Ja ja ja

Sitter hemma i Ystad och väntar på att vi ska ha möte här om en sjukt bra sak :P Om ni är intresserade så säg till :P haha. Har även sytt gardiner här till di gamle, hehe, de ska ha de inne på deras behandlingsrum. Riktigt snyggt!

Fick en sjuktsnygg väska och ett armband från Italien också.

Har så mycket jag vill säga och skriva så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Var jag ska börja.

Men just nu är det kanske rätt bra att ligga lågt med allt.

Har inte hunnit gå min runda idag, får se hur sent jag kommer hem ikväll. Känns det bättre att vara anonym när man kommenterar? ;)

SNART! Snart är fjärilarna MÅNGA :P

Saknad

De jobbigaste känslorna som jag vet är saknad och rädsla över att inte ha någon kontroll. Och att inte kunna kontrollera sig själv för man saknar någon för mycket är sjukt jobbigt.

Det känns som man är instängd, man vill bara komma ut till det som känns bra. Ju längre man kommer ju starkare är känslan av saknad. Snart behöver jag inte sakna, men de här dagarna är piss...

Idag har jag köpt min stegräknare och var klart tvungen att prova, kom upp i 6390 steg. Det ni! :P

Älskar att skriva här!

<3

Lekdag med mamms :) haha

Då har ännu en dag gått på min semester. Mamma kom hit och hälsade på Hennie och bestämde oss för att köra in till IKEA för att kolla soffa till mig och sen ta det där efter.

Så IKEA blev det, och en lite dyrare soffa än vad jag tänkt mig :P Ska in och köpa den i slutet av veckan. Men fin är den ;) Kollade runt lite och köpte lakan och så. Sen åkte vi in till centrum och köpte biljetter till "Baksmällan". Den var riktigt bra! Helt sjuk film som måste ses :D

Sen satte vi oss på Mosaik och beställde finfin mat :) Älskar att bara sitta så med henne och prata om precis allt! De e najs! Har varit en helt underbar dag som bestått av mycket skratt!

"Varför heter det roofies, det borde hetat groundies" haha :D

Fick precis reda på en sak om Emelie, tänker på dig hjärtat! Hoppas allt går bra på hemresan ändå! Vill ha hem er nu! <3

Duktig Simon!

Äntligen!! Har försökt komma in här i typ måånga timmar :P

Dagen har bestått av städning, bilåkning, besvikelse, gråt, städning, träning och nu myspys med Hennie och Simon.

Åkte iväg imorse från Västansjö vid tio tiden. Körde nästan nonstop, jag körde aldrig, hela vägen hem så det tog ungefär 8 timmar att komma hem. Skönt att vara hemma, men rätt surt att komma hem till en lägenhet som var riktigt skitig. Lämnade den i rent skick och trodde att jag kunde komma hem till det också, men icke. Blev riktigt besviken och ledsen.

Hade lika gärna kunnat säga att man inte ville eller att man inte klarade av det istället för att mötas av skitigt golv, pantflaskor, makaroner i hela köket, glasspinnar, skitiga strumpor och lite till. Och i slutändan så vill HON inte prata med mig och jag får gå här och städa än en gång. Men mina bebisar lever och är glada över att se sin mamma :P

Kände att jag var tvungen att springa av mig lite förbannad energi, så jag bestämde mig för att jag ska bli nyttig. Ska köpa en stegräknare och bli nyttig. Äta nyttigt och tänka på min hälsa. Kan bli en utmaning men jag vill göra det här. Sist jag bestämde mig för något sånt så träffade jag dig. Så något händer i alla fall...

Ja sen när jag kom hem så duschade jag, vääldigt skönt med sin egen dusch, och tog mig en macka och satte mig och kollade på tv och mös med Hennisen när det knackar på dörren. Man blir lite överraskad när man inte väntar någon, men det kunde ju vara Caroline eller någon så jag fick snabbt titta i hålet, men där stod en HELT OKÄND KILLE.... Snabbt på med kläder och öppnade dörren för att säga typ "Nä, han har flyttat här ifrån". Men killen presenterade sig och sa att han och hans kompis hade varit på handbollsträningsläger och lånade Jockes gamla lägenhet. Och nu undrade han om jag hade en lampa de kunde låna för de hade inget där inne.

