funderar

Om man känner att livet funkar som det är och är lycklig för stunden, men känner att det fattas något. Och man vet exakt vad det är som fattas. Hur in i h-vete ska man då bära sig åt? Jag har inget vettigt svar och jag tror inte någon annan hade haft det heller. Fan!


När man känner att man verkligen vill, men där är ändå något som är emellan. . Ungefär som när man ska stänga dörren och där är något mellan. I vanliga fall hade man ju kanske tagit bort strumpan eller katten eller vad det nu kunde vara som ligger där. Men just i detta ögonblicket så ligger det kvar, även om jag vill ta bort det hur mycket som helst. Vill inte ta bort det helt, bara lägga det till sidan.


Väldigt dålig liknelse men ändå:P.


Men tveksamt om det går.


Jaja idag är det lite fest. NYÅR!!


Hoppas på ett bra kommande år. Som är innehållsrikt och spännande. :)

 

GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!


Sug på den karamellen.

I´m living the dream

Var får jag allt ifrån? Glöggen!

 

He'd say: I know what I want
And I want it now
I want you cause I'm Mr.Vain

 

När grundades Nordea? Borås

 

Man bara måste älska Björn Gustafsson!

 

B: Alla som e nått dom e på Whiteroom.

A: Hur e Whiteroom, kan du beskriva det?

B: Man kan inte riktigt komma in, om man säger så. Det är mer, det är mest en kö!

A: Men du kan komma in eller?

B: Om jag kommer in! Jag kommer knappt ut!

 

1337 eliit!

 

Känner att min dag har varit väldigt betydelsefull fram tills nu. Sen får vi se:) haha.

Ska ju jobba så:)

 

Imorgon är det sista dagen på året… Och idag är det sista jobbedagen på året:) Härligt!

 

Men nu ska jag inte sitta här längre. Tjobalooo!

7

Jahapp... What a lifetime! Lucky number seven.

Var ute och åt i Malmö igår med Sändra och några konstiga killar..:P Vet inte riktigt om jag vill nämna några namn;) haha
Var på en jättemysig restaurang som heter Mosaik (eller som Sandra trodde Mosiak;) Måste provas!


Det (Mosaik alltså) ligger på Stortorget och mitt där har de en isplats (haha) där man åker skridskor (ojojoj gör man det där?). Skulle skitgärna vilja åka in där en kväll och bara ha roligt och mysigt! Underhållande:) På skridskobanan förståss.

Sen gick vi vidare till Centiliter och Gram. Riktigt mysigt, och snygga bartenders;) haha. Vildare än vildast hon den därade Sändra;) När vi hade hängt där ett par timmar och mycket övertalande så stack alla fyra till Slagt där Emelie och Cacce var:D Hade en så underbart kul kväll. Om du förstår what I menar:P haha Skumpa i Runda baren, Emelies frissa, bestämt förfest:) haha. Mycket sånna dära individuella skämt, om Emelie får säga det. (internskämt)

Jaha, nähä, men haj po daj

Usch mycket skit och väldigt lite vettiga saker. Godnatt på er!



Xmas time

Jaha nu sitter man hemma hos pappa och har firat jul här. Nu är julen med familjen helt över, för denna gången. Men det är allt mysigt och kul med julen:) Igår var vi hemma hos mamms och PerOla:) Riktigt mysigt hade vi. Fick högtalare till våra iPods (riktigt fina), parfym, tröja, lykta och lite smått till.

Imorse körde jag hem till Sebbe och bytade julklapp med honom:) Fick Björn Gustavssons film:) Love it:)

Sen var det tid med Kalle vid tre som jag tror alla kollar på:) Lite från och till. Och idag kom tomten till oss:) fick pengar, och lite till här hemma. Söndag ska vi fira jul med töserna. Ska bli mysigt:)

Imorgon ska vi ut och partaja:) Ska bli riktigt kul med tanke på att det är vi som ska ha förfest;) You know what I mean. ;)

Har inte så mycket med intressant att berätta. Om detta ens var det:P haha.

Hoppas du haft en underbar jul du med:)

Snart

Nu är alla klapparna inslagna, och min rygg värker. Haha. Det är så typiskt mig att vänta med allt ända in i det sista. Eller hur mamms:P haha. Kan inte riktigt förstå att det är jul i övermorgon. Eller att imorgon firar vi jul med mamma och Perola. Tiden bara försvinner.

