Höjden av...

Har precis kommit hem från frukosten med brudarna:) Väldigt trevligt ;) Det tyckte säkert Cacce också som kollade på My sweet 16:P.

Igår var det magget som gällde, även barnpassning från Emelies sida:) haha. Kom hem till henne i god tid till Melodifestivalen började. Clara hade somnat och allt var lugnt (vi hade inte ens bestämt vad vi skulle ha på oss). Efter en låt så började Clara gråta inne i Emelies säng, så hon fick bytat blöja och vara vaken med oss ett tag till:).

Måste säga att inget kan nog överträffa förra årets Melodifestival med Björn! För detta året tyckte inte jag var något alls.. Trist. Men men, brukar inte följa det:). Och Clara ville aldrig somna igen, hon var helt pigg till klockan var sådär halv elva tror jag. Och då började vi sminka oss. Har nog aldrig förr varit med om en kväll som var så lugn och ostressad:P haha. Vid halv två kom Carolina och Oskar och då var det vår tur att dansa lite:).

Kom till magget och upptäckte till vår stora förvåning att ALLA var på magget. haha:P. Förutom några då alltså som låg och sov hemma:)
Måste bara nämna också att Clara är grym på "Bollen".

Känner nog inte så många som är lika klumpiga som Emelie är. Nu efter frukosten så skulle Cacce upp till Södan och värma upp och jag och Emelie skulle gå en runda i stan för att hitta något till Ashlee. När vi går på gågatan hör Emelie att det ringer i hennes telefon, hon tar upp den och precis när hon ska kolla vem det är gör hon något konstigt och tappar den i marken. Jaha och, tänker kanske ni, jo då ska jag förklara att där är en BRUNN precis brevid där hon tappar den och batteriet trillar ner och "plopp" så är det borta... Höjden av otur! Men det var nog rätt tur att det inte var självaste mobilen!

Vi kunde inte sluta skratta, gick in till Telenor och pratar med en kille där och han bara "Tyvärr så har vi inte det hemma". Nähäpp! Synn!

Nu ska jag snart upp till Södan och kolla på när Cacce spelar, alldeles själva, för ingen annan vill med:) Meen alltid något:) Får ju kollat på Cacce:)

Hej hopp
du har en snygg kropp.
ha ha ha;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0