Visst det fick de ju, snäll som man är ;) Oj, just det! När jag öppnade dörren sprang Simon in i deras lägenhet, men jag letade lampa. Så när han hade fått sin lampa skulle jag ju ha min katt. Så jag traskade in där och såg Simon, tittade upp och där står en kille iklädd kallingar! Haha!

Det har vi tränat på LÄÄNGE :P Lite kul att de knackade på här. Han kommer ju snart hem igen, undrar om de känner varandra :P

Usch nu blev det mycket igen, men det var min dag i ord :) Denna helgen har varit mycket bra på sms fronten.. Måste berätta för dig mamma!!

Mycket

Nyss hemkommen från Bysjön, tvättade håret när de andra badade. Hatar att inte våga bada i djupt vatten. Får riktig panik, speciellt om vattnet är brunt också. Ingen som riktigt förstår men det är dö jobbigt :)

Igår var vi på förfest hemma hos Tina och Lillis, väldigt trevliga människor det där :) Fick sovplats och skjuts in till Ludvika av Tina och sen kom hon och hämtade oss också.

Utelivet var lite över förväntan för oss, trodde där mest skulle vara äldre människor. Men det var som blandning mellan 16/18 och 20 på Magasinet. Nästan tevligt :)

Sebbe bjöd mig på mitt livs bästa Orgasm (det är en drink ;) haha. Kändes som Lyktan lite och lite annat. Väldigt mysigt ställe. Blev trampad på båda mina fötter, först vänterfoten av en stilettklack sen högran av en hoppande kille. VÄLDIGT ont!

Men det var en mysig utekväll :) Idag har vi bara suttit i bilen (typ JÄTTEmånga mil) och letat efter loppis. Vi körde in på en liten väg in mot skogen skumpig, gropig och stenig. Sebbe svängde från "alla" gropar för Caroline var kissig så jag blev åksjuk och mådde illa. Allt på samma gång :P När vi kom till en gård fick vi vända för vi hade kört fel, så vi körde ännu längre in i skogen och upp i bergen. Där det till slut hittades, men vi kände inte för att gå in där för det var inne i ett hus. Kändes lite läskigt!

Så vi körde hem igen, en skogsrunda rikare. När vi kom hem satte jag och Sebbe på oss stävlarna och gick in i skogen och plockade blåbär. Gick där och visslade, sjöng och skrek till varandra för att inga djur skulle komma fram. Grannen sa till oss precis innan vi gick iväg att där fanns mycket björn, lo och varg dit vi skulle.

Men vi klarade oss. Så nu är mina fingrar helt blå/lila efter rensningen av typ 5-6 liter. Gott Gott!

Nu ska vi äta chokladbollar, som Caroline har gjort, och kolla på film. Sista dagen imorgon, ska ut och fota och kolla runt här lite. Kommer sakna detta stället! Men det finns kvar :)

Saknar dig! <3

Borlänge

Nu ska vi in till Borlänge och kolla lite i affärer och mysa :) Vädret är inte allt för bra, men det gör inget :)

Var hos några kompisar till Sebbes familj igår och blev bjudna på middag :) Riktigt god mat! Och blev erbjudna att sova där ikväll eftersom vi ska in i Ludvika och kolla in nattlivet där ;) haha. Tror inte det blir någon större framgång, men man måste kolla.

Nu ska jag gå och göra mig iordning annars blir jag väl utskälld av Sebastian.. :P

Saknar mina små bebisar! Längtar! <3

Jag lever!

Har inte fått komma till och skriva här, eftersom jag lämnade min dator hemma hos Amanda så får jag låna Sebbes eller Carolines. Och det är inte det lättaste :) Så fick sno Sebbes dator när han ändå sov.