 

Idag blev det bestämt att we are going to attend new years kväll/natt with Malin och co. Kommer bli skoj:D. Hoppas Sandra kommer så är alla mina flix samlade:)

 

 

Har kommit på att jag gillar att ta lobbyn när där är gäster som sitter och äter. Speciellt barnfamiljer:) Barn är så härliga att lyssna på. Haha. Som Camilla kom en gång och berättade att där hade suttit en pappa med sina två barn, så hade det yngsta barnet sagt: Har du sex med mamma, pappa? Haha. Han blev lite smått generad och tittade sig omkring. :)

 

Längtar tills jag ska göra min andra tatuering! Ska bli både kul och spännande:D

 

Snart snart snart:)

25 min

Nu börjar jag jobba om 25 minuter. Hade helst velat vara hemma och inte göra ett skit. Men nu ska man stå och vara trevlig istället. Jaja jag får ju pengar för det så;)

Hade en urtrevlig kväll igår med Cacce!:) Riktigt nice! Fast det fanns lite orosmoment inblandade. Men we survive!

Nä nu ska jag och min uniform ta maten med oss och gå till Donken. Ha en bra söndagskväll.

Ps jag har ätit kinamat idag igen:D Love it! haha ;)

Slooowmootion

Jaha har suttit och funderat om man verkligen orkar skriva lite.. Men lite ork har man kanske kvar.


Har varit med kvinnorna idag. Skulle egentligen bakat rulltårta, men så blev inte fallet. Bestämde oss för att kladda lite med mandelmassa och röd karamellfärg som jag har över halva handen. SNYGGT! Eller klantigt som vissa andra skulle sagt. Sen började vi baka kärleksmums, det gick rätt så bra i början, Cacce började med äggen och sockret som skulle vispas poröst… Efter fem minuter tog jag över, tyckte det tog för lång tid:)


Sen kom vi på varför det tog sån tid. Hon frågade om halvdecilitermåttet var en deciliter. Haha. Hon hade alltså bara två dl i:) roligt roligt (fick hälla i två till). Jaja vi bakade vidare och satte in den i ugnen. Och då utbrister Emelie: Där skulle ju vara 2 dl vatten också! Och då förstår ni, att Emelie utsåg sig själv till receptläsare tyckte det gick väldigt bra. Hon gav som förslag att vi skulle hälla vattnet på kakan. Haha. Nja inte riktigt fullt så bra nä:P Alltid lika kul med er!

 

Gick ner till hemmakväll där vi hyrde enligt Cacce ”Over head” men i själva verket hette den ”Over her dead body”. Riktigt bra film, se den:) Ser ut som en riktig B-film. Men icke!


När vi kom hem igen tog vi in kakan och satte oss till rätta. Och GUD vad Cacce gillar COCOS! Haha. Den blev riktig god fast det saknades vatten:) Så nu sitter man i sängen och funderar på vad fan man ska göra för att bli av med hela jäkla kakan, som inte togs med härifrån. Mår illa bara av att tänka på den. Haha.


VET NI! Jag har fått mitt schema för nyår, och jag jobbar den 1 januari. Och inte nog med det! JAG ÖPPNAR OCKSÅ! Tycker lite synd om mig själv faktiskt.


Imorgon är det granhuggning som gäller. Mamms och PerOla ska ha tre enar som står på varandra för att det ska bli högt. Väääldigt bra idé Mamms! Haha. ”Jaa, vi ska ha en en!” haha.


Dagens slutsats:

Att gå i slowmotion och sjunga ”Fångad av en stormvind” väldigt snabbt, går inte:) haha


Jaja alla lyckliga som har helg, själv jobbar man stängning, ha det gött!

SNART JUL!

Bildooor från dagens konstverk kommer snart.

ZZzzzZZzzz

I´m not orking this today!

C you fellas!

Jo mamma!

Dagens slutsats:
Fronda - Nu kommer det tomtar
En RIKTIGT bra låt:) haha.

Om jag hade kunnat och varit teknisk själv hade jag legt upp ett youtubeklipp. Meen det har jag inte lärt mig än:P
Kommer med tiden:)

Fredag smäller det. Visst? haha

En liten flicka på jobb idag blev jätteglad och hoppade nästan upp och ner och sa:
"Jo mamma! Hon heter också Emilia, precis som jag!"

Var ligger landet där man böjer bananer?

Varför kan man inte sova?

Fan, när man verkligen vill sova så kan man inte. Är inte ens lite trött.

