen lite senare bar det av till Helsingborg där mamma höll ett föredrag om coching. Helt stolt är jag över henne :D

Imorse var det lägenheten som gällde, var besiktning på den. Helt ruttet i duschen, inte städat ordentligt, ugnen funkar inte alls......HAHAHA nä allt var perfekt förutom kranen men den ska bytas :D Så det blir inflyttning imorgon, har redan fått nycklarna :D Känns hur bra som helst :D

Ikväll bär det av till Smyge för lite partaj på Valborgsafton. Ska bli mysigt:)

Nu ska jag göra mig klar för en liten tur med Cacce :) Tjohaj!

Måste ju bara berätta att jag har åkt rullstol:D haha. Mamma körde mig hem i en sån i tisdags efter op:P

Engelska ord är vackra

Jag tror jag har kommit på det. Jag tror jag har löst gåtan. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta eller bara känna in. Men det är långt ifrån klart.

Igår pratade vi lite om vad som är förutbestämt. Vad man tror är sant och vad som finns bortom där vi inte ser.
Jag tror att i varje liv som man föds till har man människor runt om kring sig som man alltid har, så kallade själsfrände. Jag älskar det ordet på engelska, soulmate. Det är nog det vackraste som finns. Man letar och letar, men svaret finns inom dig. Det kommer.

Har tagit tag i saker som länge legat och tryckt på. Känns riktigt skönt att ha gjort det. Men sen vad man får för respons får vi invänta. Men jag tror inte det blir så farligt. Inte bara jag som trycker på:) Så därför tror jag att det är väntat. Tack för att du fortfarande finns vid vår sida!

Imorgon Malmö med tha grls sen stängning med C, förfest med C och sist men inte minst utgång.

Update om jag hinner imorgon.

By the way, jag flyttar om mindre än en vecka! :D

Godnatt!

nervöst.

I förrgår fick jag reda på att nu är det operation som gäller på tisdag. Gissa om jag är nervös. Mitt älskade knä ska de operera... Kommer nog göra lite mer ont än foten. Men men, ingen fara på taket, jag klarar det :)

Ska åka till mamma en runda idag med :)

Älskar min SImon! Han är helt underbar! Det finns ingen bättre än honom. I går morse vaknade jag av att jag inte låg på min kudde för där låg Simon :) haha. Han ska alltid ligga så nära som möjligt mig när vi sover:)

Och om man skulle ha någon som sover här är han helt sjövild. Han springer runt och ska busa och ska "visa upp sig". En helt annan katt än den jag jag ser när man är själv. Är glad över att jag valde att ta hem honom. Min lilla kattbebis som är stor:D


Och på tal om bebis! Jag hittade min bok om mina första år:) Vet ni så glad jag blev :D Som jag letat efter de i åratal! Men nu äntligen kan jag läsa i den igen! Betyder sjukt mycket för mig :D

Nä nu ska jag göra mig iordning, ha det bra haaaj!

Xoxo ;)

23 april


Bilder jag hittade i en låda :)

Marcus och jag :) Min underbara kusin :)


Jag och min underbara Sebbe :) Det är nog 4,5 år sen:)


En knasig Amanda när vi gick lucia :) Plus mina händer:)

Livet har sina ljusa stunder

Caroline har precis gått hem. Har kollat film här hemma. My best friends girl. Den var riktigt bra tyckte jag :) haha. En sån där film som man tycker "Amen shit, kan människan bli värre?!" Man blir så störd på honom så man skulle kunna knäppa till honom:P Men ändå finns där något som är väldigt intressant.

Jag gillade den i alla fall riktigt mycket. En sån film som mamma ALDRIG hade tyckt om;) Jag kallar de filmerna för "Sebbehumor" haha. Man blir väl som man umgås:P

Kan även berätta att just nu i detta ögonblick som jag skriver håller jag på att koka potatis till min mos som jag ska ha med mig till jobb imorgon:) Vi åt upp det som jag gjorde innan :) haha.

