Sova sova sova

Då vet vi varför jag inte går till Magasinet 16/18. FY FAN! haha. Helt sinnes sjukt. Alla tjejer "tävlar" om att vara störst bäst och vackrast (inte alla men många). Och om man råkar stå lite fel eller ivägen för deras "skit heta dans" så får man sig en knuff eller två.  Alltså HALLÅ! Alla får plats och man måste inte slåss och puttas för att synas...

Nä fy helsikes att jag går dit igen, haha. Håller mig till vårt älskade Magget 20:D Där knuffas vi inte och bråkar:) Där är vi för att dansa och ha kul:P haha. Eller något:)

Nästan lite hemskt att träffa alla "små" man känner:P Hemskt är fel ord, men känns döö konstigt.. Nä vet ni vad, inget 16/18 för Emilia fler gånger:) haha.

Men hade super kul med Ida Peij, Ida Beij och Emily aka Blomman:) Vi lekte charader hemma hos Ida, (jag och Peij vann;) haha. Jag skulle föreställa ett träd, hur gör man ett träd i charader? haha. Men jag lyckades, shit vad riktigt bra jag måste vara på det:P Sen kom vi på hur de äldre dansade när de var ute när de var så unga som vi är:P Sjukt bra dans iaf;) haha.

Nä slutsnackat, nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen också:P Tufft det här alltså:P haha.

Sov gott min(?!, passade bäst där haha) sockerpudding.

Mot sin vilja

Vem hade kunnat tänka sig detta? Jobbigt mellan åt men det är bara till att gilla läget. Kan inte göra så mycket åt denna situationen. Tyvärr... Saknar dig.

Ska snart iväg till jobb... Hade varit skönt att vara ledig nu i helgen... Hade behövt det. Men sen samtidigt är det rätt skönt att göra något.

Får väl se vad som händer ikväll:) En sak som är säker är att jag måste sova när jag kommer hem om jag ska orka:P haha.

Nä nu ska jag börja ta på mig mina skitsnygga McD kläder:) haha.

Have a great day

Missing you

Borde sovit för lääänge sen. Men har pratat med Emelie:) Känns skönt att fått prata lite:) Saknar henne sjuktmycket! Men hon kommer hem(förhoppningsvis).

Fick min "bok" om handledarutb:) haha nu vet jag vad jag ska göra i helgen:P jobba, läsa, ha kul:) Skönt att ha det planerat:P

Nä nu ska jag sova.. Börjar snart igen ju:P haha.
Ingen som ska sälja sin bil? Och vill ge den till mig. :) haha

Probably not...

Borde inte skriva något här nu. Men vet inte riktigt vad jag annars ska göra. Just nu i denna sekund, minut, timme så känner jag ett stort tomt hål. Hur fan kan jag vara så dum! Jag är den som är minst  "boven i dramat" i detta sammanhanget men jag känner mig som en stor idiot. Har sett men inte velat inse kanske.

Känner även att det finns något annat.. Och jag tror nog att det bara är jag som fattar, men jag måste få det skrivit någon stans. Hade kunnat skriva det i ett word-dokument, men det är inte samma sak. Kan man vara Pissed off på något som man egentligen inte kan vara pissed off på? Fan, jag vill ha lite positiv energi snart. Kan behövas nu.

Hur ska man kunna lita på någon/något mer? Känns riktigt svårt. Att vara ärlig mot andra är viktigt, att vara ärlig mot sig själv är fan så mycket viktigare! Men sjukt svårt. Helst av allt skulle jag vilja lägga mig under mitt täcke och bara ligga här tills... hmm föralltid. "Emilia du är så stark" "Emilia det löser sig"  Emilia hit och Emilia dit. Fan alltså.

Men nä jag ska inte lägga mig här och inte stiga upp, utan jag är stark, det vet jag. Men man får bli arg. Man får bli förbannad en stund. Och sen upptäcka att man ska gå vidare på en annan väg. Kanske den till höger...? Men åhr alltså! Don´t want to!

Jag vill ha något positivt nu.!

Fördriva tiden

När man ska iväg på något så går tiden så sakta. Extremt:P haha.

Fick pratat med Mamms lite idag:) Alltid lika skönt att prata med henne:) Ser allt från en annan sida om man kan säga så:P Alla borde ha henne som mamma:) haha. Fast ändå inte:D Bara min och Amandas:) haha


Farbror doktorn var väldigt snäll idag, för han ville operera mig igen:P haha. Inget kul alls, men jag vill verkligen! Han var ingen sån läkare som är sjukt tråkig och bara "Jaha, då gör vi så och så, hejdå!" Utan han var helt glad och hur trevlig som helst:) Smittar av sig:)

När jag körde hem från Ystad igen svängde jag ner till stranden i Skateholm, precis brevid campingen:) Åratals sen jag var där:) När jag parkerade bilen så såg jag den blåa stugan. Hade helt glömt bort den! Sjukt många minnen dök upp från skolan och scouterna och allt:) Härligt!
Jag bara älskar stranden! Bara få vara för sig själv där nere, det betyder mycket! Många funderingar och tankar släpper:)

Nä nu ska jag iväg till mitt möte:)

If you don´t try, you don´t know how to face it!

What!?

Hur kan man veta med all säkerthet?

Har mycket att tänka på just nu... Men som andra säger så klarar jag mig kanske. Vill bara få denna perioden "överstökad". Inget roligt alls.. Men man behöver väl detta med. Gick på bryggan idag vid Dala. "Give me a name!" Kan väl inte vara mer än tydligt... Våga lita på mig själv...:P haha

Ska till farbror doktorn imorgon för att kolla min fot :P. Sen blir det ASS-möte på jobb och sen får vi se.

Nu ska jag försöka sova iaf. Får väl se hur bra det går med det:P Sen hade jag med tänkt ändra om här lite på bloggen, men det får komma en gång när jag har lite inspiration och så där:) haha.

Sov gott med er!

Jag ska nog bli florist förresten:D

Jaha, vad ska man säga?

Tänk att man sitter här så pass ofta som man egentligen gör. Helt sjukt. Hade nästan blivit rädd om man skulle skriva upp hur många timmar det är... Men men, roligare att ha något att läsa och titta på än att stirra rakt in i väggen:)

Har varit rätt skoj på jobb idag:) haha. Fick inte så mycket vettigt gjort under ett par timmar, kände mig nästan lite taskig:P Men men , vi hade super kul i alla fall! :)

Var nere på stranden idag, såå härligt väder! Vill bara att det ska bli vår och sommar,nu nu nu! 

