1 år

Snart hostar jag ut något ur min kropp känns det som! Hostar och hostar och hostar... Det slutar liksom inte. Och ont gör det också! Inget kul alls!

Igår hade jag och min underbara Mikael 1 ÅR tillsammans! Det känns som om vi fortfarande är kvar där vi var för ett år sen om man tänker på hur kär jag är, men samtidigt känns det som om vi kännt varandra hela livet plus mycket till! Han är mitt allt, min bättre hälft min själsfrände! Han är den jag kan vara precis mig själv med utan några krussiduller, han lyssnar och finns där vid min sida oavsett vad. Han är en otroligt rolig och glad person som värdesätter det rätta i livet, och framför allt en person som älskar mig för den jag är. Alla mina önskningar gick i uppfyllelse när jag träffade Mikael. En drömkille ända ut i fingerspetsarna! Du är en underbar person som jag värdesätter på alla sätt!

Jag älskar dig Mikael Widercrantz

Nu ska jag, Micke och min hosta gå och lägga oss och hoppas på att få sova lite inatt!

Godnatt mina vänner <3

acceptans

Just nu sitter jag i soffan och borde som alltid annars ligga och sova för länge sen. Men, så är det inte i mitt liv just nu. Och just nu kände jag för att blogga lite.

Fick nog precis en uppenbarelse, en sån där när lampan tänds och man bara "ja just det!". Jag har nu under två års tid haft det rent ut sagt förjävligt med att acceptera att min biologiska pappa är som han just är. Jag har insett att hur vi än vrider och vänder på allt så funkar vi inte ihopa, vi är för olika och för långt ifrån varandra på alla plan.

Jag har mått dåligt och mått bra om vartannat och försökt komma över känslan att bli lämnad. För det ska ju inte vara så egentligen. Man ska ha sin mamma och sin pappa och dom ska alltid finnas där vad som än händer. Men inte i mitt liv, och det har varit väldigt svårt att acceptera. Men nu gick det upp för mig!

Jag har ju faktiskt en pappa i PerOla, under den tiden som mamma och PerOla varit tillsammans har han alltid ställt upp och funnits där vad som än hänt. Om man behövt prata, haft problem av alla dess slag, låna pengar eller bara behövt sällskap. Han finns där oavsett vad! Jag har vetat det innan också men kanske inte känt och fått upp ögonen för det förrän på senare tid. Han finns där vid sidan precis som en pappa ska finnas.

Jag önskar av hela mitt hjärta att alla skulle haft det så som jag har det just nu. Man kan inte ha bätte föräldrar än mina! Mamma och PerOla betyder allt för mig.

Jag är på god väg att omge mig med människor jag älskar och tycker om mig för den jag är, för det är vi alla värda. Acceptera situationer man är i just nu för att kunna hantera nuet.

Jag älskar oss för dom vi är!

Nu ska jag ta med mig min älskling och gå ner och bädda ner oss. Ska bli mysigt!

Hoppas att ni får en underbar dag och stanna upp och se vad som finns runt dig, vilka som finns runt dig.
Älska!

Jag Älskar Dig, alltid! <3

RSS 2.0