Och att nu har filmen börjat om och jag pallar inte stoppa:P Måste bara berätta hur trög man kan vara ibland. Killen i filmen hämtar upp en tjej, han säger " Streron har gått sönder" startar bilen och ljudet är på typ högsta volym. Jag tänker "Jaha, men varför skruvar han inte ner?? Dööh!" En stund in i filmen kommer den sekvensen igen fast med en annan tjej och jag tänker ungefär detsamma. Men släpper det rätt så fort igen.

Nu när filmen började om satte de sig i bilen, killen säger det och NU! går det upp ett ljus för mig! Haha! Den har ju gått sönder ju! Det går inte att skruva ner! ;) haha Ibland har man sina stunder:P

Är man arbetsskadad om man tänker hm vad ska jag ha för rubrik... Jo (just den jag skrev) och direkt börjar sjunga på: Livet har sina goda stunder
do a ba ba ba do ba do
dagar kan pasera fort som en våg på öppet hav, yeah i yeah
på McDonalds varva ner, hos oss finns inga krav
träffa de man tycker om, och bara koppla av
Livet har sina goda stunder


Nu kallar potatisen:)


somnar snart

Borde sova, borde ha gjort det för ett tag sen. Men jag har för mycket tankar och känslor som snurrar runt. Skulle vilja skriva av mig, skriva allt här. Men vill inte att det ska snurra runt på internet.

Skulle vilja förändra hela denna situationen till något helt annorlunda. Och jag vet att förändringen kommer snart, men jag orkar inte leva så här mer. Det tar för mycket på mina krafter. Vill ta hem kompisar vill trivas vill göra så mycket, men så kommer man hem här och inser hur fan här ser ut. Då ändras allt det och man vill nästan inte ens själv vara här.

Men jag ska stå ut. Jag ska inte lyfta ett finger här hemma nu mer än det som är mitt och på mitt rum.

Tror även att jag vill lägga detta kapitlet bakom mig och påbörja ett nytt. Har älskat det som varit, det jag gjort, som jag levt. Men nu känner jag att jag vill leva annorlunda. Göra saker annorlunda. Vill inte ha den klumpen i magen som finns där långt inne. Så nu ska det bort. Jag ska städa:)

Jag har även kommit på att jag älskar inte mindre, men jag har tappat tilliten och respekten. Den finns inte där längre. Det som är så viktigt för att det ska hålla. Jag har blivit lovad att det är bättre blir bättre men ändå blir man knivhuggen i ryggen på precis samma sätt som innan. Jag har blivit det för många gånger nu. Så jag säger tack för allt men nu går jag vidare.

Sov gott!

This weekend

Äntligen sitter man och skriver i bloggen igen:P haha. Utan att veta vad jag egentligen ska skriva om.

Igår var en hel lyckad kväll. Sebbe var så snäll och körde oss ut till Dala för att grilla med gänget. (Jag älskar att jag kan säga gänget igen och mena precis det gänget som jag menade för sju år sen.) Det var både mysigt och gott. Emelie gjorde kvällens ändå. Hon hade med sig korv och bröd, så när korven var klar skulle hon värma ett bröd. Så hon letar och frågar: Åhr, var är mina korvbröd...? Hon reser sig upp för att kolla i sin påse. Och vips så ligger de där helt platta där Emelie satt :) Fidde tyckte det liknade hamburgerbröd mer ;P

När vi tröttnade på att grilla och alla frös så la vi på en massa "träd" som skogsFidde hittade:) Riktigt bra gick det, dränker man grenarna med tändvätska kanske de börjar brinna... Sibbe bidrog med typ två eller tre grässtrå:D haha.

Runt tio tiden tyckte vi det var dags att sticka in till stan. Så då blev det "fest" hemms hos Fidde. Det var trevligt och mysigt. Till slut var Nisse så trött så hon "slängde" ut oss;) I morse kom vi på att alla förutom Emelie och Martin hade sällskap... haha.

Idag har jag inte gjort ett piss, bara legat och filosoferat i min säng. Jo då har jag ju gjort något:P haha. Men det har varit behövligt.