:D


Blev bjuden på partaj på fredag:) haha. Magget två gånger denna veckan? Hmmm:P Är i och för sig jäkligt kul:P Men jobbar öppning denna helgen:P haha. Fast börjar elva söndag, kan ju gå:) haha. Lever bara en gång:D

The Chemical Brothers

Underbar video:) Och skön låt.

Enjoy:



JAG KAN LÄGGA IN YOUTUBEKLIPP EMELIE!!! :D mohaha

100 :)

Vet ni något roligt?! Detta är mitt 100:ade inlägg:) haha. Trodde jag inte skulle gå så snabbt:)

Funderade på varför jag glömmer så mycket saker, det kanske helt enkelt inte är något att nämna. Det är riktigt kul när man upplever det men kanske inte lika roligt att läsa om.

Tänkte innan idag på hur man är som vän. Om jag själv skulle vilja vara vän med mig. Konstig fundering? Hmm, ja kanske, men hur ska man annars få reda på om man är en helt ok vän, en bra vän eller en underbar vän? Man måste ju sätta sig in i situationen. Och jag tror att jag absolut hade velat vara vän med mig:) haha. Wierd:P men ack så sant.


Jag vill bara säga det rakt ut! Det lixom finns där men formas inte som ord högt utan finns bara hos mig. Skulle vilja skriva det här men då vet alla det och känner inte riktigt att någon annan än jag ska veta om det. Inte redo för någon annan. Tyvärr.

Var hos Sebbe innan och kollade på Madagaskar 2:) haha. Alla borde ha en Sebbe i deras liv:) En sak som är säker. En som förstår, lyssnar och finns där för en. Är väldigt tacksam för det. :)


Nä nu är jag väl klar med detta inlägget... Tror jag ska ta tag i mitt liv och bli lite snällare mot mig själv:) Det är jag värd:)

Puss haj snart kommer det en musikvideo från maj:P haha (sjukt bra rim, det måste ni hålla med om:P)

Överraskning

Jobb i tre timmar mindre än väntat, Jenny ville jobba mer och jag är sjukt trött. Så hon fick de sista timmarna:) haha.

Nu måste jag bara berätta om igår:D
Min mamma frågade för ett rätt så bra tag sen om vi gjorde något den 22 februari för hon hade en överraskning åt oss:) Så det blev inskrivit i kalendern:P Trodde vi skulle vara där vid fyra men min mamma är lite sneaky;P haha. Utan vid fem gick vi till Max och åt lite och satt och snackade, och jag trodde Perola skulle med, men det visade sig vara helt fel:P haha.

Vi började gå och hon vägrade säga något. När vi äntligen kom fram till lokalen så står det inte ens där vad det är vi ska få se/göra. Jaja, mer spännande tyckte jag:P Inte ens när vi hade lämnat biljetterna visste vi vad vi skulle göra. Eller jo då hade hon sagt så mycket att vi var där en timme innan för att få bra platser "Aha, det är något vi ska se:P" haha smart!

Hon fick till och med peka på affischen (stavas det så?:P) för att vi skulle se:P
AFTER DARK!:D haha. Sjukt, har alltid velat se de och igår såg jag de med:D Var helt spända alla tre när vi satt där och väntade på att det skulle börja:) Vi hade nog de bästa platserna av alla som var där:P Det är sjukt att en man kan likna en kvinna så sjukt mycket! Och snygg är han med:) haha. Helt underbar föreställning:) Alla borde se den, skrattade nästan hela tiden. :) Tack så mycket för den upplevelsen! Säger som jag sa om Grease mamma;) (även om jag tror jag måste förklara för dig) haha.

Jaha, vad ska man nu göra resten av dagen tro... Sova en stund kanske... Eftersom jag började sju imorse är jag LITE trött:) Laga lite mat och inte göra så mycket tror jag det blir.


Update

Hemma i hålan igen!

Igår satt man här i samma ställning som alltid i samma säng:) och visste absolut inte vad jag skulle ta mig till:P Var inte alls sugen på att bara sitta hemma, men ingen jag kunde vara med... Så fick jag ett förslag att komma till Tomelilla. Ringde Mamms och berättade och hon sa "Men kom hit då så får du middag med:)" Så jag satte mig i min vackra underbara (VÄLDIGT ironisk haha) bil och körde mot Ystad.

Vid halv nio tiden charmade jag min underbara Mamma så hon körde mig dit:) Tobbe var så snäll så han kom och mötte mig:) Och precis innan kom jag på vilken Ida det var de var hos så då var det ju helt lugnt:P haha. Var sjukt kul att få chansen att komma utanför de "vanliga" kretsarna, eftersom Emelisan är i Australien och Caccis är sjuk...:( Men men:)

Berättar om min senaste kväll imorgon:) haha.

Sov gott! ;)

Som ett barn på julafton

Snart ska vi få reda på vad det är för något:D haha. Skriver om min kväll igår lite senare ikväll tror jag:) Det var tur att jag inte stannade hemma om man säger så:) haha.

Nu ska vi iväg och äta :)

Destiny.... Faith

Stort jäkla frågetecken

Helt vilse! Vet inte vad jag ska tro, känna eller vara. Va fan!

Nu ska jag iaf ner till Apoteket och köpta lite salva. Sen får vi se om Herrn har missat vad vi har sagt:P haha.

Hoppas på en lite mindre lugn lördagkväll än förra veckan:)

Varför kan inte en hjort ångra sig?

Gjort är Gjort! ;) haha

AJ AJ AJ!!! Herregud så jäkla ont man kan ha:P haha. Är sjukt nöjd, men undrar vad i helsike jag har gjort:P haha. Kan inte ens ha tröjan på mig för det gör för ont.

Satte mig i bilen för att köra in till Malmö och göra mina efterlängtade änglavingar (kommer bild snart), hade inte ens sett hur de var uppritade, så var lite spänd:) Men förstod inte riktigt vad som skulle hända:P Gick in på Oldbones och Peter kom med ritningen, och det var helt MITT I PRICK! Sjukt säger jag bara, precis så som jag ville ha de. Så det var bara att sätta igång.

De första strecken var helt okej, men sen, USCH. Gör aldrig det på revbenen! Det gör så satans ont:P haha. Efter en stund kom mamms dit och höll mig sällskap i mitt onda. Hon stod vid min fot och höll mig på benet för moraliskt stöd. Och det hjälpte sjukt mycket! Tack för det!:D

När han hade gjort konturerna tänkte jag "Nä nu går jag fan här ifrån". Men jag höll ut och nu är de supersnygga! Satte på salvan nu och fy jäklar vad det gjorde ont, kallsvettades och kunde inte röra mig. Men nu är det bättre:)

Många svärord;P (gulligt ord:)


Har nästan precis kommit hem från Caccis! Vi har haft en jättemysig fredagkväll:) Först kollade vi på tv med Carina och Berta (han kallar mig alltid för Emelie):P Sen hyrde vi film på Hemmakväll. En riktigt bra film, men sjukt snabba dialoger så man hann knappt med vissa gånger:) Den handlade om en syster och en bror som var kära i samma person:P haha. Jobbigt värre.