Det tog ungefär 9,5 timmar att komma upp här med en massa stopp inräknade. Det gick väldigt smidigt tycker jag, inga vägarbeten eller olyckor. Men Caroline tyckte det var drygt. :)

När vi stannade i Motala skulle vi handla lite dricka och godis och när vi ändå hade stannat tänkte jag att då kunde jag passa på att gå på toa. Så inne i ICA butiken frågade jag en tjej om de hade en toalett jag kunde låna. Men hon stannade upp med sitt arbete och kollade på mig som om jag var E.T eller något :P Så jag frågade snällt igen väldigt tydligt och ingen bred skånska alls. Men det gick inte mycket bättre, hade nog förvandlats från E.T till någon som stod där och pratade på något annat språk och var alldeles dum i huvudet. Så inget toa där inte.

Fick ju även reda på sen att vi pratar lite "halv danska" haha...

Igår var vi i Ludvika och kollade läget. Solsken hela dagen så vi bestämde oss för att ha grillat till middag :D Är så himla mysigt här uppe så man kan inte annat än trivas :) Fast här är utedass och man måste bada i Dammsjön för att bli "ren" :)

Hit skulle man kunna åka fler gånger än en gång vart femte år :) Nu ska jag väcka de andra (eller bara Caroline för Sebbe ligger här brevid och är sur;) och gå och bada och bli rena :)

Snart snart snart! :)

Alone

Jobbigt jobbigt jobbigt! Det börjar bli riktigt jobbigt nu. Hatar att sakna, eller lite mysigt med lite lagom saknad är det allt. Men nu är det för många personer som är borta. Som tur är så åker vi till Dalarna imorgon så jag kommer iväg lite. Ska bli skönt att inte vara här hemma och tänka. När jag kommer hem är det inte alls lång tid kvar tills jag får återse alla mina kära igen!

Hade varit gött att ha en morfar nu som kunde vara här. Men han har väl annat för sig.

Till slut blev det jag, Sebbe och Caroline som åker upp. Kommer bli hur mysigt som helst! Uppdaterar när vi är framme och jag har tid :)

Nu ska jag lägga locket på och försöka sova lite. <3

Att göra en "Sebbe" :D

Jaha, nu är det semester!!!

Innan jobb tänkte jag att jag skulle lugnt gå och hämta min cykel hos Sebbe och sen köra och köpa någon mat jag kunde äta innan jag började jobba. Men om man känner mig, tidsoptimisten, så förstår man att jag stressade bort till Sebbe och fick äta lite snabbt på jobb...

När jag kom bort till Sebbe kom han ut och såg helt ledsen ut och sa: Emilia, jag har gjort en "Sebbe"... Jaha, vad har nu hänt kan man ju undra.

Han har alltså skrivit in fel dag i sin mobil när Metallica ska spela. De ska spela på tisdagen vecka 31 men han har sagt torsdagen vecka 30... Jaja, inget att göra åt det. Tror vi ska åka på tisdag denna veckan istället för upp ska vi! Har längtat som in i på detta och ingen "Sebbe" ska få förstöra det ;)

Och om ni undrar så är jag inte det minsta arg på honom :) Vet att det kan bli fel ibland.

Saknar min mamma dessutom! Hon är och flyter i Italien just nu... Där var värme rekord där borta, typ 38 grader när jag hörde av henne sist. Får väl åka dit imorgon och vattna blommor och ta in post och sånt grajs om vi nu åker på tisdag :)

Simon och Hennie leker lite bättre nu, han morrar in lika mycket längre :P Nä nu ska jag soova lite så jag orkar med morgondagen :)

Längtar tills du kommer hem!

Dagens:
I: Varför är diskmaskinen avstängd?
C: För att den inte har funkat på ett bra tag Ida...
I: Jaha!... Var det därför Emilia stod här så länge innan då...

<3

Har Amanda och Anna här på besök :) De ville hälsa på min lilla kisebebis Hennie :) Simon har inte riktigt accepterat henne än. Men det blir väl bra det med :)

Ska snart iväg till jobb. Mitt sista arbetspass på tre veckor förhoppningsvis. När jag kom till jobb igår fick jag reda på att vår diskmaskin har gått sönder så vi fick diska ALLT förhand... Så det blir mycket disk idag igen.