Jag har kommit fram till att..........*trumvirvel*.........Jag flyttar snart!!!!!!:D:D haha. Fattar ni hur jävla gött det är!? Alltså jag Emilia Möller Svansson ska flytta till egen lägenhet. Ja, Simon ska ju också följa med :) Han är riktigt förväntasfull;P haha. Det som är lite sorgligt är att, eller ja kanske inte men ändå, är att de som är utomstående förstår inte hur skönt det ska bli. Hur man kan vara såå glad för en sån sak:) Men det är jag ändå:)

Nu ska jag sova. Tjolahopp tjolahej titta inte på mej;)

Xoxo..


Jag ska aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig... ;)

Varför är det alltid så här att jag väntar ända in i det sista? Skulle behöva göra en massa saker just nu, men ändå sitter jag här och skriver.

Igår åkte jag buss för första gången på sjukt länge själv bort till Ystad. Där ifrån blev det bil in till Malmö och gågatan med Mamms medan David övningskörde med Perola:)

Riktigt mysigt! Fick reda på lite när vi satt och mös på EspressoHouse på Storgatan :) Kommer bli spännande att se hur det blir i framtiden:) haha.

Sen köpte vi biobiljetter till filmen "Boat that rocked" och gick och åt Thaimat på bergsgatan:) Det var helt okej mat, inte världens godaste men det gick ner. Bakom oss sat där två män och en kvinna och diskuterade VÄLDIGT högljutt! Alltså det var helt sjukt, när man sitter på en restaurang så kan man kanske undvika att prata om att pissa och att man kanske inte blir knullberoende... Tycker det är lite väl att ta i, haha. Om man nu måste prata om det kan man kanske vara lite mer diskreta:)

När vi hade käkat klart gick vi direkt till bian:) Hade inga förväntningar på filmen, hade sett trailern men inget mer och den verkade sådär bra. Men tyckte ändå att det var en sån där film som alla i sällskapet kunde tycka om:)

Och vilken överraskning! Den var hur bra som helst! Ni måste bara se den om ni inte vet vilken film ni ska se. En sån där feel good film fast ändå inte. Haha svår att förklara:) Men riktigt bra var den ;) Om jag hade fått välja hade jag velat leva så;)

Nä nu MÅSTE jag ut i det trista köket och koka lite pasta och sådär till vår pastasallad. Ska ju ut till Dala och grilla med "Tha gääng" haha. Får väl se vem som dyker upp. Skulle varit kul med en speciell:P

Kommer kanske update sen:) ;)

Xoxo...

Krig...?

Såg precis på Oprah. Hon pratade med kvinnor som offrar sig för sitt land (USA) i Irak och Afghanistan för att skydda de som bor i USA. För att göra så att man kan gå säkert på gatan. Männen också så klart, men det handlade om kvinnorna. Även om det går emot mig att säga det så är det ju en välsigt osjälvisk sak att göra.

Men sen samtidigt kan jag inte förstå en sån sak som krig. Varför ska det ens behövas?! Kan inte alla bara gå hem till sina familjer och vänner och bara älska istället för att hata? Är det så svårt?


Men det var inte det som jag reagerade på, utan kvinnorna som är där nere har barn hemma! De är till och med ensamstående... Hur ända in i helsikes kan man göra så mot sina/sitt barn? Hur kan man åka ifrån och lämna allt hemma för att åka och kriga och döda andra människor?

Där var en kvinna som hade en dotter som var 2,5 år. Hur kan man åka ifrån henne och tycka att det är okej. Man kommer kanske över det som vuxen efter ett tag, inte vet jag, men hur är det för barnet? Hon saknar sin mamma, där är något som kommer fattas alltid. Allt det som är viktigt att lära sig i den åldern av sin mamma förlorar ju hon.

Och det kommer inte någon chans till att försöka ändrapå det eller göra om. Så hur tänker man då. "Jag tjänar mitt land och är riktigt osjälvisk" eller " Jag tjänar mitt land, men jag lämnar min dotter hemma utan något stöd alls. Så jäkla självisk jag är!"

Jag tror ju inte att de tänker som det sista. Men de borde göra det.

Nu säger inte jag att alla andra som inte har barn ska åka dit. För det är lika fel. Men man gör sina barn en väldigt stor otjänst när man åker. Man kanske inte ens kommer tillbaka...

Om jag hade haft barn hade jag aldrig velat åka ifrån de. Aldrig! Sjukt!