Sen har vi nog suttit och snackat i MÅNGA minuter:P Skönt att bara snacka av sig lite. Kom fram till att en kombination av: Cacce, Emelie och Emilia när vi är trötta går inte att ha tråkigt med:) haha. Och att Johan är medelålders ;).

Nä om man kanske skulle försöka sova lite nu. Hade kanske varit på sin plats:)

Dream sweet dreams!

Nervöst...

-Ah jag blir så matt!
Haha älskar det uttrycket:P

Jag tror jag vet vad jag ska utbilda mig till:D Vilken lättnad! Helt sjukt, och tack för hjälpen!

Nu sitter jag här och blir mer och mer nervös, för idag....... ska jag tattuera mig! :D haha. Har inte riktigt förstått än att det är idag för jag har väntat så sjukt länge. Men det är i alla fall idag:) haha.

Drömde att en tant visade mig en bild som hon ritat för hon visste precis hur jag ville ha min tatuering! Men ALDRIG haha, och som tur var så kom Peter och började rita upp det precis som jag ville ha det, fast på min rygg:P haha. Sjuk dröm. Hoppas det inte blir så i verkligheten:P

Men nu ska jag nog gå ner och ta något att äta. För tror inte att jag kan äta så värst mycket längre fram:P haha.

Hopp och hej, hoppas jag får se dej. haha.

Något roligt?

Älskar att gå till jobb när Camilla jobbar! Det blir lixom det lilla extra när man själv jobbar:) Haha fick även höra att det inte passar mig att vara sur/förbannad. Blev sjukt arg när Sebbe tog mina burgare och allt annat för den delen, så är det jag som får stå och vänta ännu längre på maten jag beställt.. Då blir jag arg... Haha, men han var så gullig när han sa förlåt så det gick bra ändå:)

Just nu leker min älskade katt med en BH, haha. Ibland tror jag han döljer något för mig:P




Var och fikade idag med Mamms Amanda och Amandas kompis Amanda:D haha. Satt och snackade lite och sådär. Sen kom jag på att jag var ju tvungen att berätta för Cacce om min helt otroliga upptäckt... Så jag gick in där (på Gallerix) och hon skulle då gå på rast så hon kom ut och satte sig och snackade lite med:) Och jag passade på att berätta vad jag skulle berätta. Men då hade Amandorna gått. Och så klart så kommer jag på DÅ att jag hade min kamera med:P haha

   

De ser väldigt roade ut;P haha.

Funderar på vad man ska hitta på i helgen, när man ändå är ledig och allt:) haha. Men ingen annan är det... Åhr kom precis på att jag ska ju tatuera mig på fredag:D haha. Det är ju en sak som är rätt skoj:P haha. Då har jag iaf något snyggt att titta på eftersom alla andra är upptagna:P haha.


Krockar man med något bra bör man hålla fast vid det ett tag.
Det får avsluta kvällens inlägg, sov gott allesammans!

kurwa mac

De byggde en järnväg över Alperna mellan Wien och Venedig innan det ens fanns ett tåg som kunde göra resan.
De byggde den ändå.
De visste att tåget skulle komma en dag...


Vad är man rädd för? Varför är man rädd? Varför inte bara leva nu och låta det som ska komma komma när det kommer? Jag vet vad jag är rädd för. Och har varit rädd för. Tur är väl det, för det är nog ingen mer än jag och mamma som vet om det. Men egentligen, är man rädd för att må dåligt eller för vad andra ska tycka?
Må dåligt kan man ju i så fall göra när det kommer. Inte nu när man kan må bra. Och om man nu mår dåligt senare så kommer man förbi det också. Jag vet. Varför inte tillåta sig själv att må bra när man väl kan det?

Jag vet vad jag vill nu. Jag vill må bra! Det man verkligen vill kommer att komma till en, det är jag säker på, förr eller senare!
Jag vill bo någon annanstans där jag kan ha det så som jag har tänkt mig hur mitt hem ska se ut.
Jag vill kunna vara spontan och göra det jag känner för.
Jag vill alltid lära mig nya saker.
Jag vill kunna se alla saker ur en positiv synvinkel.
Jag vill aldrig sluta leva mitt liv på grund av någon annan.
Jag vill alltid kunna känna lycka och harmoni.
Jag vill bli sedd för den jag är och inte för något som jag hade kunnat bli eller "Ja men du är ju såå duktig på det, gör det istället" jag vill vara jag. And I´m pretty damn good at it too! Fast man fastnar i bland. Men det är tillåtet. (en del av vad jag vill)

Det är just detta jag är rädd för, vad alla andra tycker om en och ens tankar. 20 år (snart 21;) och fan vad flummig hon är! Men jag har kommit fram till en sak, det är detta jag tror på! Man kan tro på Gud man kan tro på Allah (eller hur det stavas) och man kan tro på precis vad man vill. Bara man gör det för en själv och inte för någon annan.

Och jag känner som så här att det är upp till var och en vad de tycker om mig eller vem som helst. Det är inte mitt problem så varför ska jag oroa mig för vad just du tycker om mig. Take it or leave it, det är inte jag som förlorar en vän. Så nä, jag är inte rädd för vad du tycker.


Djupt inlägg men jag känner mig så här just precis nu. Och det är denna bloggen är till för, visa mig och hur jag är och känner. Nu ska jag nog försöka sova lite efter en väldigt bra film (Under Toscanas sol) och ett långt inlägg:)

Hej hopp i blåbärsskogen, (5 minuter senare) men shit vad svårt det skulle vara att rimma på skogen då:P

Soowy

Eftersom jag är (som alla redan vet) glömsk så kom jag precis på att jag glömde skriva:
Saknar dig!!! Låt tiden gå fort!

Så därför fick det ett alldeles eget inlägg. Som ett förlåt, haha!;)

A maa gad! haha

Nu har jag precis sett världens sjukaste reklam! Men det är ju på Mtv.

