Glass i stora lass



Jag kunde inte välja :D

Mysdag

Har så mycket som jag vill skriva så jag vet inte var jag ska börja någonstans. Idag skulle vi ha kört till Nordby för att handla lite mat. Gick upp klockan 09.00 efter att ha legat vaken i tre timmar och duschade och var glad över att vi snart skulle iväg. Don knackade på och kom med nyheten att "Vi får inte tag på nycklarna till bilen så vi får ingen bil". Alltså inget Nordby och ingen mat i skafferiet. Piss! Så då gick jag och la mig igen för att sova en stund till. Skönt!

Och i helgen har jag fått reda på massa positiva saker som händer hemma i Skåne! Blir helt stum! Men är oerhört glad över att situationen är som den är just nu! Och igår hände det som vi har väntat på läänge! Håbbe är hemma hos sin mamma igen!!!! Blev så glad så jag grät när Amanda berättade det! Är så glad för er skull! <3

Och i veckan fick jag även reda på att en kompis är gravid på en helt random blogg. Såg hennes bild och tänkte "Va fan det är ju Sara! HON ÄR MED BARN". Alla går och blir gravida just nu känns det som. Så underbart mysigt! Får gärna vara lite närmre mig bara så jag kan vara barnvakt och hålla och mysa!

Och nu ska jag tvinga min underbara man med till Sleven för att köpa glass! Är sugen på det och nu när vi ändå inte har gjort något idag så får vi ta våra söta små rumpor och gå dit! Hoppas ni också har haft en mysig söndag!

Hur underbar som helst!

Living the dream <3

CMS?

Siter i soffan och svettas med två tjocktröjor på mig och har läst riktigt gamla inlägg här på min blogg. Det är nog den roligaste läsning ever! Älskar mina tankar och idéer för ett par år sen. Så nu tog jag av mig den ena tröjan, sköönt!

Idag har jag och Micke varit på IKEA! Yeah! Har helt galet mycket salg här i Norge månaden efter jul så det knappt är klokt! Så vi köpte tre växter på rea men allt annat var inte på rea, men nöjda är vi! Älskar att umgås med min fästman! Bra va?! :)

Och sen var det ju det här med vad man ska ha till middag. Varför är det alltid så svårt att komma på vad man ska äta? Har laddat ner en superbra app till vår iPad där man kan se en massa olika recept :) Mycket bättre att titta där än att få svaret "Jag vet inte" varje dag :)

Just nu sitter min man och försöker ta reda på hur man gör en egen hemsida och jag fick i uppgift att ta reda på vad CMS betyder :S Någon som vet?

Men nu ska jag i alla fall göra som de flesta här i huset (förutom Micke) och gå och lägga mig. Är ju en dag imorgon också med massa jobbande.

Så godnatt mina vänner!

Love <3

FÖRLOVADE

Sitter i soffan, känner mig vuxen och dricker te. Denna dagen fick jag mycket mer utav än de flesta dagar. Jag började städa när vi steg upp och har nu ett rent och fint hus att titta på :) sen planerade vi mat och jag gick och handlade medans Micke kollade hockey. Sen lagade jag mat och kollade på KungFu Panda och nu har jag diskat och lagat mig en god kopp te och därmed känner jag mig som mamma :) Jag beundrar alla vuxna som klarar av att hålla hemligt för sina barn hur mycket det egentligen är att göra som vuxen.

När man börjar komma upp i åldern då man läängtar efter att få flytta hemifrån tills det att man faktiskt flyttat hemifrån börjar man inse sakta men säkert hur mycket det är att göra i ett hem. Och sen tillkommer det massa barn och pojkvänner och allt möjligt som man ska hålla koll på och städa efter. Starkt gjort!
Amanda hann komma upp och jobba i två veckor innan hon åkte hem och jag är så stolt över min syster! Hon är verkligen helt super! Men jag saknar henne mycket nu när hon har åkt hem igen. Får snart umgås mer med henne när vi flyttar hem igen :)
Just nu blev jag ännu mer kär i min Mikael när han kommer upp och säger att han bara ska fixa tvätten :) Min underbara fästman! Ja just det! VI ÄR FÖRLOVADE!!!!!!! Min man han kan han :) Så snart väntar bröllop och barn och barnbarn :) Fast blir nog inte detta året i alla fall. Kanske nästa om vi har tur med att hitta en fantastisk plats.
Nu ska jag dricka mitt te och kolla lite på tv innan jag säger godnatt.
Jag älskar min MIKAEL <3

RSS 2.0