Får väl lägga in en bild på lilltjejen senare :)

Puss haj

Sofie 19 år

Igår fyllde Sofie år :D Det firades med korvgrillande, lekar och chips.

Eftersom det var övervägande tjejer från Donken blev det rätt mycket snack därifrån.
"Men fattar du inte? Du får INGET JÄVLA GLAS!"

Jag tror vi satt och pratade om vad Ida B kunde äta istället för korv så sa jag att hon kunde se om där var någon kokosnöt i palmen bakom henne.

Sofie: Där finns väl inga kokosnötter i palmer heller!?
Emilia: Nähä?! Var får du dem ifrån då?
Sofie: Från kokosnötsträdet!

Fick förklarat för henne att så är inte fallet :P Plus att vi kom på att varken Sofie eller Ida P hade klarat sig på en expedition där man hade två lag och tävlat om en massa saker på en öde ö (alltså Robinsson) eftersom Sofie hade gått och letat efter kokosnötsträden och Ida hade letat efter Kebabdjuret som åt kokosnötsträden... Ida trodde det fanns ett sånt djur!

Knasigare människor får man leta efter :) Det är synd att man inte kommer ihåg allt, eller rätt bra kanske eftersom ingen hade trott att vi varit helt kloka. Om någon hade hört oss hade man inte kunnat tro att vi var nyktra. Men så är det i det gänget :)

En helt underbar kväll med mycket skratt och tårar :P haha. Älskar Emmas kommentar: Nu ska jag hem och lägga mig brevid mamma i dubbelsängen. Det lät lite nasty!

Snart?

Man får inte lov att må så här på grund av något sånt.

Rädsla, lycka, förhoppningar, ovetande. Man vet inte hur man ska vara eller må. Vågar man hoppas? Vågar man lita på sina känslor... Jag är rädd för att ha fel...

Det är som när ens väska blir skickad fel. Man sitter på sitt flyg på väg hem. En timme innan landning kommer det fram en person och berättar att "Din väska har hamnat i ett annat land, men vi vet inte var". Min kära väska som betyder mycket för mig, innehållet är obytbart. Man vill bara ha hem den, tänk om man inte hittar den. Eller ännu värre är det om en annan person har tagit den.

Just nu är min väska borta... Hit kommer den nog, men till mig? Jag hoppas att det är jag som får den i slutet.

I don´t know what to say... I miss you.

Lily Allen


Riktigt bra låt

Kan man tänka för mycket på en och
samma sak utan att bli knäpp? <3

Tack för igår!

Helt slut idag! Emelie drog med mig till Strandbaden igår igen och jag drog med Caroline. Vi hade förfest hemma hos C, väldigt trevligt! Alltid kul med de tjejerna.

Vid tolv tiden var det dags att åka bort till Falsterbo för att dansa lite. Sjukt snällt att Carolina ville köra oss. Och igår var det rätt så mycket mer folk än i tisdags. Mycket roligare! När vi kom dit gick vi till baren och skulle köpa en drink, så står det en kille där som tittar konstigt på mig som jag känner igen. Så kommer han fram till mig och pratar, men vi kom fram till att vi har aldrig setts förr. Han var från Motala, haha.

Och som i vanlig ordning var där ett schlagertält och ett tält med "min" musik. Skittråkigt att ingen annan gillar den musiken jag gillar. Visst går det med schlager men det är inte lika kul. Sen kom Sebbe och hämtade oss :) Han hade en skiva med Kings of Leon så alla sov i bilen hem.

Men en sak är säker i alla fall, jag har tröttnat på att gå ut och dansa och dricka. Inte alls lika kul längre, fast dansa är kul. Lite tråkigt att känna så men ändå skönt. Tror jag vet den stora anledningen till varför jag känner så också :) Men det tar vi en annan dag ;)

Lördag blir vi tre här i familjen :) Både Simon och jag längtar riktigt mycket. Ska bli spännande med en liten flicka här i huset.

Undrar vad du tänker, hur du känner. Detta är inte kul längre! Men jag är mer säker nu än innan.
<3

Falsterbor?

Var med Sofia igår i Falsterbo med hennes kompisar. Hon ville ut och festa men jag var inte så sugen så jag körde.