Min älskade klumpiga lillasyster trodde hon hade tappat bort sin mobil så hon spärrade den. Men pappa hittade den på bordet som står i hallen. :P haha. Så jag fick gå ner till Telenor och ta bort spärren eftersom det står på mig:P. KLANT!;)

Tänk om man skulle be sin pappa om lov att träffa killar:P haha. Att han skulle träffa honom och godkänna honom. Typ "Varför skulle du få dejta min dotter?". Men jag hade nog inte varit så orolig:)

Herregud! Har kollat på "My supersweet 16", det är ju helt för jävligt hur de håller på! Inte undra på att de har problem i USA. De verkligen tävlar om vems fest som ska bli bäst. Plus att det får precis det de pekar på...SJUKT

Hade inget att göra idag så jag stack till Sebbe för att dra med honom på något. Så vi åkte och bowlade:) Jag vann första serien men han vann totalt. :) Älskar att bowla:P Plus att jag slog mitt personbästa! :)

Imorgon ska jag fika med Mamms och Mandis. :) Mysigt mysigt:)

Nu är det "Pimp my ride". Ha det gött!

Äntligen!

Har precis kommit hem från the Beach:) Man får ju passa på när det är sol:P haha. Har dock ingen känsel i tårna. Råkade bli lite blöt:)

   

Såg nu när jag laddade upp bilder från mobilen såg jag att jag har bilder på mig och Mandis från senaste fikan i stan med Mamms!:) Vi provar mammas glasögon:P

   
Snyggingar! :Phaha.

Nu ska jag göra mig i ordning:)

Typisk...

3 killar sitter på en bar, när ett fyllo raglar in. Pekar på killen i mitten och skriker;
-Din morsa är det bästa ligget i stan!


Alla tror att världens tumult är på gång, men killen i mitten ignorerar överraskande fyllot, som snubblar iväg till andra änden av baren.

10 minuter senare kommer han dock tillbaka fylld med energi:
-Jag satte just på din morsa, och det var skithäääärligt
!

Killen i mitten tar fortfarande ingen notis om fyllbulten, som än en gång försvinner iväg.
10 minuter senare återupprepas proceduren.
-Din morsa lät mig till och med...

Denna gången tröttnar killen och avbryter alkisen:
-Dra hem nu farsan, du e packad!


Haha:P Sjuktbra!

Fear?

Nä men vi kan väl vara lite glömska Emilia så vi inte kommer ihåg något alls om vad som var tänkt att skriva här...
Shit alltså, när jag stod och dammsög på jobb så visste jag precis:P Men nu en timme senare så är det BORTA. Jaja, synd om er eftersom det var en väldigt rolig sak:P Skrattade för mig själv faktiskt..

Imorgon är jag LEDIG :) Men jag vet redan vad jag ska göra, städa och skriva brev. Inget kul något av de men måste göras.

Visst är det skönt med vänner! Jag hade aldrig klarat mig utan, tänk en värld utan någon alls som känner en, ingen som vet vem man är. FY vad trist! Då hade jag hellre varit en fisk i atlanten! :P

Känns så skönt att höra: Jag vet precis hur du funkar Emilia. :)

Funderar på vilka veckor som jag ska ta semester på. Inget lätt val ska jag berätta! Gissa vilka veckor som det är fint väder.
Pratar med Millis nu, fast inte livet leker (för någon av oss;) så blir man alltid lika glad. Konstigt att någon kan ha den inverkan på en, och speciellt genom Facebook:P haha:) I Like It!
Nästa helg måste fixa sig:P

Heter inte Daim och Smarties lika dant på engelska som svenska? Konstigt!

Underbar låt!

I won't forget all the ones that I love

I gotta take a risk, take a chance, make a change

And breakaway 

 

Och tyvärr en timme senare har jag fortfarande inte kommit på vad som var så roligt:) Godnatt!


...?

Åhr vet ni hur sugen jag är. Jag vill jag vill jag vill! Men får väl vänta ett tag till. Måste ju ha allt först. Sen blir det! Och jag har en önskan om vem med. Men det förblir min hemliga önskan! Blir så avis när man sitter här och kollar runt. NU!

Funderar på att hitta på något idag, men vet inte vad. Är så jäkla tråkigt att alltid sitta här. Ska ju bort och jobba ikväll men ändå.

Nu vet jag! Jag sticker till stranden! Men vilken får vi se.




Nyttigt

Funderar på om jag ska äta något nu eller om jag ska vänta till imorgonbitti... Hmm...
Är ju väldigt hungrig... :P

Har "precis" (tiden går så fort, typ en timme sen) pratat med min underbara Mamms. Känns så himla bra att prata med henne. Hon är en av de bästa människorna i mitt liv. Hon finns alltid där. Satt och pratade i en och en halv timme, och jag "lärde" mig sjukt mycket om både mig själv och "utmaningarna" som kommer i livet.

(skrivkramp måste äta tror jag:)


Och jag är beredd att ta mig an de (utmaningarna). Vill nästan att det ska bli en ny dag så jag kan känna att det jag har är det bästa som finns. Och jag skulle inte i hela världen vilja byta med någon. Underbart att lägga på luren och verkligen ha en annan syn.

Mådde bra innan med men lite sämre än nu;) haha. För nu vet jag hur jag ska göra.
Är verkligen tacksam över att jag har så många fina vänner runt omkring mig.

Måste nämna Sebbe a.k.a Klippan (Korven) Andersson ;) haha. Han var verkligen det innan, fast han inte orkade så hjälpte han mig hem med tv:n för att jag skulle ha något att kolla på ikväll och alla andra kvällar. Eftersom den andra lilla fjutt tv:n har gått söner. Slår vad om att det är Monica:) haha. Måste faktiskt erkänna att jag saknar henne lite grann, hennes struktur på allt och så. Men inte överdrivet:P haha. Det vet hon om:)

Nä om man kanske ska lägga sig nu så det blir en ny dag:)
Jo men jag tycker ni kan byta så du bor här ist:P haha

Sov gott alla ni:)

Bullar eller inte bullar, det är frågan...

NU får det vara nog. Mår dåligt över något som egentligen är en jäkla skitsak. MOVE on.

.... Eller skitsak är det ju inte alls, men det är så jäkla jobbigt att gå här hemma och fundera och inte komma på något alls, inte ens en liten lösning har jag. Antingen så fortsätter det så här eller så väljer jag att se det på ett annat sätt. Vilket annat sätt är ju en annan utmaning. Utmaning..? Mmm kanske.

Blir ju så himla svårt när man själv är på det klara med nästan allt. Varför ska jag vara det.

Dagens I-landsproblem:
Frukost?
De frusta/frysta (vet inte vad det heter:) hahaha tror det är frysta nu) bullarna i frysen och värm de i ugnen.
Eller, gå och köp bullar och käka de istället.