Och för att beskriva min icketrötthetskänsla så hade jag just nu kunnat gå runt på stan och handlat alla julklappar. Men mitt problem är att det är mitt i natten och inga affärer är öppna. Men problemet med tröttheten består och jag har verkligen inte köpt någon julklapp än.

Vet inte riktigt när jag ska hinna med mig själv. Allt annat är i vägen på något sätt. Och nu är det poker på Mtv. Väldigt intressant att titta på. Om man hade varit intresserad av poker vill säga:) 

Om jag fick gissa på vad alla andra gör nu förutom att sova och jobba (de som jobbar natt) här i Skåne, så är det efterskalvet. Ohh det stora farliga som antagligen kommer snart. Kan till och med vara så att det inte ens kommer kännas något.

 

Haha pratade med Sebbe innan, och han kände INGET alls imorse. Kan inte förstå det, hans arbetskollegor kände av det, men inte Sebbe inte. Och han sa att Peter Siepen är snyggare än mig ;) Fast vi kom fram till att det bara var hans örhänge som var snyggare. Som om det var mycket bättre!

 

Om ens kompis har ett problem, hon har lite (LITE och LITE) beslutsångest över en sak. Hon vet inte riktigt om hon ska satsa allt hon har eller gå lite mer försiktigare fram. Hon försöker ta reda på svaret men kommer inte riktigt ända fram. En riktig knivig situation. Hur ska hon göra?

Australien eller inte… hmm det är frågan. :) haha

Trodde ni inte va;)

 

Har funderat lite på en sak under en lång tid. Jag bor i Trelleborgs kommun, Vellinge har en, Ystad har en, Skurup har en ja det finns rätt så många här i Skåne. Men Malmö, har de en kommun? Svar: NÄ - de har en stad, Malmö stad. Som om de är mycket mer märkvärdigare än oss? Om det bara hade varit själva Malmö hade jag förstått men det är ju allt runt omkring som heter Malmöstad det med… Så om man bor i, vi säger Bunkeflo, så bor man i Malmöstad. Låter inte det lite konstigt? Eller det är bara jag som har fått fel för mig? Skulle inte tro det.

 

Borde nog försöka sova lite nu. Om jag verkligen anstränger mig kanske jag klarar det. Kan kanske räkna svarta Tele2 får. Bara älskar deras reklamer, den bästa så länge jag kan minnas:)

Speciellt den där han sitter på sitt kontor och har en arbetsintervju med en utklädd människa.

”Bää”

”Sorry, we don´t speak like that”

”Can you bring me some coffé and a carrot?”

Och en morot?! Haha sjukt torr:) But I love it:)

 

Nä mina vänner, som har orkat sitta och läsa alla dessa; hmm vad ska man kalla det; meningslösa tankar nerskrivna i min blogg, nu ska jag sova. Eller göra ett tappert försök.

 

Hej hopp i trollskogen

MAMMS

Dagens citat:
Kocklan är havl evla

MOHAHA

Hur konstigt är inte detta?

Sitter hemma idag, skulle egentligen jobbat, men jag har feber och mådde inte alls så jättebra i morse. Lite bättre nu dock.

 

I morse vaknade jag och undrade vem fan det var som skakade min säng, men såg inte en enda själ som kunde ha gjort det. Katterna kollade på mig precis som: är du dum eller, låt oss sova! Amanda ringde och berättade att hon vaknat av att hon slog huvudet i väggen. Haha. Jaja otroligt men sant, helt jävla sjukt att vi har haft ett jordskalv. Pappa trodde först att det var en båt som kört in i kajen. Haha han är ju rolig han.

 

Nä nu ska jag gå och vila lite.

 

Hej hopp i svampskogen...


1 X 2

Kan man ansöka om att inte vilja jobba med två personer samtidigt? Varför? Därför som Gustav så fint hade svarat haha. I så fall gäller det Alex och Emelie. Inget emot de för sig men tillsammans! Oj oj oj, förstår inte riktigt vad de två håller på med där bak i köket haha. Lyckades komma ut där vid de mest konstiga samtalsämnena.

 

Vad händer om du fyller en McDballong med vatten, håller den i handen och släpper ”luftintaget” haha (vet inte vad den delen heter). Finns det namn på delarna av ballongen? Tror inte det men men, vad händer med vattnet?