Det är alltid roligt att träffa nytt folk om folket är öppna för att träffa andra. Men jag tror inte att de är det där nere :P Den enda som pratade med mig var Amanda, en tjej från VELLINGE, tror inte jag och Falsterbo går ihopa så bra :P

När vi kom till tältet kände Sofia ALLA som var där. Som tur var så var Amanda lika ensam så vi höll ihop. Hade rätt skoj med henne förutom att det var superdålig musik! Men det blir vad man gör det till, så lite kul var det endå:P

Idag ville Emelie och C dit så får väl se om det blir en sväng till :) Om där är någon som kör är jag inte så svår.

Ska snart bort till Akka och hämta mina C4H :) Ska bli skoj att se hur det går med de. Kanske till och med känner mig piggare än nu. Eller jag kommer göra det.

Ska göra mig klar nu för att inte ligga här hela dagen.



INTE världens bästa video:P Men det är texten förutom att han sjunger om en tjej som betyder något. :P

Jaha

Var bara förkyld. Så får vila och ta det lugnt och hoppas på att det ska gå över snart.

Ringde till jobb och pratade med TG men fick inte komma för henne:) Så blir hemmadag idag med. Ska försöka ringa Sara och prata lite med henne angående katten.

Har fått jättefina vänner från jobb. Ångrar inte en sekund att jag började där. Underbart!

Kom hem nu! <3

Ooont!

Känns som att jag aldrig blir av med denna jäkla förkylningen så funderar på att gå till farbror doktorn. Ska ringa dit imorgon i alla fall. För hur det än är så är det bättre att få reda på om man har något som måste behandlas med medicin.

Dagen på jobb har varit fruktansvärd. Har mått kissekasst och allt har gått fel. Tänkt fel, gjort fel och gjort illa mig. Kan ju tänka mig att alla tänker nu att "Ja men Emilia, så är det alltid" Jo visserligen, men inte på denna nivån. Har aldrig varit så förr. Tror jag får ringa in någon imorgon faktiskt.

Hur det än är så är det viktigt att bli frisk. Supertråkigt att må så här mitt i sommaren.

Efter jobb åkte jag och Caroline ut till Tånebro för att kolla kisebebis :) Simon måste ha en kompis här hemma och jag vill ha en röd katt också :P Så henne ska vi ha ;) Får se när jag hämtar henne bara, denna veckan helst. Spännande!

Sen var det lite panodil och upp åt igen :P Träffade Cissi, Danne och Becka (tror jag hon kallades för) väldigt trevliga personer:) Satt och spelade kort hemma hos Caroline och var lite social. Och nu kände jag att nu var det tid att sticka hem och vila lite.

Får se hur mycket jobb det blir imorgon men nu ska jag nog försöka sova lite. Ha en bra natt!

Xoxo <3

Stort frågetecken

Vad hade man gjort utan sina vänner? Det är de som finns där för en oavsett hur man är. Det är de som får en att må bra.

När vet man att man har hittat sig själv? Tänk om man tror att man har gjort det men egentligen är man någon helt annan? Då har man ju absolut inte hittat sig sjäv fast man trott det hela tiden... Är det inte en jättesvår sak att verkligen veta svaret på? Eller är det bara jag...

På ett sätt känns det som att jag nästan är framme vid mållinjen av att hitta sig själv, men jag vet inte riktigt var snöret är om man säger så. Man tror att man har hittat det men plötsligt glider det ifrån en igen. Det kanske är så att man är alltid ett steg från att komma i mål alltid.

Om man visste helt fullt ut så hade man kanske varit en sån person som alla andra tycker är dryg som ingen klarar av... Jag vet inte.

Har varit med Sebbe hela dagen idag. Först var vi en sväng i stan och kollade kläder och present till Anders. Present hittade vi ganska lätt om man säger så:) men inga kläder till mig. Men affärerna finns kvar ett tag til tror jag :) Sen skulle vi städa på hans rum men jag blev så trött så jag nästan somnade istället, så Sebbe fick städa själv:)

Efter maten körde vi ner och hyrde film, Seven pounds, riktigt bra! En film som man ska se om man vill tänka och känna på samma gång. Måste ses :) Sen har vi haft deeptalk:P haha. Känns som att har man inte Sebbe som sin vän har man missat något i livet.