Jaha! Men om jag nu ska köpa bullar så hade jag lika gärna kunnat värma bullarna i ugnen. Och nu eftersom jag har tänkt på det rätt länge så hade jag nog både hunnit gå ner och handla plus värma ett par bullar i ugnen:P haha Jobbigt värre.

Nu ska jag iväg. Utan frukost i magen. Tror jag köper med mig bullar till Korven så käkar vi tillsammans:) haha.

Åhr

Herre gud vad jag saknar detta, satt och kollade genom gamla bilder precis. Vill bara bara bara tillbaka!


Kvällsmys på balkongen med Barbie tända ljus och musik:)


           
Barbie räddade vi från      Sikka coolingar;) haha         Inne i stan.
ensamheten på Kreta

 Så här långa ben kan man få i en väldigt bra kameravinkel:P



Man kan använda snorkeln som sugrör! ;)

Glad kanske...

Ibland blir det inte alltid som man tänkt sig. Det kan bli lite annorlunda än vad man har bestämt. Och så har det varit just denna dagen. Det började som bestämt, gick till stan och allt det möget, jobbade, kalas hos pappa och Sebbe seen sket det sig.

Hade roligt på jobb eftersom det var Camilla som jag jobbade med:) Har hänt riktigt mycket idag som man har tänkt "Detta kommer jag komma ihåg för det var så speciellt" men ICKE:P Kommer bara ihåg att en kvinna sa att jag var riktigt duktig på det jag gjorde::. Blev lite stolt:D Sen stannade Camilla kvar en hel kvart för att stå och prata med mig på min kvartsrast:) haha så jag hann inte äta något:) Men det gjorde inget, alltid lika kul:) haha.

Sen när jag ringde Cacce hade hon plötsligt ändrat sig och skulle köra hennes föräldrars kompisar hem. Så just då den stunden visste jag inget alls. Eller typ fram tills nästan nu visste jag inget alls om vad som händer denna kväll:)

Men men, sen förstod jag vad hon egentligen ville:) Och då förlät jag henne:) You go GIRL!;) haha. Om det är ömsesidigt:P
Väldigt många gubbar nu. haha.

Min älskade Hugo

Jaha, sen packade jag in Sebbes present väldigt snabbt och nästan halvsprang hem till Pappi och Ullis. Där hemma var mina favvis fastrar och min favvis farmor (hehe vad är ironi Emelie?). Jaja, en faster är väl helt okej. Blev överfallen av små killar som sprang emot mig och kramade mig:D. Mest för att jag hade med mig presenter tror jag;P haha. Presenterna var lyckade från alla håll. I still can:) haha.

Det blev snabb middag så jag inte halkade efter så himla mycket:) Åt tårta och sjöng för födelsegrisarna med. Satt och pratade en stund så som man ska göra (förväntas göra) när man är "vuxen". Men sen orkade jag inte sitta och höra på deras snack längre. De är så fruktansvärt negativa och inget är bra och allt man säger får man kommentarer om. Ja, tror inte ni förstår. Man måste "känna" de för att göra det (Mina fastrar).

Men iaf då gick jag in och busade med Rasmus, Alexander och Sebbe:) haha. Riktigt skoj hade vi, det hade förresten Sebbe och Rasmus också haft med Pappas parfym inne på toan med. haha. Vi lekte kittleleken och sköt med pistolen som Sebbe fick på rutorna:) haha. Alltid lika kul. Rasmus satt och kollade väldigt intensivt på när Alexander sköt och varje gång det "smackade" på rutan klappade han och skrattade:) haha.

Sen blev tantEmilia trött på att jaga småkillar så då gick jag och satte mig och var vuxen igen. Lite roligare blev det ju eftersom Tobbe var där
. Men men, hade fortfarande beslutsångest över utgång eller inte. Men nu när jag kom hem och satte mig så kände jag inte för det. Lite gör jag väl (alltid) men inget kul om ingen mer ska ut ju.

Jaha, hur många sms och fina kort har ni fått på alla <3s dag?
Jaså, jaha, nä jag har inte fått något alls, haha. :) Men sen har jag ju inte skickat något heller;)



Oj vad långt detta inlägget blev om allt och inget. Som vanligt då med andra ord, sitter och tänker "Oh, ja det ska jag skriva" sen när man är klar så märker man att det är ju en hel evighetstext att läsa genom. Om man nu har ork till att göra det:) Men alltid så kul att skriva. Och just idag så har det varit riktigt mycket gubbar också:) haha.

Förklaring:
Sebbe är Ullis son.
Rasmus är Tobbes son (som är Ullis son).
Alexander är min kusins son.

Minnen

Nu sitter man här igen, en halvtimme till man börjar jobba och ska vara trevlig i sju timmar. Men det brukar lösa sig:) Är ju rätt trevlig av mig annars ;) haha

Igår innan jag stack till jobb kom jag att tänka på hur dofter kan få en att minnas. Väldigt många gånger när jag har känt en vaniljkrämsliknande doft tänker jag tillbaka till USA. Att man ens kan komma ihåg det, det är ju över ett år sen och lite mer. Men det är en underbar känsla, precis som igår när jag skulle ta deo, när jag öppnade locket så kände jag doften, och jag har inte använt den på ett tag, och det kändes precis som när man stod på sitt rum i Wayne och hade precis duschat och solen lyste och man skulle köra Cormac till lek och lär. Eller när man satte sig i sin bil (ja jag hade egen bil i USA haha:) och skulle köra och hämta Sofie för att åka till King of Prusia och shoppa satan:).


Fantastiskt att man kan komma ihåg och känna en sån sak bara av lukten av något. :)

Idag är det alla <3 dag. Underbar dag :) haha. Hmm känns som att det kvittar vilken dag på året det är, man kan väl älska och berätta det ändå. Behöver man verkligen en dag för det? Men men, rätt gulligt ändå.


Nä hörni nu ska jag rusa till jubb. <3


ZzzZzz

Känns helt konstigt att inte ha suttit vid datorn på hela dagen, men har hänt så mycket saker:) haha.
JAG SKA BLI ARBETSLEDARE :: (en sån gubbe som är så stolt på msn, Emelies favoritgubbe;)

Har inte hänt så mycket intressant eller roliga saker idag eller igår. Har bara rullat på som vanligt. Imorgon blir också en sån dag när allt måste klaffa för att funka. Först ner på stan och handla till pappa. Systemet. Jobba. Kalas. Utgång. Men vi (jag och Cacce) vet inte riktigt var när eller hur. Får väl se vad som blir roligast.