1: Inget händer

X: Det kommer ut lite vatten

2: ALLT vatten sprutar ut

(vi vet svaret) haha

 

Igår beställde jag mobiltbredband till min dator, eftersom vi inte får ha kvar bredbandet här. Men det kan bli bra det med, kan ha datorn var jag vill och ändå kunna skriva här. Haha

 

Nä nu ska jag nog hyra Björn Gustavsson – filmen och ha lite skoj på min sjukdag. Om det nu går.


Söndag

Fick reda på i morse när jag kollade mitt schema att jag jobbar i TIO timmar imorgon... Usch säger jag bara. Hade hellre gått hem efter sju. :)

Idag har det inte hänt så mycket, sovit mest. haha. Vid femtiden stack jag till Mise och skulle baka lite. Men då satt hon och mormor och åt och inget var klart alls. Satt och pratade lite tills Marcus kom hem då vi beställde kinamat till oss, riktigt gott:) Skulle kunna äta den maten alltid alltså. När vi hade ätit var degen färdig jäst så då började äventyret då man glömmer vad man håller på med. Man är som i trans, som när man var tio år och skulle bara lusseBULLAR men det blev mest annat. Bland annat blev det Peter Siepen, sniglar, hjärtan, en katt till familjen Lussebulle haha. Sen var vi ju tvungna att smaka på de också så vi gick in och satte oss i soffan och fikade och lyssnade på julmusik. Riktigt mysigt faktist :). Har saknat de stunderna med Marcus och Totte:)

Har precis kommit hem från vår söndagstradition (min, Emelies och Cacces, men Cacce var tyvärr inte med idag). Är alltid skönt dagenefter med en lång promenad. Det är det bästa med söndagar. :) Förutom en sak;) haha

Dagens citat:
Är du dum eller cyklar du i badkaret?


            
Kusinbild                                      Dans till julmusiken 

Vårt Lussebak

1   2    3
 
1: Peter Siepen av Totte
2: Luciakrona gjord på begäran av mig
3: Innebandyklubba av Totte

I väntans tider

Sitter och väntar på att Emelie ska komma någon gång. Hon tar alltid längst tid på sig:) Men men hon kommer väl snart, haha. Ska till Maria på förfest och sen drar vi vidare till Magget tror jag det blir och sen är det sagt att vi ska till Kristall också. haha Får se hur det blir med det;)

Nu kom Emelie och nu börjar vår förförfest. haha. Ha en underbarkväll, för det ska jag ha:)

Sent en torsdagsnatt

Jag har kommit på att finnar inte är sååå RIKTIGT bra på att prata engelska. Kunde inte ens förstå hur många Big Tasty de skulle ha, de kunde inte säga fyra. Haha:) Inget annat för den delen heller. Fick gissa mig till vad de ville ha. Och alla kom i min kassa!

 

Har precis varit ute med girlsen och gått en LITEN runda. Och Emelie gjorde vår dag haha.

 

Dagens citat av Emelie:

E: Hon My som är med i Greenpeace…

C: Nä Amnesty!

E: Ja just det Anime! Hon är en sån sadpants.

 

Om en dag är det lucia, och jag saknar den traditionen med mamma och pappa och släkten. När vi kusiner klädde ut oss och Marcus blev sur för att han glömde texterna när vi sjöng i vårt luciatåg (som bestod av mig, Marcus, Totte och Amanda). Nu när man är så här gammal tänker man inte ens tanken på att stå inför sina föräldrar och sjunga. Det finns ju bara inte. Och är inte möjligt för den delen i heller. Men på söndag ska vi ändå baka lussebullar jag och mina kusiner och förhoppningsvis Amanda också:) En dag för sent men ändå, funkar för mig:)

 

Nä nu ska jag göra som vissa andra: somna. ;) haha.

 

Hej hopp i snårskogen.


En vanlig torsdag

Sitter just nu och pratar med Mamms och väntar på att tiden ska gå tills man ska gå och jobba.
Har inte fått gjort så mycket idag som jag skulle velat. Men men livet går inte ut på att bara städa:) Man måste ju ha roligt också.

Är det någon mer än jag som absolut inte tycker om att sätta upp en massa tomtar och julsaker? Har inte ens satt upp adventsljusstakarna. Bara en julstjärna i mitt eget fönster. Det enda roliga är julgranen. Som vi har som tradition att åka ut och hugga varje år. Älskar att klä den och tända den på morgonen, det är det mysigaste med julpynt.

The Script - The man who can´t be moved

Cos if one day you wake up and find that you're missing me,
And your heart starts to wonder where on this earth I can be,
Thinking maybe you'd come back here to the place that we'd meet,
And you'd see me waiting for you on the corner of the street.