Nu ska jag sova med mitt onda öra. Får se hur jag klarar av jobb imorgon, men ska gå dit i alla fall. Vill ju jobba men om jag har ork till det är en helt annan femma. Men godnatt alla barn... Och vuxna :)

Xoxo <3

Typiskt

Som om det inte var nog med förkylningen så har jag börjat få ont i mitt öra...:/ Hela fredagkvällen kändes det lite bättre ju längre tiden gick, i går var det helt okej. Hade ork och behövde inte ligga i sängen så jag bestämde mig för att gå ut och dansa lite.

Tobbe, Ida, Johan, 33 cm:aren (Nicke) och Slemelie kom till mig vid halv nio. Lite småtrevligt sådär, efter en liten stund ville de gå på pubrunda här i hålan, men icke jag! Sen kom Caroline och Sandra med Z hit, trevlig tjej :) Då ville Tobbe och Nicke stanna så Ida, Johan och Emelie gick. Och de missade ju det roliga :) haha.

Vet inte vad klockan kan ha varit men Bruschan, Markus och Iban kom då i alla fall :) Alltid lika kul med er. Och just det Jesper kom också men han hade varit på släktkalas så han kom lite senare:)

Hade riktigt trevligt här hemma. Vi gick ner till Magasinet och mötte upp Ida, hade en rolig kväll med er. Hoppas det blir fler gånger :)

På hemvägen var jag så sprallig och kunde inte gå normalt och pratade som en person som pratar JÄTTEMYCKET :) haha. Nickade löv och hoppade hage på plattorna. Tror nog inte att Markus uppskattade det :P haha. Men Caroline känner mig. Det var nog mest för att jag fick sms :)

Och nu i morse när jag vaknar så har jag ONT i mitt ÖRA! AHHRRRR! Jag hatar detta! Alltid när jag är förkyld så får jag öroninflammation, kvittar hur jag gör eller vad jag gör. Jag får det ändå. VIll inte! Vill ju jobba imorgon! Får se hur det är under dagen här. Och mamma är på väg till Italien... Jaja!

sjukdag

Nu kommer snart mamms hit :) Älskar när hon gör det! Hon är en underbar <3

VI ska äta lite tillsammans!

Nu kom hon :) hihi

Äntligen !

Jag har nog aldrig varit så rädd som jag var igår. Hemska tankar! På ett sätt vet jag men jag känner ju inte honom fullt ut. Men nu kan jag andas lugnt igen. 3 veckor :P


På väg till sittplatsen.


Jag med utsikten bakom mig. Och nej det är inte stenar Cacce;)

Saphira :) Vi letade fina saker att fota

Citat av mamma:
Livet är som en säck potatis.
Fylld med knölar som ser ljuset
genom säckväven.

Perola - Där kommer ett UMO!! (Han menade ufo)

Hade underbara dagar i Norge. Att vara där med er var det ultimata! Många insikter om sig själv och andra.

När vi gick ner från utsikten uppe på berget började mamma och Saphira berätta sagan "Bockarna Bruse" för oss. En salig blandning på svenska, norska, stockholmska, mörk skånska, ljus skånska och lite norrländska. Riktigt rolig saga. Den slutade med att bockarna dog för att de åt för mycket. :P

Emilia - Vilken är världens smartaste duva?
Perola tänker så det knakar... - Ehh kan det vara ugglan?

Haha en stund senare hör både jag och mamma att han är inne på toan och skriver sms. Vi skrattar och tycker att han är lite tönn. Plötsligt får jag ett sms där det står följande : Vad kallar man en smart men blind duva? Nattuggla!

Haha behöver jag säga något :P Älskar er!

Det är äckligare att dansa i muggen än att bajsa i den.
Det får avsluta mitt inlägg :P

.....

Tror att jag får fortsätta berättelsen imorgon och visa er alla underbara foton då också.