Nä usch vad jag blev trött nu. Vi hörs en annan dag! <3

Mmm... host host

Har precis kommit hem från stranden nästan, gick en timme där nere så nu fryser man riktigt mycket. Jag älskar att gå där nere, alltid så lugnt och skönt och man kommer fram till så mycket saker. En sak är jag väldigt tacksam över:)

Igår kom jag på en sak som ingen syster vill komma på. Har varit henne i hälarna och nästan vetat om det hela tiden men inte haft något bevis eller sett det själv. Men nu gick det inte längre. Har tyckt att hon luktat rök väldigt länge nu, ända sen hon började på Liljeborg, men alla hennes kompisar har rökt så det har väl varit ett bra sätt att komma undan på. Förstår bara inte varför man vill utsätta sig för något sånt. Är det ens gott? Vad tjänar det till lixom, tycker bara man blir mindre attraktiv för ALLA.

Jag älskar Amanda över allt annat och skulle aldrig vilja henne något ont. Tycker bara det är en dö dum sak att börja med. Men hennes liv hennes beslut. Skulle aldrig vilja vara utan henne, det är en sak som är säker. Även om det är lite kämpigt ibland.


Igår ringde Blomman och undrade om jag skulle vilja jobba idag, efter lite betänketid så sa jag nej:) haha. När vi hade lagt på så räknade jag ut att om jag skulle jobbat idag också så hade jag jobbat 16 dagar av 18 totalt, nu är det ju bara 15;) haha. 


Nu har Emelie äntligen kommit fram, men jag har inte pratat med henne eftersom jag inte var hemma när hon skrev till mig:( men men. Det kommer fler tåg:).

Nu ska jag nog gå nerpå stan och inhandla en VÄLDIGT viktig sak;) haha.

Puss hej gurkpastej.... haha

Och mamma haj, do do dodo dodo do.....

Känner inte att jag vill sitta och skriva här nu precis. Roligare att läsa ett positivt inlägg. Men såg igår att jag kollat helt fel på dagarna i schemat denna veckan. Sjukt! Hur kan man göra så fel...

Blivit tillfrågad den stora frågan idag... Blev rätt så glad kan jag meddela!

Har även varit på hejdåmiddag hos Emelie.
Var väldigt roligt och trevligt folk:). Mycket skratt. Vi (jag och Cacce) gav henne solglasögon, simglasögon och luftkuddar, sånna man har runt armarna, men det var bebissize:). Tur att hon fick om de om armarna annars hade man bara sett händerna vid vattenytan när hon ville upp "HALLÅ, jag vill upp"-vinket haha. Två flytkuddar och två händer:). Men nu kan hon ha både flytväst och kuddar på armarna när hon ska ut på båtturer:). Emelie kommer levande hem WIIE:Dhaha.

Sen har vi även haft en lektion om hur man gör om där kommer en haj. Lägg handen på nosen så flyter han upp stel som en pinne och DÅ simmar (mer sprattlar) du som satan ifrån och om han kommer igen så bara lägg handen på nosen igen:P SJÄLVKLART!
Emelie - Men du sa något om att man skulle slå den i ögat.
Cacce - Ja men det kan du ju inte göra förrän han har bitit dig. Annars är det ju djurplågeri. Han ska kanske bara simma förbi. (så Emelie kan klappa honom och sjunga under vattnet. Då förvinner han snabbt:)
Emilia - Så då väntar man och ser om den bara ska naffsa eller bita riktigt.
Emelie - Men ska man då slå olika hårt då?
Cacce - Nä det är skit samma!


E (inte Emilia och inte helt korrekt citat men ändå!) - Hur kunde hon simma över atlanten utan att dö, där är ju fisk!

C - Emelie, när du ska ta ut luften ur kuddarna så andas inte in den, den är farlig!
Jaha, precis som man tömmer ut luften med munnen haha.
C - Klart där är sälar, vad skulle hajarna annars äta.


Det är tur att vi inte tänker alltid innan vi pratar, hur kul hade man annars haft det lixom:D. Skrattade så vi nästan inte fick luft.

Älskar att känna den där känslan, att det "stiger". Tänker på flickorna och det som sagts och gjort så blir man på lite bättre humör:) Älskar er! Blev ändå inget negativit inlägg:) Hoppas ni haft kul åt våra fin fina samtal:) För det har vi haft:D
Ha det nu så kul Emelie i landet där kängururna hoppar på gatorna! Lev livet för vi finns här när du kommer hem om FEM veckor:D


Detta är fan värre!

Och vinnaren är...

Tjej - Tre cheese utan gurka och senap.
Emilia - Sa du cola Zero?

Tjej kollar väldigt konstigt på mig och säger - Nä utan GURKA OCH SENAP

Har även lärt mig ett nytt ord:P haha. Undrar om man kommer använda det:P
HALLA, och Emelie hade den bästa förklaringen:) Typ white trash:P Millis kan inte stava till det... Eller det var jag från början men när hon skulle bokstavera det så blev det HELT FEL:P

Har nog inte så roligt på jobb som när jag jobbar med Millis och Emelisan:) Emelie ska ta med sig en känguru hem till mig:D haha. Inga problem i tullen säger bara: Jag känner Emily B! Och då vågar ingen säga något annat:P

Jaha, nu är ju det STORA samtalsämnet Facebookfrågorna (iaf på jobb).
Undrar vem som har svarat på: Tycker du Emilia Svensson är ytlig - Ja... Ska ta lite tid och samla lite silvermynt och kolla upp allt det där:P haha Har nog mina aningar eftersom Emily hade gjort samma sak:P haha


Bästa reklamen än så länge går till....
Nummer ett:
Tele 2:P haha (Man bara måste älska det fåret:P)
Nummer två:
Telenor!!! "Do you have Facebook"
:D haha

Nä hörni nu ska jag to Ystad och hämta lite inredning hos Mamms och Perola. haha:P

Sov gott om ni hinner somna innan jag kommer hem;) hahaha
(Tror detta är det flummigaste inlägget hittills (stavas det så??!) i min blogghistoria:P)

AHH måste bara säga att jag...... har rensat FLENSAR idag:P haha. Det ordet kan man ha mycket kul med:D haha. VÄLDIGT internt också haha.

Puss hej leverpastej...UÖE!;) haha

Ett gott skratt förlänger livet

Följer en blogg mammabeckas.blogg.se (vet inte hur man länkar:P). Den är hur intressant som helst, och igår la hon in ett sjukt roligt inlägg om tidningsrubriker.

Sydsvenska Dagbladet:

Våldtäktsman dömd till 2 år i Eslöv

(Fy för att tillbringa 2 år i Eslöv!)