Weekend!

Jaha då är man ledig i tre dagar:) Ska bli så skönt att bara göra sånt jag tycker om :)

Igår hade jag nog den värsta arbetsdagen i mitt liv! Ville absolut inte vara där! Kände bara hur jäkla kasst det var att bara gå där och alltid vara trevlig med ett leende på läpparna, fast man känner helt tvärtom. Trivs jätte bra med mina kollegor, men inget annat. Men men, som man säger, bättre än inget!

Lördag blir det grillmys på Dala sen homeparty skulle jag kunna tro. Eftersom Magget har stängt. Men överlever gör man :) Alltid kul med det gänget ändå så:)

Imorgon skulle jag så hemskt gärna vilja gå på bio. Men får väl se hur det blir med det :)

Sleep tight! Xoxo! <3

Fiint!

Vår Lund-dag i bilder:)

        


The boys in action


    
Det var ju bordet! ;)




Bästa bilderna ever! :D

En helomvändning!

Jag har en underlig känsla. Och en väldigt jobbig fråga. Kan man älska någon mindre?

När man är fed up med att bli sårad. Att alltid höra att man inte duger, allt man gör är fel, man borde skämmas och är allmänt otacksam. Det är bara en bråkdel av allt, det tär på en! Tillslut undrar man om det verkligen är så. Är jag otacksam, gör jag alltid fel, kan jag aldrig erkänna när jag gjort fel? Men innerst inne vet man att allt det är bara en massa tomt snack.

Tror att man mår väldigt dåligt själv om man är kapabel till att säga sånna saker till en annan människa. Jag har hört på detta i över sju år nu. Jag har fått sämre självkänsla på grund av att alltid höra en massa negativt tjat om hur jag är som person. Men nu äntligen!, äntligen kan jag säga att allt det är faktiskt inte sant!

Och jag känner inte någon som helst saknad av att höra det igen. Jag behöver inte göra det! Jag känner mig starkare än någonsin och är tacksam över att ni fått mig till att känna det. Att inse att det är era problem som ni lägger på mig. Jag behöver inte ta emot det längre!

Jag känner en oerhörd tacksamhet över att jag har mina vänner. De betyder så himlans mycket för mig. Och är väldigt glad över att jag verkligen insett vilken befrielse det är att ha vänner som står en nära och som man verkligen kan vara sig själv med.

Att kunna vara sig själv i andras sällskap är guld värt! Att inte alltid behöva säga de roligaste sakerna, att bara kunna få vara tyst eller få flippa ut helt toltalt om man nu känner för det. Att bara vara, det är det härligaste som finns! Och det kan jag med mina vänner. Som jag fick höra idag: Emilia, du är en nörd! Men om du inte varit det hade det inte varit lika roligt;) Jag är ju med det:D

Även om man kanske kan tycka att det låter hårt:D så är det så välmenat som det bara kan bli:) Om man inte varit det så hade livet varit så himla tråkigt. Så jag är glad över att vara det. En nörd på ett positivt sätt:) haha Låter hel skumt, men är gött:) Jag blev glad av att höra det:)

Vad vore livet utan mig ;) haha.
Jag älskar mig själv!
Jag älskar mina vänner!
Jag älskar min familj!


Fan livet är inte så sugit ändå:)

Xoxo! <3

Där finns ett choklad som heter Skotte!

Idag har varit min alldeles egna slappedag fram till Caroline kom. Gjorde absolut ingenting fram till 16 idag. Möjligen åt lite. Men det har varit så himla skönt!