Dra mig baklänges och morfar och hans bröder.

Har jobbat som en galning tycker jag, en det är ändå inte mycket. Men har inte haft tid eller ork till något skrivande. Men nu är jag ledig:)

 

I fredags tror jag det var när jag och Emelie var i stan stötte vi på Sebbe och Jens. Jens var tvungen att gå för han jobbade men vi stannade kvar och snackade lite, rätt som det var kom en gubbe (ni vet nog alla vem det är men ändå) och sjunger lite och sen säger han : Musiken kommer stå rätt upp i julgröten! Haha så jäkla sjukt. Men som vi skrattade.

 

I söndags körde jag till mamms och sov där för att jag skulle ta hem ett bord som är mitt men jag har inte fått plats till det här hemma. Och visst klantig som är jag så glömmer jag bordet… och jag kommer på det först igår. Haha.

 

Jag älskar konversationerna på McDonalds som man har till sina gäster. Man känner inte sig alls tjatig eller så. Hela menyn till den? Vad vill du ha att dricka? Var det bra så? Vill du äta här? Men en kväll kom där in en liten gubbe och skulle ha:

 

G: En dubbelcheese en mellan pommes och en läsk tack.

E: Ja, vill du ha liten mellan eller stor läsk?

G: En mellan pommes.

E: Ja men vilken storlek vill du ha på läsken?

G: JAG VILL HA EN MELLAN POMMES!

E: JA! Men du ville ha en läsk också? Vilken storlek ska den vara?

G: Jaha! En mellan cola.

 

Alltså folk. Haha. Det heter något som kallas för LYSSNA.

 

 

Gårdagens citat:

S: Jag ska ha sex ikväll. Ska du det?

A: Nja kanske med Lena Handén…

S: ??? vem är det?

Efter en liten stund av betänksamhet:

S: Jahaa, du sa Lena handén. Jag trodde du sa Lena Olin.

 

Igår satt jag och Cacce barnvakt till hennes kusin Adam. Och när vi lämnat honom igen stack vi upp här för att poppa pop corn. När vi skulle lägga in påsen i micron fanns där ingen micro:) haha. Vi fick poppa i kastrull istället men det gick lika bra. Man tager vad man haver:P Gillar våra DHWs kvällar.:)

 

Emelie: Ååh titta den… Alltså jag menar bakgrunden!

Emilia: Mmm men jag menar honom!

Tur att du var hemma i fredags och kunde få mig på bättre tankar. Haha.


Hungrig

Vad skulle man gjort utan mobilen? Man hade inte kunnat få tag på folk när man inte är med de, kanske rätt skönt ibland. Man hade inte kunnat SMSa, vilket är väldigt kul:) Jag hade aldrig klarat mig utan min iaf.

Sitter hemma hos mamms och väntar på lite frukost. Ska bli gott.

Hej hopp i lingonskogen!

Kossalism

Alkoholism: Du har två kor, men du ser fyra.
Anarki: Du har två kor. Du skiter i dem.
Astrologi: Du har två kor. Deras turnummer är 67 och nästa vecka bör de vara försiktiga med att uttrycka sina känslor samt ompröva sin relation till en nära anförvant.
Buddhism: Du har två kor. När de dör går de in i nirvana.
Byråkrati: Du har två kor. Regeringen tar båda, skjuter den ena och mjölkar den andra samt häller bort mjölken.
Egoism: Du har två kor. Du mjölkar dem och dricker upp all mjölk själv.
Existensialism: Du har två kor. De är.
Facism: Du har två kor. Regeringen tar båda och säljer din mjölk.
Fatalism: Du har två kor. Vad som sker med dem, det sker.
Hinduism: Korna har dig.
Idealism: Du har två kor. Du mjölkar dem och ger sedan bort både kor och mjölk.
Illusionism: Fan va' många kor du har.
Kapitalism: Du har två kor. Du säljer den ena och köper en tjur.
Kommunism: Du har två kor. Regeringen tar båda och ger dig mjölken.
Kvantmekanik: Du har ungefär två kor.
Liftarens guide till galaxen: Du har två kor. Med en osannolikhetsfaktor av 1 på 1086501 0 förvandlas de till 42 vita möss med varsin handduk.
Maoism: Du har två kor. Du mjölkar dem tills det endera kommer smör eller korna kan ordförandens lilla röda.
Matematik: Antagande: Du har x kor.
Naivism: Att överhuvudtaget ha kor.
Narcissism: Du har två kor. Du täcker dem med speglar.
Nationalism: Du har två kor. Du slår den ena gul och den andra blå.
Naturalism: Du har två kor.
Nazism: Du har två kor. Regeringen tar båda och skjuter dig.
Nyliberalism: Du har två kor. Du säljer dem och köper mjölk för pengarna.
Pacifism: Du har två kor. Du släpper dem fria.
Panteism: Du har två kor. De är gud.
Psykoanalys: Berätta om dina kor...
Skeptisism: Va' fan ska man ha kor för?
Socialism: Du har två kor, du ger den ena till din granne.
Surrealism: Du har två kor. Du stoppar in dem i en köttkvarn och ut kommer en häst, en korv, en elefant + en jazzskiva.
Teologi: I begynnelsen skapade Gud tvenne kor...
Terrorism: Du har två kor. Du spränger dem