21-åringen anhölls misstänkt för grov stöld av åklagare.

(Åklagare är hett eftertraktade på Svarta börsen har jag hört!)

Nordvästra Skånes Tidningar:

Mannen dog medan kvinnan avled.

(Och skillnaden är...?!)

Örebrokuriren:

Gynekolog hittade knarkgömma.

(Var undrar man genast?!)

Svenska Dagbladet:

Färre gökar i södra Sverige.

(Vilket låter märkligt med tanke på hur många barn som fötts hittills i år!)


Ingen av de omkomna hade livshotande skador

(Istället dog de av...??)

Upsala Nya Tidning:

Högsta Domstolen prövar manlig omskärelse.

(Tur att man inte är anställd där...)

Bergslagsposten:

Inga spår efter skidåkare.

(Han måste ha flugit fram)


Huset som brann ned till grunden blev totalförstört.

(Nähä...?)

Ölandsbladet:

Mindre poliser till Borgholm.

(Vad är maxlängden?)

Helsingborgs Dagblad:

Vi skriver alt dåligare.

(Det jör vi vel inte!)

Dagens Nyheter:

Audis dieselversion av A8 imponerar med sin låga bensinförbrukning.

(Inte undra på!!)

Expressen:

Svältdöd blir vardagsmat.

(Vad blir då festmat?)

Dagen:

Lam pojke bortsprungen.

(Hur lam var han sa du?)

Aftonbladet:

Arbetslösa har rätt till dagisplats.

(Då är de ju åtminstone sysselsatta!)


Polisen grep torsk i fiskhamnen.

(Var hittar man annars torsk?)


Storgråtande bedyrade den 30-åriga porrstjärnan sin oskuld.

(Yeah right!)

Östersundsposten:

Krockade med älg på motorcykel.

(Åker älgar motorcykel...?)

Metro:

Yrkesmördare misstänkt för mord.

(Vadå, han gjorde ju bara sitt jobb!!)


Tre greps för våldtäkt på Finlandsfärja.

(Hur stor är sannolikheten att det finns TRE män som tänder på

Finlandsfärjor??)

Älskar det!

DET ÄR SOL UTE!!! :D haha.
Det är det bästa som finns:)

Höjden av...

Har precis kommit hem från frukosten med brudarna:) Väldigt trevligt ;) Det tyckte säkert Cacce också som kollade på My sweet 16:P.

Igår var det magget som gällde, även barnpassning från Emelies sida:) haha. Kom hem till henne i god tid till Melodifestivalen började. Clara hade somnat och allt var lugnt (vi hade inte ens bestämt vad vi skulle ha på oss). Efter en låt så började Clara gråta inne i Emelies säng, så hon fick bytat blöja och vara vaken med oss ett tag till:).

Måste säga att inget kan nog överträffa förra årets Melodifestival med Björn! För detta året tyckte inte jag var något alls.. Trist. Men men, brukar inte följa det:). Och Clara ville aldrig somna igen, hon var helt pigg till klockan var sådär halv elva tror jag. Och då började vi sminka oss. Har nog aldrig förr varit med om en kväll som var så lugn och ostressad:P haha. Vid halv två kom Carolina och Oskar och då var det vår tur att dansa lite:).

Kom till magget och upptäckte till vår stora förvåning att ALLA var på magget. haha:P. Förutom några då alltså som låg och sov hemma:)
Måste bara nämna också att Clara är grym på "Bollen".

Känner nog inte så många som är lika klumpiga som Emelie är. Nu efter frukosten så skulle Cacce upp till Södan och värma upp och jag och Emelie skulle gå en runda i stan för att hitta något till Ashlee. När vi går på gågatan hör Emelie att det ringer i hennes telefon, hon tar upp den och precis när hon ska kolla vem det är gör hon något konstigt och tappar den i marken. Jaha och, tänker kanske ni, jo då ska jag förklara att där är en BRUNN precis brevid där hon tappar den och batteriet trillar ner och "plopp" så är det borta... Höjden av otur! Men det var nog rätt tur att det inte var självaste mobilen!

Vi kunde inte sluta skratta, gick in till Telenor och pratar med en kille där och han bara "Tyvärr så har vi inte det hemma". Nähäpp! Synn!

Nu ska jag snart upp till Södan och kolla på när Cacce spelar, alldeles själva, för ingen annan vill med:) Meen alltid något:) Får ju kollat på Cacce:)

Hej hopp
du har en snygg kropp.
ha ha ha;)

Do I look like a boy?

Har nästan precis vaknat av att Cacce ringde mig:) Ska ner till stan och käka frulle:D haha.

En väldigt annorlunda kväll igår måste jag säga, kommer uppdatering om det sen. Har lite ont om tid:P

Blev även kallad för Åke när jag gick hem igår... Hmmmmmmmm...:P

Oförstående

Jaha som om jag vill veta det då!
Ibland känner jag mig helt vilse i allt. Är det rätt, om inte varför är det så då, ska jag välja något annat, vill jag välja något annat. Jag fattar inte det bara. VARFÖR!


När jag kom till mamms och Perola igår och satte på tv:n och datorn kände jag bara hur jäkla trött jag var så jag stängde av igen och somnade på soffan en timme. Var nog tur det. Men med facit i hand så hade jag kunnat gå och lägga mig när jag kom hem från jobb. Men men, för snäll kanske...

Ikväll blir det Magget med Emelie en sista gång på ett par veckor. Får se hur allt utvecklar sig:) Men det blir säkert bra.

Ha det nice fågelbajs.

FREDAG

Äntligen är jag ledig i två dagar:) Ska bli så härligt att slippa gå dit:) haha. Men jag gillar det rätt mycket ändå så jag ska inte klaga:)

Nu snart ska jag köra till Ystad och hämta grabbarna:) haha. Eller snart och snart, ska köra hem till Mamms och sitta och glo tills klockan är tre:) Så blir kanske ett till inlägg, man vet aldrig;)

Söndag 19.00 :D

D et är konstigt det där med humör. Ena stunden är man glad och pigg och nästa sekund så är allt bara piss.

Kände verkligen inte för att jobba idag, tyckte det var världens tråkigaste att behöva gå till jobb. Men man är ju så illa tvungen eftersom man har ett ansvar. När jag väl kom dit och satte på mig mina, annars väldigt sköna arbetsskor, så skavde de på min fot… Ahhhr, så det var bara på med mina fina vita skor och glida runt som Bambi på hal is i kassalinjen.