Jaja, när Caroline kom visste vi inte riktigt vad kvällen hade att erbjuda som Markus så fint sa. Men vi väntade och väntade och efter lite mer väntande bestämde vi oss för att fråga Markus och Jesper om de ville grilla med oss på Dala, och det ville de:)

Vi gjorde oss klara och körde till Maxi :) La allt (de sakerna vi ville ha med till stranden) i korgen och till och med gick igenom allt för att inte glömma något. Betalade och packade ner varorna i kassen. Och Caroline utbrister:
"EMILIA SVENSSON! Vi glömde grillen!"
Haha vi glömde alltså det allra viktigaste:) Men som tur var hade vi ju inte kommit så långt bort från Maxi :)

När vi väl var på plats på "den stora stenen" och hade tänt eld på den slocknade den. Vi provade allt! Till slut fick vi lite fisljumna korvar, men gott var det ändå:)

Kom även fram till att även om Jesper INTE är 10, så ska han prova precis allt! :D


När vi inte stog ut med att frysa längre stack vi hem till Jesper och kollade på Roadtrip. Och då kom Martin med in i bilden:) Väldigt rolig film med väldigt roligt sällskap:)

Fick även uträtt (hur stavas det ordet då??) ett litet missförstånd sen helgens bravader;) No hard feelings! haha Riktigt kul faktiskt!

Och just nu sitter jag här och skulle vilja vara den som uppfann en maskin som kan göra så man förflyttas från en plats till en annan väldigt fort! Tror inte att jag är ensam om den saken:) Men men, tillsammans så:)


Skulle även vilja säga att jag är riktigt glad över att ha Caroline med i bilden igen! Kolla in hennes blogg: Almosttrue.blogg.se <3

Nu ska jag nog sova lite:)
XXX

Money honey


wow

Det blev visst utgång igår, och det var skit kul!

Förfest hemma hos Herrström, sen blev det Uppenbar. Brukar inte alls vara kul där, men på något sätt var det underbart! Jag skulle vilja skriva riktigt mycket mer om denna kväll, men tycker det blir för mycket av det goda då;)

Något känns annorlunda. Positivt eller negativt vet jag inte, inte än i alla fall. Tiden får nog utvisa det. Ibland känns det lite för mycket, men va fasiken vem rör det? Det är mitt liv! Hoppas det blir positivt!

Living the dream!

Snart flyttar jag med:D Ska bli så skönt!! Längtar så jag håller på att spricka;P

Update påskafton

Dålig på att uppdatera nu för tiden. Men händer så mycket annat roligt runt om kring så jag hinner inte med riktigt.

Igår körde jag och Caroline en liten runda till Lund för att kolla på handboll. Me like!

Sen körde vi hem och skulle på en tjejträff med Carolines kompisar men jag stannade inte sålänge eftersom jag inte känner mig riktigt 100. Men som alltid kan inte lilla Emilia sitta still så Dennis kom och hämtade mig och körde hem till honom och kollade på en dålig film:) Han hade inga bättre:P haha.

Sen somnade jag gott! Idag är jag hemma från jobb för jag vill inte smitta ner någon gäst. Som Suana sa igår: Emilia, gå hem. Jag hade inte velat handla av dig ;) Men jag är inte så sjuk så jag måste ligga hela tiden. Lite snörvlig bara :)

Får väl se om man pallar med att gå ut ikväll med. Upp till bevis :) Nu kommer Emelie och hämtar mig, ska in till Malme med damerna :)

Xoxo

Valen

Evig kärlek? Satt och tänkte på det när jag körde hem idag från mamma. Tror jag på det eller vad har jag för inställning till det...? Ja, jag har i alla fall inte kommit på svaret än. Men han med stort H finns i alla fall här ;)

Om man aldrig har varit hemma hos mig (i Ystad) blir man nog lite rädd;P Älskar att vara där, man kan verkligen vara sig själv, men åter igen till det jag började på. Caroline följde med mig en dag förra veckan för att träffa min mamms. Och så klart var Perola hemma också :D Det går inte att förklara hur han är, det måste upplevas för att förstå:D Helt plötsligt säger han till mig: Hände där något på gågatan utanför Valen idag? Haha och det var inte det ända han frågade, kommer inte ihåg allt för jag är så van:) Men Caroline undrade nog vad faan han höll på med:D Man måste bara ÄLSKA DET!

Nu ska jag försöka sova med min täppta näsa:) Börjar ju tidigt imorgon:P

Xoxo!

Allt och inget!

Hallå mina vänner:)

I lördags hade jag och C en hel dag tillsammans. Väldigt roligt! Först gick vi i stan med Caccis och fikade och hade det allmänt mysigt inne på Systrar och Bönor. Sen var det dags för IFK att spela lite handboll så vi bestämde oss för att köra upp där och heja lite:) Dock var det inte tillräckligt för de halkade ner i allsvenskan igen. Ja, de förlorade matchen... Synd.!