När jag och mamms såg detta höll vi på att kissa på oss av skratt.:P

sune

Har varit i Malmö med mamms idag. Köpte en julstjärna till mitt fönster. Och just idag fick jag reda på varför jag hatar att åka buss själv. Man kommer på, tar ett säte, sätter sig längst in och lägger upp sina saker på sätet brevid. Vid nästa busshållplats kommer där på en man som vill sitta brevid mig, och han var inte ens snygg. I början var det väl okej, men när han ”sjönk” ner och tog mer och mer plats blev det mindre plats till mig. Så vid Vellinge ungefär hade jag halva mitt ryggstöd kvar.

 

Och om det inte kunde bli värre så sätter sig en tjej bakom mig och sätter på sin musik. Visst inga problem, men när hon höjer ljudet och man hör riktigt vilken låt och orden som de sjunger, då är det störigt!

 

JAG!!!! (Pekar på mig) e cool! Från Sebbe, vet inte vad han menar men men.;)

 

Har spelat bowling idag med Cacce och Adam (som är två år). Cacce frågar: Vill du spela lite med Emilia? Ja det ville han ju (eftersom Emilia är gryyym på bowling;). När Cacce frågar vad heter hon (pekar på mig) så svarar Adam: DEN. Hahaha Världens gulligaste. Jag själv fick en spärr efter att Cacce slagit en gång. Och det var den enda gången som jag slog också. haha shit vad duktigt jag är på att skryta.

 

Imorgon blir det TA-cups final. Roligt att göra saker, fast man inte vet vilka lag som möts. Haha

 

 

Jag måste bara berätta hur mycket jag verkligen älskar min mamma. Hon är världens underbaraste som alltid finns där. Jag vet att man inte ska vara beroende av andra och jag är inte det i heller, men jag hade aldrig i mitt liv klarat av detta utan henne. Alla hennes råd och kloka ord och när hon verkligen lyssnar, om jag inte hade haft det hade jag inte varit där jag är idag. Men än är jag inte klar med mig själv… Djupt. Haha men men ibland får man vara det:P

 

 

 

"Var dig själv. Alla andra är redan upptagna." - Oscar Wilde


helg

Jaha då satt man här igen med inget liv. Har haft en helt underbar helg. (Bättre än förra.) Men den var ju inte så svår att överträffa. Haha.

 

Jag älskar filmen Mamma Mia. Man blir helt lycklig av att se den, skumt ändå att man kan bli lycklig av en film. Haha. Men tydligen är det inte helt för svårt. Det bästa är när alla killarna i filmen dansar som pingviner. Kommer att tänka på min och Emelies avskedsfest när killarna lärde mig pingvindansen. Den äger! Haha. Plus att de dansar den med cyklop och simfötter ute på bryggan. Det slår allt annat i filmen.:)

 

När jag vaknade i morse vaknade jag till Tele 2:s reklam med fåret. (sheap) Alltså det är den torraste reklamen på läänge! Och just nu så kommer jag inte på vad han sjunger.:P

 

Igår var en helt svinball kväll. Och som tur var så kunde Emelie hitta sig ända ut till högalidsområdet :P. Där jag och Cacce befann oss. Trevligt värre. EN UNGSFAST FORM.

 

Länge sen jag hade riktigt kul på Magget som i går. (två veckor är ändå låång tid:).haha

 

”I don´t want to talk…. I häääve a dream.”

 

Glory glory man united! Tack för en härlig söndagkväll.


RSS 2.0