 

Anna tog mina pommes och det är väldigt störigt när allt är klart man ska bara ta pommesen, och när man tittar dit så är MIN pommes som JAG har gjort borta. Man tittar på hur lång tid det tar till nästa att bli klar… 2 MINUTER! Jaha bara att bita ihop och ta skiten från gästen. Men det är sånt som händer. Helt plötsligt så ändrades allt, vet inte riktigt varför eller hur det kunde bli så men allt det som jag kände innan, det jobbiga bara försvann. Riktigt skönt faktiskt. :) haha om man läser det på ett annat sätt än vad jag skrivit det på (väldigt svårt för er att veta) verkar det som om jag var världens deppigaste person:) haha.

 

Känns som att alla på jobb är en stor familj, trivs så bra med de och man känner alla på ett sätt som man annars inte alls skulle gjort:). Vissa hade man nog inte ens hälsat på.

 

Det är en härlig känsla. Plus att Mathilda är värd att nämna speciellt! Hon gjorde min dag i dag och nästa helg:). Världens bästa, hon tog min stängningstid på lördag:). Übersnällt:P

 

 Jaja, känns som mitt liv kretsar kring jobb just nu. I alla fall i det jag skriver. Men det finns ju mycket annat med:P haha. Blev bjuden på avskedskalas på tisdag för Emelie till exempel. Tycker det ska bli skitkul för hennes skull! Jag vill också:D

 

OCH VET NI VAD!? Det är Gossip Girl på söndag:D. Helt underbart:P haha. Eftersom jag inte kan ladda ner på datorn och ingen annan har gjort det till mig, så får jag följa det på tv:n:P haha. Men men, den som väntar på något gott… (väntar alltid för länge;)

När Emelie sa hej till en gäst idag
Benny - Du vet han hajen i Hitta Nemo?
Emilia - Ja?
B - Emelie pratade precis som honom : Hallå, mitt namn är Bruce!
E - Hahaha, ja det gjorde hon.



Vet jag något överhuvud taget...

Jag har en STOR fråga som jag vill få reda på svaret på. Men jag vet inte hur. Eller om jag redan vet svaret. Hur vet man om man vet? Hmm… knepigt!

 

 

Idag har det varit en sån dag som är helt tvärt emot dagen igår:P haha. ALLT har gått fel:P. När det var som värst så fick jag säga till mig själv på skarpen att skärpa mig;) haha. Nä då, men på gränsen faktiskt, jag la till och med en burgare fel till en kille. Han bara ”Hallå, ursäkta men jag skulle ha en Mc Chicken JR”, han hade fått en Big:P haha. Mina 5,5 timmar kändes som en hel EVIGHET!

 

Imorgon ska de ta stygnen i foten på mig, är lite nervös, ska bli så skönt att bli av med det nu.

 

Vem har kommit på frågorna på facebook som man ska svara på för att tjäna ett silvermynt? Haha. Sjukt! Jag och Emelie hade sjukt kul åt det igår:)

 

Sova nu kanske? Jaadåå!

Nice

Shit vad jag gillar Facebook:P haha. Tur det finns:P

 

Har varit en uuunderbar dag på jobb:). Har gått riktigt bra och sjukt kul har det varit. Nu den sista timmen satt både jag och Sofie på golvet och skrattade så vi grät. Men jag vet inte åt vad:) haha. Men det är väl så det ska vara. Sen städade vi lobbyn på rekord fart, jag, IdaPeij och Sofie SPRANG ut och städade. Haha. Sen vek vi Happy Meal så alla barnen i lobbyn vände sig om och gapade (bokstavligen) för vi vek inte som man brukar vika:P haha. Eller jo som man. Äsch vi hade kul iaf:P

 

Hade två vuxna män som bråkade om vem som skulle beställa först. Jag hejade på mannen som sa ifrån:P haha. Och han andra han bara pekade på pojken som precis hade beställt och sa: ”Men då trängde han också sig.” HUR ORKAR MAN? ETT BARN! För helsikes, alla får ju sin mat ändå:P

 

Det är synd att man inte bär med sig dator alltid för jag har alltid något att skriva men aldrig när jag sitter här:P haha

 

Skulle gått en runda med Emelisan idag. Men vi snackade i telefon istället. :P haha.

Nu ska jag kanske iväg. Ha det bra haaj!

Phil Collins

Come with me, close your eyes
Hold my hand, it'll be alright
Don't be scared, don't be shy
Lift your head it's gonna be alright


<3

42 poäng

Nu äntligen har jag tid att sitta här och skriva lite, har upplevt många saker som jag har glömt igen:P haha. I lördags var det födelsedagsfest för Sebbe hos Sebbe:). Jag kom dit sist eftersom jag hade jobbat. De lekte en lek som var så sjukt rolig:) Djungelläten tror jag den hette. Man skulle göra ett ljud och en gest och sen en annans ljud och gest, så skulle han svara med sitt och sen någon annans. Invecklat men skitkul:) haha.

 

När vi satt där och lekte så gick tiden riktigt fort, så då bestämde de sig till min fördel att de skulle stanna i stan och sticka till Magget. Så då kunde jag följa med:) och jag fick till och med mig Emelie dit, fast hon skulle gå och lägga sig när jag ringde;)

 

Var riktigt kul fast man visste att man skulle upp och jobba dagen efter klockan 8:P. Vi var så klart bäst på vårt dansgolv:P haha. Och Gulliga_Millis var också där:D.

 

Väldigt segt att stiga upp igår kan jag säga er;) haha. Hade helst av allt legat kvar:). Men men jag och Sofie hade kul åt allt så det löste sig rätt bra på jobb. Hade inte så mycket att göra så vi fjantade mest och sjöng sånger tillsammans.

”Snälla rara söta Anna, säg kan du inte stanna…hmm hmm hmm hmmm säg inte nej.” sen kunde vi inte mer:) haha

 

Men vi klarade ut den dagen med:). Träffade Amandas nya hund och lite mer igår…

 

Världens underligaste:
”Jag vill ha 3 små Coca och en garlicdipp, äter här.”

 

Måste bara berätta att vårt lag ”Fantastic four” har nu offentligt splittrats pga vår chef. Haha. Vi var för bra och EB ES och EW jobbar nästan fullt:P haha. Lite gulligt:P Så nu är det lag 5 som gäller för min del:P

Men som sagt så vann vi både biobiljetter OCH middag:) Lätt bäst!

 

Nä nu ska jag gå och göra mig i ordning. Ska först upp till pappa och äta lite mat eftersom han fyller år idag. Sen så är man ju så snäll så man ställer upp och jobbar idag också:P haha. Jobbar nio dagar i sträck. Oj oj oj. Ledig först på lördag.

RSS 2.0