Vi gick och solade och köpte tjockmat (pizza och godis) och kollade på Robinson:) Väldigt nice!

Och under hela tiden förberedde vi oss för den kommande kvällen. Vi skulle ju till Slagt med Emelie! Helt plötsligt var klockan kvart i elva och vi var så där halv klara med allt:)

När vi hade hämtat Emelie på jobb fortsatte förfesten på Östergatan:) Jag och C forskade på Emelies golv:P haha, och vad vi forskade om får ni nog allt se;) Och vi kom fram till en oändlig massa nackdelar, men även några fördelar. Så det får bli vårt partytrick! Ligga ner på golvet och dricka med ett sugrör. Kul att komma in på en förfest blanda sin drink och gå och lägga sig på golvet. Det kommer sluta med att det bara är vi tre som festar tillsammans:D

Slagt var över förväntan denna gången faktiskt! Hade riktigt skoj! Även om mina fötter dödade mig halvt. Somnade sju söndag morgon:)

Måste även säga att jag kommer flytta den 1 maj:D Till min alldeles egna lägenhet! Har haft lite småpanik sådär:) Men nu har jag en plan! Är evigt tacksam :D

Är så lycklig över att få ha min mamma och Perola i min närhet! De betyder otroligt mycket för mig! Det går inte att beskriva i ord hur mycket, men om jag skulle försöka så är det så sjukt mycket så man inte ens kan tänka sig det! Haha myket bra Emilia *stolt*:P

Tror även att jag har, som Sarah Dawn Finer skulle sagt det: I´m movin on and I´m gonna get stronger now, som sagt gått vidare. Finns fortfarande kvar, men i en mycket liten ask! Som jag inte vill ta upp om det inte är ett måste!

Danke för en underbar helg allesammans! Nu ska jag fortsätta prata med Mamms:)

Puss haaaj!

Ps. C är min kära arbetskamrat Camilla:) Ds.

Wiiieeeeeee!

Jag fick den, jag fick den, jag fick den, jag fick den!!!!!!!!
Det är det enda jag har tänkt på idag sen halv fyra! haha. Heeeelt underbart!

Imorgon skriver jag på papperna till MIN ALLDELES EGNA LÄGENHET! *stolt*

Varje gång jag tänker på det får jag en så härlig känsla i kroppen:) nästan overkligt!

FAN VAD SKÖÖÖNT!

Morgonpigg?

I natt när jag somnade så tänkte jag "Imorgon ska jag sova tills jag vaknar av mig själv". Eftersom vi inte var från jobb förrän 00.08:P Och vi ska stänga idag igen. Men jag var ju tvungen att ha mobilen brevid mig och med ljud på eftersom man vet aldrig vem som ringer;) Hoppas hoppas!

Men i alla fall! Så ringer söta Emelie och är riktigt pigg och jätte pratig haha och ville gå en runda med mig. Och jag menar, vem kan tacka nej till ett sånt erbjudande;) SÅ nu är jag på G. Men fortfarande trött:P haha.

C u I don´t wanna be you. ;)

2 april

Shit vad jag ogillar att stänga på jobb. Är så himla trött på det nu så jag skulle kunna spy! Men nu är det bara imorgon kvar så, får väl hålla ut...

Ibland undrar jag när jag stänger om människor slänger och skitar ner hemma så som de gör hos oss. Fy fan vad där ser ut hemma hos de i så fall. Hur kan man ens slänga sitt tuggummi på golvet bara. Är det inte enklare och mer hygieniskt om man bara lägger det i ett papper och slänger det med resten av soporna? Eller det är bara jag som tänker så. Nä fy fasikens!

Nu längtar jag bara till fredag! Ska bli himla intressant och kul :) Sen lördag tror jag inte blir mycket sämre:) Ska ju ut på Slagt då:) Riktigt skoj! Ååhr vad jag längtar :D

Hoppas alla håller tummarna för mig inom de närmsta dagarna:) Jag har nästan ingen känsel i mina:P

RSS 2.0