För just nu mår jag inte alls bra. Är helt förkyld och mosig i huvudet och mina tankar är... finns inte ens ord på det. Vill inte sitta här längre och tänka på dig. Känns som att tiden går mycket saktare då. Vad ska jag göra för att tiden ska gå fort?

Trodde inte det skulle kännas så jobbigt som det gör. Har ju inte gått så lång tid sen första gången.

Nu ska jag ut. Orkar inte sitta här om jag inte ens är trött. Behöver någon att prata med.

Väg EEE6

Jag lever! I allra högsta grad faktiskt :)

Har upplevt en massa fint dessa dagarna som ingen kan ta ifrån mig. I måndags var vi på ett köpcenter som hette Strömmens senter tror jag. Hittade en klänning till mig som var väldigt fin :) Plus att vi även fick parkeringsböter, härlig dag :)

På kvällen åkte vi in till Oslo till en tjej som heter Rikke och pratade Chews 4 health. Helt underbar tjej och vilken energi! Jag blev dö inspirerad av henne och ska kolla upp lite om man kan jobba som dagmmamma. Men inget bestämt än :)

Sen åkte vi hem igen till Saphira och pratade och mös lite med henne :) Vi bestämde också vad vi skulle göra som igår tisdag.

Dagen började med att jag var sjuk, riktigt ont i halsen och helt trött i hela kroppen, men efter lite vitaminer och panodil så släppte det. Vi stack hemifrån vid halv ett tiden. Körde mot en by som jag inte vet vad den heter men där låg ett glasbruk i alla fall :)

Väldigt fin natur var där, gick och kollade runt i de små butikerna på olika glassaker. Köpte även glaslyktor på rea och en "brudbukett" som jag kallar den :) RIKTIGT fin! Och sen fick man gå in i fabriken och kolla på när de blåste glaset, helt fantastiskt!

Jag får nog fortsätta skriva en annan gång för nu börjar jag bli lite åksjuk :P hehe. När jag kommer hem kanske. Har även rätt så många bilder som jag tänkte jag skulle få in här. :)

Nu ska jag koncentrera mig på vejen som de säger i Norge! :)
 

Luktar avgaser!

Och nu sitter vi i LÅÅÅNG kö på motorvägen ovanför Götet! Kan ju chansa på att det har hänt en "liten" olycka. Sickat!

Men hur det än är så sitter jag här med människor som jag älskar och tycker om:) Känns som denna dagen kommer bli lång. Men vi kommer till Oslo hur som helst :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Har väl inget intressant att skriva precis. Så därför slutar jag nu innan det blir för kasst :)

Hoppas att det inte är något för hemskt som har hänt här framme bara...

Lily Allen...

På väg.

Nu sitter jag i bilen och skriver blogg höhö :P

Har just lämnat Ystad och ska åka bil till klockan nio ikväll kanske. Målet är i alla fall Oslo. Men jag har det bra här bak i bilen.:)

Saknar dig! Kan inte riktigt förstå allt som hänt den senaste tiden, men det känns så otroligt bra. Just nu är det en bra stund så nu vågar jag hoppas och skiter i allt som hänt innan :)

Saknar även andra delen av min familj. Amanda och pappa! Jag har funderat och förstökt komma på en bra lösning sen min födelsedag men jag vet inte riktigt om jag lyckats.

Nu ska jag spara mitt batteri lite:P

Bla bla bla...:)

Tack för igår alla ni som jag träffade! var en underbar kväll!

Först var det ABH efter jobb sen hade EMD lite förspel utanför så stod vi och tittade lite på de för att sedan gå hem till Emelie och laga lite maud. Riktigt fint! Fläskfilé med pommes och sås:P haha. Hade superkul där. Sen var det EMD som stod på schemat! Gick ner och dansade sjöng och klappade så alla runt omkring oss trodde att vi var från en annan planet! Men man lever bara nu :)

Och D hade rätt om M:et i EMD, han är bara utfyllnad. Ingen bra sångare precis. Haha.

Sen gick vi och kissade på jobb. Vi gick före alla i kisskön till toan och en kille blev lite irriterad och vi bara "Vi ska jobba". Gick upp på personaltoan och när vi kom ut igen var han lite snopen :P haha. Gött!

Öltältet bjöd inte på så mycket kul för där var bara gamlingar och vi :P haha. Och vi undrade var EMD skulle vara och jag sa att förmodligen går de till A9. Så vi traskade dit och satte oss med Hammar och de:) Nice! Helt plötsligt är Andreas där och bjuder mig på öl, vi står och snackar och jag ser Erik. Jag bara "Jaja, det var ju Erik" sen "EH DET ÄR ERIK!!" Måste ha sett rätt kul ut haha.

Och jag hade rätt :D Alla tre var där plus deras band. Hett! Sen bar det iväg till Sebbe som hade efterfest. Pratade en massa och skrattade nog mer. Tim kom på en väldigt poetisk sak. Om man vet meningen med livet så är det ju inte lönt att leva. Haha:P Smart kille det där :)

Nu är jag bara hem om och packar för vi ska till Oslo imorgon :) Ska bli skönt att komma iväg lite nu känner jag. Men först stranden och jobb ikväll. Tror det blir mycket folk ikväll igen eftersom Alcazar ska spela. Men de är inte lika snygga som "våra män" haha.

Hade seriöst snack med Sebbe igår också. Jag måste lita på mig själv och andra! Jag vet nästan hur det är och VAD det är. Men jag litar inte på det. Skumt. Men jag tror jag kan vara lugn.

Klart slut :)

Sad-happy-sad

Jaha, en dag med blandade känslor. Om man ska jämföra det hela är som att jag varit i Kiruna och sen åkt ner till Trelleborg snabbt som attan och tillbaka igen och hållt på så hela dagen.

Känslomässigt jobbigt. Vill inte bli av med det för jag känner mig lycklig, men att vara lycklig och ha hela Sverige mellan är mindre kul. Plus att man kan inte vara säker på något.

Men det är mitt kontrollbehov som spökar. Vet innerst inne hur det är.

Svårt svårt. Men att gå i ide nu är ju rätt stört :P haha


Linnéa skrev till mig innan, det är tredje gången hon hör av sig till mig. Vet inte om jag ska bli glad eller hur jag ska ta det. Ska jag höra av mig till henne? Får tänka över saken.


I förortsdjungeln i djungeln ahahaha <3

Det är ju inte så länge!

Heej alla trogna fans:P

Var inte hemma en sekund innan halv tio igår. Bestämde oss (jag, Sebbe och Anders) för att ta färjan över till Tyskland och shoppa lite igår. Båten gick 07:45 och vi var riktigt trötta. Jag somnade på ett par stolar som jag sen fick höra om hela resan. Men killarna var inte så översociala de heller när de satt och spelade spel på datorn och läste bok.

Men kul hade vi :) Spelade kortspel nästan hela vägen hem. Och eftersom Anders nästan grät för att han låg sist när jag låg först så lät jag honom vinna ;) Det är rätt kul när man åker så, alla som åker samma tur börjar prata med varandra. Hur tungt det var och hur mycket man hade handlat osv. Intressant!

Sen när vi kom hem åkte vi till Dalabadet och badade, riktigt härligt. Vill dit där nu med men ingen vill med mig... :(

Vid halv tio tiden var jag hemma och plötsligt står D utanför mig :D Var ju väntat men blev ändå glad:) Kom även på att vi får lära oss att leva med att vi håller på två olika lag i fotbollen. :P Höll ju på att dö där ett tag. Sen fick jag höra vacker dansbandssång. Och bara för att jag har sämst minne så kommer jag inte på vad han sjöng , men fint var det :P haha

- Vill du ha: badabapapapa eller hurra?
- Eh jag tar nog ett hurra!
Haha!! Ibland är radioprogram helt sjuka!

Även om det är tråkigt så tror jag att tiden kommer gå fort. Har så mycket att göra nu känner jag så jag knappt hinner med själv. Har mycket som ska hinnas med men tiden räcker inte till. :/

Usch nu blev det ett långt inlägg igen, får ta det jag tänkte på i ett annat lite senare kanske :)

<3

RSS 2.0